Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, opmgls said:

ΟΚ, αλλά ακόμη και αν δεν το πάρουν τηλέφωνο θα είναι σε κάρτα οπότε ούτως ή άλλως θα έχει διαπραγματευτικό πλεονέκτημα και με τις 3 εταιρείες να πάρει αυτός τηλέφωνο να ζητήσει προσφορά για συμβόλαιο. Αν κάποιος δεν θέλει να μπει σε οοοολο αυτόν τον κόπο ας πάρει ότι του δίνουν από την εταιρεία στην οποία ήδη είναι συνδρομητής.

Όχι εγώ είμαι ο πρώτος υποστηρικτής αυτής της τακτικής αλλά μην το μεταφέρουμε ως "σίγουρο"..

Παραθέτω τη δημοσίευση από τα lagonika που μιλάει για "ευκαιρία ατελούς πρόωρης διακοπής συμβολαίου" για όποιον ενδιαφέρεται..

https://www.lagonika.gr/prosfores/diakoph-symbolaioy-vodafone-xwris-poinh/

Edited by cu2goup

Πως γινεται αυτό; Τηλεφωνικα ζητάς διακοπή; Και τι συμβαίνει με το νούμερο, το χάνεις;

1 hour ago, cu2goup said:

Όχι εγώ είμαι ο πρώτος υποστηρικτής αυτής της τακτικής αλλά μην το μεταφέρουμε ως "σίγουρο"..

Παραθέτω τη δημοσίευση από τα lagonika που μιλάει για "ευκαιρία ατελούς πρόωρης διακοπής συμβολαίου" για όποιον ενδιαφέρεται..

https://www.lagonika.gr/prosfores/diakoph-symbolaioy-vodafone-xwris-poinh/

9 minutes ago, MerNion said:

Πως γινεται αυτό; Τηλεφωνικα ζητάς διακοπή; Και τι συμβαίνει με το νούμερο, το χάνεις;

Το νουμερο θα το έχεις σε καρτοκινητο. Επίσης, εαν είσαι στον τελευταίο μηνα του συμβολαίου, μπορείς να κάνεις αίτηση φορητοτητας ονλαιν σε καρτοκινητο αλλης εταιριας χωρις πεναλτι (επιβεβαιωσε το με το συμβόλαιο σου)

1 minute ago, VIPdriver said:

Το νουμερο θα το έχεις σε καρτοκινητο. Επίσης, εαν είσαι στον τελευταίο μηνα του συμβολαίου, μπορείς να κάνεις αίτηση φορητοτητας ονλαιν σε καρτοκινητο αλλης εταιριας χωρις πεναλτι (επιβεβαιωσε το με το συμβόλαιο σου)

Γιατί λες πως είναι χωρίς πέναλτι αν είναι στον τελευταίο μήνα του συμβολαίου ;

Εδώ λέμε πως δίνει το δικαίωμα να φύγεις χωρίς πέναλτι γενικώς επειδή μεταβάλλεται η χρέωση του τηλεφωνητή..

Just now, cu2goup said:

Γιατί λες πως είναι χωρίς πέναλτι αν είναι στον τελευταίο μήνα του συμβολαίου ;

Εδώ λέμε πως δίνει το δικαίωμα να φύγεις χωρίς πέναλτι γενικώς επειδή μεταβάλλεται η χρέωση του τηλεφωνητή..

Α, το ξεχασα αυτο. Οπότε μπορεί και νωρίτερα να φύγει. 

3 ώρες πριν, jimmis11 said:

Βλέποντας τον τιμοκατάλογο της Vodafone για το RED Unlimited int. στα δωρεάν λεπτά ομιλίας περιλαμβάνει και κλήσεις προς Ε.Ε. (σταθερά & κινητά) ή δεν καταλαβαίνω σωστά;

"Το Vodafone Red Unlimited Int σας προσφέρει: απεριόριστα λεπτά ομιλίας σε Ελλάδα & Ε.Ε."

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το έχει η αδελφή μου και θέλει να καλέσει κινητό Ιταλίας, ρώτησε στην εξυπηρέτηση και της είπαν ότι περιλαμβάνεται στο πρόγραμμά της, αλλά φοβάμαι μήπως δεν κατάλαβαν καλά και της έλεγαν για την περιαγωγή... 

Μην φοβασαι. Και εγω εχω το συγκεκριμενο προγραμμα και καλω σε κινητο τον φιλο μου στην Γερμανια . 

AΠO 19/01/2026 ΘA IΣXYΣOYN AΛΛAΓEΣ ΣTIΣ XPEΩΣEIΣ THΣ YΠHPEΣIAΣ "ΠΛHPOΦOPIEΣ KATAΛOΓOY VODAFONE" (11833).

ΓIA ANAΛYTIKH ENHMEPΩΣH MΠEITE EΔΩ: https://bit.ly/metavoles26 EYXAPIΣTOYME!

15 ώρες πριν, pakitis said:

Από 19/1 τον πούλοοο! 😛

Ποια είναι η διαδικασία για καταγγελία της σύμβασης; μπορεί να γίνει καταγγελία λόγω αυτών των αυξήσεων;

[sIGPIC][/sIGPIC]

8 ώρες πριν, vassar said:

Ποια είναι η διαδικασία για καταγγελία της σύμβασης; μπορεί να γίνει καταγγελία λόγω αυτών των αυξήσεων;

Εάν θέλεις να κρατήσεις τον αριθμό, ο πιο απλός τρόπος είναι απλά να κάνεις φορητότητα σε άλλο πάροχο. Εάν λανθασμένα χρεώσουν τέλος πρόωρης διακοπής, απαντάς ότι η φορητότητα έγινε σε συνέχεια των τιμολογιακών αλλαγών, οπότε και πιστώνουν τη διαφορά.

Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με Vodafone αλλά αν μπορω να φύγω χώρις  πέναλτι με ενδιαφέρει 

Αυτή τη στιγμή εχω όλα απεριόριστα με 16.80 αλλά από τον άλλο μήνα θα πάει +1.50 ευρώ. 

Αν σπάσω το συμβόλαιο ατελώς θα πάω για λίγο σε κοσμοκαρτα με μετά θα πάω σε cu με 95 ή 110 ευρώ ο χρόνος 

Από τη στιγμή που σήμερα αλλάζει και η χρέωση του τηλεφωνητή, πρακτικά όποιος θέλει μπορεί να φύγει αζημίως.

4 ώρες πριν, minast said:

Από τη στιγμή που σήμερα αλλάζει και η χρέωση του τηλεφωνητή, πρακτικά όποιος θέλει μπορεί να φύγει αζημίως.

Ισχύει το επιβεβαίωσα με την εξυπηρέτηση!

1 hour ago, Cris4524 said:

Ισχύει το επιβεβαίωσα με την εξυπηρέτηση!

17 minutes ago, patrik said:

Ισχυει παιδιά 

Μόνο για κινητό ή και για σταθερό;

7 minutes ago, besddimo2 said:

Μόνο για κινητό ή και για σταθερό;

Μόνο για κινητό. Λόγο της αλλαγής τιμής του τηλεφωνιτή.

Edited by Cris4524

Δεν έχω σταθερο 

Μόνο κινητό έχω 

Ήδη πλήρωσα 3 ευρώ στο wats up για να μου έρθει sim και μετά να πάω σε CU

Πήγα σε κατάστημα Γερμανό και μου λεει δε μπορούμε να κάνουμε φορητοτητα, μόνο αν παρετε τηλ στο 13888 και ζητήσετε να σας στείλουν sim με courier 

Edited by patrik

31 minutes ago, hercoulis said:

Τι έγινε? Τους κόψανε την δυνατότητα να κάνουν φορητότητα?

Μάλλον βαριόντουσαν να κανουν τη δουλειά. 

58 minutes ago, VIPdriver said:

Μάλλον βαριόντουσαν να κανουν τη δουλειά. 

Υποτίθεται ότι βγάζουν κάτι ψιλά από τις φορητότητες

Για RED 3GB με σταθερό που ήταν στα 8,93 (πλέον 10,40€), δίνει προσφορά ανανέωσης στα 11,90€. Πολλά μου φαίνονται..

41 minutes ago, paanos said:

Για RED 3GB με σταθερό που ήταν στα 8,93 (πλέον 10,40€), δίνει προσφορά ανανέωσης στα 11,90€. Πολλά μου φαίνονται..

Πότε λήγει το συμβόλαιο σου;Δεν σου δίνει έστω το red 5 σε αυτή την τιμή;Έγω είμαι στο red 5 με σταθερό και λήγει σε 5 μήνες .Από 9,15 (πλέον 10,65) μου δίνει το red 10 με 13,57.Αν και το red 5 με τον διπλασιασμό μου αρκεί ,σκέφτομαι να προχωρήσω γιατί φοβάμαι ότι θα μείνω στο red5 με αυξημένη τιμή στο τέλος.

Edited by glofiish

Μου δίνει 5GB(10 δηλαδη) στα 13,57 και Unlimited στα 19.10€. δε με ενδιαφέρει γιατί είναι για τον παππού, τα 3(6) είναι υπέρ αρκετά 

Εγω εκανα φορητοτητα στην cosmote αλλα εχουν περασει 5-6 μερες και δεν πηρε κανεις για αντιπροταση απο τη vodafone 😉 Πηρα εγω και ζητησα το τμημα αποσυνδεσεων και καλα γιατι θελω να διακοψω προωρα το καρτοσυμβολαιο και θα με καλεσουν λεει μεσα σε 7 ημερες. Εχω χρονικο περιορισμο ποτε μπορω να ενεργοποιησω την sim της cosmote; Πως και δεν μου εχει διακοπει ηδη το σημα της vodafone; Θα γινει ΑΦΟΥ ενεργοποιησω την cosmote?

Edited by MerNion

4 ώρες πριν, paanos said:

Εμένα, που έληγε το συμβόλαιο απεριόριστα μου έδινε ανανεωση με αυξηση. Δλδ από 19.60€ —> 20+€ έκανα φορητότητα σε whats up και με καλεσαν για προσφορά να επιστρέψω στα 13€ (τους ειπα οτι πηγα cosmote λογω οτι μου εκαναν προσφορα στα 15€). Με την επιστροφη μου πιστωσαν το τελος προωρης διακοπης καθως μου το επεστρεψαν πισω γιατι το ειχα πληρωσει οταν εκδοθηκε ο λογαριασμός