johnny_htc Δημ. May 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2023 Αυτή τη στιγμή έχω 50άρα και φτάνω 19 μετρημένο στο speedtest με πάρα πολλές αποσυνδέσεις.Όταν είχα 24άρα έπιανα 4,5-5 στην καλύτερη αλλά σίγουρα σταθερότερο με πολύ λιγότερες αποσυνδέσεις.Γι αυτό το 4G, τουλάχιστον μέχρι να φέρουν οπτική ίνα εδώ, φαντάζει μονόδρομος.Το adsl οκ επειδή στο στέλνουν από το τηλεφωνικό κέντρο το σήμα είναι αρκετά πιθανό να έπιανες το μέγιστο που μπορεί. Το 19 όμως στην 50αρα γραμμη που σου στέλνουν κατά 99 % από καφαο, δεν είναι καλό νούμερο και μάλλον κάτι παίζει με την καλωδίωση σου. Υπάρχει περίπτωση να μπορείς να στείλεις με screenshot stats της γραμμής από το μόντεμ να δούμε λίγο τι παίζει; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2023 2 ώρες πριν, duckino said: Αυτή τη στιγμή έχω 50άρα και φτάνω 19 μετρημένο στο speedtest με πάρα πολλές αποσυνδέσεις.Όταν είχα 24άρα έπιανα 4,5-5 στην καλύτερη αλλά σίγουρα σταθερότερο με πολύ λιγότερες αποσυνδέσεις.Γι αυτό το 4G, τουλάχιστον μέχρι να φέρουν οπτική ίνα εδώ, φαντάζει μονόδρομος. Το καταλαβαίνω, αλλά ίσως αξίζει να βάλεις business 24αρι ή να μείνεις στο 50αρι και να βάλεις booster στη συγκεκριμένη περίπτωση; 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2023 Αν με 4g είσαι πάνω από 80-100 Mbps πάρε ένα Archer MR600 4G+ και σώθηκες.μπριζα βάζεις sim ( η σιμ να είναι χωρίς PIN) και καθάρισες Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2023 Στην extra sim το apn είναι σκέτο ίντερνετ; Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2023 https://www.vodafone.gr/weekend-deals?i_source=homepage-banner&i_medium=banners&i_owner=mk-hv-mk-fm-mk-eshop&i_name=20230505-weekend-deals#clicktocall 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2023 https://www.vodafone.gr/weekend-deals?i_source=homepage-banner&i_medium=banners&i_owner=mk-hv-mk-fm-mk-eshop&i_name=20230505-weekend-deals#clicktocall22,70 αν υπάρχει σταθερή 25 χωρίς σταθερή σούπερ τιμή!Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. May 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2023 On 2/5/2023 at 7:48 ΜΜ, minast said: Απ' ότι φαίνεται θα αλλάξουν ρυθμίσεις ασύρματου, πιθανόν για να ενεργοποιήσουν επιλογές όπως band steering, που απαιτεί να έχεις κοινό SSID - ασύρματο δίκτυο στις συχνότητες 2.4GHz και 5GHz. Εάν κάτι δεν σου αρέσει, ξαναμπαίνεις στο ρούτερ και τα κάνεις όπως θέλεις... edit: έσβησα την εικόνα μπορεις στα γρηγορα να μας πεις ποιες ρυθμισεις πρεπει να κανουμε ωστε να επανελθουμε στην αρχικη κατασταση με τις δυο μπαντες ξεχωριστα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 15 ώρες πριν, makisg4 said: μπορεις στα γρηγορα να μας πεις ποιες ρυθμισεις πρεπει να κανουμε ωστε να επανελθουμε στην αρχικη κατασταση με τις δυο μπαντες ξεχωριστα? Είναι λίγο διαφορετικό σε κάθε modem/router. Προσωπικά είμαι υπέρμαχος του ενός ενιαίου SSID και ενεργοποιημένο band steering, στην πλειονότητα των περιπτώσεων η εμπειρία χρήσης είναι καλύτερη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duckino Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 On 5/5/2023 at 4:28 ΜΜ, zerokill said: Αν με 4g είσαι πάνω από 80-100 Mbps πάρε ένα Archer MR600 4G+ και σώθηκες. μπριζα βάζεις sim ( η σιμ να είναι χωρίς PIN) και καθάρισες Sent from my iPhone using Tapatalk Καλησπέρα Sorry αλλά έτρεχα το ΣΚ και μόλις τώρα είδα τις απαντήσεις. Υπάρχει τρόπος να μετρήσω τις ταχύτητες του 4G στην περιοχή.Χρησιμοποιόντας π.χ. τα δεδομένα να μπω σε κάποια ιστοσελίδα τύπου ookla; Το Archer που είδα στο skroutz γράφει 4G(όχι +).Επίσως έχει v1, v2, v3, ποιο επιλέγω; Τέλος δεν κατάλαβα πώς γίνεται η sim να εόναι χωρίς pin. Ευχαριστώ και πάλι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 20 χρονια panafon - vodafone Σε συμβολαιο με 2 νουμερα 57,90 ολα απεριοριστα. Ειχα και εχω ομως λιγα παραπονα για την καλυψη ιντερνετ. Αντε ας την κανουμε για Κοσμοτε. 49,13 για τα 2 νουμερα παλι ολα απεριοριστα. Ηρθαν οι καρτες σιμ και σημερα με καλουν απο την vodafone για αντιπροταση. Δεν μπορουσα να μιλησω στο γραφειο και ειπα να με παρουν το απογευμα. Το μεσημερι ομως γιοκ το σημα απο voda. Ανοιγω τα φακελακια βαζουμε τις νεες κοσμοτε σιμ. 0 σημα στο σπιτι. Παιρνω εγω την vodafone πισω για να ακουσω την προσφορα τους, 32 ευρω και τα 2 νουμερα ολα απεριοριστα για 2 χρονια. Βουρ πισω στην Βοντα παλι. Περιμενω το νεο συμβολαιο να το κανω αποδοχη, Φοβερη τιμη νομιζω 5 Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 Είναι συνδιασμός με με ύπαρξη σταθερού ? καλή τιμή ναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 Είναι συνδιασμός με με ύπαρξη σταθερού ? καλή τιμή ναιΤο σταθερό είναι cosmote. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 3 ώρες πριν, Geo_F1 said: 20 χρονια panafon - vodafone Σε συμβολαιο με 2 νουμερα 57,90 ολα απεριοριστα. Ειχα και εχω ομως λιγα παραπονα για την καλυψη ιντερνετ. Αντε ας την κανουμε για Κοσμοτε. 49,13 για τα 2 νουμερα παλι ολα απεριοριστα. Ηρθαν οι καρτες σιμ και σημερα με καλουν απο την vodafone για αντιπροταση. Δεν μπορουσα να μιλησω στο γραφειο και ειπα να με παρουν το απογευμα. Το μεσημερι ομως γιοκ το σημα απο voda. Ανοιγω τα φακελακια βαζουμε τις νεες κοσμοτε σιμ. 0 σημα στο σπιτι. Παιρνω εγω την vodafone πισω για να ακουσω την προσφορα τους, 32 ευρω και τα 2 νουμερα ολα απεριοριστα για 2 χρονια. Βουρ πισω στην Βοντα παλι. Περιμενω το νεο συμβολαιο να το κανω αποδοχη, Φοβερη τιμη νομιζω Πολύ καλή τιμή, και 20 χρόνια πελάτης επίσης παίζει ρόλο. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 7 ώρες πριν, Nikolas14 said: 20 χρόνια πελάτης επίσης παίζει ρόλο. Δεν ξέρω εάν στη vodafone παίζει ρόλο, στην wind δε παίζει! 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 2 ώρες πριν, andreasomageiras said: Δεν ξέρω εάν στη vodafone παίζει ρόλο, στην wind δε παίζει! Στη Vodafone…επειδή γνωρίζω περιπτώσεις που έχουν χρόνια ξέρω κάνει καλές τιμές. Η Nova δυστυχώς έχει ακολουθήσει μια περίεργη τιμολογιακή πολιτική με την ενοποίηση,όταν ήταν χωριστά ήταν καλύτερα. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 18 minutes ago, Nikolas14 said: Η Nova δυστυχώς έχει ακολουθήσει μια περίεργη τιμολογιακή πολιτική με την ενοποίηση Μακάρι και οι άλλες εταιρίες να δίνανε σε ολους χαμηλές τιμές χωρίς να χρειάζεται να κάνεις παζάρια… Ιδίως η Vodafone είναι ο ορισμός της αδικίας γιατί για το ίδιο πρόγραμμα υπάρχουν 20 διαφορετικές τιμές 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 (edited) Καλά δεν είναι αδικία να δίνεις πιο φτηνά σε πελάτη 20 χρόνων , μάλλον σωστό είναι. Κατά βάση βέβαια έχεις δίκιο αλλά όλοι έτσι είναι απλά η voda λίγο παραπάνω ... εξαίρεση η forthent που όταν είχες μια προσφορά και πέρναγαν τα 2 χρόνια σε έκαναν αορίστου χωρίς αλλαγή τιμής, και θα σε έπαιρναν περιστασιακά αν είχαν κάποια προσφορά να τρέχει για να στην δώσουν με νέο συμβόλαιο (μερικές φορές είχα καλυτερη και δεν το έκανα αλλά κάποιες άλλες με βόλευε) . Edited May 9, 2023 by blizard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 1 hour ago, blizard said: Καλά δεν είναι αδικία να δίνεις πιο φτηνά σε πελάτη 20 χρόνων Δυστυχώς εγώ μια απέχθεια βλέπω προς τους παλιούς, ιδιαίτερα στη σταθερή. Το καλό είναι ότι και η Vodafone διατηρεί στην σταθερή συνήθως την έκπτωση ακόμα κ αν πας σε αορίστου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duckino Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 Λοιπόν παιδιά σήμερα έκανα μέτρηση στο σημείο ακριβώς που θα μπει το router και μου έβγαλε download 240Mbs🤪 στο speedtest σε Cosmote κινητό βέβαια με ένδειξη 4G+.Σίγουρα πρέπει να βρω ένα κινητό της Vodafone για το test αλλά φάτσα κάρτα είναι το βουνό που είναι οι κεραίες όλων των εταιριών πάνω.Πόσο διαφορά να χει πια; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 5 minutes ago, duckino said: Λοιπόν παιδιά σήμερα έκανα μέτρηση στο σημείο ακριβώς που θα μπει το router και μου έβγαλε download 240Mbs🤪 στο speedtest σε Cosmote κινητό βέβαια με ένδειξη 4G+.Σίγουρα πρέπει να βρω ένα κινητό της Vodafone για το test αλλά φάτσα κάρτα είναι το βουνό που είναι οι κεραίες όλων των εταιριών πάνω.Πόσο διαφορά να χει πια; Θα έχει διαφορά.. μην συγκρίνεις όμως με την Cosmote.. το θέμα είναι αν κάνεις τη δουλειά σου εσύ με αυτά που θα έχεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 Τελικά παίζει κάτι με 12-13 ευρώ όπως της Νόβα με απεριόριστη ομιλία και 6gb ; 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 7 minutes ago, cmvr said: Τελικά παίζει κάτι με 12-13 ευρώ όπως της Νόβα με απεριόριστη ομιλία και 6gb ; Επισήμως, δεν είδα κάτι. Συνδυαστικά με σταθερό, έπαιξε πριν από κανένα μήνα σε αυτή την τιμή και "όποιος τον κύριο είδε" από την άλλη αφού δόθηκε μία φορά γιατί να μην τρέχει υπογείως και υπό προϋποθέσεις; Ενδιαφέρεσαι ή εγκυκλοπαιδικά/googleριστικά ρωτάς; 3 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 Δεν ξέρω από συμβόλαια , αλλά αφου αυτή η τιμή υπάρχει στο καρτοκινητό ... μπορεί να μην στο δώσουν αν το ζητήσεις ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 (edited) 1 hour ago, andreasomageiras said: Επισήμως, δεν είδα κάτι. Συνδυαστικά με σταθερό, έπαιξε πριν από κανένα μήνα σε αυτή την τιμή και "όποιος τον κύριο είδε" από την άλλη αφού δόθηκε μία φορά γιατί να μην τρέχει υπογείως και υπό προϋποθέσεις; Ενδιαφέρεσαι ή εγκυκλοπαιδικά/googleριστικά ρωτάς; 1 hour ago, blizard said: Δεν ξέρω από συμβόλαια , αλλά αφου αυτή η τιμή υπάρχει στο καρτοκινητό ... μπορεί να μην στο δώσουν αν το ζητήσεις ? Τα θέλει ένας φίλος γιατί εκεί που είναι οι άλλες είναι για τα πανηγύρια. Του είπα καρτοκινητό αλλά θέλει να τα κάνει συμβόλαιο για δικούς του ανεξήγητους λόγους 😃 Αλήθεια αυτά τα συμβόλαια τα μικρά που δίνει η βονταφονάρα έχουν έξτρα πακέτα δεδομένων έτσι από περιέργεια ρωτάω EDIT: Αφήστε τα βρήκα και τα Red έχουν πακέτα έξτρα τα έχει ο τιμοκατάλογος. Edited May 9, 2023 by cmvr 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 19 ώρες πριν, cmvr said: Τελικά παίζει κάτι με 12-13 ευρώ όπως της Νόβα με απεριόριστη ομιλία και 6gb ; Φίλος μετέτρεψε το καρτοκινητο σε συμβόλαιο. Δεν είχε ειδική προφορά, πήγε σε κατάστημα . Αλλά πήρε το red με τα 8GB στα 13,5. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts