VIPdriver Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Vasileios said: Θα φανεί από πια κεραία μπήκε. Αν ήταν στα Τίρανα δεν θα τον πιστέψουν ότι ήταν στην Κέρκυρα. Εχεις δίκιο. Μπορεί όμως ως ένδειξη καλής συνεργασίας να μην το ψάξουν (ή μόνο να δουν πόσο χρονικό διάστημα ηταν σε κατασταση περιαγωγης) και να του επιστρέψουν τη χρέωση. Εννοείται οτι δεν εχουν την υποχρεωση να του επιστρέψουν την χρεωση. Ισως καλυτερα να τους παρει και να είναι ειλικρινής μαζι τους. Honesty is the best policy. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, Vasileios said: Θα φανεί από πια κεραία μπήκε. Αν ήταν στα Τίρανα δεν θα τον πιστέψουν ότι ήταν στην Κέρκυρα. Συνήθως δεν το βλέπουν αυτό. Στη δική μου περίπτωση δύο φορές μου έχουν σβήσει χρέωση. Μια στα Σκόπια και μια στην Τουρκία 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Καλημέρα . Εχω δυο αριθμούς στο Vodafone Unlimited Int που λήγουν σε λιγο... τωρα πληγώνω 48 και για τα δυο. Μου κάναν προσφορά 41 ευρω και για τα δυο...αλλα διαβάζω οτι κυκλοφορούν καλύτερες τιμες. Πιστεύετε οτι μονο με φορητοτητα κερδίζονται αυτές ? Να τονισω οτι εχω και συμβόλαιο σταθερής με την Voda. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 47 minutes ago, polaris3 said: Καλημέρα . Εχω δυο αριθμούς στο Vodafone Unlimited Int που λήγουν σε λιγο... τωρα πληγώνω 48 και για τα δυο. Μου κάναν προσφορά 41 ευρω και για τα δυο...αλλα διαβάζω οτι κυκλοφορούν καλύτερες τιμες. Πιστεύετε οτι μονο με φορητοτητα κερδίζονται αυτές ? Να τονισω οτι εχω και συμβόλαιο σταθερής με την Voda. Κοίταξε λογικά με φορητότητα θα παίξουν και καλύτερες τιμές,αλλά και πάλι οι τιμές που σου δίνουν είναι αρκετά καλές και δεδομένου πως έχεις και σταθερό εκεί μπορείς να πιέσεις χωρίς να αποχωρήσεις. Εγώ αν ήθελα να μην κάνω διαδικασία με φορητότητα κλπ θα τα έκλεινα σε αυτές τις τιμές και είσαι από τους λίγους που γνωρίζω που στην ανανέωση τους δίνουν χαμηλότερες τιμές 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Κοίταξε λογικά με φορητότητα θα παίξουν και καλύτερες τιμές,αλλά και πάλι οι τιμές που σου δίνουν είναι αρκετά καλές και δεδομένου πως έχεις και σταθερό εκεί μπορείς να πιέσεις χωρίς να αποχωρήσεις. Εγώ αν ήθελα να μην κάνω διαδικασία με φορητότητα κλπ θα τα έκλεινα σε αυτές τις τιμές και είσαι από τους λίγους που γνωρίζω που στην ανανέωση τους δίνουν χαμηλότερες τιμές Ισχύει. Εμένα μου έδωσαν μεγαλύτερες τιμές τηλεφωνικές και ελαφρώς μεγαλύτερες μέσω εφαρμογής. Ίδια περίπτωση. Δύο νούμερα και σταθερό 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 20€ gia vf international unlimited ειναι πολύ καλά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, polaris3 said: Καλημέρα . Εχω δυο αριθμούς στο Vodafone Unlimited Int που λήγουν σε λιγο... τωρα πληγώνω 48 και για τα δυο. Μου κάναν προσφορά 41 ευρω και για τα δυο...αλλα διαβάζω οτι κυκλοφορούν καλύτερες τιμες. Πιστεύετε οτι μονο με φορητοτητα κερδίζονται αυτές ? Να τονισω οτι εχω και συμβόλαιο σταθερής με την Voda. Καλά είναι 41€ και για τα δυο… πιο κάτω δύσκολα. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου On 11/1/2026 at 11:53 ΠΜ, polaris3 said: Καλημέρα . Εχω δυο αριθμούς στο Vodafone Unlimited Int που λήγουν σε λιγο... τωρα πληγώνω 48 και για τα δυο. Μου κάναν προσφορά 41 ευρω και για τα δυο...αλλα διαβάζω οτι κυκλοφορούν καλύτερες τιμες. Πιστεύετε οτι μονο με φορητοτητα κερδίζονται αυτές ? Να τονισω οτι εχω και συμβόλαιο σταθερής με την Voda. Αδελφέ είπαμε να τους δαγκώνουμε όσο μπορούμε αλλά εσύ το παράκανες! :) 1 3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Αρα το 20,50 για το καθε νούμερο το θεωρείτε καλη τιμη για το Unlimited. Αρα τα 14 ευρω που έγραφαν παλιότερα πέθαναν . 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 1 hour ago, polaris3 said: Αρα το 20,50 για το καθε νούμερο το θεωρείτε καλη τιμη για το Unlimited. Αρα τα 14 ευρω που έγραφαν παλιότερα πέθαναν . Αν θέλεις και έχεις όρεξη μπορείς να μπεις στην διαδικασία της φορητότητας,μπορείς και να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις έχω και το σταθερό σε εσάς αφήστε το μου στα 34 ευρώ τον μήνα και τα δύο,δηλαδή 17 ευρώ τον μήνα η κάθε γραμμή. Θεωρώ πως είσαι και από τους τυχερούς σου ξανά λέω που του κάνουν στην πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του,συνήθως σε όσους ξέρω κάνουν αύξηση. Θα σου πω. Δες το έτσι: •Τώρα πληρώνεις 48 ευρώ και για τα δύο(δηλαδή 24 ευρώ στο καθένα) •Με την μείωση 3,5 ευρώ στο καθένα,δηλαδή 7 ευρώ και στα δύο μαζί κερδίζεις 84 ευρώ τον χρόνο οπότε 84 ευρώ/20,50 ευρώ που θα βγαίνει τώρα η κάθε γραμμή κερδίζεις σύνολο τέσσερα πάγια,δηλαδή δύο πάγια στο καθένα. Στην ουσία πληρώνεις δέκα μήνες στο καθένα αντί για δώδεκα μήνες Αυτά είναι για τον πρώτο χρόνο,γιατί στον δεύτερο πάει το γνωστό παραπάνω,αλλά και πάλι νομίζω πως σε συμφέρει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: Αν θέλεις και έχεις όρεξη μπορείς να μπεις στην διαδικασία της φορητότητας,μπορείς και να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις έχω και το σταθερό σε εσάς αφήστε το μου στα 34 ευρώ τον μήνα και τα δύο,δηλαδή 17 ευρώ τον μήνα η κάθε γραμμή. Θεωρώ πως είσαι και από τους τυχερούς σου ξανά λέω που του κάνουν στην πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του,συνήθως σε όσους ξέρω κάνουν αύξηση. Θα σου πω. Δες το έτσι: •Τώρα πληρώνεις 48 ευρώ και για τα δύο(δηλαδή 24 ευρώ στο καθένα) •Με την μείωση 3,5 ευρώ στο καθένα,δηλαδή 7 ευρώ και στα δύο μαζί κερδίζεις 84 ευρώ τον χρόνο οπότε 84 ευρώ/20,50 ευρώ που θα βγαίνει τώρα η κάθε γραμμή κερδίζεις σύνολο τέσσερα πάγια,δηλαδή δύο πάγια στο καθένα. Στην ουσία πληρώνεις δέκα μήνες στο καθένα αντί για δώδεκα μήνες Αυτά είναι για τον πρώτο χρόνο,γιατί στον δεύτερο πάει το γνωστό παραπάνω,αλλά και πάλι νομίζω πως σε συμφέρει Ευχαριστω. Αλλα θα κανω φορητοτητα. Δεν ξερω γιατι ...αλλα τα 20.50 μου φαίνονται πολλα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, polaris3 said: Ευχαριστω. Αλλα θα κανω φορητοτητα. Δεν ξερω γιατι ...αλλα τα 20.50 μου φαίνονται πολλα. Πολλά είναι φίλε.Κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι.εχεις 2 κινητά και ένα σταθερό.Εγω έχω ένα σταθερό vdsl 100 και δίνω 22ευρω.Εχω και το red 5 με διπλασιασμό γιγα λόγω σταθερού και δίνω 10.65 λόγω ότι είχα cu και κάνανε τότε προσφορές για μετατροπή σε συμβόλαιο.Το συμβόλαιο του κινητού λήγει τον Ιούλιο.Αν μου δώσουν το ίδιο στα ίδια λεφτά ή το unlimited μέχρι 17ευρω έχει καλώς αλλιώς δρόμο κι επιστροφή σε κάρτα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, polaris3 said: Αρα το 20,50 για το καθε νούμερο το θεωρείτε καλη τιμη για το Unlimited. Αρα τα 14 ευρω που έγραφαν παλιότερα πέθαναν . Τα 17 είναι πλέον τα φτηνότερα που έχω δεί φέτος. 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, polaris3 said: Ευχαριστω. Αλλα θα κανω φορητοτητα. Δεν ξερω γιατι ...αλλα τα 20.50 μου φαίνονται πολλα. Δεν μπορώ να καταλάβω αν τρολάρεις ή μιλάς σοβαρά. 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, zerokill said: Τα 17 είναι πλέον τα φτηνότερα που έχω δεί φέτος. Χωρίς συνδυαστικό ναι. 17,10€ εγώ με φόρο κινητής, 15,50€ χωρίς. Με σταθερό πέφτει στα 14,62 (6% έκπτωση) 37 minutes ago, pakitis said: Δεν μπορώ να καταλάβω αν τρολάρεις ή μιλάς σοβαρά. Πέφτει λίγο ακόμα κάτω. Ακόμα και 1-2€, είναι κατι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Δε τρολάρει, το πακέτο είναι από τα καλύτερα με αυτήν την τιμή, αλλά είναι περιττό για χρήση εντός Ελλάδας. Οπότε κοιτάει κάτι άλλο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Καλημερα, καλη χρονια! Εχω ενα καρτοπρογραμμα super data με 8gb, 600sms και απεριοριστα τηλεφωνα και δινω 24ευρω τελικη τιμη. Τα 8gb δεν αρκουν ομως και αναγκαζομαι να παιρνω καθε μηνα πακετο με εξτρα gb και δινω αλλα 7-10 ευρω. Σκεφτομαι μηπως το γυρισω σε business red 30gb με 22.5 το μηνα τον πρωτο χρονο, αλλα το δευτερο ποσο θα παει; Συν 1.5 ευρω; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, MerNion said: Καλημερα, καλη χρονια! Εχω ενα καρτοπρογραμμα super data με 8gb, 600sms και απεριοριστα τηλεφωνα και δινω 24ευρω τελικη τιμη. Τα 8gb δεν αρκουν ομως και αναγκαζομαι να παιρνω καθε μηνα πακετο με εξτρα gb και δινω αλλα 7-10 ευρω. Σκεφτομαι μηπως το γυρισω σε business red 30gb με 22.5 το μηνα τον πρωτο χρονο, αλλα το δευτερο ποσο θα παει; Συν 1.5 ευρω; Κάνε φορητότητα σε κάποιο καρτοκινητό άλλης εταιρείας και σίγουρα θα σε πάρουν τηλέφωνο να σου δώσουν κάτι καλό. Μπορεί αν είσαι και τυχερός να σου τα δώσουν όλα απεριόριστα γύρω στα 17 ευρώ και όταν σε πάρουν θα τους πεις πως ο ανταγωνισμός σου δίνει με 15 ευρώ όλα απεριόριστα κλπ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 13 minutes ago, aektzhs 1 said: σίγουρα θα σε πάρουν τηλέφωνο να σου δώσουν κάτι καλό. Δλδ δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουν και να την πατήσει κάποιος; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 3 minutes ago, cu2goup said: Δλδ δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουν και να την πατήσει κάποιος; Πόλυ σπάνιο (ξέρω ξέρω, δεν ρώτησες εμένα) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 30 minutes ago, aektzhs 1 said: Κάνε φορητότητα σε κάποιο καρτοκινητό άλλης εταιρείας και σίγουρα θα σε πάρουν τηλέφωνο να σου δώσουν κάτι καλό. Μπορεί αν είσαι και τυχερός να σου τα δώσουν όλα απεριόριστα γύρω στα 17 ευρώ και όταν σε πάρουν θα τους πεις πως ο ανταγωνισμός σου δίνει με 15 ευρώ όλα απεριόριστα κλπ Παρόλο που είναι καρτοπρόγραμμα; Ασχολούνται και με αυτά να μην τα χάσουν; Νόμιζα μόνο τα κανονικά συμβόλαια.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 21 minutes ago, VIPdriver said: Πόλυ σπάνιο (ξέρω ξέρω, δεν ρώτησες εμένα) Δεν το λες καλά.. Έπρεπε να πεις "δεν ξέρω" απλώς έτσι για να απαντήσεις. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Βλέποντας τον τιμοκατάλογο της Vodafone για το RED Unlimited int. στα δωρεάν λεπτά ομιλίας περιλαμβάνει και κλήσεις προς Ε.Ε. (σταθερά & κινητά) ή δεν καταλαβαίνω σωστά; "Το Vodafone Red Unlimited Int σας προσφέρει: απεριόριστα λεπτά ομιλίας σε Ελλάδα & Ε.Ε." Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το έχει η αδελφή μου και θέλει να καλέσει κινητό Ιταλίας, ρώτησε στην εξυπηρέτηση και της είπαν ότι περιλαμβάνεται στο πρόγραμμά της, αλλά φοβάμαι μήπως δεν κατάλαβαν καλά και της έλεγαν για την περιαγωγή... 2 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 11 minutes ago, cu2goup said: Δεν το λες καλά.. Έπρεπε να πεις "δεν ξέρω" απλώς έτσι για να απαντήσεις. Εννοείται ότι δεν ξέρω. Από τις μαρτυρίες διαφόρων εδώ μέσα έβγαλα συμπέρασμα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 35 minutes ago, cu2goup said: Δλδ δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουν και να την πατήσει κάποιος; ΟΚ, αλλά ακόμη και αν δεν το πάρουν τηλέφωνο θα είναι σε κάρτα οπότε ούτως ή άλλως θα έχει διαπραγματευτικό πλεονέκτημα και με τις 3 εταιρείες να πάρει αυτός τηλέφωνο να ζητήσει προσφορά για συμβόλαιο. Αν κάποιος δεν θέλει να μπει σε οοοολο αυτόν τον κόπο ας πάρει ότι του δίνουν από την εταιρεία στην οποία ήδη είναι συνδρομητής. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts