Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας, νομίζω ότι δεν γίνεται να γίνει οποιαδήποτε μεταβολή στις χρεώσεις χωρίς να ανακοινωθεί επίσημα, νομίζω ότι τον Αύγουστο είχε ανακοινωθεί....δεν μπορούν να το κάνουν κρυφά...ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο.... :O
...Life Is Beautiful...

Είμαστε η μοναδική χώρα στο σύμπαν όπου, μετά από μια δεκαετία και βάλε κινητής τηλεφωνίας, οι τιμές ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ !!! Βλέπε sms, κλήσεις εντός δικτύου, κλήσεις στο εξωτερικό... Η κλίκα δουλεύει πολύ καλά !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Αν δεν μπορείς να γράψεις πάλι δεν λέει. Θα απαντάς με greeklish ή στα αγγλικά;

Δε διαφωνώ ότι το blackberry είναι κλειστή τεχνολογία... Αν έπεφταν οι τιμές GPRS internet θα μπορούσαμε να βλέπουμε όποιο mail θέλουμε με πλήρη ελευθερία... Αλλά φαίνεται γενικά να προτιμούν κλειστές τεχνολογίες τα δίκτυα (βλ. και i-mode)... Δεν πειράζει, θα μάθουν κάποια στιγμή...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

@fanish1

Οχι δεν χρειάζεται να μπει σε πρόγραμμα με δωρεάν χρόνο. Μπορείς να μπεις στο απλό Business Plus και να χρεώνεσαι για κάθε κλήση που κάνεις.

@verbo

ΝΑΙ, μπορείς. Αυτό ακριβώς θα κάνω και εγώ.

Απλά όσοι δεν έχουν unlimited θα πέρνουν αυτό που έχει με αναπάντητη και θα τους παίρνει πίσω αυτός.

Είμαστε η μοναδική χώρα στο σύμπαν όπου, μετά από μια δεκαετία και βάλε κινητής τηλεφωνίας, οι τιμές ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ !!! Βλέπε sms, κλήσεις εντός δικτύου, κλήσεις στο εξωτερικό... Η κλίκα δουλεύει πολύ καλά !!!

εεεεεετσι ακριβως! ειναι ντροπη τους! και μη μου λετε οτι μεσολαβουν ξενα δικτυα, γιατι και για την Q τα ιδια δικτυα μεσολαβουν....

εδω ρε παιδια αυξησανε την τιμη για τα διεθνη sms, τη στιγμη κατα την οποια τα ξενα δικτυα δεν χρεωνουν τιποτα για τα incoming sms.....εκτος ελαχιστων δικτυων -χωρων, αλλα οι δικοι μας αυξησαν τη τιμη σε ολα! ευκαιρια για κονομα! :blink: :wacko:

An kai den polikatalava ti enoeis tha itan paralogo na ginotan i xrewsh me rithmo xrewshs ana kB. Exei tixei na mpw me TIM kartokiniti 2misi ores online kai na xrisimopoiw msn messenger...me to rithmo sizitisis pou eixa kanei logika tha eprepe ta 6 euro pou eixa upolipo (1mb peripou) na eixan kanei ftera poli grigora.

υπάρχει κάποια σελίδα που να εξηγεί τι είναι αυτό το παλιό βατόμουρο? δεν έχω καταλάβει ακριβώς... email δεν μπορείς να δεις με οποιοδήποτε κινητό προσφέρει αυτή τη δυνατότητα? τι διαφορετικό δηλαδή προσφέρει αυτή η τεχνολογία? :confused:
http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg

Αυτό που ρωτάω είναι αν χρεώνεται ελάχιστο μέγεθος πακέτου, όπως είναι η ελάχιστη χρέωση τηλεφωνήματος (π.χ. αν μιλήσω 10", χρεώνομαι το ελάχιστο που είναι 30").

Καλησπέρα σας....εάν κατάλαβα καλά την ερώτηση σου, όχι δεν υπάρχει ελάχιστη χρέωση όσο αφορά τα kb που κατεβάζεις....
...Life Is Beautiful...

Οταν η Q ριχνει τις διεθνεις κλησεις στο 0,36/λεπτο η cosmote τις ανεβαζει στο 0,504 :blink: :blink: :blink: Και μαλιστα στα κρυφα, οσο και αν εψαξα δελτιο τυπου δεν βρηκα. Για δειτε εδω και καμαρωστε!!

Καμαρώνω την εταιρία που με την συμπεριφορά της τον τελευταίο καιρό, και κυρίως με την αύξηση στις τιμές τόσο των ενδοεταιρικών όσο και των διεθνών κλήσεων, πρωτοστατεί πάντα!

Δείχνει τον δρόμο και στις άλλες 2 εταιρίες (όπου δεν τον έχουν βρει από μόνες τους...)!

Cosmote: Πάντα μπροστά - Η Νο1 λαμόγιο-εταιρία! :mad:

Καμαρώνω την εταιρία που με την συμπεριφορά της τον τελευταίο καιρό, και κυρίως με την αύξηση στις τιμές τόσο των ενδοεταιρικών όσο και των διεθνών κλήσεων, πρωτοστατεί πάντα!

Δείχνει τον δρόμο και στις άλλες 2 εταιρίες (όπου δεν τον έχουν βρει από μόνες τους...)!

Cosmote: Πάντα μπροστά - Η Νο1 λαμόγιο-εταιρία! :mad:

Mhn ksexnas oti h Cosmote paramenei h etaireia me tis xamhloteres xreoseis apo tis treis megales.

Sth sygkekrimenh periptosh mia anakoinosh htan anagkaia.Den mporo na to pistepso oti den anakoinothhke epishma h aykshsh stis diethneis klhseis... :(

Theoroysa pos Cosmote htan eilikrinesterh etaireia.

στο κέρδος όλα επιτρέπονται.... ειλικρίνιες είναι για τους αφελείς.

ΤΟ 2001 ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΤΑΝ ΕΛΗΞΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΣΕ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΞΩΦΛΗΣΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ 120 ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ 2001!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΑΣΑ ΤΙΣ ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
george_pol

Pithanon na ine apo lathos diko tous kai oxi epidi theloun se klepsoun,bebea to apotelesma metrai :(

Dokimase na pas se kapio allo katastima mpas kai eki to exoun perasmeno oti to exis plirosi...diskolo os apithano giati mpori na exoun mia sobari kini basi dedomenon an ine omos san ton ote ton tritokosmiko den 8a exis problima mallon.

To leo auto giati ka8e fora pou perno thlefono sto 134 gia na energopiiso apokripsi h gia na tin bgalo mou lene oti exo bali tin ipiresia na min fenete sto katalogo opote den xriazete na balo apokripsi .......ktl......tin opia tin ixa kai tin exo bgali edo ke polla xronia kai kathe fora e3igo kai to apenergopii apo to pc i x kopela alla sta alla pc den fenete auti h tropopiisi kai otan xanaparo sto 134 an den to sikosi h idia exoume pali ta idia. :rolleyes: To kalo ine oti den me xreoni ta 2 euro sto logariasmo.

Γεια σας,

Είμαι αυτή τη στιγμή μέσα στο http://www.imode.gr που αντί για το κανονικό site για το i-mode της cosmote εμφανίζει το παλιό site της cosmote (το site που υπήρχε στην προ-imode εποχή...

Έχει πολύ πλάκα να βλέπεις πόσο άθλιο ήταν το site της cosmote πριν από έναν μόλις χρόνο! (Όχι ότι το καινούριο είναι πιο λειτουργικό...)

Γεια σας,

Είμαι αυτή τη στιγμή μέσα στο http://www.imode.gr που αντί για το κανονικό site για το i-mode της cosmote εμφανίζει το παλιό site της cosmote (το site που υπήρχε στην προ-imode εποχή...

Έχει πολύ πλάκα να βλέπεις πόσο άθλιο ήταν το site της cosmote πριν από έναν μόλις χρόνο! (Όχι ότι το καινούριο είναι πιο λειτουργικό...)

Μια χαρά φορτώνει στην κανονική σελίδα με πηγαίνει του καινούργιου site!!

Γεια σας,

Είμαι αυτή τη στιγμή μέσα στο www.imode.gr που αντί για το κανονικό site για το i-mode της cosmote εμφανίζει το παλιό site της cosmote (το site που υπήρχε στην προ-imode εποχή...

Οντως, καμια σχεση το παλιο με το καινουριο site. Γιατι αραγε το κανει αυτο ομως; Και σε εμενα το παλιο site εμφανιζει.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Οντως, καμια σχεση το παλιο με το καινουριο site. Γιατι αραγε το κανει αυτο ομως; Και σε εμενα το παλιο site εμφανιζει.

Kapoios ekane mia oraia patata, alla ti diorthosan shetika grigora (gia dimosio).

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ με Altec Telecoms ADSL βλέπω ακόμα στο www.imode.gr το παλιό site της cosmote. Τρελό γέλιο.
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Mhn ksexnas oti h Cosmote paramenei h etaireia me tis xamhloteres xreoseis apo tis treis megales.

Δεν το ξεχνώ, όπως επίσης δεν ξεχνώ την τεράστια αύξηση που έχει κάνει τα τελευταία περίπου 2 χρόνια στην τιμή/λεπτό των κλήσεων από κινητό Cosmote προς κινητό Cosmote και σταθερά (ΟΤΕ και τα υπόλοιπα δίκτυα). :mad: :down:

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned