Jump to content

MerNion

Members
  • Δημοσιεύσεις

    122
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MerNion

  1. Καλησπερα, απο χτες εχω λαβει πανω απο 5 κλησεις απο αριθμους κινητων της vodafone (694..) οπου οταν το σηκωσω ειναι ηχογραφημενο μηνυμα στα αγγλικα οτι κατι αγορασα μεσω paypal και αν εγκρινω την συναλλαγη ή οχι (ξεκαθαρη απατη οποτε και το κλεινω), αλλα το εντυπωσιακο ειναι αν δεν το σηκωσω και παρω πισω, οποιος το σηκωνει δεν εχει ιδεα οτι με καλεσε, οποτε προφανως καπως κανουν «spoof» τον αριθμο και βγαινουν τυχαιοι αριθμοι vodafone!! Εχει συμβει και σε καποιον αλλον; Δεν ξερω αν μπορω να κανω κατι γιατι βλεπω κλησεις απο αληθοφανεις αριθμους κινητων, οποτε και το σηκωνω. Αν παρω στη vodafone υποψιαζομαι οτι θα με αρχισουν στις μπαρουφες να μπω στο μητρωο 11 κλπ κλπ ππυ δεν εχουν καμια σχεση.
  2. Λοιπον αν βοηθησει και καποιον αλλον. Βαζεις την sim σε καποιο αλλο κινητο που υποστηριζει esim και ανοιγεις με τα δεδομενα το vodafone app και κανεις την μετατροπη. Θελει 12 ωρες ακριβως για να ενεργοποιηθει και οταν ενεργοποιηθει σου απενεργοποιουν την παλια sim και απο το νεο τηλεφωνο μεσω wifi ανοιγεις το vodafone app και εμφανιζεται η επιλογη esim οπου ολοκληρωνεις την ενεργοποιηση
  3. Ααα ναι δεν υποστηριζει esim αυτο, ειναι το iphone 7. Αλλα συμφωνα με τις οδηγιες στο site θα επρεπε να εμφανιζει την επιλογη μετατροπης σε esim ετσι κ αλλιως.. δοκιμασα και απο το νεο iphone με γρηγορη εισοδο (με κωδικο μιας χρησης) και με εισοδο με ονομα/κωδικο καο δεν το εμφανιζει.. με δεδομενα δεν μπορω να μπω προφανως..
  4. Εμενα δεν το εμφανιζει.. αυτες τις επιλογες εχει:
  5. Το θεμα ειναι οτι το iphone που πηρα ειναι απο αμερικη και εχει μονο esim.. θα παω σε ενα καταστημα να ρωτησω μπας και ξερουν τπτ παραπανω Περασα τωρα απο ενα καταστημα και μου ειπαν οτι ειναι σε ελλειψη η καρτες με το qr code που δινουν και μετα τις 15/1 ισως φερουν.. τωρα οταν τους ρωτησα γιατι ειναι αναγκαια αυτη η καρτα και γιατι δεν γινεται ηλεκτρονικα να στελνουν το qr, δεν ειχαν ιδεα…
  6. Οταν φτιαχτει το προβλημα που εχει η vodafone, για να ενεργοποιησω την esim σε μια συσκευη iphone απο αμερικη που δεν εχει slot για nano sim αλλα παιρνει μονο esim τι πρεπει να κανω; Απο το παλιο iphone μεσα απο το app θα μου βγαζει την επιλογη της μετατροπης σε esim και να το κανω απο εκει και οταν ενεργοποιηθει να συνδεθω με wifi στο app απο το καινουριο κινητο και να παω στην ενεργοποιηση; Γιατι λεει οτι πρεπει να συνδεθεις μεσω δεδομενων 3g/4g στο app αρχικα για να κανεις την αιτηση και στο καινουριο κινητο αφου δεν παιρνει sim δεν μπορω να εχω δεδομενα… (εκτος αν δουλευει με personal hotspot απο το παλιο..;;;) ευχαριστω!
  7. Εχει εξαφανιστει η επιλογη απο τo app και μου ειπαν απο την εξυπηρετηση οτι απο 2/1 εχουν τεχνικο προβλημα και δεν γινεται μεχρι να το λυσουν καμια ενεργοποιηση/μετατροπη esim. Και φυσικα δεν ξεραν ποτε θα διορθωθει… εχει ακουσει κανεις τπτ;
  8. Ελα ντε.. ειναι και 17 σελιδες, αντε βρες τι αλλαξαν κ τι κρυβουν εκει μεσα…
  9. Το ότι μου λένε ψέμματα για τα χρήματα που πρέπει να πληρώσω δεν είναι σπουδαίος λόγος;
  10. Ερώτηση για όσους ξέρουν.. Στους όρους της Vodafone αναφέρει "O Συνδρομητής δικαιούται να τερματίσει την παρούσα οποτεδήποτε εντός της Ελάχιστης Διάρκειας Σύμβασης μόνο για σπουδαίο λόγο." Ξέρει κανείς τι συνίσταται σε σπουδαίο λόγο που να το δέχεται η Vodafone; Γιατι θέλω να διακόψω ένα συμβόλαιο που έχω και μου ζητάνε 700 ευρώ για να το διακόψω! Παρόλο που το παρόν συμβόλαιο δεν έχει κάποια επιδότητηση συσκευής ή παγίου, επείδη ανανέωσα το προηγούμενο συμβόλαιο πριν λήξει με αυτό που έχω τώρα (το οποίο έχει πολύ μεγαλύτερο πάγιο από το παλιό), πρέπει λέει να πληρώσω το ποσό της επιδότητησης του προηγούμενου συμβολαίου μου το οποίο το ποσό πάει με βάση την διάρκεια του νέου συμβολαίου που ειναι για 48 μήνες! Αντε βγάλε άκρη!
  11. Σου έστειλαν τίποτα κουπόνια μαζί; Θεωρητικά πρέπει να μας δώσουν ένα 10% για την πρώτη αγορά από τα Notos και 10 ευρώ κάθε φορά στα γενέθλία μας. Στις κινήσεις της κάρτας βλέπω ένα "ΠONTOI ΓENEΘΛIΩN 0,00 Χ" αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτό...
  12. Ειχε κανείς την amex notosgalleries και του εστειλαν την visa notoplus που θελω να τον ρωτησω κατι;
  13. Εχει κανείς την Prestige Diners και να έχει παει σε lounge να μας πει πως λειτουργεί; Σου λέει να κατεβάσεις κάποιο app (loungekey, dragonpass κλπ) για να μπεις στο lounge ή απλα με την κάρτα; Κια που ξέρουν στο κάθε lounge ανά τον κόσμο οτι θα πρέπει να χρεώσεουν π.χ. 15 ευρώ τον κάτοχο και όχι οτι τους έρθει στο κεφάλι;
  14. Συγγνώμη, ποια είναι αυτή η προσφορά με τα 200 ευρώ αγορές σε supermarket που δίνει 2000 πόντους; Ηξερα για αγορές diners με 200 ευρώ σου δίνει 1000 πόντους.
  15. Λεει οτι μονο τον πρωτο χρονο ειναι δωρεαν.. αλλα και παλι με 10 ευρω απο τα notos δεν ψωνιζεις τιποτα.. ειναι ετσι και αλλιως ακριβες οι μαρκες που εχει.. πιστευω θα την καταργησω και θα τους πω να μεταφερουν το πιστωτικο της οριο σε καποια απο τις αλλες που εχω (αν γινεται αυτο)
  16. Μου ήρθε η notosplus visa σε αντικατάσταση της AMEX Notos bonus που είχα. Πλέον βλέπω οτι αυτή δεν συμμετέχει στο Bonus αλλά σου δίνει 10% στα Notos και 1% σε όλους τους άλλους πίσω σε μορφή δωροεπιταγής που μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις μόνο στα notos. Αχρηστη μου φαίνεται και σκέφτομαι να την ακυρώσω. Το μόνο καλό που έχει είναι το δωρεάν πάρκινγκ στην Αθήνα με οποιαδήποτε αγορά από τα notos, οπότε θεωρητικά μπορείς να παρκάρεις και να πας οπου θες ψωνίζοντας απλά ένα στυλό από τα notos.. Βλέπετε κάποιο άλλο πλεονέκτημα για κάποιον που δεν ψωνίζει τακτικά από τα Notos και ψώνιζα μόνο επειδή έδινε η παλιά amex 20 πόντους για κάθε ευρώ;
  17. Ναι και ειπαν οτι λογω brexit δεν δεχονται ελληνικα διπλωματα οδηγησης.
  18. Ναι αλλα και να το βαλεις σου ζηταει και αλλο government issued ID
  19. Δεν δεχονται αδεια οδηγησης λογω του επερχομενου brexit απ οτι μου ειπαν απο το support chat της revolut.
  20. Αν δεν λογιστικοποιηθει η οποιαδηποτε νομιμη/παρανομη συναλλαγη η τραπεζα δεν μπορει να κανει τιποτα γιατι απλα μεχρι τοτε δεν ειναι περασμενη στα βιβλια της (τα συστηματα της). Επισης πολλες φορες κανουν δεσμευση ποσου μεγαλυτερου απ οτι τελικα χρεωνεται. Αυτο γινεται κατα κορον σε κρατησεις ξενοδοχειων, ενοικιασεις αυτοκινητων, γεμοσμα βενζινης σε αυτοματα μηχανηματα (κυριως στην Ιταλια) κλπ. Οποτε περιμενε να λογιστικοποιηθει η συναλλαγη και βλεπεις... ακομα και μετα την λογιστικοποιηση της μπορει να εχει παραμεινει η δεσμευση των 50 και να υπαρχει και η σωστη χρεωση οποτε ο λογαριασμος σου να ειναι 100-50-14=36 ευρω. Τα 50 δεσμευμενα θα αποδεσμευτουν μετα απο 10-15 εργασιμες.
  21. Ναι 13,75% (18% στις αναληψεις) λεει στον λογαριασμο, σε εμενα τουλαχιστον που λεει για δωρεαν τον πρωτο χρονο κ μετα 80 ευρω συνδρομη. Η amex premium bonus που ειχα ειχε 17,5% (19% στις αναληψεις)
  22. Αφου μου αλλαξαν αλλες 2 καρτες, μου κανει εντυπωση που αυτη δεν ηρθε.. ισως λογω εκλογων να ειχε πηξει το ταχυδρομειο ή να πεταχτηκε καταλαθως ο φακελος γιατι αν κρινω απο τις αλλες, δεν ελεγε alpha bank πανω αλλα ηταν ενας λευκος φακελος χωρις λογοτυπο πανω..
  23. Ναι κανονικα εδω και καιρο. Και τηλεφωνικα μου ειπαν οτι εχει σταλει απο 4/7 αλλα εγω ακομα δεν την εχω λαβει.. απλα θελω να δω αν οντως λενε αληθεια κ την εχουν στειλει ή μηπως εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα οποτε κατι παιζει με τις αποστολες τους..
  24. Ειχε κανεις την Notos Bonus American Express; Σας την αντικατεστησαν με την notosplus visa; Εμενα μου ειπαν εδω και κανα μηνα οτι θα μου την αντικαταστησουν με αυτη και οτι την εχουν στειλει, αλλα δεν εχω λαβει κατι ακομα..
  25. Ναι και σε εμενα και εστειλα μαιλ στην vodafone να περνανε την καρτα απο το συστημα της alphabank.
×
×
  • Create New...