Nikolas14 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 9 minutes ago, kmpatra said: κοιτα στην εφαρμογη μηπως σου το εμφανιζει για να το ενεργοποιησεις παλι. Αλλιως φορητοτητα αλλου που εχει ετησιο ή φορητότητα αλλού και επιστροφη στο ετησιο της vodafone. Υποψην οτι εχουν αυξηθει γενικα οι τιμες στους συνεργατες, καποιοι δινουν ακομα στην ιδια σχεδον τιμη, κοιτα στα περασμενα μηνύματα. Πας σε ένα κανονικό καρτοκινητό και πάλι πίσω. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου (edited) 2 ώρες πριν, GMF80 said: Επειδη δεν το εχω ψαξει. Σε 2 μηνες τελειωνει το ετησιο που εδινε η Voda για φορητοτητα. Υπαρχει η δυνατοτητα να βαλω νεο ετησιο πακετο η αυτα ειναι αποκλειστικα για φορητοτητα απο αλλο δικτυο? Ψάξε καλύτερα στην εφαρμογή να βρεις αυτό.. Edited 24 Ιουνίου by cu2goup 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 47 minutes ago, cu2goup said: Ψάξε καλύτερα στην εφαρμογή να βρεις αυτό.. Αλλα λογικα θα πρεπει να περιμενω να ληξει πρωτα το τρεχων για να το ενεργοποιησω φανταζομαι... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου (edited) Δεν ξέρω αν μπορεί να το ενεργοποίησει παράλληλα αλλά το συμφέρον σου αυτό είναι, ναι, να το βάλεις αφού λήξει το τρέχων. Στο εμφανίζει εκεί όμως? Edited 24 Ιουνίου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 1 ώρα πριν, GMF80 said: Αλλα λογικα θα πρεπει να περιμενω να ληξει πρωτα το τρεχων για να το ενεργοποιησω φανταζομαι... Θα μας πούνε κι άλλοι ως τότε αλλά μάλλον δεν γίνεται και να θέλεις να το ενεργοποιήσεις νωρίτερα. 1 hour ago, kmpatra said: Δεν ξέρω αν μπορεί να το ενεργοποίησει παράλληλα αλλά το συμφέρον σου αυτό είναι, ναι, να το βάλεις αφού λήξει το τρέχων. Στο εμφανίζει εκεί όμως? Μάλλον δεν το δέχεται. Σου βγάζει error αν πας νωρίτερα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 1 ώρα πριν, kmpatra said: Δεν ξέρω αν μπορεί να το ενεργοποίησει παράλληλα αλλά το συμφέρον σου αυτό είναι, ναι, να το βάλεις αφού λήξει το τρέχων. Στο εμφανίζει εκεί όμως? Ναι, το εμφανιζει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 2 ώρες πριν, kmpatra said: Δεν ξέρω αν μπορεί να το ενεργοποίησει παράλληλα αλλά το συμφέρον σου αυτό είναι, ναι, να το βάλεις αφού λήξει το τρέχων. Στο εμφανίζει εκεί όμως? Το μόνο θετικό αν θα μπορούσε κανείς να το ενεργοποιήσει την τελευταία μέρα θα ήταν το rollover.. 132GB για ΕΕ.. δεν είναι και λίγο. Αλλά μάλλον δεν γίνεται. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Τετάρτη στις 03:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:19 μμ 10 ώρες πριν, cu2goup said: Και με rollover ε.. στους 3 μήνες πχ έχεις 33 για ΕΕ. Είναι βέβαιο ότι ισχύει rollover στα data περιαγωγής; 6 ώρες πριν, dalvik said: Ξέρει κάποιος πως μπορούμε να απαλλαγούμε απο το νταβατζιλίκι των 2.2€ για αυτόματο πακέτο ομιλίας; Δεν είναι δυνατόν να καταργούν την χρέωση ανα λεπτό σε καρτοκινητή. Στην εξυπηρέτηση ηταν ανένδοτοι... Και γιατί να μην είναι άλλωστε οταν η ΕΕΤΤ τους έχει δώσει τα κλειδιά στο χέρι. Κι όμως, δεν υπάρχει λύση σε αυτό, δυστυχώς. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τετάρτη στις 05:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:04 μμ 1 ώρα πριν, gpapas640 said: Είναι βέβαιο ότι ισχύει rollover στα data περιαγωγής; Ναι.. εγώ που καλώ στο υπόλοιπο αυτή τη στιγμή έχω 44GB στους 4 μήνες.. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τετάρτη στις 05:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:16 μμ 1 ώρα πριν, gpapas640 said: Ξέρει κάποιος πως μπορούμε να απαλλαγούμε απο το νταβατζιλίκι των 2.2€ για αυτόματο πακέτο ομιλίας; Δεν είναι δυνατόν να καταργούν την χρέωση ανα λεπτό σε καρτοκινητή. Στην εξυπηρέτηση ηταν ανένδοτοι. Αυτό είναι η αυτόματη χρέωση για ημερήσιο πακέτο λεπτών ομιλίας αν δεν έχεις κάποιο άλλο ενεργό πακέτο (ομιλίας); Αν θυμάμαι καλά υπάρχει ίδια περίπτωση με δεδομένα αλλά μπορείς να ζητήσεις απενεργοποίηση. Θυμάμαι λάθος; Νόμιζα ότι μπορούσε να γίνει το ίδιο και με την ομιλία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Τετάρτη στις 06:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:02 μμ 44 minutes ago, opmgls said: Αυτό είναι η αυτόματη χρέωση για ημερήσιο πακέτο λεπτών ομιλίας αν δεν έχεις κάποιο άλλο ενεργό πακέτο (ομιλίας); Αν θυμάμαι καλά υπάρχει ίδια περίπτωση με δεδομένα αλλά μπορείς να ζητήσεις απενεργοποίηση. Θυμάμαι λάθος; Νόμιζα ότι μπορούσε να γίνει το ίδιο και με την ομιλία. Σωστά τα λες, δυστυχώς η απενεργοποίηση ισχύει μόνο για τά δεδομένα. Αν δεν κάνω λάθος ισχύει και με τα μηνύματα sms, δηλαδή με το που στέλνεις ένα sms, ενεργοποιείται κάποιο τέτοιου τύπου πακέτο για μια μέρα με 2,2€ πάλι. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τετάρτη στις 06:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:37 μμ 33 minutes ago, gpapas640 said: Σωστά τα λες, δυστυχώς η απενεργοποίηση ισχύει μόνο για τά δεδομένα. Αν δεν κάνω λάθος ισχύει και με τα μηνύματα sms, δηλαδή με το που στέλνεις ένα sms, ενεργοποιείται κάποιο τέτοιου τύπου πακέτο για μια μέρα με 2,2€ πάλι. Εμ, κάνουν τέτοιες λαμογιές, εμ σου λένε ότι είναι για το καλό σου και καλά μην παρασυρθείς και μιλάς για πολύ ώρα χωρίς πακέτο και σου τελειώσουν γρήγορα τα χρήματα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. Τετάρτη στις 10:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:35 μμ 8 ώρες πριν, cu2goup said: Το μόνο θετικό αν θα μπορούσε κανείς να το ενεργοποιήσει την τελευταία μέρα θα ήταν το rollover.. 132GB για ΕΕ.. δεν είναι και λίγο. Αλλά μάλλον δεν γίνεται. Λογικά θα ισχύει ότι ισχύει για όλα τα πακέτα. Οταν κάνεις ενεργοποίηση λίγα λεπτά μετά την λήξη, δηλαδή μετά τις 12 το βράδυ (μάλιστα με κάποιον που το συζητούσα προ ημερών μου είπε ότι το έχει κάνει το πρωί τη επόμενης της λήξης) κάνει κανονικά το rollover. Αρκεί από την λήξη μέχρι την έναρξη ενεργοποίησης του νέου πακέτου να μην έχει γίνει καμία προσπάθεια χρήσης οποιασδήποτε υπηρεσίας που προσφέρει το πακέτο γιατί τότε θα μηδενίσουν όλα τα υπόλοιπα. 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. Πέμπτη στις 07:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:35 πμ Κανείς εδω έχει φτάσει στο 2ρο χρόνο καρτοπρογράμματος που απο 8.5€ τον 1το χρόνο, απο Vf μας λένε οτι και καλά αν αυξηθεί το πολύ 1,90€ , να δουμε πόσο αυξάνεται τελικά; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Πέμπτη στις 09:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:02 πμ (edited) Από προσωπική εμπειρία απο τη σταθερή τις αυξήσεις τις τρως στο κεφάλι ολόκληρες. Και εμένα στο κινητό μου είχαν πει 1,9. Στο συμβόλαιο λέει 3. Υποτίθεται (δικά τους λόγια ) ισχύει το ηχογραφημένο. Ευτυχώς το πρόστιμο διακοπής στον πρώτο χρόνο είναι μικρό και μπορώ να την κανω σχεδόν αναίμακτα. Άσε που επειδή είναι συμβόλαιο θα υπάρχει και αντιπροσφορά λογικά. Edited Πέμπτη στις 09:03 πμ by kmpatra 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Πέμπτη στις 10:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:46 πμ Ο πάροχος έχει πάρει και την έγκριση της ΕΕΤΤ να κάνει προγραμματισμένη "τιμαριθμική" προσαρμογή μία φορά τον χρόνο. Εάν προσπαθήσει να προσθέσει έστω και λεπτό παραπάνω, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να του πληρώσω πρόστιμο πρόωρης διακοπής για να φύγω. Εάν ζητήσει ρήτρα, Συνήγορος του Καταναλωτή και ΕΕΤΤ... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Πέμπτη στις 11:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:14 πμ Υπάρχει τροπος υπολογισμού της τιμάριθμικής προσαρμογής? Εδώ σε αυτό βάζουν και τις επενδύσεις δικτύου μέσα. Από πού μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα πόσο πρέπει να είναι? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eranos Δημ. Πέμπτη στις 11:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:31 πμ 14 minutes ago, kmpatra said: Υπάρχει τροπος υπολογισμού της τιμάριθμικής προσαρμογής? Εδώ σε αυτό βάζουν και τις επενδύσεις δικτύου μέσα. Από πού μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα πόσο πρέπει να είναι? Θεωρητικά βάσει δεδομένων της ΕΛΣΤΑΤ. Ανακοινώνουν τον πληθωρισμό του προηγούμενου έτους. Δύσκολα να βγάλεις άκρη από τη στιγμή που υπάρχει παραθυράκι. Η ΕΕΤΤ θα έπρεπε να ανακοινώνει ποιος είναι ο πληθωρισμός ώστε να γνωρίζει ο καταναλωτής και να μην αυθαιρετεί η εταιρία. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Πέμπτη στις 11:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:35 πμ Ως άνω όριο χρησιμοποιείται ο δημοσιευμένος Δείκτης Τιμών Καταναλωτή του τελευταίου έτους. Δεν θυμάμαι εάν υπάρχει και κάποιο πλαφόν, θα το αναζητήσω αργότερα. Είχαν στείλει και σχετική ανακοίνωση οι πάροχοι όταν ξεκίνησε το μέτρο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Πέμπτη στις 12:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:56 μμ Η vodafone πάντως ήταν η πρώτη που έβαλε αύξηση και το διαχειρίζεται διαφορετικά σε σχέση με τους υπόλοιπους 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobers Δημ. Πέμπτη στις 09:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:11 μμ On 24/6/2026 at 2:08 ΜΜ, cu2goup said: Ψάξε καλύτερα στην εφαρμογή να βρεις αυτό.. Το βλέπω και εγώ αυτό στην εφαρμογή. Δεν έχω απαλλαγή φόρου κινητής οπότε πρέπει να κάνεις ανανέωση άνω των 100 ευρώ για να ενεργοποιηθεί το συγκεκριμένο πακέτο ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eranos Δημ. Πέμπτη στις 10:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:40 μμ 1 hour ago, geobers said: Το βλέπω και εγώ αυτό στην εφαρμογή. Δεν έχω απαλλαγή φόρου κινητής οπότε πρέπει να κάνεις ανανέωση άνω των 100 ευρώ για να ενεργοποιηθεί το συγκεκριμένο πακέτο ? Ναι, ουσιαστικά 100€ κάνει το πακέτο. Όσοι έχουν απαλλαγή φόρου τους βγαίνει 90.9€. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstas Δημ. Παρασκευή στις 05:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:04 μμ 2€ efood από το Drop by CU OVCUD2606U7GN43VB OVCUD2606A51CRHWQ 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanniskar Δημ. Παρασκευή στις 05:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:48 μμ Δεν γνώριζα για το my data control με αποτέλεσμα να μου τραβήξει 2x€2.20 από το υπόλοιπο. Το ένα πριν τις 4π.μ και το άλλο μετά. Είχα ακριβώς το υπόλοπο για να βάλω ένα combo flow αλλά το άφησα για την επόμενη μέρα με ανοιχτά data. Υπάρχει τρόπος να τα πάρω πίσω; Έστειλα mail αλλά λέει απάντηση σε 20 εργάσιμες. Δεν θα έπρεπε να είναι ενεργό το my data control από προεπιλογή; Κακώς τους αφήνουμε να μας ληστεύουν έτσι. Νομίζω είναι η τελευταία φορά που βάζω data σε αυτούς. Θα βγάλω ξένη esim με πολύ πιο προσιτά προγράμματα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Παρασκευή στις 06:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:59 μμ (edited) Καποτε ισχυε το Κ στο 1252 που το ενεργοποιουσε το data control Edited Παρασκευή στις 07:11 μμ by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts