Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελάχιστες ενεργες κυκλοφορούν πλέον.

Πολλές πιστωτικες έκλεισαν από χρέη ή τη μη-εξυπηρέτηση τους. Και σπάνια εδώ και 3χρονια εγκρίνονται νέες από τις ίδιες τις τράπεζες.

Και με χρεωστικές δουλεύει το μοντέλο.

Δεν υπάρχει διασφάλιση με τις χρεωστικες διότι δεν έχουν προεγκριση όπως οι πιστωτικες Edited by stefanos1999

Δεν υπάρχει διασφάλιση με τις χρεωστικες διότι δεν έχουν προεγκριση όπως οι πιστωτικες

Φυσικά και έχουν. Δες πόσος κόσμος διαμαρτύρεται για την προέγκριση του 1 Ευρώ από τις ανανεώσεις της Wind.

Στον λογαριασμό είναι η διαφορά λογιστικού υπολοίπου και διαθέσιμου υπολοίπου.

Φυσικά και έχουν. Δες πόσος κόσμος διαμαρτύρεται για την προέγκριση του 1 Ευρώ από τις ανανεώσεις της Wind.

Στον λογαριασμό είναι η διαφορά λογιστικού υπολοίπου και διαθέσιμου υπολοίπου.

Στην πιστωτική η τράπεζα εγκρίνει συναλλαγές και με αρνητικό υπόλοιπο, αν δλδ π.χ.είσαι πάνω από το πιστωτικό όριο (πλην εξυπηρετείς κανονικά την ελάχιστη δόση).

Αυτό που λες για τα καρτοκινητα τηςwind είναι τελείως άλλο θέμα, είναι security check σε "νέες" - για το σύστημα- κάρτες. Άλλαξαν μάλλον προσφατα payment processing εταιρία, με αυστηρότερα fraud prevention standards ή υπήρξαν φαινόμενα απάτης και ο υπάρχων payment processor αύξησε τα μέτρα ασφαλείας του. Η μικρή αυτή δεσμευση (fix πάντα ποσού) ειναι απλα μια προ-έγκριση συνηθως για να διαπιστωθει οτι η καρτα ειναι "ενεργή" και όχι π.χ. κλεμμενη, για λόγους ασφαλείας και διασφαλισης δηλαδή. Το μικρό αυτό πόσο προεγκρισης μετα απο καποιες ημερες (7~8εργάσιμες) αποδεσμεύεται και "επιστρεφει" στο διαθέσιμο (τραπεζικό) υπόλοιπο σου. Από το λογιστικό δεν έφυγε ποτέ.

Edited by stefanos1999

3 Giga για το τριήμερο....

Και εγώ που έλεγα ότι το δίκτυο έχει καταρρεύσει.....

Καλά καλά.....ας κοιτάξει πρώτα να δει τι θα κάνει με τις εναλλαγές που μας έχει ταράξει σε διάφορες περιοχές (λες και έχουμε dial up ώρες ώρες!!) και βλέπουμε......!!! Αλλά όπως κι αν έχει καλοδεχούμενα!

Υ.Γ.: Η προσφορά ισχύει μόνο για συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια ΟΧΙ CU για να μην μπερδευτείτε!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Καλά καλά.....ας κοιτάξει πρώτα να δει τι θα κάνει με τις εναλλαγές που μας έχει ταράξει σε διάφορες περιοχές (λες και έχουμε dial up ώρες ώρες!!) και βλέπουμε......!!! Αλλά όπως κι αν έχει καλοδεχούμενα!

Υ.Γ.: Η προσφορά ισχύει μόνο για συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια ΟΧΙ CU για να μην μπερδευτείτε!

Στο thread για τα συμβόλαια πως να μπερδευτεί κάποιος;

Μπορείς πάντως να μην το ενεργοποιήσεις και να περιμένεις να λυθεί το θέμα που έχεις με τις εναλλαγές.

Στο thread για τα συμβόλαια πως να μπερδευτεί κάποιος;

Μπορείς πάντως να μην το ενεργοποιήσεις και να περιμένεις να λυθεί το θέμα που έχεις με τις εναλλαγές.

Μπορείς να ειρωνευτείς όσο θες!Το πρόβλημα υπάρχει και είναι ΣΟΒΑΡΟ!

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι στο γήπεδο του Πανιωνίου και γύρω το φαινόμενο μειώθηκε!Στον Άγιο Δημήτριο κοντά στην Barca ΧΆΛΙΑ τα πράγματα!!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι στο γήπεδο του Πανιωνίου και γύρω το φαινόμενο μειώθηκε!Στον Άγιο Δημήτριο κοντά στην Barca ΧΆΛΙΑ τα πράγματα!!!!

Δεν ξέρω στο γήπεδο του Πανιωνίου, αλλά στον Άγιο Δημήτριο κοντά στο γήπεδο που μένω, είχε πρόβλημα επί μήνες και τελευταία φαίνεται να διορθώθηκε.

Sent from my XT1068

Δεν ειρωνεύομαι καθόλου.

Εσυ στο προηγούμενο ποστ λες ότι δεν πρέπει να δώσει δωρεάν GB και να δει το πρόβλημα που έχεις.

Γενικά με τέτοια σχόλια του τύπου "ας καθαρίσει καλύτερα τις σκάλες στο κτήριο της και μετά να δώσει 4G" έχω μια αλεργια.

Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορείς άνετα να το πραγματοποιήσεις αυτό που εύχεσαι εκτός και αν απλά γκρινιάζεις.

Αυξήσεις & κόντρα αυξήσεις και συμβόλαια εχουν μονο ηλικιωμένοι και όσοι βαριούνται τις ανανεώσεις ή ειναι επαγγελματίες που δεν μπορούν να ξεχαστούν και να μην εχουν μονάδες αλλα απο την άλλη κερδίζουν και το ΦΠΑ ...

Μπορει να δίνουν έκπτωση πάνω στην αναγραφόμενη τιμη μεχρι και 50-60% αλλά αν δεν μιλάς πολυ τοτε τα συμβόλαια δεν συμφέρουν ειδικά αν μεινεις απο χρονο ή data που μετα σε χρεώνουν βαπορισια τα 100ΜΒ!!

Προσωπικά ειχα απο το 1996 (!!!) συμβόλαιο που ειχε φθάσει 40-50 ευρω τον μήνα.

Το έκανα κάποια στιγμή πριν 4 χρονια καρτοκινητο για σπασιμο μιας και ενώ εχουμε ολοι σφίξει οικονομικά, τόσα χρονια ούτε μια προσφορά δεν μου εκαναν στην ανανέωση και επι 10 μερεσ με παρακαλούσαν να γυρίσω στα σίγουρα λεφτα τους το συμβόλαιο.

2 χρονια ήμουν καρτα και τελικά με έπεισαν για Καρτοπρογραμμα 17 ευρω για να εχω και κερδος 5 ευρω στο σταθερό.

2 χρονιά μετα (φετος) άρχισαν οι αυξήσεις αλλα επισης παρατηρούσα πως δεν με κάλυπτε το συγκεκριμένο πρόγραμμα γιατι ήθελα πιο πολλά GB ενώ απο χρονο ομιλίας και SMS ειχα κάθε μήνα υπόλοιπο 70-80%!!Τους πήρα τηλέφωνο για πιο πολλά GB και μισό χρονο και ήθελαν να με πανε στα 25-30 ευρω και παλι σε ουσιαστικά άχρηστο πακέτο για μενα.

Ετσι λοιπόν πριν μέρες το έκανα παλι καρτα μιας και οι προσφορές internet ειναι value for money και υπολογίζω με 15 ευρω μάξιμουμ να ειμαι υπέρ καλυμμένος !!

Δεν ειρωνεύομαι καθόλου.

Εσυ στο προηγούμενο ποστ λες ότι δεν πρέπει να δώσει δωρεάν GB και να δει το πρόβλημα που έχεις.

Γενικά με τέτοια σχόλια του τύπου "ας καθαρίσει καλύτερα τις σκάλες στο κτήριο της και μετά να δώσει 4G" έχω μια αλεργια.

Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορείς άνετα να το πραγματοποιήσεις αυτό που εύχεσαι εκτός και αν απλά γκρινιάζεις.

Ώπα.....ΔΕΝ είπα ΠΟΤΕ ότι δεν πρέπει να δώσει τα GB!!!Το "καλά καλά" πήγαινε για το ειρωνικό σου σχόλιο περί κατάρρευσης δικτύου(με λίγα λόγια ειρωνεύεσαι όσους χρήστες μέσα στο Myphone έχουν παράπονα από το ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ)! Εγώ ΠΑΝΤΑ ήμουν υπέρ των "δώρων" των εταιρειών είτε χώριζαν τους χρήστες είτε όχι!Το έχω εξηγήσει και σε άλλα topic!!!

Ενημερωτικά....ΔΕΝ έχω ΜΟΝΟ ΕΓΩ πρόβλημα!!!Ισχύει για μεγάλη ποσότητα χρηστών!!!Για παράδειγμα Νέα Σμύρνη γήπεδο Πανιωνίου τον τελευταίο καιρό καλά, στην Πλατεία από την πλευρά της οδού Αγίας Φωτεινής τα ίδια με τις εναλλαγές(χάλια), στην Barca πάλι θέμα με τις εναλλαγές (μπορεί σε μικρότερο βαθμό από πριν αλλά υπάρχει) και Πειραιά Σωτήρου Διός δουλεύει νορμάλ!Ούτε κρύο ούτε ζέστη!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Ώπα.....ΔΕΝ είπα ΠΟΤΕ ότι δεν πρέπει να δώσει τα GB!!!Το "καλά καλά" πήγαινε για το ειρωνικό σου σχόλιο περί κατάρρευσης δικτύου(με λίγα λόγια ειρωνεύεσαι όσους χρήστες μέσα στο Myphone έχουν παράπονα από το ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ)! Εγώ ΠΑΝΤΑ ήμουν υπέρ των "δώρων" των εταιρειών είτε χώριζαν τους χρήστες είτε όχι!Το έχω εξηγήσει και σε άλλα topic!!!

Ενημερωτικά....ΔΕΝ έχω ΜΟΝΟ ΕΓΩ πρόβλημα!!!Ισχύει για μεγάλη ποσότητα χρηστών!!!Για παράδειγμα Νέα Σμύρνη γήπεδο Πανιωνίου τον τελευταίο καιρό καλά, στην Πλατεία από την πλευρά της οδού Αγίας Φωτεινής τα ίδια με τις εναλλαγές(χάλια), στην Barca πάλι θέμα με τις εναλλαγές (μπορεί σε μικρότερο βαθμό από πριν αλλά υπάρχει) και Πειραιά Σωτήρου Διός δουλεύει νορμάλ!Ούτε κρύο ούτε ζέστη!

Το σχόλιο μου όντως ήταν ειρωνικό και πήγαινε σε αυτούς που είχαν αποφασίσει τελεσίδικα ότι δεν έδωσε δωρεάν MB το προηγούμενο τριήμερο επειδή το δίκτυο κατέρρεε.

Νέος σε αυτό το thread,

Πως μπορούμε (αν μπορούμε που δεν νομίζω) να βάλουμε όριο στα mb του συμβολαίου και να μην γίνεται αυτόματη χρέωση.:)

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

καλησπερα θελω να μεταφερω τον αριθμο μου απο την cosmote στη vodafone cu.

ποιος ειναι ο καλυτερος και γρηγοροτερος τροπος?

σε καταστημα ? μεσω τηλεφωνου η μεσω του site?

πληρωνω κατι σε καρτα ........

ευχαριστω καλη συνεχεια σε ολους

Νέος σε αυτό το thread,

Πως μπορούμε (αν μπορούμε που δεν νομίζω) να βάλουμε όριο στα mb του συμβολαίου και να μην γίνεται αυτόματη χρέωση.:)

Αν έχεις smartphone(που φαντάζομαι έχεις για να χρησιμοποιείς MB) μέσα απο τις ρυθμίσεις του κινητού. Δεν είναι 100% αξιόπιστο αλλά ανάλογα το κινητό που έχεις είναι αρκετά αξιόπιστο

καλησπερα θελω να μεταφερω τον αριθμο μου απο την cosmote στη vodafone cu.

ποιος ειναι ο καλυτερος και γρηγοροτερος τροπος?

σε καταστημα ? μεσω τηλεφωνου η μεσω του site?

πληρωνω κατι σε καρτα ........

ευχαριστω καλη συνεχεια σε ολους

1.για φορητότητα πληρώνεις 25€, εκτός κι άλλαξε κάτι

2.σε κατάστημα προφανώς

Edited by akalos

Νέος σε αυτό το thread,

1. Βάζεις περιορισμό από το κινητό και το βάζεις να κάνει κύκλο την ημέρα ανανέωσης.

2. Ζητάς από την Vodafone ειδοποίηση με SMS όταν συμπληρώνεις τα δεδομένα σου

3. Ίσως υποστηρίζει το αντίστοιχο του my internet της Cosmote που δεν επιτρέπει τη χρήση δεδομένων εκτός παγίου, αλλά έχω καιρό να ρωτήσω, γιατί δε μου έχει χρειαστεί.

1. Βάζεις περιορισμό από το κινητό και το βάζεις να κάνει κύκλο την ημέρα ανανέωσης.

2. Ζητάς από την Vodafone ειδοποίηση με SMS όταν συμπληρώνεις τα δεδομένα σου

3. Ίσως υποστηρίζει το αντίστοιχο του my internet της Cosmote που δεν επιτρέπει τη χρήση δεδομένων εκτός παγίου, αλλά έχω καιρό να ρωτήσω, γιατί δε μου έχει χρειαστεί.

Κοιτα για το πρώτο που λες εχω βάλει αλλα δεν πρέπει να εχω βάλει ακριβής κύκλο ανανέωσης,και επειδή ειναι και κινητο αρκετά σύγχρονο (Sony Xperia E5) (του πατερα μου) χαλάει πολλά δεδομένα με λίγη χρήση mb.Τωρα για το my internet της Cosmote δεν νομιζω να δουλεύει γιατι ειναι αγορασμένο από επιδότηση Vodafone.Και για το 2ο (τα πήρα ανάποδα ) έρχεται μυνημα αλλα κατά το τέλος των mb οποτε εχει γίνει ήδη χρέωση

Edit:Το Vodafone control + λες να κανει κάτι

Edited by black3539

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

• 2 weeks later...

1 GB κάθε ΣΚ μέχρι τις 16/07 από 11 το πρωί μέχρι 18 το απόγευμα. Στείλτε Ν στο 1339

http://www.vodafone.gr/portal/summer-is-on

γεια σας ειμαι στην vodafone με συμβολαιο 18 μηνες που δεν εχει ολοκληρωθει. εχω προβλημα με την συνδεση δεν εχω σημα και δεν μπορω να μιλησω με πελατες. ξερετε αν διακοψω το συμβολαιο λογω συματος αν θα πρεπει να πληρωσω κατι? εψαξα στον εεττ αλλα δεν αναφερει κατι

γεια σας ειμαι στην vodafone με συμβολαιο 18 μηνες που δεν εχει ολοκληρωθει. εχω προβλημα με την συνδεση δεν εχω σημα και δεν μπορω να μιλησω με πελατες. ξερετε αν διακοψω το συμβολαιο λογω συματος αν θα πρεπει να πληρωσω κατι? εψαξα στον εεττ αλλα δεν αναφερει κατι

Καλησπέρα,

Ίσως και να μπορείς, δεν είμαι 100% σίγουρος. Ωστόσο, προτού κάνεις την κίνηση διακοπής, δοκίμασε το εξής: Αν και εφόσον η κινητή συσκευή σου, είναι Smartphone, όταν δεν σερφάρεις, άλλαξε το σήμα από 4G σε 2G. Θα διαπιστώσεις τότε, τεράστια αλλαγή και άνοδο στο σήμα σου.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Ναι έχω το ίδιο πρόβλημα γιατι πρεπει να αλλάξω το 4g

Γιατί δεν υπάρχει επαρκής κάλυψη σήματος 4G, ειδικά στη Vodafone.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών