bynoname Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 (edited) Έχω μιλήσει με το τεχνικό τμήμα, μου είπαν από την εφαρμογή My Cosmote από της ρύθμισης wifi να αλλάξω το band από 2.4 ghz σε 5 ghz ανάλογος καθένας τι έχει στην περιοχή, εγώ έβαλα να κάνει αναζήτηση αυτόματο και έστρωσε το θέμα. Οπότε δοκιμάστε όσοι έχουν θέμα. Edited October 16, 2022 by bynoname Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 Βάλε στο κινητό σου αυτό το πρόγραμμα : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzer&hl=en&gl=US Αν το τρέξεις μπορείς να δεις σε ποιο κανάλι εκπέμπει ο καθένας από τους γείτονές σου. Αν βρεις κάποιο κανάλι που να είναι σχετικά άδειο, τότε να βάλεις το δικό σου εκεί μπας και αποφύγεις παρεμβολές. Αυτό σου είπαν να κάνεις, και στα 2.4 και στα 5GHz. Αν σου δουλεύει καλά στο αυτόματο βέβαια, ίσως και να μην το πείραζες.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 8 minutes ago, Mark_K said: Βάλε στο κινητό σου αυτό το πρόγραμμα : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzer&hl=en&gl=US Αν το τρέξεις μπορείς να δεις σε ποιο κανάλι εκπέμπει ο καθένας από τους γείτονές σου. Αν βρεις κάποιο κανάλι που να είναι σχετικά άδειο, τότε να βάλεις το δικό σου εκεί μπας και αποφύγεις παρεμβολές. Αυτό σου είπαν να κάνεις, και στα 2.4 και στα 5GHz. Αν σου δουλεύει καλά στο αυτόματο βέβαια, ίσως και να μην το πείραζες.... Ευχαριστώ θα το βάλω να έχω. Προς το παρόν δουλεύει δεν έκανε διακοπές, θα το τσεκάρω κ αύριο να δω τι θα κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 (edited) Έχει παίξει κανείς Swipewin; Έχει κερδίσει κανείς τίποτα; Και αν έχετε παίξει πόσους πόντους φτάνετε περίπου; https://cosmote.swipe-win.gr/returnhome Edited November 6, 2022 by hercoulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2022 Euro2day: ΟΤΕ: «Επίθεση» για να αυξήσει το μερίδιο στη σταθερή τηλεφωνία. https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2160774/ote-epithesh-gia-na-ayxhsei-to-meridio-sth-stather.html 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech444 Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 Εχω ιντερνετ απο την cosmote, όχι όμως αριθμό. Μου δίνει τη δυνατότητα στο Webmail μου να στέλνω μέχρι 5 Web SMS/ημέρα. Μπορώ να αγοράσω κι άλλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech444 Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 Μια αναζήτηξη στο google και το θέμα λύθηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2022 (edited) Δεν αξίζει καν. Edited December 3, 2022 by andreasomageiras Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. December 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2022 Καλησπέρα παιδιά.. Τα φώτα σας... Ειμαι κάτοχος του Realme Gt Neo 2. Εξ αρχής πιάνω 5G στο δίκτυο της Cosmote , σχεδόν σε όλη τη Σάμο όπου και μένω.. Προχθές έφθασε το κινητό της γυναίκας μου, το οποίο επιλέχθηκε κυρίως επειδή είναι κι αυτό 5G, το Motorola G71 5G..Cosmote κι αυτή, στο ίδιο σπίτι μένουμε αλλά πιάνει μόνο 4G+... Για ποιο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό; Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2022 Πρέπει να ενεργοποιηθεί το 5G στη σύνδεση της γυναίκας σου Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. December 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, georgeavl3 said: Πρέπει να ενεργοποιηθεί το 5G στη σύνδεση της γυναίκας σου Poco X3 Pro via Tapatalk Νόμιζα ότι το 5G είναι ενεργοποιημένο αυτόματα σε όσα κινητά το υποστηρίζουν. Υπάρχει κάποιος τρόπος για την ενεργοποίηση (sms, μέσω εφαρμογής)? Edit: έστειλα sms ενεργοποίησης και ιδού: Edited December 4, 2022 by steliosamos Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2022 Βάλε τη sim στο δικό σου και στείλε ξανά μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. December 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2022 6 ώρες πριν, leo06 said: Βάλε τη sim στο δικό σου και στείλε ξανά μήνυμα. Όντως, έτσι δούλεψε. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 Εγώ πάντως εάν είχα μετοχές της, θα τις πωλούσα χθες... 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andval Δημ. December 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2022 Γεια χαρά, γνωρίζει κάποιος κάνα εξωτερικό συνεργάτη, κτλ για να βρω καμια προσφορά για το gigamax unlimided με νέο όμως νούμερο (όχι φορητοτητα); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Καλημερα σε ολους. Εχω 1 γραμμη σταθερου σε wind 24mbps και 2 καρτοκινητα σε Qcard (wind),απο τιμες ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος αλλα απο ποιοτητα υπαρχουν θεματακια. -Το ιντερνετ του σταθερου στο σπιτι καπως αργο ειδικα σε σελιδες του εξωτερικου ειναι εντονο το φαινομενο,επισης η φωνη ακουγεται λιγο χαλια (δεν ειναι voip και εχω κανει ολες της απαραιτητες ενεργειες για τυχον προβλημα απο μεριας μου πχ πριζες/καλωδια/φιλτρα/συνδεσμολογια κτλ.). -Τα καρτοκινητα απεκτησαν προσφατα προβλημα με το ιντερνετ,στο μαγαζι που ειναι σχεδον στο κεντρο πιανει 3G και σερνεται και οποτε του ερθει πιανει 4G και τα παει καλα. Με αυτα και αυτα εξεταζω την περιπτωση να γυρισω το σταθερο σε cosmote 24mbps η 50mbps (δεν δινει κανεις αλλος 50αρα στην περιοχη μου) και τα καρτοκινητα σε cosmote καρτα. Τι συνδυασμο πακετου/προσφορας μπορω να πετυχω σε σταθερο/καρτοκινητα cosmote για να εχω extra ομιλια και GB σε καλες τιμες? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2023 On 10/1/2023 at 10:22 ΠΜ, mastorantza said: Καλημερα σε ολους. Εχω 1 γραμμη σταθερου σε wind 24mbps και 2 καρτοκινητα σε Qcard (wind),απο τιμες ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος αλλα απο ποιοτητα υπαρχουν θεματακια. -Το ιντερνετ του σταθερου στο σπιτι καπως αργο ειδικα σε σελιδες του εξωτερικου ειναι εντονο το φαινομενο,επισης η φωνη ακουγεται λιγο χαλια (δεν ειναι voip και εχω κανει ολες της απαραιτητες ενεργειες για τυχον προβλημα απο μεριας μου πχ πριζες/καλωδια/φιλτρα/συνδεσμολογια κτλ.). -Τα καρτοκινητα απεκτησαν προσφατα προβλημα με το ιντερνετ,στο μαγαζι που ειναι σχεδον στο κεντρο πιανει 3G και σερνεται και οποτε του ερθει πιανει 4G και τα παει καλα. Με αυτα και αυτα εξεταζω την περιπτωση να γυρισω το σταθερο σε cosmote 24mbps η 50mbps (δεν δινει κανεις αλλος 50αρα στην περιοχη μου) και τα καρτοκινητα σε cosmote καρτα. Τι συνδυασμο πακετου/προσφορας μπορω να πετυχω σε σταθερο/καρτοκινητα cosmote για να εχω extra ομιλια και GB σε καλες τιμες? Σταθερο ΟΤΕ πας με VDSL 50 με 30-32€ το μήνα αν δεν κάνω λάθος. Έχει επιλογή για απεριόριστα σταθερα και κινητά με ελαφρώς παραπάνω κόστος. Σε καρτοκινητά το αντίστοιχο της Q είναι η Frog, δες το site της και το νήμα στο φόρουμ για τη Frog. 1000’ στο Cosmote One μεταξύ σταθερού και των δυο καρτοκινητών+2GB Internet για μια εβδομάδα κάθε μήνα αρκεί να βρίσκονται οι συνδέσεις στο ίδιο ΑΦΜ ή στην ίδια διεύθυνση κατοικίας. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 (edited) Η βασίλισσα γυμνή. Πότε ο Γιάννης δεν μπορεί πότε ο ....... Δε θα το γράψω. Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο δε μπορώ να πω ότι έχω σταθερό wifi όποτε θέλει σε μη τακτά χρονικά διαστήματα, συχνά όμως, κάνει αποσύνδεση. Στην υποστήριξη φυσικά (δεν τους νοιάζει κιόλας) δε βλέπουν τίποτα. Όταν κάποιος παραδέχτηκε ότι κάτι αντιλαμβάνεται μου πρότεινε αλλαγή ρουτερ, αρχές καλοκαιριού ήταν, λίγο οι διακοπές, λίγο οι δραστηριότητες εκτός σπιτιού δε μου φάνηκε ότι είχα πρόβλημα. Σεπτέμβρη άρχισε το ίδιο βιολί, αποσύνδεση στην αποσύνδεση και τα δεδομένα της συζύγου τελείωσαν, το ίδιο βιολί και στην υποστήριξη "δεν βλέπουμε πρόβλημα στην γραμμή σας" πως να το δείτε στη γραμμή όταν το πρόβλημα είναι στο wifi; αλλαγή ρουτερ μετά από καιρό μέχρι να συνεννοηθούμε ή απλά για να πάψω να έρχομαι σε επικοινωνία. Εδώ να πω ότι το πήραν χαμπάρι ότι δεν είχα καθόλου πρόσβαση wifi που φροντίσαν να μου πιστωθεί το κόστος των δεδομένων σε άλλη εταιρεία κινητής που έκαψα λόγο του προβλήματος. Αρκετά Πριν απο τις γιορτές, το ίδιο βιολί σε όλους τους τομείς, εγώ δεν έχω wifi και αυτοί δε βλέπουν πρόβλημα. Θα σου στείλω τεχνικό μου λέει η μία και κάνει 50€ η επίσκεψη. Πριτς, αν δε φταίει ο ΟΤΕ και αν μου βρει λύση της απαντώ. Τέλος πάντων συμφωνώ αφού πρώτα ξεκαθαρίσαμε το ποιος χρεώνεται το κόστος έτσι για να υπάρχει στην καταγραφή της συνομιλίας. Με καλεί ένας κύριος από Θεσσαλονίκη, ρωτάει τα συμπτώματα και μου λέει "δεν έχει να κάνει με εμάς, τζάμπα θα έρθω, έχεις ίντερνετ αλλά κάνει κόλπα το wifi, εξοπλισμός είναι, θα το δηλώσω να έρθει τοπικός τεχνικός της cosmote". Ήρθε είδε, ρουτερ είπε, το άλλαξε και έφυγε! Πέρασαν οι γιορτές όλα φαινόταν καλά και ξαφνικά άρχισε το ίδιο βιολί... Μμμμμ η ίδια διαδικασία, δεν έχω wifi, δε βλέπουμε πρόβλημα στη γραμμή οπότε κόψε το λαιμό σου, τι μας λες κυρά μου, να δουλεύετε ενσύρματο για να μην έχετε προβλήματα, ωραία έχεις καλώδιο δικτύου για να συνδέσω το κινητό με το ρουτερ και κάπου εκεί μου είπε ξανά αλλαγή ρουτερ. Σήμερα δεν θα γράψω τα προβλήματα που έχω με το wifi, ναι όσο αστείο και να φαίνεται, δεν έχω ή μάλλον δεν ξέρω αν έχω πρόβλημα με το wifi γιατί εδώ και μερικές μέρες δεν έχω πρακτικά internet. Edited January 15, 2023 by andreasomageiras Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 Με καλώδιο πως είναι η γραμμή? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 Η επάνω φωτογραφία είναι με καλώδιο Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 Το πρόβλημα με το wifi μπορεί να είναι από παρεμβολές από γείτονες ή ακόμη και από ασύρματο σταθερό τηλέφωνο. Στα 2.4 ή στα 5ghz το έχεις? Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις κανάλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 (edited) 4 minutes ago, leo06 said: Το πρόβλημα με το wifi μπορεί να είναι από παρεμβολές από γείτονες ή ακόμη και από ασύρματο σταθερό τηλέφωνο. Στα 2.4 ή στα 5ghz το έχεις? Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις κανάλι? Ναι σε όλα! Δεν ψάχνω λύση (αν και πιο πιθανό είναι βρεθεί εδώ η λύση από ότι με την εταιρεία) έπρεπε απλά να το γράψω, να βγάλω από μέσα μου όλη την οργή που νιώθω προς την κοροϊδία που θέλει να περνάει σαν βασίλισσα των τηλεπικοινωνιών. Είχα την τραυματική εμπειρία και με την κινητή μαζί τους... Φυσικά και όταν δεν είχα πρόβλημα συγχρονισμό είχα 26/-2 ναι έως 24 έχουμε εδώ που ζω. Edited January 15, 2023 by andreasomageiras Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. January 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2023 Εκτός από το Channel (πχ παρεμβολές από γείτονες), δοκίμασε να "παίξεις" και με το Bandwidth: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2023 4 ώρες πριν, Pppe said: Εκτός από το Channel (πχ παρεμβολές από γείτονες), δοκίμασε να "παίξεις" και με το Bandwidth: Το πιο γειτονικό σπίτι είναι στα 50 μέτρα. Θα θα αρχίσω σήμερα διαβούλευση με την Cosmote και ένα ένα θα τα δοκιμάσω όλα... Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. January 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2023 Είχα συναντήσει αντίστοιχο πρόβλημα. Τελικά έφταιγε το ups της conceptum που έδινε δώρο όταν έγινε μετατροπή των γραμμών σε voip. Δεν μπορούσε να δώσει τα A που ζητούσε το επόμενο router κι όλη την ώρα είχα αποσυνδέσεις. Κοίτα μήπως έχεις μπερδέψει το τροφοδοτικό του. Βεβαιώσου ότι τα Volt (του τροφοδοτικού) είναι τα ίδια, και τα Α τα ίδια ή και περισσότερα από αυτά που ζητάει το router. Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts