glofiish Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, paanos said: Μου δίνει 5GB(10 δηλαδη) στα 13,57 και Unlimited στα 19.10€. δε με ενδιαφέρει γιατί είναι για τον παππού, τα 3(6) είναι υπέρ αρκετά Άρα όπως μου τα λες μένεις στα 11,90.Ετσι κι αλλιώς και κάρτα να το κάνεις 13 θα δίνεις κάθε μηνα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 23 minutes ago, glofiish said: Άρα όπως μου τα λες μένεις στα 11,90.Ετσι κι αλλιώς και κάρτα να το κάνεις 13 θα δίνεις κάθε μηνα Προφανώς και όχι. Ειναι πάρα πολλά τα 11,90 για αυτό. Τώρα θα σκεφτείτε ότι εντάξει για 1 ευρώ (στην πράξη παραπάνω λόγω του πληθωρισμού) κάνεις έτσι; Ναι. Υποτίθεται εμείς δεσμευόμαστε και η εταιρία λόγω αυτού, μας δίνει σαν τυράκι λίγο καλύτερη τιμή από αυτό που μπορείς να βρεις στο καρτοκινητό… 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 26 minutes ago, paanos said: Προφανώς και όχι. Ειναι πάρα πολλά τα 11,90 για αυτό. Τώρα θα σκεφτείτε ότι εντάξει για 1 ευρώ (στην πράξη παραπάνω λόγω του πληθωρισμού) κάνεις έτσι; Ναι. Υποτίθεται εμείς δεσμευόμαστε και η εταιρία λόγω αυτού, μας δίνει σαν τυράκι λίγο καλύτερη τιμή από αυτό που μπορείς να βρεις στο καρτοκινητό… Εγώ μαζί σου είμαι .Έχεις δίκιο.Απλα λες τι επιλογές έχω;Αν ο παππούς το χρησιμοποιεί το κινητο όντως θελει 13 ευρώ το μήνα για καρτα.Βεβαια αν δεν βαριέσαι κάνεις μια φορητότητα σε καρτοκινητο άλλης και περιμένεις προσφορά.Απλα θα είναι μια διαδικασία για αυτό το 1,5 ευρώ. Πιο κάτω από τα 10, 40 λίγο χλωμό. Πιο πιθανό είναι να σου δώσουν αναβαθμισμένο πρόγραμμα σε γιγα σε καλή τιμή, το οποίο λόγω ηλικιωμένου θα είναι δώρο αδωρο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Ακόμα και μέσα στην ίδια την Vodafone, το Simply CU βγαίνει πιο φθηνά.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eranos Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Καλησπέρα. Είμαι στη nova με 24αρι συμβόλαιο και πήρα επιτέλους την απόφαση να πάω για οπτική ίνα. Μου προσέφεραν με 18.50€/μήνα 100αρα από Vodafone. Κάποιος που πρόσφατα έλαβε προσφορά έχει να αναφέρει κάτι είτε σε 100αρα είτε σε 300αρα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, eranos said: Καλησπέρα. Είμαι στη nova με 24αρι συμβόλαιο και πήρα επιτέλους την απόφαση να πάω για οπτική ίνα. Μου προσέφεραν με 18.50€/μήνα 100αρα από Vodafone. Κάποιος που πρόσφατα έλαβε προσφορά έχει να αναφέρει κάτι είτε σε 100αρα είτε σε 300αρα. Η vodafone έχει μέσα στο site την 300αρα στα 21,63/μήνα (με κινητό vodafone συμβόλαιο πέφτει στα 20 ευρώ). Πήγαινε στην 300αρα καλύτερα που έχει 150mbps upload έναντι των 10mbps της 100αρας. Θες απαραίτητα στη vodafone ή και αλλού; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eranos Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, dasnowy said: Η vodafone έχει μέσα στο site την 300αρα στα 21,63/μήνα (με κινητό vodafone συμβόλαιο πέφτει στα 20 ευρώ). Πήγαινε στην 300αρα καλύτερα που έχει 150mbps upload έναντι των 10mbps της 100αρας. Θες απαραίτητα στη vodafone ή και αλλού; Και αλλού, απλά είπα τη Vodafone επειδή είχα τη καλύτερη προσφορά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου (edited) 1 ώρα πριν, eranos said: Και αλλού, απλά είπα τη Vodafone επειδή είχα τη καλύτερη προσφορά Η nova αν έχεις nrg (ρεύμα ή αέριο) σου δίνει 10€/μήνα έκπτωση, δηλαδή βγαίνει 300mbps 16€, 500mbps 19€, 1gbps 25€, 3gbps 44€. Αλλιώς έχει promo 300mbps 23€, 500mbps 26€, 1gbps 29€, 3gbps 51€ αλλά δεν ξέρω αν είναι μόνο για νέους πελάτες. Η cosmote έχει 300mbps 28€, 500mbps 30€, 1gbps 34€, 3gbps 70€. Αν το συνδυάσεις με protergia (ρεύμα ή αέριο) έχει έκπτωση 5€/μήνα και συνήθως δίνουν 10€ και 1000 λεπτά/3GB το μήνα σε δύο καρτοκινητά. Κατά τη γνώμη μου, η cosmote αξίζει αν κάνεις κάποιο συνδυασμό. Εγώ την cosmote την κρατάω γιατί γλυτώνω δύο 13αρες κάρτες το μήνα και μου βγαίνει τζάμπα. Αν έχεις ή πας σε nrg αξίζουν πολύ τα πακέτα της nova. Αλλιώς, πήγαινε στη vodafone αλλά προσοχή στα προγράμματα που αυξάνονται μετά τους 12 μήνες. Δηλαδή στο 24μηνο βγαίνει 500mbps 29€, 1gbps 33€ (δεν έχει 3gbps). Η 300αρα είναι σταθερά στα 22€. Και εννοείται ίσως πετύχεις και κάποια πάγια δώρο αν πας σε άλλη εταιρεία. Edited 27 Ιανουαρίου by dasnowy 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, dasnowy said: Η nova αν έχεις nrg (ρεύμα ή αέριο) σου δίνει 10€/μήνα έκπτωση, δηλαδή βγαίνει 300mbps 16€, 500mbps 19€, 1gbps 25€, 3gbps 44€. Αλλιώς έχει promo 300mbps 23€, 500mbps 26€, 1gbps 29€, 3gbps 51€ αλλά δεν ξέρω αν είναι μόνο για νέους πελάτες. Η cosmote έχει 300mbps 28€, 500mbps 30€, 1gbps 34€, 3gbps 70€. Αν το συνδυάσεις με protergia (ρεύμα ή αέριο) έχει έκπτωση 5€/μήνα και συνήθως δίνουν 10€ και 1000 λεπτά/3GB το μήνα σε δύο καρτοκινητά. Κατά τη γνώμη μου, η cosmote αξίζει αν κάνεις κάποιο συνδυασμό. Εγώ την cosmote την κρατάω γιατί γλυτώνω δύο 13αρες κάρτες το μήνα και μου βγαίνει τζάμπα. Αν έχεις ή πας σε nrg αξίζουν πολύ τα πακέτα της nova. Αλλιώς, πήγαινε στη vodafone αλλά προσοχή στα προγράμματα που αυξάνονται μετά τους 12 μήνες. Δηλαδή στο 24μηνο βγαίνει 500mbps 29€, 1gbps 33€ (δεν έχει 3gbps). Η 300αρα είναι σταθερά στα 22€. Και εννοείται ίσως πετύχεις και κάποια πάγια δώρο αν πας σε άλλη εταιρεία. Σωστά… αν και για μένα με την νέα σύνδεση που έκανα σε φίλο στη Vodafone ειδικά στο κινητό ενώ έρχονται νορμαλ σχετικά οι λογαριασμοί, δεν ήρθαν 11 αλλά γύρω στα 14€. Εκεί δεν μας πείραξε τόσο, στο σταθερό είναι το θέμα διότι ξαφνικά βρήκαν οφειλή από το 2019 και του ήρθε ένα πακέτο για 2 λογαριασμούς 72€. Για δυόμιση μήνες πάγιο. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, Nikolas14 said: Σωστά… αν και για μένα με την νέα σύνδεση που έκανα σε φίλο στη Vodafone ειδικά στο κινητό ενώ έρχονται νορμαλ σχετικά οι λογαριασμοί, δεν ήρθαν 11 αλλά γύρω στα 14€. Εκεί δεν μας πείραξε τόσο, στο σταθερό είναι το θέμα διότι ξαφνικά βρήκαν οφειλή από το 2019 και του ήρθε ένα πακέτο για 2 λογαριασμούς 72€. Για δυόμιση μήνες πάγιο. 2019; Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Τι αποδείξεις να κρατάει κανείς από 5+ χρόνια πίσω; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου (edited) On 28/1/2026 at 8:17 ΠΜ, minast said: 2019; Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Τι αποδείξεις να κρατάει κανείς από 5+ χρόνια πίσω; Κάναμε καταγγελία στην ΕΕΤΤ και περιμένουμε. Το κινητό του είπα το κρατάς εκεί γιατί δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για να γυρίσεις κοσμοτε. Ότι υπερχρεώσεις είχε ήταν από mms και κλήσεις στο 13830. Τώρα τη σταθερή θέλουμε να ξεμπλέξει γιατί ήταν καλή η τιμή που έκλεισε και μετά μονόδρομος να τη πάμε κοσμοτε και αυτή. ΥΓ: Μετάνιωσα που δεν κάναμε το κινητό Q VIP να ησυχάσουμε ή δεν περιμέναμε Cosmote Neo. Θα ήταν το ιδανικό το δεύτερο αλλά επειδή θέλει το roaming και κλησεις προς εξωτερικό καλύτερο ήταν το Red Unlimited. Edited 1 Φεβρουαρίου by Nikolas14 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisman Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου On 27/1/2026 at 6:01 ΜΜ, dasnowy said: Η vodafone έχει μέσα στο site την 300αρα στα 21,63/μήνα (με κινητό vodafone συμβόλαιο πέφτει στα 20 ευρώ). Πήγαινε στην 300αρα καλύτερα που έχει 150mbps upload έναντι των 10mbps της 100αρας. Θες απαραίτητα στη vodafone ή και αλλού; 21,63 μου έδωσαν κι εμένα (300 FTTH με φορητότητα) τηλεφωνικά και σε γραπτη προσφορά (email) ΑΛΛΑ μου στέλνουν σύμβαση να τους επιστρέψω υπογεγραμμένη που λέει 27,89€!! Πως σας φαίνεται αυτό? Σε σχετική ερώτησή μου, μου είπαν ότι η προσφορά-σύμβαση βγαίνει για τις τιμές πριν τις εκπτώσεις..... Έχει συμβεί σε κάποιον? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, harisman said: 21,63 μου έδωσαν κι εμένα (300 FTTH με φορητότητα) τηλεφωνικά και σε γραπτη προσφορά (email) ΑΛΛΑ μου στέλνουν σύμβαση να τους επιστρέψω υπογεγραμμένη που λέει 27,89€!! Πως σας φαίνεται αυτό? Σε σχετική ερώτησή μου, μου είπαν ότι η προσφορά-σύμβαση βγαίνει για τις τιμές πριν τις εκπτώσεις..... Έχει συμβεί σε κάποιον? Ναι έχει αναφερθεί συχνά στο φορουμ αυτό το ζήτημα (και με Cosmote). Και σε έμενα έτσι είχε γίνει και δεν υπήρξε πρόβλημα. Στην μεγάλη πλειοψηφια αυτών των περιπτώσεων δεν έχει υπάρξει θέμα να μην τηρήσουν αυτό που σου λένε. Δεν ξέρω αν αραια και που έχει γίνει και καμιά "στραβή". Μη σε πάρω και στον λαιμό μου... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, harisman said: 21,63 μου έδωσαν κι εμένα (300 FTTH με φορητότητα) τηλεφωνικά και σε γραπτη προσφορά (email) ΑΛΛΑ μου στέλνουν σύμβαση να τους επιστρέψω υπογεγραμμένη που λέει 27,89€!! Πως σας φαίνεται αυτό? Σε σχετική ερώτησή μου, μου είπαν ότι η προσφορά-σύμβαση βγαίνει για τις τιμές πριν τις εκπτώσεις..... Έχει συμβεί σε κάποιον? Και σε εμένα όταν είχα πάρει προσφορά έτσι ήταν οι τιμές στα συμβόλαια. Εφόσον σου έχουν στείλει γραπτώς με email τα συμφωνηθέντα, δεν έχεις να φοβάσαι κάτι, γιατί σε περίπτωση όποιας αυθαιρεσίας μπορείς να τους κυνηγήσεις με αποδείξεις. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου Είμαι στη vodafone με καρτοσυμβόλαιο το οποίο θεωρώ ακριβό με τις τιμές του ανταγωνισμού και θέλω να πετύχω καλύτερη τιμή είτε να φύγω. Πέναλτι πρόωρης αποχώρησης αν αποχωρήσω τώρα είναι γύρω στα 50€. Σκέφτομαι είτε nova όλα απεριόριστα με προπληρωμή για 12 μήνες (99€) είτε frog (144€). Εάν κάνω φορητότητα σε άλλη εταιρεία σε κάρτα, υπάρχει περίπτωση να καλέσει η voda για αντιπροσφορά; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, pareisaktos said: ... Σκέφτομαι είτε nova όλα απεριόριστα με προπληρωμή για 12 μήνες (99€)... Αυτό το πρόγραμμα που γράφεις έπαψε να ισχύει εδώ και 10 μέρες περίπου. Τώρα η Q έχει 120€/χρονο με δώρο 3ΤΒ για ένα χρόνο +50GB/μήνα. Αν σου φτάνουν τα 3.6ΤΒ το χρόνο είσαι ΟΚ. Επίσης αν πας κάνεις φορητητα σε whatsup με 3€ μετά ξαναγυρνάς CU με 95€/χρόνο για 300GB/μήνα. Αν χρειάζεσαι πραγματικά απεριόριστα μόνο frog. Υπάρχει κάποια πιθανότητα να σε καλέσουν από Vodafone σε περίπτωση φορητότητας αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου Εγω αυτο εκανα. Vodafone καρτοσυμβολαιο (το εσπασα λογω αλλαγης ορων) > φορητοτητα cosmoκαρτα (3 ευρω) > φορητοτητα vodafone cu 100€/χρονο 300gb με rollover/απεριοριστα τηλ/100sms ανα μηνα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 16 minutes ago, MerNion said: Εγω αυτο εκανα. Vodafone καρτοσυμβολαιο (το εσπασα λογω αλλαγης ορων) > φορητοτητα cosmoκαρτα (3 ευρω) > φορητοτητα vodafone cu 100€/χρονο 300gb με rollover/απεριοριστα τηλ/100sms ανα μηνα Να προσθεσω ότι τα ετήσια της βονταφον και φρογκ ισχυουν και σε περιαγωγη, ενώ της Κιου όχι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου (edited) 2 minutes ago, VIPdriver said: Να προσθεσω ότι τα ετήσια της βονταφον και φρογκ ισχυουν και σε περιαγωγη, ενώ της Κιου όχι. Ποια είναι όμως η εταιρειάρα που σου δίνει vowifi σαν να βρίσκεται Ελλάδα από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου;; 😉 Edited 9 Φεβρουαρίου by cu2goup 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου Για μετατροπή σε cosmoκάρτα το κόστος είναι 3€; είναι σαν κάρτα χωρίς ρήτρες κτλ; 30 minutes ago, opmgls said: Αυτό το πρόγραμμα που γράφεις έπαψε να ισχύει εδώ και 10 μέρες περίπου. Τώρα η Q έχει 120€/χρονο με δώρο 3ΤΒ για ένα χρόνο +50GB/μήνα. Αν σου φτάνουν τα 3.6ΤΒ το χρόνο είσαι ΟΚ. Επίσης αν πας κάνεις φορητητα σε whatsup με 3€ μετά ξαναγυρνάς CU με 95€/χρόνο για 300GB/μήνα. Αν χρειάζεσαι πραγματικά απεριόριστα μόνο frog. Υπάρχει κάποια πιθανότητα να σε καλέσουν από Vodafone σε περίπτωση φορητότητας αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. «CU με 95€/χρόνο για 300GB/μήνα» αυτό που το βρίσκουμε; από συνεργάτη vodafone; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, pareisaktos said: Για μετατροπή σε cosmoκάρτα το κόστος είναι 3€; είναι σαν κάρτα χωρίς ρήτρες κτλ; «CU με 95€/χρόνο για 300GB/μήνα» αυτό που το βρίσκουμε; από συνεργάτη vodafone; Πλέον πήγε στα 110€. https://www.lagonika.gr/prosfores/ethsio-paketo-vodafone-cu-me-110euro-nees-syndeseis-h-forhtothta/ 3 minutes ago, pareisaktos said: Για μετατροπή σε cosmoκάρτα το κόστος είναι 3€; είναι σαν κάρτα χωρίς ρήτρες κτλ; Ναι.. κάρτα είναι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo2 Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου Δοκίμασε κι εδώ μήπως το χει ακόμη στα 95€. Κάποιος είπε στα σχόλια πως ίσχυε https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=122150122982908220&id=61577246604982&rdid=ZNMAYnogPxxi8eQB 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 1 minute ago, besddimo2 said: Δοκίμασε κι εδώ μήπως το χει ακόμη στα 95€. Κάποιος είπε στα σχόλια πως ίσχυε https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=122150122982908220&id=61577246604982&rdid=ZNMAYnogPxxi8eQB Έχει νεότερη ανάρτηση που μιλάει για 110€.. https://www.facebook.com/share/p/1Bn5na8tBt/ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου Με +2,8€/μηνα, πας σε πραγματικα απεριόριστα, χωρίς κοφτη 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, VIPdriver said: Με +2,8€/μηνα, πας σε πραγματικα απεριόριστα, χωρίς κοφτη Για frog λες έτσι; το σκέφτομαι και αυτό... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts