Jump to content

maevius

Members
  • Δημοσιεύσεις

    272
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by maevius

  1. Γνωρίζουμε τι αλλάζει το τελευταίο update των carrier settings στο iPhone?
  2. Μήπως κάποιος γνωρίζει τη μουσική της διαφήμισης της Hellas On Line? YouTube Link Ευχαριστώ!
  3. Κατέβασα το πρόγραμμα της αναβάθμισης και την ολοκλήρωσα χωρίς κανένα πρόβλημα (V4.81). Το μόνο ενοχλητικό ήταν οτι μου επανέφερε τα εικονίδια των συντομεύσεων στην εργοστασιακή τους κατάσταση, όπως επίσης και στο μενού "μετάβαση". Μικρό το κακό! :O Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα οπου μπορώ να διαβάσω αναλυτικά τι διόρθωσε η εν λόγω αναβάθμιση?:rolleyes:
  4. 4.Πρέπει ο πάροχος σου να σου στείλει τις ρυθμίσεις, και εγω μέχρι να συνδεθώ ταλαιπωρήθηκα, αλλά τελικά τα κατάφερα! Ακόμα βέβαια δεν έχω βρει τρόπο να έχω ένα σετ ρυθμίσεων για mms και για internet μαζί.. 5.Η μπαταρία είναι λίγο για-τα-μπάζα. Μια μέρα το χρησιμοποιούσα απο το μεσημέρι ασταμάτητα, μηνύματα και κλήσεις και το βραδάκι πέθανε.. Βαριά χρήση, αλλά μου έκανε εντύπωση..
  5. Massive Attack - Teardrop (έχω μέρες να το ακούσω, αν δεν κάνω λάθος αυτό πρέπει να είναι! :rolleyes:)
  6. είναι εύκολο να βρούμε τους ήχους των kruder&dorfmeister καθώς και το υπόλοιπο υλικό που εμπεριέχεται στο κινητό?
  7. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση? Δεν ακούω τίποτα εγω... :confused:
  8. Καθώς βρίσκεσαι σε μια κλήση, γίνεται να ακούγεται ένας ήχος που να σε ειδοποιεί για δεύτερη γραμμή ή εισερχόμενο μήνυμα? Έχω χάσει κλήσεις γιατί μιλώντας δεν έχω αντιληφθεί οτι με καλούν!
  9. Κάποια περίεργα restart κατά τη διάρκεια κλήσεων συμβαίνουν γενικά, ή είμαι ο τυχερός? :blink: Εκεί που μιλάς, διακόπτεται η συνομιλία, γίνεται ένα ωραιότατο restart και άντε ξανά απο την αρχή... ...και ποιός θα σε πιστέψει οτι έφταιγε το κινητό και δεν είχες εσυ πρόθεση να το κλείσεις έτσι απότομα :lol:
  10. Muse - Space Dementia απο το άλμπουμ Origin of Symmetry :O
  11. AiM - Demonique απο το αλμπουμ "Cold Water Music", το οποίο αξίζει να το ακούσεις! :)
  12. Οι φωτογραφίες που τραβάει μου φαίνονται λιγάκι άθλιες! Ούτε για 1MP δε πείθουν... Σίγουρα είναι δικές του? :confused: Κρίμα και είναι πολύ όμορφη συσκευή..
  13. Όρεξη που την έχεις να περιμένεις :p Σενάριο: παίρνεις το 6500 όταν κυκλοφορήσει και το αλλάζεις όταν έρθει το iPhone.. Αποτέλεσμα: θα έχεις τη χαρά να περιμένεις και τις δυο συσκευές!! (weeee!) Η αλήθεια βέβαια είναι πως δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους...
  14. Αν όντως κυκλοφορούσε μέσα στη βδομάδα δε θα έπρεπε να υπάρχει τουλάχιστον σαν επερχόμενη συσκευή στο ελληνικό Nokia site? Μου φαίνεται περίεργο, εκτός και αν το συνηθίζει η (ελληνική) Nokia...
  15. στο PocketCM Contacts μπορώ να μεταφράσω/μεατρέψω στα ελληνικά μόνο το index των γραμμάτων που βρίσκεται στη λίστα με τα ονόματα των επαφών?
  16. Όχι απλά μύρισε, βρώμισε hard reset... και δεν είχα πάρει back up... :( προς γνώση και συμμόρφωση.. ευτυχώς είχα περάσει τηλ.κατάλογο και φωτογραφίες. Απο εδω και πέρα ΚΑΘΕ μέρα back up να είμαστε σίγουροι.
  17. sos! Εγκατέστησα το συγκεκριμένο αρχείο,έκανε restart και πλέον κολλάει στην οθόνη που δείχνει το σήμα "HTC"... :cry: Τι μπορώ να κάνω?
  18. Δηλαδή δε γίνεται να λειτουργήσει με τίποτα η εφαρμογή της συσκευής ε?:O
  19. γιατί άραγε ενω έχω σημειώσει κάποιες εργασίες, στην κεντρική οθόνη γράφει "Καμία Εργασία"? :(
  20. Δόνηση για SMS γίνεται να ενεργοποιηθεί με κάποιο τρόπο? Ακόμα γίνεται να ΜΗΝ εμφανίζεται το εισερχόμενο μήνυμα στην κεντρική οθόνη? ΥΓ.Στο εγχειρίδιο δεν νομίζω να αναφέρει κάτι... (όσο έψαξα τουλάχιστον :O)
  21. Δεν πληρώνεις τελωνείο? Έχει ενδιαφέροντα πραγματάκια! Ωστόσο ψάχνω έναν φορτιστή αυτοκινήτου ο οποίος να λειτουργεί και σαν βάση, να έχει δηλαδή σκληρό καλώδιο ώστε να μπορεί να στηρίζεται το μηχάνημα..
  22. Προσωπικά, θεωρώ πως δεν είναι καθόλου βολικό να παρακολουθείς ταινίες ή σειρές σε μια τόσο μικρή οθόνη. Παλαιότερα είχα παρακολουθήσει ταινίες στη οθόνη ενός PSP (φαντάζομαι είναι ελαφρώς μεγαλύτερη ε?) και μπορώ να πω οτι με κούρασε... Επίσης αν δεν κάνεις πολύωρα ταξίδια δε μου φαίνεται χρήσιμο..
×
×
  • Create New...