Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

9 minutes ago, kmpatra said:

κοιτα στην εφαρμογη μηπως σου το εμφανιζει για να το ενεργοποιησεις παλι. Αλλιως φορητοτητα αλλου που εχει ετησιο ή φορητότητα αλλού και επιστροφη στο ετησιο της vodafone. Υποψην οτι εχουν αυξηθει γενικα οι τιμες στους συνεργατες, καποιοι δινουν ακομα στην ιδια σχεδον τιμη, κοιτα στα περασμενα μηνύματα.

Πας σε ένα κανονικό καρτοκινητό και πάλι πίσω.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24

• Απαντήσεις 50,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1682

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1902

2 ώρες πριν, GMF80 said:

Επειδη δεν το εχω ψαξει. Σε 2 μηνες τελειωνει το ετησιο που εδινε η Voda για φορητοτητα. Υπαρχει η δυνατοτητα να βαλω νεο ετησιο πακετο η αυτα ειναι αποκλειστικα για φορητοτητα απο αλλο δικτυο?

Ψάξε καλύτερα στην εφαρμογή να βρεις αυτό..

IMG_20260624_140743.jpg

Edited by cu2goup

47 minutes ago, cu2goup said:

IMG_20260624_140743.jpg

Αλλα λογικα θα πρεπει να περιμενω να ληξει πρωτα το τρεχων για να το ενεργοποιησω φανταζομαι...

Δεν ξέρω αν μπορεί να το ενεργοποίησει παράλληλα αλλά το συμφέρον σου αυτό είναι, ναι, να το βάλεις αφού λήξει το τρέχων. Στο εμφανίζει εκεί όμως?

Edited by kmpatra

1 ώρα πριν, GMF80 said:

Αλλα λογικα θα πρεπει να περιμενω να ληξει πρωτα το τρεχων για να το ενεργοποιησω φανταζομαι...

Θα μας πούνε κι άλλοι ως τότε αλλά μάλλον δεν γίνεται και να θέλεις να το ενεργοποιήσεις νωρίτερα.

1 hour ago, kmpatra said:

Δεν ξέρω αν μπορεί να το ενεργοποίησει παράλληλα αλλά το συμφέρον σου αυτό είναι, ναι, να το βάλεις αφού λήξει το τρέχων. Στο εμφανίζει εκεί όμως?

Μάλλον δεν το δέχεται. Σου βγάζει error αν πας νωρίτερα.

1 ώρα πριν, kmpatra said:

Ναι, το εμφανιζει

2 ώρες πριν, kmpatra said:

Το μόνο θετικό αν θα μπορούσε κανείς να το ενεργοποιήσει την τελευταία μέρα θα ήταν το rollover.. 132GB για ΕΕ.. δεν είναι και λίγο. Αλλά μάλλον δεν γίνεται.

10 ώρες πριν, cu2goup said:

Και με rollover ε.. στους 3 μήνες πχ έχεις 33 για ΕΕ.

Είναι βέβαιο ότι ισχύει rollover στα data περιαγωγής;

6 ώρες πριν, dalvik said:

Ξέρει κάποιος πως μπορούμε να απαλλαγούμε απο το νταβατζιλίκι των 2.2€ για αυτόματο πακέτο ομιλίας; Δεν είναι δυνατόν να καταργούν την χρέωση ανα λεπτό σε καρτοκινητή.

Στην εξυπηρέτηση ηταν ανένδοτοι... Και γιατί να μην είναι άλλωστε οταν η ΕΕΤΤ τους έχει δώσει τα κλειδιά στο χέρι.

Κι όμως, δεν υπάρχει λύση σε αυτό, δυστυχώς.

1 ώρα πριν, gpapas640 said:

Είναι βέβαιο ότι ισχύει rollover στα data περιαγωγής;

Ναι.. εγώ που καλώ στο υπόλοιπο αυτή τη στιγμή έχω 44GB στους 4 μήνες..

1 ώρα πριν, gpapas640 said:

Ξέρει κάποιος πως μπορούμε να απαλλαγούμε απο το νταβατζιλίκι των 2.2€ για αυτόματο πακέτο ομιλίας; Δεν είναι δυνατόν να καταργούν την χρέωση ανα λεπτό σε καρτοκινητή.

Στην εξυπηρέτηση ηταν ανένδοτοι.

Αυτό είναι η αυτόματη χρέωση για ημερήσιο πακέτο λεπτών ομιλίας αν δεν έχεις κάποιο άλλο ενεργό πακέτο (ομιλίας);
Αν θυμάμαι καλά υπάρχει ίδια περίπτωση με δεδομένα αλλά μπορείς να ζητήσεις απενεργοποίηση. Θυμάμαι λάθος;
Νόμιζα ότι μπορούσε να γίνει το ίδιο και με την ομιλία. 

44 minutes ago, opmgls said:

Αυτό είναι η αυτόματη χρέωση για ημερήσιο πακέτο λεπτών ομιλίας αν δεν έχεις κάποιο άλλο ενεργό πακέτο (ομιλίας);
Αν θυμάμαι καλά υπάρχει ίδια περίπτωση με δεδομένα αλλά μπορείς να ζητήσεις απενεργοποίηση. Θυμάμαι λάθος;
Νόμιζα ότι μπορούσε να γίνει το ίδιο και με την ομιλία. 

Σωστά τα λες, δυστυχώς η απενεργοποίηση ισχύει μόνο για τά δεδομένα. Αν δεν κάνω λάθος ισχύει και με τα μηνύματα sms, δηλαδή με το που στέλνεις ένα sms, ενεργοποιείται κάποιο τέτοιου τύπου πακέτο για μια μέρα με 2,2€ πάλι.

33 minutes ago, gpapas640 said:

Σωστά τα λες, δυστυχώς η απενεργοποίηση ισχύει μόνο για τά δεδομένα. Αν δεν κάνω λάθος ισχύει και με τα μηνύματα sms, δηλαδή με το που στέλνεις ένα sms, ενεργοποιείται κάποιο τέτοιου τύπου πακέτο για μια μέρα με 2,2€ πάλι.

Εμ, κάνουν τέτοιες λαμογιές, εμ σου λένε ότι είναι για το καλό σου και καλά μην παρασυρθείς και μιλάς για πολύ ώρα χωρίς πακέτο και σου τελειώσουν γρήγορα τα χρήματα.

8 ώρες πριν, cu2goup said:

Το μόνο θετικό αν θα μπορούσε κανείς να το ενεργοποιήσει την τελευταία μέρα θα ήταν το rollover.. 132GB για ΕΕ.. δεν είναι και λίγο. Αλλά μάλλον δεν γίνεται.

Λογικά θα ισχύει ότι ισχύει για όλα τα πακέτα. 

Οταν κάνεις ενεργοποίηση λίγα λεπτά μετά την λήξη, δηλαδή μετά τις 12 το βράδυ (μάλιστα με κάποιον που το συζητούσα προ ημερών μου είπε ότι το έχει κάνει το πρωί τη επόμενης της λήξης) κάνει κανονικά το rollover. Αρκεί από την λήξη μέχρι την έναρξη ενεργοποίησης του νέου πακέτου να μην έχει γίνει καμία προσπάθεια χρήσης οποιασδήποτε υπηρεσίας που προσφέρει το πακέτο γιατί τότε θα μηδενίσουν όλα τα υπόλοιπα.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Κανείς εδω έχει φτάσει στο 2ρο χρόνο καρτοπρογράμματος που απο 8.5€ τον 1το χρόνο, απο Vf μας λένε οτι και καλά αν αυξηθεί το πολύ 1,90€ ,  να δουμε πόσο αυξάνεται τελικά;

Από προσωπική εμπειρία απο τη σταθερή τις αυξήσεις τις τρως στο κεφάλι ολόκληρες. Και εμένα στο κινητό μου είχαν πει 1,9. Στο συμβόλαιο λέει 3. Υποτίθεται (δικά τους λόγια ) ισχύει το ηχογραφημένο. Ευτυχώς το πρόστιμο διακοπής στον πρώτο χρόνο είναι μικρό και μπορώ να την κανω σχεδόν αναίμακτα. Άσε που επειδή είναι συμβόλαιο θα υπάρχει και αντιπροσφορά λογικά.

Edited by kmpatra

Ο πάροχος έχει πάρει και την έγκριση της ΕΕΤΤ να κάνει προγραμματισμένη "τιμαριθμική" προσαρμογή μία φορά τον χρόνο. Εάν προσπαθήσει να προσθέσει έστω και λεπτό παραπάνω, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να του πληρώσω πρόστιμο πρόωρης διακοπής για να φύγω. Εάν ζητήσει ρήτρα, Συνήγορος του Καταναλωτή και ΕΕΤΤ...

Υπάρχει τροπος υπολογισμού της τιμάριθμικής προσαρμογής? Εδώ σε αυτό βάζουν και τις επενδύσεις δικτύου μέσα. Από πού μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα πόσο πρέπει να είναι?

14 minutes ago, kmpatra said:

Υπάρχει τροπος υπολογισμού της τιμάριθμικής προσαρμογής? Εδώ σε αυτό βάζουν και τις επενδύσεις δικτύου μέσα. Από πού μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα πόσο πρέπει να είναι?

Θεωρητικά βάσει δεδομένων της ΕΛΣΤΑΤ. Ανακοινώνουν τον πληθωρισμό του προηγούμενου έτους. Δύσκολα να βγάλεις άκρη από τη στιγμή που υπάρχει παραθυράκι. Η ΕΕΤΤ θα έπρεπε να ανακοινώνει ποιος είναι ο πληθωρισμός ώστε να γνωρίζει ο καταναλωτής και να μην αυθαιρετεί η εταιρία. 

Ως άνω όριο χρησιμοποιείται ο δημοσιευμένος Δείκτης Τιμών Καταναλωτή του τελευταίου έτους. Δεν θυμάμαι εάν υπάρχει και κάποιο πλαφόν, θα το αναζητήσω αργότερα. Είχαν στείλει και σχετική ανακοίνωση οι πάροχοι όταν ξεκίνησε το μέτρο.

Η vodafone πάντως ήταν η πρώτη που έβαλε αύξηση και το διαχειρίζεται διαφορετικά σε σχέση με τους υπόλοιπους

On 24/6/2026 at 2:08 ΜΜ, cu2goup said:

IMG_20260624_140743.jpg

Το βλέπω και εγώ αυτό στην εφαρμογή.  Δεν έχω απαλλαγή φόρου κινητής οπότε πρέπει να κάνεις ανανέωση άνω των 100 ευρώ για να ενεργοποιηθεί το συγκεκριμένο πακέτο ?

1 hour ago, geobers said:

Το βλέπω και εγώ αυτό στην εφαρμογή.  Δεν έχω απαλλαγή φόρου κινητής οπότε πρέπει να κάνεις ανανέωση άνω των 100 ευρώ για να ενεργοποιηθεί το συγκεκριμένο πακέτο ?

Ναι, ουσιαστικά 100€ κάνει το πακέτο. Όσοι έχουν απαλλαγή φόρου τους βγαίνει 90.9€. 

Δεν γνώριζα για το my data control με αποτέλεσμα να μου τραβήξει 2x€2.20 από το υπόλοιπο. Το ένα πριν τις 4π.μ και το άλλο μετά. Είχα ακριβώς το υπόλοπο για να βάλω ένα combo flow αλλά το άφησα για την επόμενη μέρα με ανοιχτά data. Υπάρχει τρόπος να τα πάρω πίσω; Έστειλα mail αλλά λέει απάντηση σε 20 εργάσιμες.

Δεν θα έπρεπε να είναι ενεργό το my data control από προεπιλογή; Κακώς τους αφήνουμε να μας ληστεύουν έτσι. Νομίζω είναι η τελευταία φορά που βάζω data σε αυτούς. Θα βγάλω ξένη esim με πολύ πιο προσιτά προγράμματα.

Καποτε ισχυε το Κ στο 1252 που το ενεργοποιουσε το data control 

Edited by kmpatra