Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καθαρά λόγω της χρέωσης της Κοσμοτέ για την πλοήγηση. Το κρίνω λογικό οι πάροχοι να χρεώνουν συνδρομή (και ίσως ακριβότερα) αλλά η ΚΟΤΕ δεν θα έπρεπε να ογκοχρεώνει την πλοήγηση. Καλύτερα να τα παίρνει ως ποσοστά από τις εταιρείες που συμμετέχουν παρά κατευθείαν από τον συνδρομητή της...

Ξεκιναω:

1) Δεν υποστηριζουν οι i-mode συσκευες τα MMS

2) Πανακριβο στην χρηση

3) Συσκευες που δεν εχουν κανενα νοημα αμα τις μεταφερεις σε αλλο δικτυο

4) Δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ ιδεα ενος κλειστου/εταιρικου internet...

5) Αθλιες υπηρεσιες στην πλειοψηφια τους

6)Το i-mode δεν τα καταφερε ως τωρα οσο και να το σπρωχνουνε, δεν θα τα καταφερει ποτε.

Εν τελει, αν θελω ασυρματο internet οπως λεει η Cote, θα παρω ενα PPC και σε συνεργασια με το κινητο θα βλεπω πραγματικο ιντερνετ...

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Επειδή μου είναι άχρηστο.

Για μένα i-mode="το internet του άσχετου".

Σιγά μην πληρώνω τόσα λεφτά για να έχω πρόσβαση σε 100 σελίδες τη στιγμή που υπάρχει ολόκληρος ο ιστός στη διάθεσή μου.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειά σας,

Ηθελα να μου πείτε την άποψή σας. Εχω Vodafone CU και θέλω μέσω φορητότητας να πάω Cosmote.

Θα μου παρουσιαστούν προβλήματα στο site της Cosmote (mycosmos) επειδή θα έχω 694 σαν πρόθεμα; Γιατί κάποιος χρήστης εδώ είπε οτι υπάρχει πρόβλημα και ενώ είναι cosmote επειδή έχει πρόθεμα 694 δεν μπορεί να μπεί στο mycosmos. Λύθηκε αυτό το πρόβλημα;

Πρίν λίγο διάβασα οτι δεν χρειάζεται να δηλώσω τα στοιχεία στην Vodafone για να γίνει η φορητότητα. Αυτό ισχύει; Κάτι για νεο Νόμο...

Να προτιμήσω What's up ή Cosmokarta ; Στέλνω πιό πολύ μηνύματα.

Υπάρχει δυνατότητα όταν με καλούν να παίζει και ενα τραγούδι της επιλογής μου;

Υπάρχει η υπηρεσία στην Cosmote σαν την Call me back της Vodafone;

Για μηνύματα υπάρχει κανένα πακέτο για ακόμα πιο φθηνά; (Sms card)

Για κλήσεις; (CU a lot).

Είναι σίγουρο οτι κάποτε η εταιρία θα βγάλει 3G SIM για καρτοκινητά;

Αν εχω κανονική κάρτα cosmote (ΟΧΙ USIM) μπορώ να συνδέομαι έστω και σε κεραία 3G; Μόνο για κλήσεις; Αν κάποτε γίνει και σε καρτοκινητούς το 3G της Cosmote πρέπει να έχεις ΜΟΝΟ i-mode συσκευή;

Από εμπειρία γνωστού μου, όποτε ήθελε να πάρει την εξυπηρέτηση πελατών (Συμβόλαιο) έλεγε οτι όλοι οι εκπρόσωποι είναι κατηλλημένοι και να δοκιμάσει αργότερα. Είναι δυνατόν να μην έχει αναμονή μέχρι να βρεθεί κάποιος όπως στην Vodafone; Γενικά απο εξυπηρέτηση πώς πάνε; (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ).

Αυτά για την ώρα!

Ευχαριστώ

Samsung S21 Ultra

Δεν το χρησιμοποιώ καθόλου γιατί:

1) Ακριβές χρεώσεις

2) Xρεώνει και τα εισερχόμενα MMS!!!

3) Μόνο η σελίδα του myphone αξίζει στο imode (προσωπική μου άποψη!)

[ f i l i p p o s ]

Επειδή μου είναι άχρηστο.

Για μένα i-mode="το internet του άσχετου".

Σιγά μην πληρώνω τόσα λεφτά για να έχω πρόσβαση σε 100 σελίδες τη στιγμή που υπάρχει ολόκληρος ο ιστός στη διάθεσή μου.

Ετσι ακριβώς..............

Χμ...θα σου απαντησω για το τελευταιο, σχετικα με την αναμονη. Εχει αναμονη ωσπου να βρεθει καποιος διαθεσιμος, αλλα σε ωρες φορτου, σου το κλεινει καταμουτρα. Σου λεει "δοκιμαστε ξανα αργοτερα"!

Για μηνυματα, συμφερει το What's up, γιατι εχει κλιμακωτη χρεωση στα μηνυματα.

Calling tunes υποστηριζεται σε ολες τις συνδεσεις (καρτοκινητες και μη) της Cosmote.

Υπηρεσία στην Cosmote σαν την Call me back της Vodafone, δεν υπαρχει.

Αυτα!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

ενώ έχει πολύ καλές δυνατότητες και υπηρεσίες πιστεύω είναι αρκετά ακριβό για συχνή χρήση...για καμιά φορά(ειδικά με την υπηρεσία που βρίσκεις βενζινάδικα,φαρμακεία κτλ) είναι πραγματικά χρησιμο :)
UMTS power!:cool:

Δεν το χρησιμοποιώ καθόλου γιατί:

1) Ακριβές χρεώσεις

2) Xρεώνει και τα εισερχόμενα MMS!!!

3) Μόνο η σελίδα του myphone αξίζει στο imode (προσωπική μου άποψη!)

σοβαρά τα χρεώνει???? :X :X :X :lol: :lol:

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

σοβαρά τα χρεώνει???? :X :X :X :lol: :lol:[/QUO

Σοβαρότατα!!! Αν στείλεις MMS σε κάποιον που έχει i-mode θα χρεωθεί κανονικά με τα ΚΒ... παλιότερα η χρέωση ήταν 1 ευρωλεπτό/ΚΒ αλλά νομίζω το έχουν ρίξει τώρα... Αν του έστελνες ένα MMS των 100ΚΒ, θα τον χρέωνες 1 ευρώ για να πάρει το MMS σου :D :p :D :p

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Πανακριβο, ανουσιο για οσους εχουν ιντερνετ και δεν εχει κατι που δεν μπορεις να βρεις μεσω ιντερνετ. Επισης πρεπει να αγορασεις τις συσκευες τους αλλιως δεν παιζει...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Εγω υποστιριζω το imode γιατι εχει υπηρεσειες που οι αλλες εταιρειες θα τις εχουν μετα απο 2 χρονια και βαλε. Το υποστηριζω γιατι η υπηρεσια email μου ειναι πολυ βολικη και εχω την δυνατοτητα να στελνω και να λαμβανω email απευθειας απο τον Η/Υ. Αν την υπηρεσια email την κανεις σωστη χρηση σε συμφερει και για εποικινωνια μεταξυ κινητων γιατι απλουστατα δεν χρεωνομαι 0,09 ευρω το μηνυμα αλλα απο 0,015 εως 0,01 ευρω. Μιλαω για απλο κειμενο οπως ειναι αλωστε και τα sms. Ακομη μπορω να βλεπω τα email απο το mycosmos.gr καθως επισης να στελνω 10 sms δωρεαν απο εκει Μπορω επισης να πληρωνω το λογαριασμο του κινητου-οτε-δεη και πολλων αλλων μεσα απο το imode banking.

Τωρα οσον αφορα τις χρεωσεις με το πακετο imode 1.5 η χρεωση μετα τα 1536 kb (1,5 MB) ειναι 0,002 ευρω. Βεβαια αν παρεις τα αλλα πακετα η χρεωση ειναι ποιο χαμηλη. Δεν ειμαι ευχαρηστημενος θα ηθελα μια flate rate χρεωση αλλα δεν μπορω να τα εχω ολα αμεσως υπαρχουν και καποιες επενδυσεις που εχουν γινει.

Για το μονο που δεν ειμαι καθολου ευχαρηστημενος ειναι οι συσκευες. Εκει υπαρχει μεγαλο κενο και ελπιζω να το καλυψει η εισοδος της nokia και της ericsson.

call me back δεν υπαρχει.Υπαρχει πακετακι για φθηνα sms αλλα δεν υπαρχει για φθηνη ομιλια.και για την φορητοτητα ναι πρεπει να πας να γινεις επισημος συνδρομητης.

Efxaristw gia tis apantiseis.

Ena teleftaio. Opios 3erei as apantisei. Epeidh 8a exw pro8ema 694xxxxxxx 8a exw provlhma sto mycosmos to site?

Samsung S21 Ultra

Poso bghke i metafora? Pou pas gia na kaneis aithsh foritothtas? Germano px ?

Twra eida oti i Cosmote what's up einai pio f8ini kai stin omilia apo oti h CU . Eleos...

Samsung S21 Ultra

Απ'οσα γνωρίζουμε η cosmote δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τεχνολογία EDGE, πάει απευθείας σε 3G. Μόνο η ΤΙΜ υποτίθεται ότι θα πάει σε EDGE αλλά ακόμα δεν είναι γνωστό πότε θα το ενεργοποιήσει...

Τελος 2005 υπολογισε τα χριστουγεννα οτι η υπηρεσια θα ειναι διαθεσιμη σε ολους τους συνδρομητες,βεβαια πρεπει να εχεις και την καταλληλη συσκευη για να εχεις προσβαση

Η πιο φτηνη συσκευη για EDGE που εχω δει ειναι το nokia 3200 ;)

σύντομα θα έχω το ΝΟΚΙΑ 6230i στα χέρια μου ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ για ΤΙΜ edge.Περίμενε,μη κάνεις βιαστικές κινήσεις,αν και θα σου έλεγα να προτιμήσεις ΤΙΜ αντί για vodafone.Αν και με ΤΙΜ σε λίγο καιρό θα έχεις 3g χωρίς πάγιο :)

Ο sector ξέρει πολλά :) πράγματι τέλος 2005 θα γίνει η ενεργοποίηση ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ(αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν παίζει σε κάποιες περιοχές) όπως και τα νέα πακέτα δεδομένων.είδωμεν...πάντως αυτή τη στιγμή τα πακέτα data της cosmote συμφέρουν.Επιπλέον οι κάρτες έχουν και wifi ενσωματωμένο.

UMTS power!:cool:

συγνωμη για το δευτερο ποστ κολλησε ο μοζιλλα. ενας μοδερατορας ειναι ευπροσδεκτος να το διαγραψει. :D

Θα χαρούμε να το δώσει η ΤΙΜ και να μην κάνει χαρακίρι όπως έκανε με τις χρεώσεις που έβαλε σε 3G και gprs data !!! Το χρονοδιάγραμμα μοιάζει πολύ αισιόδοξο βέβαια...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned