Nrg Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Για όποιον ενδιαφέρεται τρέχει αυτή τη περίοδο καλή προσφορά για φορητότητες Σταθερό κλασικό 24mbps +απερ. σταθερά + 300 κινητά + vodafone TV με novasports κλπ Κινητό Red start 1000' προς όλους, 1000 sms, 6GB Σύνολο €48,85 με δωρεάν τέλη ενεργοποίησης. Τηλ 210 4276261 & 210 6702610 (δεν είναι τρίτοι, η vodafone επίσημα είναι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 (edited) Καλησπέρα σε όλους, από το παρακάτω καταλαβαίνω ότι σχετικά με τη χρήση δεδομένων εκτός πακέτου υπάρχουν δύο επιλογές: είτε το ιντερνετ όλη μέρα με 1 ευρώ χρέωση, είτε ανα MB. https://www.vodafone.gr/ypostirixi/proionta/kiniti-kartokiniti/genikes-plirofories/ti-ginetai-an-mou-teleiosoun-ta-data/ Δεν υπάρχει η επιλογή να μην παρέχεται καθόλου πρόσβαση στο ιντερνετ εάν δεν υπάρχει διαθέσιμο πακέτο ΜΒ όπως γίνεται στην COSMOTE? Γιατί όπως ξέρετε οι εφαρμογές τρέχουν και κατεβάζουν ΜΒ Edited May 4, 2020 by billy14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 1 ευρώ είναι αν το εενργοποιήσεις εσύ . Αν γίνει μόνο του είναι δύο ευρώ. Επιλογή να μην έχεις internet όταν δεν έχεις πακέτο, παρέχεται μόνο σε μία εταιρία. Μπορείς να επλέξεις να μην έχεις υπόλοιπο πάνω από 1,99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Μετά από 2 χρόνια, ήρθε η ώρα για ανανέωση συμβολαίου! Έχω το Red Pass 1 (1500'/1500sms/2.5gb) στα 34€, το οποίο μου το δίνουν στα 38€, όσο περίπου το Red Plus (που έχει διπλές παροχές). Επειδή τα 34€ μου είναι ήδη πολλά, τους ρώτησα για το Red Start (1000'/1000sms/3gb) που βλέπω τιμή 28€ στο site, αλλά μου είπαν ότι θα το δουν, γιατί αυτό είναι υποβάθμιση και η τιμή αφορά μόνο νέους πελάτες (!). Έχει κάνει κάποιος ανανέωση πρόσφατα για να ξέρει τι περιθώρια έχουνε; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Δεν μου έχει εμφανιστεί ακόμα η προσφορά των 20GB στο 'My Vodafone App' :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Όσοι έχετε θέμα με την εφαρμογή μπορείτε να μπείτε με τα δεδομένα σας εδώ: http://content.vodafone.gr/Data/maziksekinamepali/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Σχετικά με αυτή τη προσφορά https://www.vodafone.gr/mazi-sinexizoume-prosfores/?m_source=homepage&m_medium=buttons&m_name=20200317-sinexizoumespiti Έχω σταθερή vodafone + red start , αν ενεργοποιήσω στις 31/5 το πακέτο 40gb θα έχω μέχρι 31/8 80gb το μήνα με 10 ευρώ το μήνα; :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Σωστά, και μετά θα έχεις 80gb με 20€ αν δεν διακόψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Μπορώ να έχω 2η sim για να κάνω hotspot μέσω 4g router? Επίσης υπάρχει ημερήσιο όριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Το όριο στο καρτοκινητό ειναι 3gb/ημέρα και στα συμβόλαια 100gb/μήνα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 (edited) Μπορώ να έχω 2η sim για να κάνω hotspot μέσω 4g router? Δεν μπορώ πουθενά να βρω αν το internet 4sharing (που περιέχεται στο πακέτο σου) μοιράζει στις έξτρα sim και τα GB από το έξτρα πακετο. Αν θέλεις ρωτα τους στο live chat για να σου πουν αν μπορούν να μοιράζονται σε άλλες κάρτες. Edit: το μόνο σχετικό που βρήκα είναι το νεο καρτοιντερνετ της, που σου δίνουν ξεχωριστή sim και εκεί μπορείς να ενεργοποιήσεις ένα από τα πακέτα giga boost, αλλά δεν θα τα έχεις στο κινητό σου, θα είναι μόνο για το 4g router ή όπου έχεις βάλει την sim. https://www.vodafone.gr/eshop/mobile-internet/c-100123/ Το internet 4sharing δεν ξέρω τι έχει γίνει, η μόνη αναφορά είναι ότι περιέχεται στο πάγιο του πακέτου σου. Edited May 29, 2020 by paanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Θα πάω σε ένα κατάστημα να πάρω τη sim αφού είναι δωρεάν και θα μας λυθούν οι απορίες και θα σας ενημερώσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Προσπαθώ να μπω από χθες στο My Vodafone για να πληρώσω τον λογαριασμό και δεν μου φορτώνει τη σελίδα. Ποιο συγκεκριμένα, κάνω κανονικά login αλλά μετά μου πετάει 502 Proxy Error. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο; Όχι τίποτα άλλο αλλά πέρασε και η ημερομηνία λήξης του λογαριασμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Για κινητό αναφέρεσαι ή σταθερό; Στο κινητό μπαίνει κανονικα, στο σταθερό δεν μπαίνει η παλιά έκδοση. Αν ξέρεις το ποσό, πλήρωσε τον χωρίς login από την αρχική του Vodafone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Κάποιο πρόβλημα πρέπει να είχε, προσπαθούσα να μπω προχτες και δεν έμπαινε με τίποτα, έβγαζε λάθος κωδικούς που δεν παίζει γιατί είναι αποθηκευμένοι στο κινητό. Βαρέθηκα να ασχοληθώ εκείνη την ώρα και το παράτησα και εχθές που το ξανάπιασα μπήκε μόνο του. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Από υπολογιστή προσπαθούσα να μπω για να πληρώσω σταθερό τηλέφωνο. Έχω ένα λογαριασμό χρήστη όπου βλέπω και το σταθερό και το κινητό. Τελικά κατέβασα χθες στο κινητό μου την εφαρμογή για Android και από εκεί μπήκε κανονικά και πλήρωσα, οπότε όλα καλά. Αλλά προσπαθώ να μπω και σήμερα από τον υπολογιστή για να δω αν ενημερώθηκε το σύστημα με την πληρωμή και μου βγάζει ακόμη το ίδιο πρόβλημα, η εφαρμογή μπαίνει κανονικά (και βλέπω ότι ενημερώθηκε και λέει ότι έχω υπόλοιπο 0 ευρώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Στο vodafone.gr μπαίνει κανονικα, αλλά δεν περνάει στην παλιά έκδοση. Από το my Vodafone hub (δηλαδή αυτό που βγάζει με το που κανεις σύνδεση, χωρίς να πατήσεις επιστροφή στη παλιά έκδοση), σου βγάζει κανονικά το υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 ληγει το συμβολαιο μου 20/8 ειχα red 1 με τα 2.5gb στα 29.64 εγω και αδερφος μου στα 31 μας εγινε προταση για το vodafone family red max στα 68 ευρω σπαστηκα λιγο γιατι δεν μου δινανε την προσφορα που εχουν στο site στα 62.50. Μας δινανε το red plus στα 36 σε μενα και κοντα στα 39 στον αδερφο μου. με τα απο ερωτηση ποσο πρεπει να πληρωσω για να φυγουμε εγινε προταση το red plus στα 31 και για τους 2 εγω δεκτηκα γιατι εχω και σταθερο και ετσι με παει στα 12gb με τον διπλασιασμο +750mb απο το 4sharing συνολο 12.750mb ο αδερφος μου θα την κανει για cosmote αφου λογω σταθερου του δινουν το mobile L στα 28.61 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Βγήκαν σήμερα τα νέα Unlimted. Φωνή και Voice. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToPontiki Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Βγήκαν σήμερα τα νέα Unlimted. Φωνή και Voice. €55 για απεριόριστα data με ταχύτητα ΕΩΣ 2 mbps βλέπω! Αστείοι εκεί στη Vodafone... Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Και μειώθηκαν και άλλο οι τιμές στα RED Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 οπότε αρχίσαμε. καλά νέα. Όταν το Giga Unlimited Ultra από τα 69,50€ πέσει στο 40αρι θα είμαστε μια χαρά και κοντά στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 €55 για απεριόριστα data με ταχύτητα ΕΩΣ 2 mbps βλέπω! Αστείοι εκεί στη Vodafone... Μπορείς να δώσεις αλλά 20 ευρώ και να πάρεις τα πάντα απεριόριστα Δεν ξέρω αν έχεις άλλη επιλογή για sms/voice/data απεριοριστα Εκτός αν θες να πάρεις το αντίστοιχο της Cosmote με τα 150.... Πάντως αν θυμάμαι καλά, κάποιος εδώ μέσα ζητούσε διακαώς τα συγκεκριμένα προγράμματα. Εναλλακτικά πας σε Red που εχουν πολυ χαμηλες τιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 οπότε αρχίσαμε. καλά νέα. Όταν το Giga Unlimited Ultra από τα 69,50€ πέσει στο 40αρι θα είμαστε μια χαρά και κοντά στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Νομιζω οτι σε κανένα χρόνο θα το αποκτήσουν αρκετοί σε αυτήν την τιμή. Θα απαντήσει και η Cosmote οπότε θα γινει παιχνίδι. Το Giga Unlimited Ultra ειναι πολύ δυνατό και για όσους ταξιδεύουν αρκετά και χρειάζονται πολλά data για roaming Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Παραμένουν ακριβά. Αυτή είναι η πρώτη παρατήρηση. Λογικά θα απαντήσει ο ανταγωνισμός, οπότε θα έχει ενδιαφέρον. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts