Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 18/12/2024 at 8:16 ΜΜ, cu2goup said:

Αυτό είναι ένα ολοκαίνουριο Simply των 75€.. καλορίζικό μου..

Screenshot_2024-12-18-22-15-50-308_gr.mobile.vodafone.jpg

Expand  

0 υπολοιπο και δωρακι drop για ολο το ετος;;

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

On 18/12/2024 at 8:16 ΜΜ, cu2goup said:

Αυτό είναι ένα ολοκαίνουριο Simply των 75€.. καλορίζικό μου..

Screenshot_2024-12-18-22-15-50-308_gr.mobile.vodafone.jpg

Expand  

Θέλει να έχεις και παιδιά αυτό?

On 18/12/2024 at 10:53 ΜΜ, hercoulis said:

Expand  

Εγώ έχω έναν γάτο...
Μάλλον κάνει!! 😋😋😂😂

On 18/12/2024 at 8:58 ΜΜ, HEO said:

0 υπολοιπο και δωρακι drop για ολο το ετος;;

Expand  

Πιθανότατα το drop να είναι για τον πρώτο μήνα και μετά να λειτουργεί μόνο με ανανέωση.

Αλλά ούτως ή άλλως αν σταματήσει η συνεργασία με ΑΒ για εμένα είτε το έχω είτε όχι ένα και το αυτό.

On 18/12/2024 at 10:53 ΜΜ, hercoulis said:

Expand  

Όχι για τη μάνα μου το έκανα φαντάσου..

Ρε παίδες, ποιο είναι το κόλπο να στοκαρουμε ΑΒ κουπόνια;

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

On 19/12/2024 at 11:29 ΠΜ, ParafronGR said:

Ρε παίδες, ποιο είναι το κόλπο να στοκαρουμε ΑΒ κουπόνια;

Expand  

Δεν είναι κόλπο.. απλώς περνάς τον κωδικό στο app του ΑΒ κάθε Πέμπτη και τον ενεργοποιείς.

Όταν θα πας στο μάρκετ και θα κάνεις αγορές 15€+, θα αφαιρεθεί το ποσό που μάζεψες.

On 19/12/2024 at 11:40 ΠΜ, VIPdriver said:
Expand  

Οπότε ευκαιρία να πάρουμε το υπόλοιπο μας ΠΙΣΩ ?

Αυτό το θέμα με το χρεώσιμο SMS για την ενεργοποίηση του iMessage σε iPhone καταντά γελοίο, με τη Vodafone να χρεώνει 0,07€ ανά SMS εξωτερικού. Αν τυχόν ανοίξεις το διακόπτη ενεργοποίησης iMessage χωρίς υπόλοιπο στο λογαριασμό καρτοκινητού δεν ενεργοποιείται η υπηρεσία. Αν έχεις υπόλοιπο και δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί, τότε τα SMS επαναλαμβάνονται συνεχώς (κρυφά στο παρασκήνιο) με αποτέλεσνα να εξαντλείται σύντομα το όποιο υπόλοιπο έχεις από τις ανεπιτυχείς προσπάθειες. Και δουλειά δεν κάνεις και το υπόλοιπο σου εξαφανίζεται. Και κάθε φορά που μπαινοβγάζεις κάρτα sim πάλι από την αρχή, όπως και σε αναβαθμίσεις σχετικού λογισμικού. Απαράδεκτη κατάσταση.

On 19/12/2024 at 11:45 ΠΜ, GREGORYMO said:

Οπότε ευκαιρία να πάρουμε το υπόλοιπο μας ΠΙΣΩ ?

