Γιάννης Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Μου εμφανίστηκε διαφήμιση στο instagram της Vodafone για ένα pet tracker που εντοπίζει την θέση του κατοικίδιου ανα πάσα στιγμή με το ακριβές του στίγμα στον χάρτη. Κάνοντας ομως scroll up, όπως απαιτεί το instagram, με μεταφέρει στην κεντρική σελίδα της vodafone, χωρίς καμια αναφορά στην συγκεκριμένη διαφήμιση. Γνωρίζει κανείς εαν υπάρχει αυτό το προϊόν; Κατι τετοιο θα ειναι http://gadgetopolis.gr/gps-gsm-pet-tracker-entopismoi-se-pragmatiko-xrono Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Καλημέρα. Έχει κάνει κάποιος πρόσφατα ανανέωση ή ξέρει αν τρέχει καμιά προσφορά σε προγράμματα RED για αλλαγή εταιρείας ?? Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Πάντως βγήκε στο μενού των συμβολαίων κινητής unlimited και χάρηκα. Έβαλε επιτέλους μυαλό η εταιρία και φέρνει επιτέλους πακέτα όπως στο εξωτερικό σκέφτηκα. Όταν δεν βρήκε την σελίδα ξενέρωσα :) Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brownie Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή. Έχω από παλιά ένα συμβόλαιο με τη Vodafone, το οποίο λόγω κόστους ήθελα να κόψω και να το κάνω CU Combo 600 (300' προς Vodafone, 400' προς όλους, 300sms προς Voda+300sms προς όλους, 200MB ίντερνετ με 8,5€). Έκανα λοιπόν αίτηση για διακοπή συμβολαίου και με πήραν χτες τηλ από το τμήμα αποσυνδέσεων για να μου προτείνουν 500' προς Vodafone+200' προς όλους, 70 SMS, 550MB internet με 15,46€. Αν κρατήσω το συμβόλαιο, διατηρώ και την έκπτωση των 5€ για το σταθερό. Έχω ήδη δεχτεί το συμβόλαιο, αλλά σκέφτομαι μήπως με συμφέρει να υπαναχωρήσω. Με κρατάει πίσω η ελάχιστη 3' χρέωση στις κάρτες. Επίσης να προσθέσω ότι δε με ενδιαφέρει το ίντερνετ και ότι χρειάζομαι κυρίως το χρόνο προς όλους. Δεν ξέρω αν είναι καλή η προσφορά που μου έκαναν, τι λέτε εσείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Καλώς ήρθες στο forum μας. Έχω την εντύπωση ότι με κάρτα θα έχεις περισσότερα λεπτά προς όλους αλλά με ελάχιστη χρέωση 3 λεπτών ,αλλά πολύ περισσότερα ΜΒ. Εγώ προσωπικά με 550 ΜΒ δεν μου φτάνουν . Ακόμα και στα SMS προς όλους στο πακέτο των 8.5 ευρώ πέρνεις 300 τώρα πιά. Αν σε βολευει προχώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brownie Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Καλώς ήρθες στο forum μας. Έχω την εντύπωση ότι με κάρτα θα έχεις περισσότερα λεπτά προς όλους αλλά με ελάχιστη χρέωση 3 λεπτών ,αλλά πολύ περισσότερα ΜΒ. Εγώ προσωπικά με 550 ΜΒ δεν μου φτάνουν . Ακόμα και στα SMS προς όλους στο πακέτο των 8.5 ευρώ πέρνεις 300 τώρα πιά. Αν σε βολευει προχώρα. Καλώς σας βρήκα. Εγώ είμαι συνέχεια σε wifi, οπότε καταναλώνω γύρω στα 100MB. Αναρωτιέμαι πόσο γρήγορα θα "έφευγε" η κάρτα σε σύγκριση με το συμβόλαιο. Κρίμα που η αναλυτική κατάσταση δε γράφει και τη διάρκεια της κάθε κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Καλώς σας βρήκα. Εγώ είμαι συνέχεια σε wifi, οπότε καταναλώνω γύρω στα 100MB. Αναρωτιέμαι πόσο γρήγορα θα "έφευγε" η κάρτα σε σύγκριση με το συμβόλαιο. Κρίμα που η αναλυτική κατάσταση δε γράφει και τη διάρκεια της κάθε κλήσης. Η κατανάλωση των mb δεν αλλάζει. Κανονικά η αναλυτική θα πρέπει να λέει και την διάρκεια των κλήσεων. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brownie Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Για τα MB το ξέρω, αλλά αυτά είναι τα τελευταία που με απασχολούν. Στην αναλυτική κατάσταση φαίνεται μόνο η συνολική διάρκεια όλων των κλήσεων, μ'αυτήν μπορώ να υπολογίσω τη μέση διάρκεια μίας κλήσεις που είναι λίγο πιο πάνω από 3', αλλά δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Παιδιά καλησπέρα. Ένας φίλος είχε συμβόλαιο το οποίο διέκοψε λίγους μήνες μετά την έναρξη του και το έκανε καρτοκινητο. Τώρα του ήρθε ένας λογαριασμός με μια χρέωση 80€ κάτι σαν πέναλτι επειδή το διέκοψε νωρίτερα. Σε περίπτωση που δεν το πληρώσει αυτό θα έχει κάποιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 (edited) Εφόσον είναι κάτω από 250 ευρώ δεν θα μπεί στην λίστα κακοπληρωτών των εταιριών κινητής τηλεφωνίας. Αλλά δεν θα μπορέσει να κάνει ποτέ συμβόλαιο στην ίδια εταιρεία αν δεν πλήρώσει το χρέος του. Επίσης θα τον ενοχλούν τηλεφωνικά. Edited March 28, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Εφόσον είναι κάτω από 250 ευρώ δεν θα μπεί στην λίστα κακοπληρωτών των εταιριών κινητής τηλεφωνίας. Αλλά δεν θα μπορέσει να κάνει ποτέ συμβόλαιο στην ίδια εταιρεία αν δεν πλήρώσει το χρέος του. Επίσης θα τον ενοχλούν τηλεφωνικά. Ακριβώς. Αδυναμία σύναψης νέου συμβολαίου. Δεν γνωρίζω βέβαια αν θα μπορεί σε άλλη εταιρεία, πέραν της Vodafone. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Παιδιά το unlimited πακέτο γιατί δεν λειτουργεί; Αν έφεραν κατι τέτοιο θα πάει πολύ καλά. Το είχα πει όποιος φέρει unlimited πακέτο σε λογική τιμή όπως έξω θα τον υποστηρίξουμε πολλοί. Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή. Έχω από παλιά ένα συμβόλαιο με τη Vodafone, το οποίο λόγω κόστους ήθελα να κόψω και να το κάνω CU Combo 600 (300' προς Vodafone, 400' προς όλους, 300sms προς Voda+300sms προς όλους, 200MB ίντερνετ με 8,5€). Έκανα λοιπόν αίτηση για διακοπή συμβολαίου και με πήραν χτες τηλ από το τμήμα αποσυνδέσεων για να μου προτείνουν 500' προς Vodafone+200' προς όλους, 70 SMS, 550MB internet με 15,46€. Αν κρατήσω το συμβόλαιο, διατηρώ και την έκπτωση των 5€ για το σταθερό. Έχω ήδη δεχτεί το συμβόλαιο, αλλά σκέφτομαι μήπως με συμφέρει να υπαναχωρήσω. Με κρατάει πίσω η ελάχιστη 3' χρέωση στις κάρτες. Επίσης να προσθέσω ότι δε με ενδιαφέρει το ίντερνετ και ότι χρειάζομαι κυρίως το χρόνο προς όλους. Δεν ξέρω αν είναι καλή η προσφορά που μου έκαναν, τι λέτε εσείς;Υπάρχει αντίστοιχη προσφορά με 500 προς όλους, 100 sms και 100 mb με 15ευρω περίπου σε καρτοπρογραμμα. Ίσως σε συμφέρει να τους πιέσεις γι αυτό αν θες προς όλους ομιλία. Αλλά σε κάθε περίπτωση η έκπτωση συμδιαστικης αλλάζει και δεν παραμένει 5ευρω καθώς εξαρτάται από το πάγιο. Θα γίνει περίπου 2 ή 3 ευρώ., ότι κι αν διαλέξεις Στάλθηκε από το Neffos Y5L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Παιδιά το unlimited πακέτο γιατί δεν λειτουργεί; Αν έφεραν κατι τέτοιο θα πάει πολύ καλά. Το είχα πει όποιος φέρει unlimited πακέτο σε λογική τιμή όπως έξω θα τον υποστηρίξουμε πολλοί. Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk Τα unlimited πακέτα είναι αρχαία. Έχεις δίκιο πάντως. 1η η Vodafone τα έφερε στην Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brownie Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 (edited) Υπάρχει αντίστοιχη προσφορά με 500 προς όλους, 100 sms και 100 mb με 15ευρω περίπου σε καρτοπρογραμμα. Ίσως σε συμφέρει να τους πιέσεις γι αυτό αν θες προς όλους ομιλία. Αλλά σε κάθε περίπτωση η έκπτωση συμδιαστικης αλλάζει και δεν παραμένει 5ευρω καθώς εξαρτάται από το πάγιο. Θα γίνει περίπου 2 ή 3 ευρώ., ότι κι αν διαλέξεις Στάλθηκε από το Neffos Y5L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πού μπορώ να βρω αυτή την προσφορά; Τα καρτοπρογράμματα χρεώνουν ανά δευτερόλεπτο ή έχουν ελάχιστη χρέωση τα 3'; Πήρα τηλ. τη Vodafone για να ενημερωθώ για τα καρτοσυμβόλαια και η υπάλληλος μου είπε ότι δεν έχω δικαίωμα υπαναχώρησης αφού δεν είμαι από φορητότητα. Λέω να μην τσακωθώ μαζί τους, απλά σε 18 μήνες θα ξέρω καλύτερα. Edited March 29, 2018 by XP130TD συνεχόμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Πού μπορώ να βρω αυτή την προσφορά; Τα καρτοπρογράμματα χρεώνουν ανά δευτερόλεπτο ή έχουν ελάχιστη χρέωση τα 3'; Πήρα τηλ. τη Vodafone για να ενημερωθώ για τα καρτοσυμβόλαια και η υπάλληλος μου είπε ότι δεν έχω δικαίωμα υπαναχώρησης αφού δεν είμαι από φορητότητα. Λέω να μην τσακωθώ μαζί τους, απλά σε 18 μήνες θα ξέρω καλύτερα.Αυτό που σου είπε η υπάλληλος δεν ισχύει και είναι η γνωστή δικαιολογία που λένε. Αν τους πεις πως αλλα λέει ο νόμος σου τα γυρίζουν. Η προσφορά δεν είναι στο site και είναι χρέωση ανά 3λεπτο Στάλθηκε από το Neffos Y5L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agis_Pro Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Καλησπέρα. Για 2 γραμμές συμβόλαιο vodafone new RED 1 (1500+1500+2.5gb) θα με πάρουν για ανανέωση. Τι τιμές παίζουν τώρα σε τελικές τιμές? Προς το παρόν είναι στα 29 ευρώ κάθε νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 κανε το καρτα. 60 το μηνα δεν θα δινεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 κανε το καρτα. 60 το μηνα δεν θα δινεις. Δηλαδή πόσο θεωρείται καλή τιμή σήμερα για το red 1 ; Sent from my iPad Pro. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Παιδια εχω το red 1 business. Απο οτι βλεπω στο site εχει ασφάλεια σε περίπτωση τυχαίου ατυχήματος για την συσκευή που πηρα απο αυτους. Το εχει χρησιμοποιήσει κανεις ; ισχυει; Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Παιδια εχω το red 1 business. Απο οτι βλεπω στο site εχει ασφάλεια σε περίπτωση τυχαίου ατυχήματος για την συσκευή που πηρα απο αυτους. Το εχει χρησιμοποιήσει κανεις ; ισχυει; Φυσικά και ισχύει αν ακολουθήσεις την διαδικασία που απαιτούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Και ποια ειναι η διαδικασια φιλε μου , μπορεις να με ενημερωσεις για να μην κανω καποιο λάθος; Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Και ποια ειναι η διαδικασια φιλε μου , μπορεις να με ενημερωσεις για να μην κανω καποιο λάθος; Δες αναλυτικά εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Ευχαριστω πολυ. Απο οτι κατάλαβα επειδή ξεχασαν να μου δηλώσουν την συσκευη απο εκει που την πήρα και την δήλωσαν εχθές θα πρεπει να περιμενω 30 μερες για να το παω για επισκευη.... Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x700 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Καλησπέρα. Για 2 γραμμές συμβόλαιο vodafone new RED 1 (1500+1500+2.5gb) θα με πάρουν για ανανέωση. Τι τιμές παίζουν τώρα σε τελικές τιμές? Προς το παρόν είναι στα 29 ευρώ κάθε νούμερο. Έκανα την ανανέωση πριν 1 μήνα περίπου. Τρία νούμερα όμως. Τα 2 στα 24€ περίπου( τόσο τα είχα και πριν) και το τρίτο στα 32 από 45. Δε χάνεις τίποτα να ζητήσεις καλύτερη τιμή. Λογικά η προσφορά τους θα εναι στα ίδια χρήματα. Αλήθεια στο φίλο που λέει για κάρτα πόσο λιγότερο θα πληρώνεις για αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts