Jump to content

Tomygr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    156
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Tomygr

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Καινούριο
    https://www.skroutz.gr/s/27222020/Samsung-Galaxy-A32-5G-4GB-64GB-Violet.html Επαγγελματικό δώρο. Ανοιχτηκε μόνο για να ελεγχθεί ότι λειτουργεί. Εγγύηση 2 χρόνια. Περιοχή Θεσσαλονίκη.

    180 €

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  2. Εγω με vodafone 4g δειχνει. Ανα αλλαξω καποια ρυθμιση στο δικτυο θα καταφερω τιποτα? Εχω ενεργοποιησει το vowifi και το volte με τους κωδικους #*... #* αλλα το τελευταιο δεν εμφανιζεται στο μενου Ειναι σωστο ετσι ο τυπος δικτυου η να το αλλαξω σε κατι αλλο?
  3. Καλησπερς, επειδη με ενδιαφερει να το αγορασω για την συζυγο, αν το παρω πχ απο εδω https://www.kaizershop.gr/samsung-galaxy-watch-active-2-r820-aqua-black-eu?skr_prm=WyI5YWMxODkzZS0wNGY0LTQ3YzQtOGI0Ni1hMTAzY2VhMmFjMjIiLDE2MTQ2MTA3NjgwMzMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJzY3ZhciJ9XQ Θα μπορω να εχω ECG, καρδιογραφημα δηλαδη? Και αν ναι, ποια ειναι η διαδικασια? Να προσθεσω οτι της ειχα παρει περυσι το galaxy a71 οποτε εχει ηδη samsung κινητο
  4. Ναι αλλα ειναι τοσο εκνευριστικο που παγωνει συνεχεια για ενα τοσο απλο σε γραφικα κι animation game. Βοηθησε λιγο το hw overlay στις επιλογες για προγραμματιστες και η αποκρυψη notch αλλα μικραινει την αναλυση. Θαα δοκιμασω και λιγο κανα αλλο game κι θαα δω μηοως εχει να κανει με το συγκεκριμενο.
  5. Ωραια αρα ειτε περιμενω ειτε αμα βρω pc βαζω με ξεκλειδωτο bootloader προηγουμενη επισημη εκδοση. Επισης, παρατηρω οτι με vodafone δεν πιανω 4g+. Μπορω να κανω καποια ρυθμιση η να επιλεξω κατι στο δικτυο?
  6. Καλημερα, εχω το 9s αλλα ισως το παρατηρειτε και σεις το προβλημα μου. Εβαλα προχθες την 12.0.1 global stable με το android 11 και βλεπω συνεχη fps drops στο μοναδικο game που παιζω, 8 ball pool. Εκανα factory reset αλλα τιποτα. Με cache clean και μηδεν εφαρμογες ανοιχτες η ram βλεπω ειναι 2.5 gb διαθεσιμα απο τα 6. Ειναι φυσιολογικο αυτο με την ram? Δεν το εχω root ουτε εχω προσβαση σε pc λογω lockdown. Δοκιμασα το κατεβασμα του notch και το hw overlay στις επιλογες για προγραμματιστες αλλα παλι με το που χτυπαω την μπαλα παγωνει το animation και εχει καταντησει εκνευριστικο. Με το xiaomi downloader εχω κατεβασει miui 11 αλλα δεν με αφηνει να κανω rollback. Τι αλλο μπορω να κανω?
  7. Καλημερα, εβαλα προχθες την 12.0.1 global stable με το android 11 και βλεπω συνεχη fps drops στο μοναδικο game που παιζω, 8 ball pool. Εκανα factory reset αλλα τιποτα. Με cache clean και μηδεν εφαρμογες ανοιχτες η ram βλεπω ειναι 2.5 gb διαθεσιμα απο τα 6. Ειναι φυσιολογικο αυτο με την ram? Δεν το εχω root ουτε εχω προσβαση σε pc λογω lockdown. Δοκιμασα το κατεβασμα του notch και το hw overlay στις επιλογες για προγραμματιστες αλλα παλι με το που χτυπαω την μπαλα παγωνει το animation και εχει καταντησει εκνευριστικο. Με το xiaomi downloader εχω κατεβασει miui 11 αλλα δεν με αφηνει να κανω rollback. Τι αλλο μπορω να κανω?
  8. Καλησπερα, επειδη ακομη δεν εχω μπει στην διαδικασια για root η εστω bootloader unlock, υπαρχει καποια εφαρμογη για ενισχυση ηχου αξιολογη εστω στο δεκατο του Viper4android η dolbyatmos? Εχω δοκιμασει διαφορα στο playstore αλλα ολα που εχω βρει ειναι για το μπασο μονο.
  9. Σας ευχαριστω για τις προτασεις. Το iphone δεν το χει δουλεψει παρα μονο παλια σε ενα εταιρικο αλλα δεν θα το συνηθισει πιστευω, οποτε προτιμαω android να της παρω. To pixel3a ημουν ετοιμος για παραγγελια στο prime day αλλα με απετρεψε το wireless charge και η και το πλαστικο περιβλημα. Το s10e της το ειχα δειξει και αυτο επειδη ειναι οθοναρα και και πανεμορφο, αλλα παλι με το μεγεθος κολλησε. Περιμενα για νεο compact της sony(xperia ace νομίζω) αλλα διαβασα οτι μονο Ιαπωνια θα κυκλοφορησει. Αν εχετε καποιο στα υποψην που αναμενεται να κυκλοφορησει συντομα, καλυτερα να περιμενω λιγο. Το nokia 9.1 το ειχε προσγορα στα public αλλα παλι ειναο τεραστιο για αυτην.
  10. Καλησπερα, Επειδη πρόκειται για την συζυγο και την ενδιαφερει κυριως η καμερα και αυτονομια Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 400-500 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 5 '' 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Amazon Ευρωπης η Ελλαδα 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Αδιαφορο 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Χωρις φλασαρισμα 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Καμερα και αυτονομια 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Xperia Z5 compact
  11. Tomygr

    Redmi Note 5

    Root και Viper4Android η καλυτερη λυση, αλλα πρεπει να σκαλισεις...
  12. Καλημερα, επειδη η γυναικα μου εχει cu και φευγει γερμανια σημερα, θα μπορει να χρησιμοποοει τα gb που εχει ηδη και τα λεπτα προς ολους χωρις καποια εξτρα χεεωση? Η πρεπει να κανει καποια ενεργρια? Ρωταω επειδη εγω ειμαι με συνδεση και λειτουργει δωρεαν τωρα τελευταια που ημουν ισπανια. Ευχαριστω.
  13. Καλή χρονιά σε όλους σας. Το εχω παρει εδω και ενα μηνα απο Geekbuying. Ακομη εχει την 8.0.5 global stable. Υπαρχει κανας ευκολος τροπος να ξεκινησει τα updates? Το εχω ξεκλειδωσει το bootlader. Ευχαριστω.
  14. Την εκατσα ασχημα παιδια. Ειχα παταγγειλει ενα Leeco Le2 με θηκη και τζαμακι για τον πατερα μου απο υο geekbuying, συνολο 150 ευρω. Κολλησε το δεματακι τελωνειο θεσσαλονικης στις 20/11 οπως σε πολλους απο μας. Παω εχθες αφου ειδα στο ελτα τρακ οτι εφτασε ταχυδρομειο να το πληρωσω υποθετωντας ενα 40ρι στην χειροτερη. Η υπαλληλος μου βγαζει την λυπητερη των 94 συν τα 12 του κομιστρου. Οριστε λεω??? Το βαρεσε αγοραστικβ αξια ο τελωνης στα ακουστε ακουστε............ 398,41 ευρω. Δηλαδη μπερδεψε το απλο leeco με το one plus το καινουριο ξερω γω. Παιρνω τηλεφωνο τελωνριο για να κανω αμγισβητηση της αξιολογησης και μου ζητησε να δωσω το τιμολογιο πληρωμης για το δεμα ωστε να σταλρι παλι πισω τελεωνειο και να κανουν ανατιμηση. Ζηταω απτον κινεζο λοιπον το τιμολοηιο και ο αθροφοβος μου στελνει τιμολογηση για 20 δολλαρια και αιτιολογηση ως gift. Τωρα εγω να δωσω αυτο συο τελωνειο η θα το δω να το χαιρεται ο γιος του τελωνειακου παιδιά?
  15. Και μενα μπηκε σημερα στην ΥΕΔ Θεσσαλονικης που σημαινει παιρνω αυριο τηλεφωνο να μαθω την λυπητερη.
  16. Μου ειπε οτι προσελαβαν 6 ατομα στο κεντρο διαλογης για αυτο το λογο, για να ανοιγουν δεματα και να ψαχνουν την αγοραστικη αξια.
  17. Σκουρα τα πραγματα παιδια. Πηγα απο απο το Κεντρο Διαλογης Θεσσαλονικης (Ωραιοκαστρο) και μου ειπε η γνωστη μου οτι το δεμα βρισκεται στο τελωνειο οπως ΟΛΑ και ελεγχονται για εκτελωνισμό. Μου ειπε οτι πλεον τιποτα να μην ξαναπαρω απο τριτη χωρα εκτος Ε.Ε. (κινητα, gadgets, ηλεκτρονικα τσιγαρα κλπ κλπ) :cry::cry::cry: Δεν ηξερε να μου πει για το τι ποσο θα πληρωσω για το κινητο, θα περιμενω τηλεφωνο απο το τελωνειο. Οποτε και θα μπουμε στο διμηνο για να παρουμε στα χερια ενα κινητο και θα το πληρωσουμε διπλά. Αντιο Shenzen?
  18. Και γω μια απτα ιδια με το Κεντρο δοαλογης Θεσσαλονικης. Περιμενω κινητο εδω και μηνα και φοβομουν για εκτελωνισμο. Πηρα τηλεφωνο φιλο μου τελωνειακο στο αεροδρομιο καιμου ειπε οτι το 3% ψαχνουν απο τα δεματα και μονο οταν ερχονται απο ασυνηθιστες πτησεις(NL Post για πχ αν και δεν ειχα ποτε προβλημα απο κει). Αφου πηγα ταχυδρομειο σημερα για αλλη μια φορα και μου ειπαν το αυτονόητο για άλλη μια φορά, πηρα στο κεντρο διαλογης και μου ειπαν να περιμενω λιγο ακομη λογω αυξημενων αφιξεων εποχιακων ειδων(χριστουγενιατικα απο κινα δηλαδη, ολα τα μαγαζια απο κει δεν ψωνιζονται?). Με βλεπω αυριο ομως να πηγαινω απο κει μπας και παρακαλεσω να μου δωσουν το δωρο μου.
  19. Παιδια καλησπερα, επειδη το παρηγγειλα για γνωστο και του ηρθε χθες αλλα με Αγγλικα μονο, υπαρχει καποιος οδηγος για να εγκαταστησει το multilanguage rom; Δεν εχει καμια σχεση με flashing οποτε θα μπω απο teamviewer για να του το βαλω. Ευχαριστω:D
  20. Tomygr

    Jiayu S3

    Εγω παντως με sony τηλεοραση συνδεοομαι αμεσως με την μεταδοση οθονης, χωρις να χρησιμοποιησω καποιο app. Απλα πας στις Ρυθμισεις->Προβολη>Μεταδοση Οθονης Παντως ειχα συνδεθει και με LG σε ενα πολυκαταστημα Media markt, χωρις τα προαναφερομενα apps για LG.
×
×
  • Create New...