Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, GaleaNatur said:

Στο ενα που ειναι στο ιδιο ΑΦΜ με το σταθερο εχω το RED 10GB ( απεριοριστα λεπτα, 6000sms, 20GB data) στα 14ε περιπου το αλλο της γυναικας μου με 5GB στα ~11-12ε αν θυμαμαι καλα.

Στο σταθερο μου εχουν δωσει ηδη προσφορα 24ευρω (+1,5ε απο το 13ο μηνα).

Το θεμα ειναι να τους πω οτι μου κανουν οι αλλες εταιρειες προσφορα, αλλα δεν μπορω να παω ετσι και αλλιως μεχρι να ληξουν τα συμβολαια των κινητων... και μεχρι τον απριλιο τι θα κανω με το σταθερο που ληγει σε ενα μηνα απο τωρα? εχω μπερδευτει...

Δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα ότι τα κινητά λήγουν Μάρτιο-Απρίλιο αν θες να φύγεις. Θα πληρώσεις ως πέναλτυ το ένα τέταρτο του συνόλου των παγίων μέχρι την λήξη τους.

Αν φύγεις Δεκέμβριο που λήγει το σταθερό θα έχεις ένα υπόλοιπο 3-4 μηνών στα κινητά, δηλαδή ουσιαστικά το πέναλτυ θα είναι κάτι παραπάνω από ένα πάγιο στο καθένα (14+11=25€ άντε γύρω στα 30€).

Αν σου κάνει καλή προσφορά η cosmote για μεταφορά και του σταθερού σου και φυσικά αν έχεις καλό σήμα κινητής στην περιοχή που κινείσαι σκέψου το.

Εχει τώρα προσφορά δώρο στο πρόγραμμα απεριόριστα το πάγιο στα κινητά για τον πρώτο μήνα, οπότε ισοφαρίζεται και η χασούρα από το πέναλτυ. Για τηλέφωνα ψάξε το αντίστοιχο φόρουμ της cosmote.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

2 ώρες πριν, zerokill said:

1020407806_.png.a89fbb7078e7cfe2591b8f8a27835ec7.png

Να μην μείνω παραπονεμένος και εγώ... 😄 

Από ότι βλέπω η αύξηση του 1,5€ με την είσοδο στον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου, παίρνει και δίνει...

Να φανταστώ ότι τα χρήματα πάνε για επενδύσεις εκσυγχρονισμού του δικτύου τους ώστε να μας προσφέρουν απλόχερα το άθλιο σήμα τους, με διακοπές στις κλήσεις, ταχύτητες για τα πανηγύρια, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες σε πολυσύχναστες περιοχές, με το δήθεν 5G φανταστικό δίκτυό τους... 

Σώστε τα Λιβάδια της Ποσειδωνίας!!!

Respect

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

4 ώρες πριν, zerokill said:

1020407806_.png.a89fbb7078e7cfe2591b8f8a27835ec7.png

Να μην μείνω παραπονεμένος και εγώ... 😄 

Τουλάχιστον σε σας κάτω, έφτιαξαν τίποτα; Καμιά καινούργια κεραία, N78 κάπου; 

On 18/11/2024 at 3:21 ΜΜ, jimmis11 said:

Από ότι βλέπω η αύξηση του 1,5€ με την είσοδο στον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου, παίρνει και δίνει...

Να φανταστώ ότι τα χρήματα πάνε για επενδύσεις εκσυγχρονισμού του δικτύου τους ώστε να μας προσφέρουν απλόχερα το άθλιο σήμα τους, με διακοπές στις κλήσεις, ταχύτητες για τα πανηγύρια, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες σε πολυσύχναστες περιοχές, με το δήθεν 5G φανταστικό δίκτυό τους... 

Respect

Nαι ειδικά στα Χανιά απο την πολλή επένδυση έχουμε πάθει κοκομπλόκο.Οτι πληρώνεις παίρνεις που λέει και ο σοφός λαός.

22 ώρες πριν, johnny_htc said:

Τουλάχιστον σε σας κάτω, έφτιαξαν τίποτα; Καμιά καινούργια κεραία, N78 κάπου; 

Οχι δεν έχει αλλάξει κάτι.
Τουλάχιστον δεν μου πιάνουν τα οπίσθια.

On 18/11/2024 at 3:21 ΜΜ, jimmis11 said:

Respect

Τουλάχιστον δεν είναι όπως η Nova με κόφτη στα 300GB και αν δεν σε καλύπτει το δίκτυο στη περιοχή σου σε αφήνουν να φύγεις χωρίς ρήτρα, ειδικά σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα. 

4 ώρες πριν, zerokill said:

Nαι ειδικά στα Χανιά απο την πολλή επένδυση έχουμε πάθει κοκομπλόκο.Οτι πληρώνεις παίρνεις που λέει και ο σοφός λαός.

Οχι δεν έχει αλλάξει κάτι.
Τουλάχιστον δεν μου πιάνουν τα οπίσθια.

Την άνοιξη τώρα θα ασχοληθούν πάλι… δεν αφήνουν έτσι τουριστικές περιοχές.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

14 ώρες πριν, Nikolas14 said:

Τουλάχιστον δεν είναι όπως η Nova με κόφτη στα 300GB και αν δεν σε καλύπτει το δίκτυο στη περιοχή σου σε αφήνουν να φύγεις χωρίς ρήτρα, ειδικά σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα. 

Την άνοιξη τώρα θα ασχοληθούν πάλι… δεν αφήνουν έτσι τουριστικές περιοχές.

Έτσι είναι Νικόλα όπως τα αναφέρεις.

Να συμπληρώσω ότι έχουν σκυλιασει οι νοβακιδες εδώ μέσα να κάνουν το άσπρο μαύρο με τα 8mbps που έβαλαν στο δικό τους συμβόλαιο.

Όπως και να έχει τρέχουν αναβαθμίσεις και στο εκτός πόλης στην επαρχία  έχω βρει αρκετά σημεία που η εταιρία υπερτερεί καλύπτοντας σημεία με τρύπες άλλων.

Γενικά το συμβόλαιο της Vodafone αναφέρομαι στο unlimited red είναι το πιο πλήρες της αγοράς με το ατού να δουλεύει σε όλη την ΕΕ σε απεριόριστα δεδομένα. Φυσικά όλα σχετικά είναι ανάλογα με την χρήση και το τι κάνει ο καθένας.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

14 ώρες πριν, Nikolas14 said:

Δεν είναι πάντα τόσο απλό το θέμα της αποχώρησης ατελώς.

Εγώ φέτος το καλοκαίρι αντιμετώπισα σοβαρότατο πρόβλημα με τις ταχύτητες ίντερνετ του δικτύου κινητής στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.

Επικοινώνησα μαζί τους τουλάχιστον 4-5 φορές διαμαρτυρόμενος για το πρόβλημα, τους έστειλα άλλες τόσες φορές ενημέρωση με μετρήσεις μέσω του My Vodafone για πολύ χαμηλές ταχύτητες ίντερνετ στην περιοχή και μου έδινε η εφαρμογή απεριόριστα GB για σχεδόν 2 μέρες κάθε φορά, λες και μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω με το τραγικό δίκτυό τους...

Στο τέλος, με τα πολλά, παραδέχτηκαν ότι υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή, αλλά δήθεν ότι είναι κάποια "βλάβη" της κεραίας και ότι εργάζονται για την επίλυσή του, δίνοντάς μου πάλι για κάποιες μέρες επιπλέον απεριόριστα Data...  

Όπως κατάλαβες το μόνιμο πρόβλημα της υπερφόρτωσης του δικτύου τους που δεν μπορούσε να ανταποκριθεί την βάφτισαν βλάβη της κεραίας που εργάζονται για να την επιλύσουν!

Φυσικά ακόμη και σήμερα οι ταχύτητες είναι για τα μπάζα! 

Το θέμα είναι πως δεν είμαι εκεί για να τους στέλνω συνέχεια μετρήσεις ταχύτητας στο My Vodafone ώστε να τους αναγκάσω στο τέλος να παραδεχτούν το πρόβλημα και να αποχωρήσω ατελώς. 

Υ.Γ. Έχω ρούτερ της TP-Link μα την έξτρα κάρτα και μπορώ και κάνω μέτρηση ταχύτητας απομακρυσμένα. 

34 minutes ago, cmvr said:

Γενικά το συμβόλαιο της Vodafone αναφέρομαι στο unlimited red είναι το πιο πλήρες της αγοράς με το ατού να δουλεύει σε όλη την ΕΕ σε απεριόριστα δεδομένα. Φυσικά όλα σχετικά είναι ανάλογα με την χρήση και το τι κάνει ο καθένας.

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ως προς αυτό το σημείο, πως είναι το μόνο με πραγματικά απεριόριστα δεδομένα στην Ε.Ε., όμως όπως επίσης γράφεις είναι ανάλογα με την χρήση και τις ανάγκες του καθενός.

Τον Οκτώβρη που βρέθηκα στην Φλωρεντία όταν έκανα χρήση δεδομένων μέσω της Vodafone πάλι υπήρχε θέμα στις ταχύτητες σε αρκετές περιοχές, όταν χρησιμοποιούσα της Cosmote που έχω σαν δεύτερη κάρτα (καρτοκινητό) οι ταχύτητες ήταν κλάσεις ανώτερες στις ίδιες περιοχές... 

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

1 ώρα πριν, jimmis11 said:

Εγώ φέτος το καλοκαίρι αντιμετώπισα σοβαρότατο πρόβλημα με τις ταχύτητες ίντερνετ του δικτύου κινητής στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.

Επικοινώνησα μαζί τους τουλάχιστον 4-5 φορές διαμαρτυρόμενος για το πρόβλημα, τους έστειλα άλλες τόσες φορές ενημέρωση με μετρήσεις μέσω του My Vodafone για πολύ χαμηλές ταχύτητες ίντερνετ στην περιοχή και μου έδινε η εφαρμογή απεριόριστα GB για σχεδόν 2 μέρες κάθε φορά, λες και μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω με το τραγικό δίκτυό τους...

Στο τέλος, με τα πολλά, παραδέχτηκαν ότι υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή, αλλά δήθεν ότι είναι κάποια "βλάβη" της κεραίας και ότι εργάζονται για την επίλυσή του, δίνοντάς μου πάλι για κάποιες μέρες επιπλέον απεριόριστα Data...  

Όπως κατάλαβες το μόνιμο πρόβλημα της υπερφόρτωσης του δικτύου τους που δεν μπορούσε να ανταποκριθεί την βάφτισαν βλάβη της κεραίας που εργάζονται για να την επιλύσουν!

Το θέμα είναι πως δεν είμαι εκεί για να τους στέλνω συνέχεια μετρήσεις ταχύτητας στο My Vodafone ώστε να τους αναγκάσω στο τέλος να παραδεχτούν το πρόβλημα και να αποχωρήσω ατελώς. 

Υ.Γ. Έχω ρούτερ της TP-Link μα την έξτρα κάρτα και μπορώ και κάνω μέτρηση ταχύτητας απομακρυσμένα. 

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ως προς αυτό το σημείο, πως είναι το μόνο με πραγματικά απεριόριστα δεδομένα στην Ε.Ε., όμως όπως επίσης γράφεις είναι ανάλογα με την χρήση και τις ανάγκες του καθενός.

Τον Οκτώβρη που βρέθηκα στην Φλωρεντία όταν έκανα χρήση δεδομένων μέσω της Vodafone πάλι υπήρχε θέμα στις ταχύτητες σε αρκετές περιοχές, όταν χρησιμοποιούσα της Cosmote που έχω σαν δεύτερη κάρτα (καρτοκινητό) οι ταχύτητες ήταν κλάσεις ανώτερες στις ίδιες περιοχές... 

Εγω Νικητη που πηγαινω τα Σαββατοκύριακα, πιανω πλεον μπροστα στην θαλασσα που είναι το σπιτι 400-500 mbps. Εννοείται το καλοκαιρι ουτε 5 πιανει μεστην μερα, .μονο αργα την νυχτα και τα ξημερωματα ανεβαινει στα 60.

Αγορασα κεραια με ενισχυτη για την 2600 συχνοτητα και την εχω βαλει να κοιταω προς την κεραια που ειναι στην μεταμορφωση. Θα δοκιμασω το καλοκαιρι τι θα κανει.

Εχω το tplink mr600 

Το θεμα ριναι οτι το καλοκαιρι που περασε εβγαλε η vodafone sim με απεριοριστα και πλακωσαν ολοι οι Σερβοι και Σκοπιανοι.Συν ολοι οι Βουλγαροι με την μεταφορα δικτυου στην Vodafone, οποτε μετα τις 9 το πρωι δεν εχεις internet ουτε για τα email.

Edited by Tomygr

Πριν λίγο, Speedtest Vodafone με TP-Link MR600 4G+ (Νέα Φώκαια Χαλκιδικής)

Πρώτη φορά ξεπερνά τα 100 στο upload από την άνοιξη... 

Κανένας φούρνος θα γκρέμισε!

Screenshot_20241120_132102_Tether.jpg

9 minutes ago, Tomygr said:

Εγω Νικητη που πηγαινω τα Σαββατοκύριακα, πιανω πλεον μπροστα στην θαλασσα που είναι το σπιτι 400-500 mbps. Εννοείται το καλοκαιρι ουτε 5 πιανει μεστην μερα, .μονο αργα την νυχτα και τα ξημερωματα ανεβαινει στα 60.

Αγορασα κεραια με ενισχυτη για την 2600 συχνοτητα και την εχω βαλει να κοιταω προς την κεραια που ειναι στην μεταμορφωση. Θα δοκιμασω το καλοκαιρι τι θα κανει.

Εχω το tplink mr600 

Αλήθεια εσύ πως πιάνεις 400-500 με το TP-Link;

Κάνει τέτοια φοβερή δουλειά η κεραία με τον ενισχυτή;

Παρατήρησε κανείς κοφτη στις i4s με τα απεριοτιστα μετά τα 40gb; 

3 ώρες πριν, jimmis11 said:

σου είχα προτείνει τότε να δώσεις μια περιοχή που δεν έχει καθόλου σήμα για να σε αφήσουν να φύγεις κατευθείαν. 

Εδώ ένας φίλος σχετικά είχε σήμα μέσα Ε έξω 4G και τον άφησαν. Νομίζω έχω φωτογραφίες από τη συνομιλία με τον tobi οποίος τη θέλει.

43 minutes ago, Gv2008 said:

σου είχα προτείνει τότε να δώσεις μια περιοχή που δεν έχει καθόλου σήμα για να σε αφήσουν να φύγεις κατευθείαν. 

Το θυμάμαι, όμως όπως γράφω και πιο πάνω όλοι όσοι μίλησα από την εταιρία ισχυρίστηκαν και καλά πως είναι θέμα βλάβης - προβλήματος κεραίας και πως θα το επιδιόρθωναν, ποτέ δεν παραδέχτηκαν ότι απλά είναι ανεπαρκές το δίκτυο τους στην συγκεκριμένη περιοχή τους καλοκαιρινούς μήνες...

Και να σου πω και το άλλο, συνέπεσε χρονικά με τις μεγάλες αλλαγές στην Cosmote με τις έξτρα sim που αύξησαν στα 25€ τις έξτρα sim "unlimited" με κόφτη στα 40GB και μετά φραγή!

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...   

4 ώρες πριν, jimmis11 said:

Εγώ το ίδιο θέμα έχω εδώ και δέκα χρόνια στη Λεπτοκαρυά Πιερίας και Πλάκα Λιτοχώρου. Μονίμως η Cosmote φορτωμένη όλο το 24ωρο, και η Vodafone αναλόγως το σημείο δουλεύει. Επίσης Θεσσαλονίκη πάνω από την πλατεία Χαριλάου που πάω σε εσωτερικό χώρο δεδομένα δεν περνάει με τίποτα και οριακό 4G. Ενώ η Cosmote και ίσως η Nova γιατί έχει Micro δουλεύει.  
Τελευταία που ήμουν Δημητριου Μητροπούλου με Μακεδονίας σε εσωτερικό χώρο η Vodafone  κάκιστη ενώ έξω είναι αξιοπρεπής. Περιοχή Ανάληψη-Ιπποκράτειο. 
Θέλει κεραίες από Vodafone & Nova γιατί μόνο η Cosmote έχει σήμα. 
Πλατεία Ναυαρίνου στην Actionaid που ήμουν, απέναντι από την παιδική χαρά  μόνο σε εξωτερικό χώρο η Vodafone δουλεύει κλήσεις/data, σε εσωτερικό χώρο Edge Only. Εγώ πάντως για τα 16,5€ που δίνω είμαι ευχαριστημένος, ήξερα τι δίκτυο έχει πάνω κάτω. Γιατί με τα 29€ που έδινα στη Nova δεν είδα καλύτερες επιδόσεις, παρά μόνο να μην κόβονται τόσο συχνά οι κλήσεις και να μην έρχονται σε μήνυμα. 

5 ώρες πριν, cmvr said:

Έτσι είναι Νικόλα όπως τα αναφέρεις.

Να συμπληρώσω ότι έχουν σκυλιασει οι νοβακιδες εδώ μέσα να κάνουν το άσπρο μαύρο με τα 8mbps που έβαλαν στο δικό τους συμβόλαιο.

Όπως και να έχει τρέχουν αναβαθμίσεις και στο εκτός πόλης στην επαρχία  έχω βρει αρκετά σημεία που η εταιρία υπερτερεί καλύπτοντας σημεία με τρύπες άλλων.

Εγώ το ξέρω, ευτυχώς πετύχαμε με τον πατέρα μου πολύ καλές τιμές και το απεριόριστα εντός ΕΕ μας έλυσε τα χέρια όταν ταξιδεύουμε στο εξωτερικό. Τώρα για το δίκτυο, εκεί που κινούμαστε μας καλύπτει. 

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

1 ώρα πριν, Nikolas14 said:

Εγώ πάντως για τα 16,5€ που δίνω είμαι ευχαριστημένος, ήξερα τι δίκτυο έχει πάνω κάτω. 

Και εγώ στα 12,67€ (με 0,80€ χρέωση εκτός παγίου και την extrasim μέσα στα 12,67€) λέω και ευχαριστώ! 

Πιερία, που κυκλοφορώ συνήθως, επί της αμμουδιάς κάνω μια χαρά την δουλειά μου, το καλοκαίρι με τον τουρισμό όταν κολλάει κάπως η vodafone δίπλα η cosmote δεν έχει ούτε τηλεφωνία. 

Υ.γ. Με την Cosmote δεν έχω ούτε κλήσεις στην δουλειά. 

Υ.γ.2 Για όπου κυκλοφορώ με καλύπτει καλύτερα η vodafone, σίγουρα υπάρχουν τοποθεσίες που η cosmote έχει πολύ καλύτερη απόδοση, δεν είναι τα τεστ απόδοσης ο σκοπός μου, το να κάνω την δουλειά μου με όσο μεγαλύτερη καλήψη γεωγραφικά είναι το ζητούμενο (από εμένα). 

Υ.γ.3 Στην Γουμένισσα, δεν έχει κλήσεις ή vodafone, η σύζυγος καλύπτεται με την κλήση wifi (δε θυμάμαι πως ονομάζεται από τον κάθε κάθε πάροχο). 

Οπότε ο κάθε ένας, θεωρώ, επιλέγει ότι τον καλύπτει καλύτερα σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες/γούστα. 

Edited by andreasomageiras
Διόρθωση.

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

56 minutes ago, andreasomageiras said:

Και εγώ στα 12,67€ (με 0,80€ χρέωση εκτός παγίου και την extrasim μέσα στα 12,67€) λέω και ευχαριστώ! 

Πιερία, που κυκλοφορώ συνήθως, επί της αμμουδιάς κάνω μια χαρά την δουλειά μου, το καλοκαίρι με τον τουρισμό όταν κολλάει κάπως η vodafone δίπλα η cosmote δεν έχει ούτε τηλεφωνία. 

Υ.γ. Με την Cosmote δεν έχω ούτε κλήσεις στην δουλειά. 

Υ.γ.2 Για όπου κυκλοφορώ με καλύπτει καλύτερα η vodafone, σίγουρα υπάρχουν τοποθεσίες που η cosmote έχει πολύ καλύτερη απόδοση, δεν είναι τα τεστ απόδοσης ο σκοπός μου, το να κάνω την δουλειά μου με όσο μεγαλύτερη καλήψη γεωγραφικά είναι το ζητούμενο (από εμένα). 

Υ.γ.3 Στην Γουμένισσα, δεν έχει κλήσεις ή vodafone, η σύζυγος καλύπτεται με την κλήση wifi (δε θυμάμαι πως ονομάζεται από τον κάθε κάθε πάροχο). 

Οπότε ο κάθε ένας, θεωρώ, επιλέγει ότι τον καλύπτει καλύτερα σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες/γούστα. 

13,13€ ο πατέρας μου πληρώνει και μέχρι τώρα είχε και extra sim. 
Κινουμαστε μεταξύ Θεσσαλονίκης, Κεφαλονιάς, Πιερίας και Ημαθίας κυρίως Βέροια & Αλεξάνδρεια. 
Για τα χρήματα που πληρώνουμε είμαστε ευχαριστημένοι χωριά το Roaming που γλύτωσα να ψάχνω πακέτα για ΕΕ και εκτός.
ΥΓ: Γουμένισσα δεν πάω αλλά μερικές φορές το χρόνο επισκεπτόμαστε τον Άσπρο γιατί έχουμε συγγενείς.

Edited by Nikolas14

52 minutes ago, Antonio21 said:

13€ για συμβόλαιο unlimited? 

Σου έκαναν προσφορά; 

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

H εξτρασιμ τους ακόμα παραμένει απεριόριστη. Να δούμε στην επομένη ανανέωση των υπηρεσιών.

image.png