georgemv Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Ελάχιστες ενεργες κυκλοφορούν πλέον. Πολλές πιστωτικες έκλεισαν από χρέη ή τη μη-εξυπηρέτηση τους. Και σπάνια εδώ και 3χρονια εγκρίνονται νέες από τις ίδιες τις τράπεζες. Και με χρεωστικές δουλεύει το μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 (edited) Δεν υπάρχει διασφάλιση με τις χρεωστικες διότι δεν έχουν προεγκριση όπως οι πιστωτικες Edited May 25, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Δεν υπάρχει διασφάλιση με τις χρεωστικες διότι δεν έχουν προεγκριση όπως οι πιστωτικες Φυσικά και έχουν. Δες πόσος κόσμος διαμαρτύρεται για την προέγκριση του 1 Ευρώ από τις ανανεώσεις της Wind. Στον λογαριασμό είναι η διαφορά λογιστικού υπολοίπου και διαθέσιμου υπολοίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 (edited) Φυσικά και έχουν. Δες πόσος κόσμος διαμαρτύρεται για την προέγκριση του 1 Ευρώ από τις ανανεώσεις της Wind. Στον λογαριασμό είναι η διαφορά λογιστικού υπολοίπου και διαθέσιμου υπολοίπου. Στην πιστωτική η τράπεζα εγκρίνει συναλλαγές και με αρνητικό υπόλοιπο, αν δλδ π.χ.είσαι πάνω από το πιστωτικό όριο (πλην εξυπηρετείς κανονικά την ελάχιστη δόση). Αυτό που λες για τα καρτοκινητα τηςwind είναι τελείως άλλο θέμα, είναι security check σε "νέες" - για το σύστημα- κάρτες. Άλλαξαν μάλλον προσφατα payment processing εταιρία, με αυστηρότερα fraud prevention standards ή υπήρξαν φαινόμενα απάτης και ο υπάρχων payment processor αύξησε τα μέτρα ασφαλείας του. Η μικρή αυτή δεσμευση (fix πάντα ποσού) ειναι απλα μια προ-έγκριση συνηθως για να διαπιστωθει οτι η καρτα ειναι "ενεργή" και όχι π.χ. κλεμμενη, για λόγους ασφαλείας και διασφαλισης δηλαδή. Το μικρό αυτό πόσο προεγκρισης μετα απο καποιες ημερες (7~8εργάσιμες) αποδεσμεύεται και "επιστρεφει" στο διαθέσιμο (τραπεζικό) υπόλοιπο σου. Από το λογιστικό δεν έφυγε ποτέ. Edited May 25, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 3 Giga για το τριήμερο.... Και εγώ που έλεγα ότι το δίκτυο έχει καταρρεύσει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 3 Giga για το τριήμερο.... Και εγώ που έλεγα ότι το δίκτυο έχει καταρρεύσει..... Καλά καλά.....ας κοιτάξει πρώτα να δει τι θα κάνει με τις εναλλαγές που μας έχει ταράξει σε διάφορες περιοχές (λες και έχουμε dial up ώρες ώρες!!) και βλέπουμε......!!! Αλλά όπως κι αν έχει καλοδεχούμενα! Υ.Γ.: Η προσφορά ισχύει μόνο για συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια ΟΧΙ CU για να μην μπερδευτείτε! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Καλά καλά.....ας κοιτάξει πρώτα να δει τι θα κάνει με τις εναλλαγές που μας έχει ταράξει σε διάφορες περιοχές (λες και έχουμε dial up ώρες ώρες!!) και βλέπουμε......!!! Αλλά όπως κι αν έχει καλοδεχούμενα! Υ.Γ.: Η προσφορά ισχύει μόνο για συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια ΟΧΙ CU για να μην μπερδευτείτε! Στο thread για τα συμβόλαια πως να μπερδευτεί κάποιος; Μπορείς πάντως να μην το ενεργοποιήσεις και να περιμένεις να λυθεί το θέμα που έχεις με τις εναλλαγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Στο thread για τα συμβόλαια πως να μπερδευτεί κάποιος; Μπορείς πάντως να μην το ενεργοποιήσεις και να περιμένεις να λυθεί το θέμα που έχεις με τις εναλλαγές. Μπορείς να ειρωνευτείς όσο θες!Το πρόβλημα υπάρχει και είναι ΣΟΒΑΡΟ! Αυτό που παρατήρησα είναι ότι στο γήπεδο του Πανιωνίου και γύρω το φαινόμενο μειώθηκε!Στον Άγιο Δημήτριο κοντά στην Barca ΧΆΛΙΑ τα πράγματα!!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Μπορείς να ειρωνευτείς όσο θες!Το πρόβλημα υπάρχει και είναι ΣΟΒΑΡΟ! Αυτό που παρατήρησα είναι ότι στο γήπεδο του Πανιωνίου και γύρω το φαινόμενο μειώθηκε!Στον Άγιο Δημήτριο κοντά στην Barca ΧΆΛΙΑ τα πράγματα!!!! Δεν ξέρω στο γήπεδο του Πανιωνίου, αλλά στον Άγιο Δημήτριο κοντά στο γήπεδο που μένω, είχε πρόβλημα επί μήνες και τελευταία φαίνεται να διορθώθηκε. Sent from my XT1068 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Μπορείς να ειρωνευτείς όσο θες!Το πρόβλημα υπάρχει και είναι ΣΟΒΑΡΟ! Αυτό που παρατήρησα είναι ότι στο γήπεδο του Πανιωνίου και γύρω το φαινόμενο μειώθηκε!Στον Άγιο Δημήτριο κοντά στην Barca ΧΆΛΙΑ τα πράγματα!!!! Δεν ειρωνεύομαι καθόλου. Εσυ στο προηγούμενο ποστ λες ότι δεν πρέπει να δώσει δωρεάν GB και να δει το πρόβλημα που έχεις. Γενικά με τέτοια σχόλια του τύπου "ας καθαρίσει καλύτερα τις σκάλες στο κτήριο της και μετά να δώσει 4G" έχω μια αλεργια. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορείς άνετα να το πραγματοποιήσεις αυτό που εύχεσαι εκτός και αν απλά γκρινιάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Αυξήσεις & κόντρα αυξήσεις και συμβόλαια εχουν μονο ηλικιωμένοι και όσοι βαριούνται τις ανανεώσεις ή ειναι επαγγελματίες που δεν μπορούν να ξεχαστούν και να μην εχουν μονάδες αλλα απο την άλλη κερδίζουν και το ΦΠΑ ... Μπορει να δίνουν έκπτωση πάνω στην αναγραφόμενη τιμη μεχρι και 50-60% αλλά αν δεν μιλάς πολυ τοτε τα συμβόλαια δεν συμφέρουν ειδικά αν μεινεις απο χρονο ή data που μετα σε χρεώνουν βαπορισια τα 100ΜΒ!! Προσωπικά ειχα απο το 1996 (!!!) συμβόλαιο που ειχε φθάσει 40-50 ευρω τον μήνα. Το έκανα κάποια στιγμή πριν 4 χρονια καρτοκινητο για σπασιμο μιας και ενώ εχουμε ολοι σφίξει οικονομικά, τόσα χρονια ούτε μια προσφορά δεν μου εκαναν στην ανανέωση και επι 10 μερεσ με παρακαλούσαν να γυρίσω στα σίγουρα λεφτα τους το συμβόλαιο. 2 χρονια ήμουν καρτα και τελικά με έπεισαν για Καρτοπρογραμμα 17 ευρω για να εχω και κερδος 5 ευρω στο σταθερό. 2 χρονιά μετα (φετος) άρχισαν οι αυξήσεις αλλα επισης παρατηρούσα πως δεν με κάλυπτε το συγκεκριμένο πρόγραμμα γιατι ήθελα πιο πολλά GB ενώ απο χρονο ομιλίας και SMS ειχα κάθε μήνα υπόλοιπο 70-80%!!Τους πήρα τηλέφωνο για πιο πολλά GB και μισό χρονο και ήθελαν να με πανε στα 25-30 ευρω και παλι σε ουσιαστικά άχρηστο πακέτο για μενα. Ετσι λοιπόν πριν μέρες το έκανα παλι καρτα μιας και οι προσφορές internet ειναι value for money και υπολογίζω με 15 ευρω μάξιμουμ να ειμαι υπέρ καλυμμένος !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Δεν ειρωνεύομαι καθόλου. Εσυ στο προηγούμενο ποστ λες ότι δεν πρέπει να δώσει δωρεάν GB και να δει το πρόβλημα που έχεις. Γενικά με τέτοια σχόλια του τύπου "ας καθαρίσει καλύτερα τις σκάλες στο κτήριο της και μετά να δώσει 4G" έχω μια αλεργια. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορείς άνετα να το πραγματοποιήσεις αυτό που εύχεσαι εκτός και αν απλά γκρινιάζεις. Ώπα.....ΔΕΝ είπα ΠΟΤΕ ότι δεν πρέπει να δώσει τα GB!!!Το "καλά καλά" πήγαινε για το ειρωνικό σου σχόλιο περί κατάρρευσης δικτύου(με λίγα λόγια ειρωνεύεσαι όσους χρήστες μέσα στο Myphone έχουν παράπονα από το ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ)! Εγώ ΠΑΝΤΑ ήμουν υπέρ των "δώρων" των εταιρειών είτε χώριζαν τους χρήστες είτε όχι!Το έχω εξηγήσει και σε άλλα topic!!! Ενημερωτικά....ΔΕΝ έχω ΜΟΝΟ ΕΓΩ πρόβλημα!!!Ισχύει για μεγάλη ποσότητα χρηστών!!!Για παράδειγμα Νέα Σμύρνη γήπεδο Πανιωνίου τον τελευταίο καιρό καλά, στην Πλατεία από την πλευρά της οδού Αγίας Φωτεινής τα ίδια με τις εναλλαγές(χάλια), στην Barca πάλι θέμα με τις εναλλαγές (μπορεί σε μικρότερο βαθμό από πριν αλλά υπάρχει) και Πειραιά Σωτήρου Διός δουλεύει νορμάλ!Ούτε κρύο ούτε ζέστη! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Ώπα.....ΔΕΝ είπα ΠΟΤΕ ότι δεν πρέπει να δώσει τα GB!!!Το "καλά καλά" πήγαινε για το ειρωνικό σου σχόλιο περί κατάρρευσης δικτύου(με λίγα λόγια ειρωνεύεσαι όσους χρήστες μέσα στο Myphone έχουν παράπονα από το ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ)! Εγώ ΠΑΝΤΑ ήμουν υπέρ των "δώρων" των εταιρειών είτε χώριζαν τους χρήστες είτε όχι!Το έχω εξηγήσει και σε άλλα topic!!! Ενημερωτικά....ΔΕΝ έχω ΜΟΝΟ ΕΓΩ πρόβλημα!!!Ισχύει για μεγάλη ποσότητα χρηστών!!!Για παράδειγμα Νέα Σμύρνη γήπεδο Πανιωνίου τον τελευταίο καιρό καλά, στην Πλατεία από την πλευρά της οδού Αγίας Φωτεινής τα ίδια με τις εναλλαγές(χάλια), στην Barca πάλι θέμα με τις εναλλαγές (μπορεί σε μικρότερο βαθμό από πριν αλλά υπάρχει) και Πειραιά Σωτήρου Διός δουλεύει νορμάλ!Ούτε κρύο ούτε ζέστη! Το σχόλιο μου όντως ήταν ειρωνικό και πήγαινε σε αυτούς που είχαν αποφασίσει τελεσίδικα ότι δεν έδωσε δωρεάν MB το προηγούμενο τριήμερο επειδή το δίκτυο κατέρρεε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Νέος σε αυτό το thread, Πως μπορούμε (αν μπορούμε που δεν νομίζω) να βάλουμε όριο στα mb του συμβολαίου και να μην γίνεται αυτόματη χρέωση.:) Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 καλησπερα θελω να μεταφερω τον αριθμο μου απο την cosmote στη vodafone cu. ποιος ειναι ο καλυτερος και γρηγοροτερος τροπος? σε καταστημα ? μεσω τηλεφωνου η μεσω του site? πληρωνω κατι σε καρτα ........ ευχαριστω καλη συνεχεια σε ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Κατάστημα Vodafone θα έλεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Graydath Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Νέος σε αυτό το thread, Πως μπορούμε (αν μπορούμε που δεν νομίζω) να βάλουμε όριο στα mb του συμβολαίου και να μην γίνεται αυτόματη χρέωση.:) Αν έχεις smartphone(που φαντάζομαι έχεις για να χρησιμοποιείς MB) μέσα απο τις ρυθμίσεις του κινητού. Δεν είναι 100% αξιόπιστο αλλά ανάλογα το κινητό που έχεις είναι αρκετά αξιόπιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 (edited) καλησπερα θελω να μεταφερω τον αριθμο μου απο την cosmote στη vodafone cu. ποιος ειναι ο καλυτερος και γρηγοροτερος τροπος? σε καταστημα ? μεσω τηλεφωνου η μεσω του site? πληρωνω κατι σε καρτα ........ ευχαριστω καλη συνεχεια σε ολους 1.για φορητότητα πληρώνεις 25€, εκτός κι άλλαξε κάτι 2.σε κατάστημα προφανώς Edited June 1, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Νέος σε αυτό το thread, Πως μπορούμε (αν μπορούμε που δεν νομίζω) να βάλουμε όριο στα mb του συμβολαίου και να μην γίνεται αυτόματη χρέωση.:) 1. Βάζεις περιορισμό από το κινητό και το βάζεις να κάνει κύκλο την ημέρα ανανέωσης. 2. Ζητάς από την Vodafone ειδοποίηση με SMS όταν συμπληρώνεις τα δεδομένα σου 3. Ίσως υποστηρίζει το αντίστοιχο του my internet της Cosmote που δεν επιτρέπει τη χρήση δεδομένων εκτός παγίου, αλλά έχω καιρό να ρωτήσω, γιατί δε μου έχει χρειαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 (edited) 1. Βάζεις περιορισμό από το κινητό και το βάζεις να κάνει κύκλο την ημέρα ανανέωσης. 2. Ζητάς από την Vodafone ειδοποίηση με SMS όταν συμπληρώνεις τα δεδομένα σου 3. Ίσως υποστηρίζει το αντίστοιχο του my internet της Cosmote που δεν επιτρέπει τη χρήση δεδομένων εκτός παγίου, αλλά έχω καιρό να ρωτήσω, γιατί δε μου έχει χρειαστεί. Κοιτα για το πρώτο που λες εχω βάλει αλλα δεν πρέπει να εχω βάλει ακριβής κύκλο ανανέωσης,και επειδή ειναι και κινητο αρκετά σύγχρονο (Sony Xperia E5) (του πατερα μου) χαλάει πολλά δεδομένα με λίγη χρήση mb.Τωρα για το my internet της Cosmote δεν νομιζω να δουλεύει γιατι ειναι αγορασμένο από επιδότηση Vodafone.Και για το 2ο (τα πήρα ανάποδα ) έρχεται μυνημα αλλα κατά το τέλος των mb οποτε εχει γίνει ήδη χρέωση Edit:Το Vodafone control + λες να κανει κάτι Edited June 1, 2017 by black3539 Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 1 GB κάθε ΣΚ μέχρι τις 16/07 από 11 το πρωί μέχρι 18 το απόγευμα. Στείλτε Ν στο 1339 http://www.vodafone.gr/portal/summer-is-on Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emkonta Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 γεια σας ειμαι στην vodafone με συμβολαιο 18 μηνες που δεν εχει ολοκληρωθει. εχω προβλημα με την συνδεση δεν εχω σημα και δεν μπορω να μιλησω με πελατες. ξερετε αν διακοψω το συμβολαιο λογω συματος αν θα πρεπει να πληρωσω κατι? εψαξα στον εεττ αλλα δεν αναφερει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 γεια σας ειμαι στην vodafone με συμβολαιο 18 μηνες που δεν εχει ολοκληρωθει. εχω προβλημα με την συνδεση δεν εχω σημα και δεν μπορω να μιλησω με πελατες. ξερετε αν διακοψω το συμβολαιο λογω συματος αν θα πρεπει να πληρωσω κατι? εψαξα στον εεττ αλλα δεν αναφερει κατι Καλησπέρα, Ίσως και να μπορείς, δεν είμαι 100% σίγουρος. Ωστόσο, προτού κάνεις την κίνηση διακοπής, δοκίμασε το εξής: Αν και εφόσον η κινητή συσκευή σου, είναι Smartphone, όταν δεν σερφάρεις, άλλαξε το σήμα από 4G σε 2G. Θα διαπιστώσεις τότε, τεράστια αλλαγή και άνοδο στο σήμα σου. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEROS Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Ναι έχω το ίδιο πρόβλημα γιατι πρεπει να αλλάξω το 4g Παράθεση PANAGIOTIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Ναι έχω το ίδιο πρόβλημα γιατι πρεπει να αλλάξω το 4g Γιατί δεν υπάρχει επαρκής κάλυψη σήματος 4G, ειδικά στη Vodafone. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts