Jump to content

privenet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

privenet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναί είναι της Cosmote. Πήρα το Lumia 820 και είναι μέσω Cosmote. Από τις αυτόματες αναβαθμίσεις έφτασε στην έκδοση 3047.0000.1328.3006. Δεν γράφει εμένα κάπου τη λέξη Amber, είναι; 4G μπορώ να χρησιμοποιήσω; Ποιά η διαφορά από την 3049.0000.1333.0008 που έχει η Vodafone;
  2. Το απόγευμα πήρα στα χέρια μου το νέο Nokia 820. Εάν εξαιρέσω το πόσο δύσκολα το άνοιξα να βάλω τη SIM, όλα τα υπόλοιπα είναι παιχνιδάκι! Δεν περίμενα τα windows mobile να έχουν εξελιχθεί τόσο! Αισθάνομαι χαζός μου ασχολούμουνα με Android τόσο καιρό...
  3. Με μέτρια χρήση 3G, δεν βγάζει μέρα;
  4. Εχω δύο κινητά, ένα iPhone 4S και ένα Sony Mini Pro. Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω το Sony που χρησιμοποιώ ως επαγγελματικό. Έτσι σκέφτομαι να παρατήσω το Android και να περάσω σε Windows Phone, στο Lumia 820. Με ενδιαφέρει να μην κολλάει, η μπαταρία και η καλή συνδεσιμότητα (3G). Δεν με ενδιαφέρουν παιχνίδια κτλ. Δεν έχω θέμα να μου πάρει καμιά βδομάδα να το συνηθίσω, απλά από την εμπειρία σας να μου πείτε αν αξίζει η αλλαγή, εάν είναι πιο παραγωγικό (emails, calendar, browsing κτλ.) ένα windows phone σε σχέση με ένα Android.
  5. Δυστυχώς έγινα νέος κάτοχος ενός iPhone 4S. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που αν δεν ξεπεραστεί θα πρέπει να δώσω πίσω το κινητό και να πάρω κάποιο σοβαρό κινητό για επαγγελματική χρήση. Προσπερνώ λοιπόν τις υπόλοιπες παραξενιές και τη δικτατορία που λέγεται iTunes και πάω στο σοβαρό πρόβλημα με τα emails. Ως πρώην κάτοχος Blackberry μου είναι αδύνατον πραγματικά να φανταστώ, πώς ένα κινητό που πλασάρεται και ως επαγγελματικό, δεν έχει την παρακάτω στοιχειώδη λειτουργία. Επειδή είμαι συχνά στο δρόμο (και όχι σε WiFi) θέλω να έχω απόλυτο έλεγχο των emails μου από 3G. Πριν το iPhone, το πραγματικά ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ (όχι τυχαία τα κεφαλαία) BB μου, κατέβαζε μόνο τα headers των emails. Από εκεί μπορούσα να σβήσω άμεσα spam/διαφημιστικά κτλ., μπορούσα να ανοίξω ως preview τα emails και μόνο αν θέλω να κατεβάζω και τα attachments. Ετσι είχα γρήγορη απόκριση και πλήρη έλεγχο των emails και κυρίως χαμηλότατη κατανάλωση σε MBs. Το νέο πανάκριβο και ψωνίστικο τηλέφωνό μου, κατεβάζει ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα emails, ΜΑΖΙ με τα attachments (έως 3ΜΒ) αδιακρίτως. Ετσι μέσα σε μία εβδομάδα κατανάλωσα 350ΜΒ σε 3G! Υπάρχει κάποιος τρόπος που δεν έχω ανακαλύψει που να κατεβάζει μόνο τα headers των emails; Υπάρχει έστω και επί πληρωμή κάποια εφαρμογή που να κάνει τα παραπάνω; Ο λογαριασμός email μου είναι POP3.
  6. Από το τίποτα στα 7 ευρώ είναι μεγάλη διαφορά που αν χρησιμοποιήθούν σε υποδομές θα ανεβάσει πολύ το επίπεδο των υπηρεσιών. Επίσης και από τα 1500 σε 1200 μην το βλέπεις μικρό. 20% λιγότερος χρόνος είναι μεγάλη υπόθεση. Αν υπάρχει σχέδιο είναι μάγκες.
  7. Από την αρχή του μήνα που τελείωσε το πανηγυράκι των τζαμπατζήδων (με την καλή έννοια) του What's Up θεωρώ ότι βελτιώθηκε αισθητά η ποιότητα υπηρεσιών της Cosmote. Καλώ και πιάνω πάντα με την πρώτη, δεν χάνω κλήσεις, έχω καλύτερη ποιότητα φωνής κτλ. Ισχύει ή ιδέα μου είναι; Έχω συμβόλαιο και τον τελευταίο χρόνο είχα απελπιστεί με την κατάσταση. Ήθελα να αλλάξω άλλα όλες είχαν αντίστοιχα συμβόλαιο απεριορίστων για καρτοκινητά. Δε με ένοιαζε που πλήρωνα περισσότερο σε σχέση με τους πιτσιρικάδες, αλλά που δεν είχα την ποιότητα υπηρεσιών που είχα χρόνια πριν την «προσφορά των τζαμπατζήδων». Λυπάμαι παιδιά, αλλά αν οι εταιρίες θέλουν να έχουμε όλοι κινητά που να μιλάμε απεριόριστα με όλους, πρέπει να αυξήσουν κατά πολύ τις υποδομές τους και σίγουρα με το τζάμπα δεν μπορούν να το κάνουν. Το να πληρώνουμε εμείς με τα συμβόλαια τις υποδομές του τζάμπα επίσης έπρεπε να τελειώσει, γιατί πλέον φεύγανε τα συμβόλαια και έμενε το τζάμπα που με αυτό δεν συντηρήσε. Πιστεύω ότι άλλη μία εμπορική/marketing ενέργεια έλαβε τέλος οριακά πριν δημιουργήσει σοβαρό ζήτημα στα συμβόλαια. Θα ήθελα τα σχόλιά σας σε εμπορικό επίπεδο συμβόλαια vs καρτοκινητά, και κόσμια χωρίς τέτοια: «εγώ είμαι φοιτητής να πληρώνεις εσύ σε μ@@@ που έχεις τα γκαφρά». :blink: Τελικά γίνεται να υπάρξει "απεριόριστη ομιλία" φθηνά και με σωστά παρεχόμενη υπηρεσία;
  8. Δεν μου λύθηκε καμία απορία με την παράθεσή σου. - Πού γράφει πώς βάζω τόνους; - Πού αναφέρει πώς κάνω folders ΧΩΡΙΣ εφαρμογή αλλά από το ίδιο το σύστημα; Επίσης παραμένουν οι απορίες για τον MSN CLient και αν κολλάει.
  9. Εχω το X10 Mini Pro με Android 2.1 (το επίσημο) και έχω κάποιες ερωτήσεις. - Πώς βάζουμε τόνους στους Ελληνικούς χαρακτήρες; - Λόγω μικρής οθόνης και πολλών applications, προφανώς θα βόλευε να ταξινομήσω τις εφαρμογές σε folders (πχ. Internet, Office, Games κτλ.). Μη μου πείτε μου ότι το 2011 στη 2η version του Android ότι κάτι τόσο αυτονόητο δεν γίνεται... (δεν θέλω να μου πείτε applications που το κάνουν) - Ποιά είναι η πιο αξιοπρεπή εφαρμογή και straight forward για MSN Client? Από αυτά που έχω δοκιμάσει ίσως πιο κοντά είναι η Hi MSN άντε και η MSN droid, αλλά πάλι δε μου πολυαρέσουν. Σε κάποιο άλλο android κινητό είδα MSN Live Messenger application. Είναι της ίδιας της Microsoft γιατί δεν τη βρίσκω.. - Οταν κολλήσει, υπάρχει συνδυσμός πλήκτρων για hard reset, ώστε να μην βγάζω μπαταρία; - Τό ότι κάποιες ελάχιστες ευτυχώς φορές έρχεται κληση και η οθόνη μένει unresponsive (πώς λέγεται αυτό στα Ελληνικά; :P ) σας έχει τύχει;
  10. Οσοι έχουμε Xperia X10, ας προσέχαμε. Η αναβάθμιση σε android 2.1 ήταν η τελευταία αναβάθμιση και πέρα από μικρόupdates για multitouch κτλ. ανακοινώθηκε επίσημα ότι δεν... http://www.xperiax10.net/2011/01/06/official-xperia-x10-family-will-not-receive-upgrade-to-froyo-or-beyond/ Αν θέλετε android 2.2+ αναμείνατε στο ακουστικό σας από τα παιδιά του xda.. :mad: Τέλη Ιανουαρίου θα έχουμε μάλλον ένα update για multitouch για να λέμε ότι κάτι γίνεται.. http://developer.sonyericsson.com/wportal/devworld/downloads/download/x10x10minix8eclair21a0390targz?cc=gb&lc=en Οπότε είτε πουλήστε γρήγορα πριν το πάρουν χαμπάρι, είτε αγαπήστε τα x10 με τα προβλήματά τους διότι δεν θα λυθούν (επίσημα τουλάχιστον) ποτέ!
  11. Εχω το εξής πρόβλημα με το Intellisync. Νέο Blackberry 9700 (v5), με Win 7 (32bit), Outlook 2010 και Desktop 6.0.1.18. Ολα οκ στην εγκατάσταση, ΑΛΛΑ μόλις πάω να συγχρονίσω από το Organizer επαφές ή ημερολόγιο τρώει ένα ωραιότατο crash. Any ideas?
  12. Νομίζω γίνεται μόνο με MS Exchange αν έχεις άρα BES
  13. Εχω το Curve 8900 και Cosmote με BIS φυσικά. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να έχω Internet στον υπολογιστή μου μέσω του BB; Η Cosmote το επιτρέπει; Ρυθμίσεις; Η χρέωση είναι άλλη από αυτή του BIS;
  14. Σήμερα εγκατέστησα το νέο desktop software και ενώ όλα παίζουν κανονικά, δεν μπορώ να κάνω synchronization το organizer! Πατάω το configure settings, ανοίγει ένα παράθυρο και μετά δεν μου βγάζει το μενού για να κάνω τις ρυθμίσεις... Καμία ιδέα; Τελικά η λύση είναι η εξής. Η έκδοση 5.01 που είχα από μόνη της μου είχε αναφέρει ότι υπάρχει Update και να το κάνω. Εκεί ήταν το λάθος. Για να βάλετε την έκδοση 6 πρέπει να κάνετε Uninstall τις προηγούμενες και να κατεβάσετε από το Site της Blackberry τη νέα. Restart μετά το Uninstall και κατόπιν εγκατάσταση της 6 που κατεβάσατε. Θα σας ζητήσει την εγκατάσταση του MS C++ 2008 Redistributable, πείτε ΝΑΙ (Ισως στο Update αυτό να έλειπε και δεν έπαιζε). Κατόπιν όλα οκ.
  15. Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το firmware από R9M003 σε R9N002. Θα χάσω όλες τις ρυθμίσεις και θα πρέπει να αφιερώσω 1-2 ώρες να το ξαναφέρω όπως το έχω; (Themes, shortcuts, μνήμες ραδιοφώνου, ασύρματα δίκτυα κτλ.) Υπάρχει κανένα backup για settings?
×
×
  • Create New...