Expand  

Η ανακοίνωση γράφει αυτό:

Οι συνδρομητές έχουν δικαίωμα να αντιταχθούν στις ανωτέρω αλλαγές εντός ενός (1) μηνός από την εφαρμογή των τροποποιήσεων. Στην περίπτωση αυτή, και εφόσον έχουν προβεί σε αγορά των ανωτέρω πακέτων μέχρι την ημερομηνία της παρούσας ανακοίνωσης, οι συνδρομητές δύνανται να υποβάλλουν σχετικό αίτημα προς την Εταιρεία προκειμένου να τους επιστραφεί το εναπομείναν στην κάρτα χρηματικό υπόλοιπο εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία υποβολής του αιτήματος.

On 19/12/2024 at 12:05 ΜΜ, VIPdriver said:

Η ανακοίνωση γράφει αυτό:

Οι συνδρομητές έχουν δικαίωμα να αντιταχθούν στις ανωτέρω αλλαγές εντός ενός (1) μηνός από την εφαρμογή των τροποποιήσεων. Στην περίπτωση αυτή, και εφόσον έχουν προβεί σε αγορά των ανωτέρω πακέτων μέχρι την ημερομηνία της παρούσας ανακοίνωσης, οι συνδρομητές δύνανται να υποβάλλουν σχετικό αίτημα προς την Εταιρεία προκειμένου να τους επιστραφεί το εναπομείναν στην κάρτα χρηματικό υπόλοιπο εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία υποβολής του αιτήματος.

Expand  

Αφορά το υπόλοιπο που έχεις μέχρι σήμερα?

Αν καταλαβαίνω καλά, μπορούμε έως σήμερα (19.12) να αγοράσουμε κάποιο από τα αναφερόμενα πακέτα και μετά να αντιταχθούμε στις 13.1.2025 (έως 13.2.2025) ώστε να πάρουμε το υπόλοιπό μας πίσω; ΣΩΣΤΑ;

Expand  

Σαρωτικές αλλαγές 😞 

Τους τελευταίους μήνες την έβγαζα πολύ άνετα και οικονομικά με το Big Bang Combo με 4GB και 100 λεπτά προς όλους για 7 ημέρες με 2,50€ και εξαργύρωση 1.500 κρυστάλλων - ένα από τα πολλά πακέτα που καταργούνται.

Έβγαζα δηλαδή έναν μήνα με €10 αντί για τα €11,90 που ήθελα για το πιο οικονομικό Combo πακέτο. Δεν είναι μεγάλο το όφελος, αλλά για τη χρήση που κάνω έδινα άδικα περισσότερα χρήματα για το Combo, για παροχές που δεν χρειαζόμουν ποτέ.

Ευτυχώς δεν έχω μεγάλο υπόλοιπο οπότε θα το εξαντλήσω μέχρι το Γενάρη που καταργείται το Big Bang Combo.  Επιπλέον το Φλεβάρη κλείνω χρόνο στο CU, οπότε θα κοπούν και οι εξτρα παροχές που είχα με κάθε ανανέωση (5GB αν θυμάμαι καλά). Επειδή βλέπω ότι και το F2G πάει κατά διαόλου, με βλέπω για Frog μέχρι να το διαλύσουν και αυτό.

Edited by geoponer
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Expand  

Εμ εσύ δεν ανακοινώνεις και τίποτα ευχάριστο... 😒😋😉😂😂

Κούλα For Ever!!! 😉😉
Μην παρεξηγηθώ... Είμαι 47 ετών και ποτέ σε αυτή την χώρα δεν με εξέφρασε κάποιο από τα υπάρχοντα "
κόμματα" και "κυβερνήσεις"...
Τα αποτελέσματα τα τρώμε τώρα...
Και αυτή την άποψη την είχα από τα ~14-15 χρόνια μου... 😊😉
Περαστικά μας...

Edited by konstantinos77

On 19/12/2024 at 12:16 ΜΜ, Raskonikas13 said:

Αν καταλαβαίνω καλά, μπορούμε έως σήμερα (19.12) να αγοράσουμε κάποιο από τα αναφερόμενα πακέτα και μετά να αντιταχθούμε στις 13.1.2025 (έως 13.2.2025) ώστε να πάρουμε το υπόλοιπό μας πίσω; ΣΩΣΤΑ;

Expand  

ΟΧΙ βέβαια!

Τι εννοείς?

Θα αγοράσεις πακέτο, θα το ξοδέψεις και ΜΕΤΑ θα ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω ?

Εχω ενα νουμερο CU στο κινητο της κορης μου... Ωρα να το καταργησω και εγω οπως η Vodafone καταργει τα πακετα που της εβαζα....

On 19/12/2024 at 12:24 ΜΜ, GREGORYMO said:

ΟΧΙ βέβαια!

Τι εννοείς?

Θα αγοράσεις πακέτο, θα το ξοδέψεις και ΜΕΤΑ θα ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω ?

Expand  

Όχι, βέβαια!Δεν διάβασες καλά αυτό που έγραψα!Εγώ ρώτησα πώς μπορούμε να διεκδικήσουμε το εναπομείναν υπόλοιπο...Αν δεν έχω πάρει κάποιο σχετικό πακέτο ως σήμερα μπορώ να το κάνω σήμερα ώστε να μου επιστραφεί ο,τι υπόλοιπο θα περίσσευε;

On 19/12/2024 at 12:23 ΜΜ, konstantinos77 said:

Εμ εσύ δεν ανακοινώνεις και τίποτα ευχάριστο... 😒😋😉😂😂

Κούλα For Ever!!! 😉😉
Μην παρεξηγηθώ... Είμαι 47 ετών και ποτέ σε αυτή την χώρα δεν με εξέφρασε κάποιο από τα υπάρχοντα "
κόμματα" και "κυβερνήσεις"...
Τα αποτελέσματα τα τρώμε τώρα...
Και αυτή την άποψη την είχα από τα ~14-15 χρόνια μου... 😊😉
Περαστικά μας...

Expand  

Αυτό είναι καλό όμως:

Μεταβολές στην υπηρεσία Vodafone Sharing από 28/01/2025

1. Επεκτείνεται η δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων και πλέον είναι διαθέσιμη ανάμεσα σε όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής (Vodafone CU, Vodafone Καρτοκινητό, Καρτοκινητό Ολυμπιακός, Vodafone International & Taza).

2. Επεκτείνεται η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας ανάμεσα σε όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής (Vodafone CU, Vodafone Καρτοκινητό, Καρτοκινητό Ολυμπιακός, Vodafone International & Taza), ανεξάρτητα εάν έχουν μηδενικό τέλος κινητής ή όχι.

3. Καταργείται το ημερήσιο και το μηνιαίο όριο αποστολής χρόνου ομιλίας, αξίας 30€ και 150€, αντίστοιχα.

4. Καταργείται το ημερήσιο και το μηνιαίο όριο λήψης χρόνου ομιλίας, αξίας 60€ και 150€, αντίστοιχα.

5. Καταργείται η δυνατότητα αιτήματος μεταφοράς αξίας συνδιαλέξεων.

6. Για την χρήση της υπηρεσίας δεν θα χρειάζεται πλέον να έχει πραγματοποιηθεί συνολικό ποσό ανανεώσεων τουλάχιστον €25 τους τελευταίους τρεις (3) μήνες.

On 19/12/2024 at 12:16 ΜΜ, Raskonikas13 said:

Expand  

Για την επιστροφή των χρημάτων προϋπόθεση είναι (σύμφωνα με την ανακοίνωση πάντα) να έχεις ενεργοποιήσει ένα εκ των προαναφερόμενων πακέτων. Θεωρητικά, πακέτο είναι και το δωρεάν του big bang (λέει "ενεργοποιήσει" όχι "αγοράσει"). Έχω κάνει λάθος, όντως αναφέρεται σε "αγορά" πακέτου. Ευχαριστώ το φίλο @Raskonikas13Επίσης δεν αναφέρει το ΠΟΤΕ θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το πακέτο. Απλώς να έχει ενεργοποιηθεί στον αριθμό. Βεβαίως αυτά όπως είπα θεωρητικά.

Καλύτερα ας μας πει όμως κάποιος που έχει προχωρήσει παλιότερα σε διαδικασία επιστροφής χρημάτων λόγω τιμολογιακών αλλαγών στη Vodafone.

Επίσης να προσθέσω το ψέμα

"2. Το πακέτο Big Bang Data Max με 200GB για 30 ημέρες με 11,50€ και εξαργύρωση 30.000 κρυστάλλων, θα προσφέρει 200GB για 30 ημέρες με 12,5€ και εξαργύρωση 30.000 κρυστάλλων."

Τώρα το πακέτο των θέλει εξαργύρωση 40.000 κρυστάλλων. Πάω στοίχημα ότι δεν πρόκειται να ισχύσει το 30.000 κρύσταλλοι. Θα μείνει 40.000 και το πακέτο θα ακριβυνει.

Όσοι έχουμε προσφορά διπλασιασμού (10€ δώρο με κάθε ανανέωση 13€, οπότε τη βγάζαμε ακριβώς για 2 μήνες) τώρα πρέπει να βάζουμε 15€...

Edited by gpapas640

On 19/12/2024 at 12:40 ΜΜ, sou_d said:

Αυτό είναι καλό όμως:

1. Επεκτείνεται η δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων και πλέον είναι διαθέσιμη ανάμεσα σε όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής (Vodafone CU, Vodafone Καρτοκινητό, Καρτοκινητό Ολυμπιακός, Vodafone International & Taza).

2. Επεκτείνεται η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας ανάμεσα σε όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής (Vodafone CU, Vodafone Καρτοκινητό, Καρτοκινητό Ολυμπιακός, Vodafone International & Taza), ανεξάρτητα εάν έχουν μηδενικό τέλος κινητής ή όχι.

3. Καταργείται το ημερήσιο και το μηνιαίο όριο αποστολής χρόνου ομιλίας, αξίας 30€ και 150€, αντίστοιχα.

4. Καταργείται το ημερήσιο και το μηνιαίο όριο λήψης χρόνου ομιλίας, αξίας 60€ και 150€, αντίστοιχα.

6. Για την χρήση της υπηρεσίας δεν θα χρειάζεται πλέον να έχει πραγματοποιηθεί συνολικό ποσό ανανεώσεων τουλάχιστον €25 τους τελευταίους τρεις (3) μήνες.

Expand  

Μωρέ το διάβασα @sou_d μου...
Εγώ δεν το ανέφερα για την συγκεκριμένη "αλλαγή"...
Γενικά για τις "αλλαγές"...
Που δυστυχώς οι περισσότερες, όχι όλες, είναι προς το χειρότερο...
Και το ζούμε όλοι μας...
Και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στο "Ελληνικό φαινόμενο"...
Γενικά τα πράγματα είναι περίεργα και λίγο πολύ το γνωρίζουμε όλοι μας...
Αυτά με αγάπη...
Πάντα...
(Και θα αναφέρω και κάτι προσωπικό, που σίγουρα δεν αφορά τους περισσότερους...
Εδώ και μία βδομάδα είμαι με αγχολυτικά, γιατί είχα δύο γατούληδες, πατέρα και γιο...
Και αναγκάστηκα, και ευτυχώς που είχα την οικονομική ευχέρεια για πρώτη φορά, να κάνω ευθανασία στον γιο... Ενάμιση χρονών... Συγνώμη που αναφέρω κάτι τελείως προσωπικό και άσχετο τελείως με το forum, αλλά μπορείς να πεις ότι είμαστε και μία μικρή οικογένεια εδώ μέσα... Με τις πλάκες μας τις διαφωνίες μας και τους τσακωμούς μας...)
Να είστε όλοι καλά... 💙

On 19/12/2024 at 12:51 ΜΜ, gpapas640 said:

Για την επιστροφή των χρημάτων προϋπόθεση είναι (σύμφωνα με την ανακοίνωση πάντα) να έχεις ενεργοποιήσει ένα εκ των προαναφερόμενων πακέτων. Θεωρητικά, πακέτο είναι και το δωρεάν του big bang (λέει "ενεργοποιήσει" όχι "αγοράσει"). Επίσης δεν αναφέρει το ΠΟΤΕ θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το πακέτο. Απλώς να έχει ενεργοποιηθεί στον αριθμό. Βεβαίως αυτά όπως είπα θεωρητικά.

Καλύτερα ας μας πει όμως κάποιος που έχει προχωρήσει παλιότερα σε διαδικασία επιστροφής χρημάτων λόγω τιμολογιακών αλλαγών στη Vodafone.

Επίσης να προσθέσω το ψέμα

"2. Το πακέτο Big Bang Data Max με 200GB για 30 ημέρες με 11,50€ και εξαργύρωση 30.000 κρυστάλλων, θα προσφέρει 200GB για 30 ημέρες με 12,5€ και εξαργύρωση 30.000 κρυστάλλων."

Τώρα το πακέτο των θέλει εξαργύρωση 40.000 κρυστάλλων. Πάω στοίχημα ότι δεν πρόκειται να ισχύσει το 30.000 κρύσταλλοι. Θα μείνει 40.000 και το πακέτο θα ακριβυνει.

Όσοι έχουμε προσφορά διπλασιασμού (10€ δώρο με κάθε ανανέωση 13€, οπότε τη βγάζαμε ακριβώς για 2 μήνες) τώρα πρέπει να βάζουμε 15€...

Expand  

(Παραθέτω το τελευταίο μέρος..."Έχουν προβεί σε αγορά μέχρι την ημερομηνία της παρούσας ανακοίνωσης" γράφει...)

Οι συνδρομητές έχουν δικαίωμα να αντιταχθούν στις ανωτέρω αλλαγές εντός ενός (1) μηνός από την εφαρμογή των τροποποιήσεων. Στην περίπτωση αυτή, και εφόσον έχουν προβεί σε αγορά των ανωτέρω πακέτων μέχρι την ημερομηνία της παρούσας ανακοίνωσης, οι συνδρομητές δύνανται να υποβάλλουν σχετικό αίτημα προς την Εταιρεία προκειμένου να τους επιστραφεί το εναπομείναν στην κάρτα χρηματικό υπόλοιπο εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία υποβολής του αιτήματος...

On 19/12/2024 at 12:40 ΜΜ, sou_d said:

Αυτό είναι καλό όμως:

Expand  

Σαν να μας διευκολύνει να μεταφέρουμε όλα μας τα υπόλοιπα σε ενα νούμερο, ώστε να αποφύγουν να μας κάνουν κατάθεση σε λογαριασμό.

On 19/12/2024 at 1:01 ΜΜ, VIPdriver said:

Σαν να μας διευκολύνει να μεταφέρουμε όλα μας τα υπόλοιπα σε ενα νούμερο, ώστε να αποφύγουν να μας κάνουν κατάθεση σε λογαριασμό.

Expand  

Σωστός..!! Τίποτα δεν είναι τυχαίο.!!

Μόλις ενεργοποιήθηκε το CU σιμπλυ σε δικό μου άνθρωπο που το πήρε με 75 ευρώ. Για 6,2 ευρώ τον μήνα τσάμπα είναι πραγματικά που του βγήκε. Τελικά είναι καλή μαγκιά γιατί εκτός από αυτά που σου δίνει κάθε μήνα μπορείς να ενεργοποιήσεις και οποιοδήποτε άλλο κανονικό πακέτο δεδομένων του CU. Οπότε αυτός που θέλει πολλά data περιστασιακά ενεργοποιεί το εβδομαδιαίο έστω και με τον άθλιο κόφτη ταχύτητας μετά τα 300gb.