Jump to content

giorgosa

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    368
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giorgosa

  • Ημ. Γέννησης 09/08/1977

giorgosa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πατάτες σουφλέ Υλικά 2 ΚΙΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ 10 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 400ΓΡ ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ 250ΓΡ ΦΕΤΑ 200 ΓΡ ΡΟΚΦΟΡ ΔΥΟ ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ ΕΝΑ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ Εκτέλεση ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΡΟΔΙΖΟΥΝ. ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΜΑΣ (ΚΡΑΤΑΜΕ ΛΙΓΟ ΓΚΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ, ΞΑΝΑ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΑΤΑΤΕΣ , ΤΥΡΙΑ, ΜΠΕΙΚΟΝ. ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ 4 ΣΤΡΩΣΕΙΣ. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΚΡΟΚΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ. επισης μπορουμε να μιλησουμε και για πατατακια!! ποια σας αρεσουν πιο πολυ?
  2. συμφωνω και επαυξανω, αν και δεν εχουν καμμια σχεση με τις φρεσκοτηγανισμενες πατατες του σπιτιου. παντως και αυτες με τη σως που δινουν ειναι κολαση....:O
  3. Συνταγή: Πατάτες με αυγά Υλικά: * 1 κιλό Πατάτες * 6 Αυγά * Αλάτι * Πιπέρι Παρασκευή Τηγανίζουμε τις πατάτες. Μέσα σε ένα τηγάνι καίμε λίγο βούτηρο, ρίχνουμε τις τηγανισμένες πατάτες και μετά τα αυγά, ελαφρά χρυπημένα με αλάτι και λίγο πιπέρι. Οταν ρίχνουμε τα αυγά, σβήνουμε τη φωτιά και ανακατώνουμε συνέχεια. --- πουρες Πλένουμε τις πατάτες πολύ καλά και τις βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό για να βράσουν (αν έβρασαν θα πρέπει να τρυπιούνται με το πιρούνι). Αφού βράσουν τις ξεπλένουμε με νερό και τις ξεφλουδίζουμε. Τις κόβουμε σε κομματάκια και τις βάζουμε σε μια λεκανίτσα. Ζεσταίνουμε το γάλα και βάζουμε μέσα το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι και τη σάλτσα σόγιας και τα ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το γάλα σιγά σιγά πάνω από τις πατάτες, ανακατεύοντας συγχρόνως με μια ξύλινη κουτάλα.
  4. Μα προφανως γιατι καποιος ασχετος σου ειπε τον καφε!
  5. Ανοιξα δυο θεματα σχετικα με το φαγητο πατατες αλλα κλειδωθηκαν για καποιους λογους, συνεπως καλω οσους απαντησαν εκει να συνεχισουμε εδω, ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ Msk. Εσας λοιπον πως σας αρεσουν οι πατατες? τηγανιτες η ψητες? με ποια σως? καποια συνταγη εχετε να γραψετε?
  6. ΠΟΙΟΝ καρκινο?:lol: πλακα μας κανεις εεε?
  7. Νομιζω οτι υπερβαλεις... αλιμονο αν αρχισουμε να καιμε τα δαση για να αποκομισουμε εκλογικα οφελη.
  8. ετσι παιδια να μην αφησουμε τιποτα ουτε ενα δασος... τιποτα ολα καρβουνο και μην ξεχασουμε να τους ψηφισουμε ολους αναιξερετως που μας προσφερουν αυτη τη ποιοτητα ζωης σε λιγες μερες... για να συνεχισουν ετσι.
  9. σε ποιο acer ειχες αυτο το προβλημα?
  10. Κανενας για κανενα φιλικο υπαρχει?
  11. Αγορασα πριν 5 μερες το Ipod nano. Γιατι οταν το βαζω να κανει συγχρονισμο ενα folder με φωτογραφιες, φαινεται οτι το κανει αλλα καμμια φωτο μετα δεν ειναι μεσα στο Ipod???
  12. σκεφτομαι για ipod nano 4GB, αλλα μηπως εχουμε κατι ακουσει για ανανεωση του??
  13. Να μην ακυρωσετε... να το αλλαξετε για μετα απο κανενα μηνα! εγω δουλευω στο εξωτερικο. και μαλιστα ξεκινησα πριν 2 μηνες. οποτε διακοπες δεν εχει. τα σαββατοκυριακα θα ειναι φετος οι διακοπες μου.
  14. να πας φανταρος να τελειωνεις. ειναι κατι που πρεπει να κανεις, και μετα θα βρεις ευκολοτερα μια καλυτερη δουλεια...
×
×
  • Create New...