cu2goup Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου 4 minutes ago, gpapas640 said: Το giga shop πουλάει το ετησιο του CU στα 110€. Απλά το διευκρινίζω γιατί είμαστε στο νήμα της Vodafone και έξαλλου για αυτο ενδιαφέρομαι εγω Στα 95€ το πουλάει off the record.. μπορείς να το διασταυρώσεις με ένα τηλ στους ίδιους. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου 4 ώρες πριν, gpapas640 said: Το phone house θα λες. Πήγα εκεί πριν μερικές εβδομάδες (πριν την αύξηση στα 140€) και ρώτησα. Αφορά το Q vip. Η τιμή στα 99€ ηταν πριν τους φόρους (οοοκκκ) λέει, η τελική τιμή ήταν στα 120. Ειχαν ένα υφακι γ@μαω και δέρνω και όταν αναφέρθηκα στο κατάστημα τους ως "μικρομάγαζο" (είπα ότι γνωρίζω ότι αυτή η προσφορά δίνεται μέσω μικρομαγαζων) ο τύπος προσβλήθηκε λέγοντας ότι είναι αλυσίδα καταστημάτων εδώ και 20 χρόνια και όχι "μικρομάγαζο". Νταξει ήταν άστοχη η λέξη "μικρομαγαζο" αλλά δεν είσαι και ο CEO της Google ρε μεγάλε... Δεν ξέρω πόσο πολύ (ή λίγο) μικρομάγαζο είναι, αλλά σίγουρα δεν είναι σωστοί αν γράφουν με τεράστια γράμματα απέξω το 99€ (o vipdriver το είδε από μακριά) αλλά μετά μπαίνεις μέσα και σου λένε120€ γιατί είναι και οι φόροι. Ασε μας ρε φίλε με την αλυσίδα καταστημάτων σου... Λιανική πουλάς και η σωστή εμπορική πρακτική είναι να διαφημίζεις τα προιόντα σου στην τελική τιμή μετά φόρων. 🥸 Εγώ προσωπικά δεν αγοράζω από τέτοια μαγαζιά. ΥΓ.Είχανε και υφάκι...🙄 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου 5 ώρες πριν, gpapas640 said: Το phone house θα λες. Πήγα εκεί πριν μερικές εβδομάδες (πριν την αύξηση στα 140€) και ρώτησα. Αφορά το Q vip. Η τιμή στα 99€ ηταν πριν τους φόρους (οοοκκκ) λέει, η τελική τιμή ήταν στα 120. Ειχαν ένα υφακι γ@μαω και δέρνω και όταν αναφέρθηκα στο κατάστημα τους ως "μικρομάγαζο" (είπα ότι γνωρίζω ότι αυτή η προσφορά δίνεται μέσω μικρομαγαζων) ο τύπος προσβλήθηκε λέγοντας ότι είναι αλυσίδα καταστημάτων εδώ και 20 χρόνια και όχι "μικρομάγαζο". Νταξει ήταν άστοχη η λέξη "μικρομαγαζο" αλλά δεν είσαι και ο CEO της Google ρε μεγάλε... Εεεε και εσύ... Είπαμε, μαγαζιά και κάτι "άλλο"...😉 Δεν τα κρίνουμε... Ρατσιστή... 😋😋😂😂😂 32 minutes ago, opmgls said: Δεν ξέρω πόσο πολύ (ή λίγο) μικρομάγαζο είναι, αλλά σίγουρα δεν είναι σωστοί αν γράφουν με τεράστια γράμματα απέξω το 99€ (o vipdriver το είδε από μακριά) αλλά μετά μπαίνεις μέσα και σου λένε120€ γιατί είναι και οι φόροι. Ασε μας ρε φίλε με την αλυσίδα καταστημάτων σου... Λιανική πουλάς και η σωστή εμπορική πρακτική είναι να διαφημίζεις τα προιόντα σου στην τελική τιμή μετά φόρων. 🥸 Εγώ προσωπικά δεν αγοράζω από τέτοια μαγαζιά. ΥΓ.Είχανε και υφάκι...🙄 Την είδε Αμερικάνος!!! 😁😁😂😂😂 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου 30 minutes ago, opmgls said: Λιανική πουλάς και η σωστή εμπορική πρακτική είναι να διαφημίζεις τα προιόντα σου στην τελική τιμή μετά φόρων. 🥸 Πολύ σωστά, τραβάς και μια φωτογραφία της βιτρίνας και μετά τραβάς και μια καταγγελία για να τους φύγει το υφακι της μεγάλης αλυσίδας... 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου Άλλη τιμή έξω + άλλη τιμή μέσα = φάουλ... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου 5 minutes ago, VIPdriver said: Άλλη τιμή έξω + άλλη τιμή μέσα = φάουλ... Ή αλλιώς "Απ' έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα!!" 😉😁😂 Εεεε VIP; 😋😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου Οσο ηταν στα 99, αξιζε. Απο τη στιγμή που πάει σε 3ψηφια τιμή, μόνο φρογκ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου 51 minutes ago, konstantinos77 said: Την είδε Αμερικάνος!!! 😁😁😂😂😂 Επειδή έχω ζήσει πολλά χρόνια στην Β. Αμερική αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ ρε φίλε! Ειδικά στα εστιατόρια βλέπει τιμή ενός πιάτο 14€ ας πουμε, και με φόρο και υποχρεωτικό φιλοδώρημα είναι πάνω από 20€ η πραγματική του τιμή. Μετά από λίγο ότι έβλεπα στο μυαλό μου πρόσεθετα 30%. 14 minutes ago, VIPdriver said: Οσο ηταν στα 99, αξιζε. Απο τη στιγμή που πάει σε 3ψηφια τιμή, μόνο φρογκ. Κανείς δεν εκπλήσεται που το λες εσύ αυτό 😄... αλλά τώρα πια είναι ανάλογα και με το σημα στις περιοχές που κινείται κάποιος. Όπως διαβάζεις στα αντίστοιχα νήματα έχει χαλάσει το σήμα της Cosmote σε πολλά σημεία και έχουν ανέβει οι άλλες δύο, οπότε δυστυχώς αυτό που παλιά όλοι παραδεχόμασταν αδιαπραγμάτευτα, cosmote = ποιότητα σήματος, δεν ισχύει πια σε αρκετές περιοχές. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου (edited) 9 minutes ago, opmgls said: Επειδή έχω ζήσει πολλά χρόνια στην Β. Αμερική αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ ρε φίλε! Ειδικά στα εστιατόρια βλέπει τιμή ενός πιάτο 14€ ας πουμε, και με φόρο και υποχρεωτικό φιλοδώρημα είναι πάνω από 20€ η πραγματική του τιμή. Μετά από λίγο ότι έβλεπα στο μυαλό μου πρόσεθετα 30%. Ε ας την ονομάσει την Μαγαζάρα MGGA!!! 😁😁😂😂😂 (Make Greece Great Again) Edited 22 Ιουνίου by konstantinos77 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 14 ώρες πριν, gpapas640 said: Το phone house θα λες. Πήγα εκεί πριν μερικές εβδομάδες (πριν την αύξηση στα 140€) και ρώτησα. Αφορά το Q vip. Η τιμή στα 99€ ηταν πριν τους φόρους (οοοκκκ) λέει, η τελική τιμή ήταν στα 120. Ειχαν ένα υφακι γ@μαω και δέρνω και όταν αναφέρθηκα στο κατάστημα τους ως "μικρομάγαζο" (είπα ότι γνωρίζω ότι αυτή η προσφορά δίνεται μέσω μικρομαγαζων) ο τύπος προσβλήθηκε λέγοντας ότι είναι αλυσίδα καταστημάτων εδώ και 20 χρόνια και όχι "μικρομάγαζο". Νταξει ήταν άστοχη η λέξη "μικρομαγαζο" αλλά δεν είσαι και ο CEO της Google ρε μεγάλε... Καλά από πολύ προσωπική πείρα με τη συγκεκριμένη "αλυσίδα" όταν είχε ένα υποκατάστημα στα Γιάννενα ήταν η χειρότερη και δεν έκλεισε ούτε καν χρόνο ανοιχτό. Μάλιστα η επιγραφή όταν έκλεισε έγραφε μεταφερόμαστε σε άλλη διεύθυνση και δεν άνοιξε πουθενά. Για τον ιδιοκτήτη δεν σχολιάζω κάτι. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου (edited) 16 ώρες πριν, cu2goup said: Στα 95€ το πουλάει off the record.. μπορείς να το διασταυρώσεις με ένα τηλ στους ίδιους. Ισχύει, επικοινωνήσα μαζί τους. 95+3 μεταφορικά boxnow, όπως το είπες. Επίσης μου έκανε θετική εντύπωση που ζητάει ψηφιακό αντίγραφο ταυτότητας από gov αντί για φωτοτυπία ταυτότητας! Edited 23 Ιουνίου by gpapas640 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 12 ώρες πριν, opmgls said: Όπως διαβάζεις στα αντίστοιχα νήματα έχει χαλάσει το σήμα της Cosmote σε πολλά σημεία Δεν θα έλεγα ότι χάλασε το σήμα αλλά ότι οι άλλες έχουν βελτιωθεί δραματικά οπότε δε φαίνεται μεγάλη η διαφορά. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsino Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 2 ώρες πριν, gpapas640 said: Ισχύει, επικοινωνήσα μαζί τους. 95+3 μεταφορικά boxnow, όπως το είπες. Επίσης μου έκανε θετική εντύπωση που ζητάει ψηφιακό αντίγραφο ταυτότητας από gov αντί για φωτοτυπία ταυτότητας! Προχώρα άφοβα, έκανα το δικό μου πριν 1.5 μήνα μεταφορά από Frog. Άψογοι επαγγελματίες και γρήγοροι.. Κανένα παράπονο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 3 ώρες πριν, evang.t said: Δεν θα έλεγα ότι χάλασε το σήμα αλλά ότι οι άλλες έχουν βελτιωθεί δραματικά οπότε δε φαίνεται μεγάλη η διαφορά. Ακριβώς αυτό. Εγώ πιστεύω ότι οι συνεργάτιδες αύξησαν την ένταση... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 16 minutes ago, VIPdriver said: Ακριβώς αυτό. Εγώ πιστεύω ότι οι συνεργάτιδες αύξησαν την ένταση... Ποια ένταση εννοείς; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 13 minutes ago, evang.t said: Ποια ένταση εννοείς; Μπορεί του ανταγωνισμού, μπορεί της εκπομπής, μπορεί και τα δύο 😛 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 5 ώρες πριν, gpapas640 said: Ισχύει, επικοινωνήσα μαζί τους. 95+3 μεταφορικά boxnow, όπως το είπες. Επίσης μου έκανε θετική εντύπωση που ζητάει ψηφιακό αντίγραφο ταυτότητας από gov αντί για φωτοτυπία ταυτότητας! Πολύ καλά είναι… εγώ αν δεν έπαιρνα το Q και δεν ήμουν με συμβόλαιο θα συνέχιζα Vodafone. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 1 hour ago, minast said: Μπορεί του ανταγωνισμού, μπορεί της εκπομπής, μπορεί και τα δύο 😛 Αυτό με την ένταση εκπομπής είναι τουλάχιστον αστείο. Απορώ πως προέκυψε… Το γιατί είναι αστείο το έχουμε αναλύσει σε άλλα νήματα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 4 ώρες πριν, evang.t said: Αυτό με την ένταση εκπομπής είναι τουλάχιστον αστείο. Απορώ πως προέκυψε… Το γιατί είναι αστείο το έχουμε αναλύσει σε άλλα νήματα Δηλαδη φυτρωσαν νεες κεραιες νοβα κ βοντα και ξηλωσε κεραιες η κοσμοτέ; Ποιο είναι πιο αστείο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 51 minutes ago, VIPdriver said: Δηλαδη φυτρωσαν νεες κεραιες νοβα κ βοντα και ξηλωσε κεραιες η κοσμοτέ; Ποιο είναι πιο αστείο; Η πολύ απλά φύτρωσαν περισσότερες νέες κεραίες nova και Vodafone παρά Cosmote. Κάποιος σχετικός με το πως λειτουργούν τα δίκτυα θα ήξερε ότι η Cosmote με τόσο πολύ φάσμα που εκπέμπει καταμερίζει πολύ την ισχύ σε σύγκριση με τη Vodafone και ειδικά τη Nova. Επισης κάθε εταιρία έχει ξεχωριστό καταμερισμό ισχύος σε κάθε συχνότητα. Τέλος το σήμα της Cosmote δε χειροτέρεψε. Οι ταχύτητες μπορεί να έπεσαν. Αυτό που είπα και παραπάνω, οι άλλες βελτιώθηκαν με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χαοτική διαφορά όπως κάποτε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 7 ώρες πριν, Nikolas14 said: Πολύ καλά είναι… εγώ αν δεν έπαιρνα το Q και δεν ήμουν με συμβόλαιο θα συνέχιζα Vodafone. Και 11GB για το εξωτερικό, λουκούμι. Το τρέχω για την αδερφή μου που θα πάει το καλοκαίρι Ιταλία. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 6 ώρες πριν, gpapas640 said: Και 11GB για το εξωτερικό, λουκούμι. Το τρέχω για την αδερφή μου που θα πάει το καλοκαίρι Ιταλία. Και με rollover ε.. στους 3 μήνες πχ έχεις 33 για ΕΕ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalvik Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου Ξέρει κάποιος πως μπορούμε να απαλλαγούμε απο το νταβατζιλίκι των 2.2€ για αυτόματο πακέτο ομιλίας; Δεν είναι δυνατόν να καταργούν την χρέωση ανα λεπτό σε καρτοκινητή. Στην εξυπηρέτηση ηταν ανένδοτοι... Και γιατί να μην είναι άλλωστε οταν η ΕΕΤΤ τους έχει δώσει τα κλειδιά στο χέρι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου Επειδη δεν το εχω ψαξει. Σε 2 μηνες τελειωνει το ετησιο που εδινε η Voda για φορητοτητα. Υπαρχει η δυνατοτητα να βαλω νεο ετησιο πακετο η αυτα ειναι αποκλειστικα για φορητοτητα απο αλλο δικτυο? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου κοιτα στην εφαρμογη μηπως σου το εμφανιζει για να το ενεργοποιησεις παλι. Αλλιως φορητοτητα αλλου που εχει ετησιο ή φορητότητα αλλού και επιστροφη στο ετησιο της vodafone. Υποψην οτι εχουν αυξηθει γενικα οι τιμες στους συνεργατες, καποιοι δινουν ακομα στην ιδια σχεδον τιμη, κοιτα στα περασμενα μηνύματα. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts