VIPdriver Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 26 minutes ago, pareisaktos said: Για frog λες έτσι; το σκέφτομαι και αυτό... Ναι. Δες στον μέτρηση data πόσα GB καταναλώνεις κάθε μηνα. Εάν σου φτάνουν για cu/q και έχεις καλή κάλυψη στα μέρη σου, δεν χρειάζεται να δώσεις +34€ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Τέλειωνε το συμβόλαιο μου -εχω δυο κινητά unlimited- η προσφορά που μου δίναν στην εφαρμογή ηταν τραγική. Τους κάλεσα να δω τι μπορούν να κάνουν μου είπαν στα 20,50 ευρω τελικη τιμη ,πιο κατω δεν γίνετε . Δεν ξερω αλλα η τιμη παλι την θεωρούσα υψηλή. Ετσι αποφάσισα να κανω φορητοτητα . Πηρα 2 cosmote σιμ με τρια ευρω εκαστη για κοσμοκάρτα. Την επόμενη μερα δεχθηκα προσφορά απο Voda για το νεο Int Unlimited προς 16 ευρω το καθε νούμερο. Και οχι μονο αυτο θα μου πιστώσουν και τα 6 ευρω που εδωσα για να παρω τιις δυο sim καρτες. Υ.Γ. Του χρονου θα μου χρεωσουν 1,5 επιπλεον ευρω την καθε καθε σύνδεση. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Ευχάριστο ότι ακόμα συνεχίζουν έστω έτσι με τα αιτήματα φορητότητας να δίνουν ελκυστικές προσφορές. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου https://www.vodafone.gr/marketing-forms/red-diagonismos?i_source=homepage-banner&i_medium=banner&i_content=hp-carousel&i_owner=bg-be&i_name=20260213-red-contest 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου On 13/2/2026 at 7:08 ΜΜ, Arinos said: Ευχάριστο ότι ακόμα συνεχίζουν έστω έτσι με τα αιτήματα φορητότητας να δίνουν ελκυστικές προσφορές. Μα δεν τους συμφερει να σε χασουν απο πελατη και οταν μπορουν να ριξουν την τιμη τοσο χαμηλα σε σχεση με τις αρχικες προσφορες, σκεψου τι κερδος εχουν. Και μη νομιζεις πως ολος ο κοσμος μπαινει στη διαδικασια της φορητοτητας, παιζει το ποσοστο στο συνολο να ειναι αρκετα χαμηλο. 8 Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου Περιμένουμε 1 βδομάδα να μας καλέσουν από το τμήμα αποσυνδέσεων. θελεθ ο πατέρας μου κάνει φορητότητα έχει συμβολαίου red int και μπορεί να φύγει αζημίως λόγω τηλεφωνητή σωστά; ναπεριμενουμε κι άλλο η απλά να κάνει την φορητότητα στη nova? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, akis8607 said: Περιμένουμε 1 βδομάδα να μας καλέσουν από το τμήμα αποσυνδέσεων. θελεθ ο πατέρας μου κάνει φορητότητα έχει συμβολαίου red int και μπορεί να φύγει αζημίως λόγω τηλεφωνητή σωστά; ναπεριμενουμε κι άλλο η απλά να κάνει την φορητότητα στη nova? Εάν αυτό που θέλει είναι φορητότητα, μπορεί να την κάνει και σήμερα. Εάν θέλει καλύτερη προσφορά, πάλι με φορητότητα είναι πιθανό να πάρει την καλύτερη δυνατή. Διαφορετικά, μπορεί να περιμένει μήπως εδεήσουν να καλέσουν από το τμήμα αποσυνδέσεων... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, minast said: Εάν αυτό που θέλει είναι φορητότητα, μπορεί να την κάνει και σήμερα. Εάν θέλει καλύτερη προσφορά, πάλι με φορητότητα είναι πιθανό να πάρει την καλύτερη δυνατή. Διαφορετικά, μπορεί να περιμένει μήπως εδεήσουν να καλέσουν από το τμήμα αποσυνδέσεων... Οκ άρα κάνω τη φορητότητα. πιο πολύ η ερώτηση μου ήταν αν θα πρέπει να συνεννοηθώ πρώτα μαζί τους για την ατελή πρόωρη λήξη του συμβολαίου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, akis8607 said: Οκ άρα κάνω τη φορητότητα. πιο πολύ η ερώτηση μου ήταν αν θα πρέπει να συνεννοηθώ πρώτα μαζί τους για την ατελή πρόωρη λήξη του συμβολαίου Μου έχει τύχει περίπτωση να συνεννοούμαι, να συμφωνούν ότι έχω δικαίωμα αζήμιας αποχώρησης, και παρ' όλα αυτά να χρεώνουν για πρόωρη διακοπή, και να χρειάζεται να ζητάω να αντιλογισμό. Εφόσον είναι πιθανό να μου τα ζητήσουν ούτως ή άλλως, πλέον δεν καίγομαι να ενημερώνω προκαταβολικά 🙂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemesis_ Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου Καλησπέρα συνδρομητής 2 γραμμών vodafone red unlimited εδώ και 15 χρόνια και κάθε 2 χρόνια που λήγουν τα συμβόλαια η ίδια ιστορία… πάγιο πιο ακριβό από το ότι ήταν και χωρίς επιδότηση όπως ήταν στην προηγούμενη ανανέωση..αίτηση φορητότητας σε άλλον πάροχο και αντιπροσφορά από Vodafone.. αυτό που δεν θυμάμαι είναι σε περίπτωση αίτηση φορητότητας σε καρτοκινητό αν ο πάροχος σου γνωρίζει ότι πας σε καρτοκινητό ή όχι… επισης αν κάποιος πρόσφατα έχει πάρει επιδότηση από Vodafone ας μπυ το πει γτ από την εταιρία μου είπαν ότι τις έχουν κόψει έδω και έναν χρόνο ενώ πριν 2 μήνες έτρεχε προσφορά για νέους συνδρομητές ύψους 300 ευρώ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου 27 minutes ago, Nemesis_ said: Καλησπέρα συνδρομητής 2 γραμμών vodafone red unlimited εδώ και 15 χρόνια και κάθε 2 χρόνια που λήγουν τα συμβόλαια η ίδια ιστορία… πάγιο πιο ακριβό από το ότι ήταν και χωρίς επιδότηση όπως ήταν στην προηγούμενη ανανέωση..αίτηση φορητότητας σε άλλον πάροχο και αντιπροσφορά από Vodafone.. αυτό που δεν θυμάμαι είναι σε περίπτωση αίτηση φορητότητας σε καρτοκινητό αν ο πάροχος σου γνωρίζει ότι πας σε καρτοκινητό ή όχι… επισης αν κάποιος πρόσφατα έχει πάρει επιδότηση από Vodafone ας μπυ το πει γτ από την εταιρία μου είπαν ότι τις έχουν κόψει έδω και έναν χρόνο ενώ πριν 2 μήνες έτρεχε προσφορά για νέους συνδρομητές ύψους 300 ευρώ Ο τρέχων πάροχός σου δεν ξέρει τι συμφωνία έχεις κάνει με τον νέο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου (edited) Νωρίτερα το πρωί ήρθα σε επικοινωνία με τη Vodafone για να λάβω προσφορά για ένα unlimited κινητό και ένα full fiber 1gbps Μου έδωσαν συνδυαστικά και για τα 2 μια τιμή στα 50€, που μετά τον ένα χρόνο μπορεί να φτάσει έως 53€. Καλή τιμή Edited 24 Φεβρουαρίου by evang.t 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου (edited) 4 minutes ago, evang.t said: Νωρίτερα το πρωί ήρθα σε επικοινωνία με τη Vodafone για να λάβω προσφορά για ένα unlimited κινητό και ένα full fiber 1gbps Μου έδωσαν συνδυαστικά και για τα 2 μια τιμή στα 50€, που μετά τον ένα χρόνο μπορεί να φτάσει έως 53€. Καλή τιμή Στη Nova μου τα έδωσαν 48€. Δεν ξέρω αν είναι τόσο καλή τιμή. Μου έβαλες μικρόβιο να βάλω το νούμερο να με καλεσουν μιας και θέλω ανανέωση κι εγώ για ένα κινητό και μια οπτική στη Cosmote, όπου δε έχω καλή προσφορά Για τα 500mbps πήρες προσφορά; Edited 24 Φεβρουαρίου by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, panos.k2 said: Στη Nova μου τα έδωσαν 48€. Δεν ξέρω αν είναι τόσο καλή τιμή. Μου έβαλες μικρόβιο να βάλω το νούμερο να με καλεσουν μιας και θέλω ανανέωση κι εγώ για ένα κινητό και μια οπτική στη Cosmote, όπου δε έχω καλή προσφορά Για τα 500mbps πήρες προσφορά; Μήπως έχεις nrg; Δεν εξηγείται αλλιώς τόσο χαμηλή τιμή. Δεν εχω ακούσει κάτι τέτοιο τουλάχιστον. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Just now, evang.t said: Μήπως έχεις nrg; Δεν εξηγείται αλλιώς τόσο χαμηλή τιμή. Δεν εχω ακούσει κάτι τέτοιο τουλάχιστον. Ναι ναι, δεν το ανέφερα, παράληψη μου Θα προσπαθήσω να πάρω ξανά στη Cosmote να πιέσω λίγο, αλλιώς θα δω πως θα κινηθώ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου (edited) 7 minutes ago, panos.k2 said: Ναι ναι, δεν το ανέφερα, παράληψη μου Θα προσπαθήσω να πάρω ξανά στη Cosmote να πιέσω λίγο, αλλιώς θα δω πως θα κινηθώ Είναι περίπλοκο να κάνεις μαζί φορητότητα και τα δύο, αυτό να έχεις στο νου σου πριν κάνεις ο,τι κάνεις. Εγώ ενδιαφερόμουν για ένα νέο unlimited νούμερο στη Vodafone, κι έχοντας ήδη 1gbps full fiber στην εταιρία, η τιμή που μου έδωσαν για νέο συνδυαστικό συμβόλαιο είναι 20€ το κινητό και 30€ η οπτική Θέλω να βολέψω ένα κινητό για οικογενειακό πρόσωπο σε συνδυαστικό πρόγραμμα, ώστε να έχει μια καλύτερη τιμή. Πέτυχε σχετικά εύκολα θεωρώ. Edited 24 Φεβρουαρίου by evang.t 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου Νέα τροποποίηση σε όσους έχουν ακόμα την υπηρεσία internet4sharing. Αύξηση από 1/4 σε 6,5 ευρώ από 5. Για 40GB............... ηθελα να ήξερα τον οικονομικό διευθυντή της Voda... τελος Σεπ αντίο συμβόλαιο με Voda. Το αρμεγμα εχει και όρια 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manzak Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου Χθες εκανα αγορα sim cosmote 3€ απο το γνωστο καταστημα της Σταδιου αμεση διαδικασια για φορητοτητα στην cosmote Υπαρχων συμβολαιο red unlimited στα 28€ και σημερα τηλεφωνο απο το τμημα αποσυνδεσεων της vodafone για παραμονη στο ιδιο προγραμμα με τις ιδες παροχες τελικη τιμη 17,5 φετος και 19€ του χρονου για συμβολαιο 2 ετων 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου 24 minutes ago, manzak said: Χθες εκανα αγορα sim cosmote 3€ απο το γνωστο καταστημα της Σταδιου αμεση διαδικασια για φορητοτητα στην cosmote Υπαρχων συμβολαιο red unlimited στα 28€ και σημερα τηλεφωνο απο το τμημα αποσυνδεσεων της vodafone για παραμονη στο ιδιο προγραμμα με τις ιδες παροχες τελικη τιμη 17,5 φετος και 19€ του χρονου για συμβολαιο 2 ετων Μονο με φορητοτητα παιρνεις καλυτερη προσφορα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemesis_ Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, manzak said: Χθες εκανα αγορα sim cosmote 3€ απο το γνωστο καταστημα της Σταδιου αμεση διαδικασια για φορητοτητα στην cosmote Υπαρχων συμβολαιο red unlimited στα 28€ και σημερα τηλεφωνο απο το τμημα αποσυνδεσεων της vodafone για παραμονη στο ιδιο προγραμμα με τις ιδες παροχες τελικη τιμη 17,5 φετος και 19€ του χρονου για συμβολαιο 2 ετων Έκανα το ίδιο πράγμα και Δευτέρα παραλαμβάνω τις sim ώστε να γίνει την οσοα μέρα η ενεργοποίηση.. οπότε λογικά την ίδια μέρα θα πάρει το τμήμα αποσυνδέων… ερώτηση στην Cosmote έκανες συμβόλαιο ή μεταφορά σε καρτοκινητό και αν πρόλαβες να συνδεθείς στην Cosmote ή σε πήραν τηλέφωνο πριν μεταφερθείς 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manzak Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου 58 minutes ago, Nemesis_ said: Έκανα το ίδιο πράγμα και Δευτέρα παραλαμβάνω τις sim ώστε να γίνει την οσοα μέρα η ενεργοποίηση.. οπότε λογικά την ίδια μέρα θα πάρει το τμήμα αποσυνδέων… ερώτηση στην Cosmote έκανες συμβόλαιο ή μεταφορά σε καρτοκινητό και αν πρόλαβες να συνδεθείς στην Cosmote ή σε πήραν τηλέφωνο πριν μεταφερθείς πηρα την sim εκανα την διαδικασια για φορητοτητα μεσω του app της cosmote 15.30 επελεξα αμεση ενεργοποιηση και 18.00 με πηραν τηλ απο την vodafone τους ειπα οτι εχω δουλεια και ισως βρω χρονο να τα πουμε αυριο καποια στιγμη.Τους πηρα το πρωι και σε 5 λεπτα μου εδωσαν αυτην την τιμη χωρις παζαρια χωρις να ζητησω τιποτα Επειδη δεν ειχε ακομα τραβηξει τον αριθμο η cosmote μου εδωσαν να καλεσω απο το κινητο μου ενα αριθμο και εκει να πληκτρολογησω τον αριθμο της αιτησης για να γινει αμεσα η ακυρωση.Καλεσα εβαλα τον αριθμο σε 1 λεπτο ηρθε sms και email σχετικα με τη ακυρωση της αιτησης,και παρεμεινα στην vodafone χωρις να χρειαστω να αλλαξω sim Αυριο θα ερθει το sms για να αποδεχτω την προταση για το νεο συμβολαιο και επισης μου ειπαν οτι αν ειχα βαλει καρτα στο καρτοκινητο της cosmote το οποιο δεν προλαβα οπως εξηγησα ποτε να μεταφερθω καθως ακυρωσα θα μου πιστωναν αυτα τα χρηματα στον πρωτο λογαριασμο Πριν κανω ολα αυτα τους ειχα παρει αρκετα τηλ και η τιμη που μου εδιναν ηταν κοντα στα 25€ οποτε δυστυχως μονο με φορητοτητα καταλαβαινουν 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου Με 25€ που λέτε πάω Nova με δύο αριθμούς στα 23€ ο καθένας. Συν ότι η κοσμοτε μου έδωσε 22€ απεριόριστα. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου (edited) 2 ώρες πριν, Nikolas14 said: Με 25€ που λέτε πάω Nova με δύο αριθμούς στα 23€ ο καθένας. Συν ότι η κοσμοτε μου έδωσε 22€ απεριόριστα. Πάλι καλά έγινε η ενοποίηση Wind-Nova πριν 3 χρόνια και πλέον το απεριόριστο κυμαίνεται γύρω στα 20€ σε όλες τις εταιρίες Πριν την ενοποίηση 30€+ ηταν η τιμή για το απεριόριστο… Edited 26 Φεβρουαρίου by evang.t 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου 1 minute ago, evang.t said: Πάλι καλά έγινε η ενοποίηση Wind-Nova πριν 3 χρόνια και πλέον το απεριόριστο κυμαίνεται γύρω στα 20€ σε όλες τις εταιρίες Πριν την ενοποίηση 30€+ ηταν η τιμή για το απεριόριστο… Εκεί πρέπει να κυμαίνεται… με βάση το δίκτυο τους. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, Nikolas14 said: Εκεί πρέπει να κυμαίνεται… με βάση το δίκτυο τους. Συμφωνώ. Εκεί πρέπει να κυμαίνεται Στη Vodafone και τη Nova είναι και πολλοί που το έχουν και πολύ κάτω από 20€ το απεριόριστο. Στη δεύτερη μάλιστα, το απεριόριστο στα 13€ το έχουν πολλοί περισσότεροι από όσους μπορεί να νομίζετε. Στην Ελλάδα όλα τα δίκτυα είναι μια χαρά. Αυτό έχω προσπαθήσει να πω πολλές φορές. Κάποιες φορές εδώ χανόμαστε στην υπερανάλυση και την λεπτομέρεια. Τη δυσκολία που έχει η Ελλάδα στην κάλυψη δικτύων κινητής, μόνο η Νότια Ιταλία θεωρώ την έχει, κι αν δει κανείς τα δίκτυα εκεί δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάει ή να κλαίει… Για να μη πιάσω χώρες εκτός ΕΕ, εκεί κι αν είναι για γέλια τα δίκτυα… 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts