Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 49,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1667

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1887

Για να μη με πάρετε με τις λεμονόκουπες μετά, ξεκαθαρίζω πως τα 79 για το simply (και ίσως γύρω από cybermonday στα 69) το έχω μάθει εμμέσως από τυχαία άκρη στο μάρκετινγκ της εταιρίας. Μέχρι να το δούμε στην πράξη δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα γίνει, μπορεί και να περιμένουν τι θα κάνει ο ανταγωνισμός, να μη το τρέξουν ποτέ, να αλλάξουν γνώμη, πάντως η προεργασία της καμπάνιας με αυτές τις τιμές έχει γίνει. Εγώ έχω κάνει τα κουμάντα μου με φορητότητα σε cosmote τα νούμερα που θέλω να περάσω και ευελπιστώ ότι θα εμφανιστεί. Αν δεν γίνει δε θα σκάσω κιόλας, κάποια θα πάνε q vip και άλλα θα μείνουν frog μέχρι νεοτέρας.

48 minutes ago, VIPdriver said:

Για δυνατούς λύτες: ποιό ισχυει για τα Σκόπια;

1216571497_1MyCU.thumb.jpg.6b4be69915e50e75206133f31357ed64.jpg293027327_2MyCU.thumb.jpg.41b966408ad59a8ede3aaa8b9b793887.jpg

Τα Σκόπια είναι εκτός Ε.Ε.

14 ώρες πριν, spiliot said:

Για να μη με πάρετε με τις λεμονόκουπες μετά, ξεκαθαρίζω πως τα 79 για το simply (και ίσως γύρω από cybermonday στα 69) το έχω μάθει εμμέσως από τυχαία άκρη στο μάρκετινγκ της εταιρίας. Μέχρι να το δούμε στην πράξη δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα γίνει, μπορεί και να περιμένουν τι θα κάνει ο ανταγωνισμός, να μη το τρέξουν ποτέ, να αλλάξουν γνώμη, πάντως η προεργασία της καμπάνιας με αυτές τις τιμές έχει γίνει. Εγώ έχω κάνει τα κουμάντα μου με φορητότητα σε cosmote τα νούμερα που θέλω να περάσω και ευελπιστώ ότι θα εμφανιστεί. Αν δεν γίνει δε θα σκάσω κιόλας, κάποια θα πάνε q vip και άλλα θα μείνουν frog μέχρι νεοτέρας.

Καλησπέρα. Επειδή αναφέρεις οτι έχεις κάνει τα κουμάντα σου, αν πάρω το 3ευρω της cosmote για να είμαι έτοιμος για μεταφορά ξανά σε cu, τι χρόνοι παίζουν; στέλνουν και ενεργοποιούν άμεσα τη νέα sim?

Στην περσινή black friday, υπήρχαν τόσα πολλά αιτήματα που φίλος έκανε αρκετό καιρό να προχωρήσει η αίτηση του και να συνδεθεί. Πάνω από μηνα αν θυμάμαι καλά

2€ για efood (για σήμερα)

OVCUD1425IEZAB94T

Για να πάνε τα φαρμάCUα κάτω... 😎

Σε αναμονή για καμιά προσφορά unlimited στο cu, γιατί περνάει ο καιρός του 9μηνου από το what's up... 

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

24 minutes ago, andreasomageiras said:

Σε αναμονή για καμιά προσφορά unlimited στο cu, γιατί περνάει ο καιρός του 9μηνου από το what's up... 

Το κακό είναι πως επιμένουν στη διαφήμιση της προσφοράς που τρέχει τώρα και δεν ξέρω πόσο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε.. οψόμεθα!

Λοιπόν επικοινώνησα με south attica 2109995500 και ισχύει κανονικά η προσφορά με τα 110€ ετήσιο..

η διαδικασία είναι ίδια με το qvip.

Edited by cu2goup

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Λοιπόν επικοινώνησα με south attica 2109995500 και ισχύει κανονικά η προσφορά με τα 110€ ετήσιο...

Ενδιαφέρον έχει η παρατήρηση που γράφει "και όλα αυτά για πάντα - χωρίς δεσμεύσεις".

Άρα, κάθε χρόνο θα μπορεί κάποιος να ανανεώνει την προσφορά!

1 hour ago, akar2015 said:

Άρα, κάθε χρόνο θα μπορεί κάποιος να ανανεώνει την προσφορά!

Εγώ βλέπω να παγιώνεται η κατάσταση με το qvip και αυτό. Και η Cosmote από την πλευρά της μέσω των καταστημάτων frog..

Θα δείξει..

Προσοχή!!!!Μου ήρθε χτες το μεσημέρι αυτό. Για την ιστορία έχω φραγή σε ΥΠΠ,αλλά και πάλι μου ήρθε. Ευτυχώς δεν με χρεωσε και το έκανα μπλοκ. Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω live chat. Μου είπαν πως κάπου έχω εγγραφεί πράγμα εντελώς απίθανο και μου είπε πως καλά έπραξα και το έκανα μπλοκ και πως θα απενεργοποιησει η κοπέλα και θα ενεργοποιήσει εκ νέου την φραγή στα ΥΠΠ για να περάσουν τυχόν νέες ρυθμίσεις. Τελικά παρατήρησα πως μέσα στο app έχει λίστα με τους χρεωσιμους αριθμούς και αυτός απουσιάζει. Τώρα ή η λίστα είναι ανενημερωτη ή είναι νέος αριθμός και ακόμα δεν έχει προστεθεί στην λίστα πάντως με φραγή τόσο στον πάροχο όσο και από την συσκευή σας είστε κομπλέ

Screenshot_20251116_141740_Messages(1).thumb.jpg.95b0f2063067e098fd846765a2ce79c8.jpg

6 minutes ago, aektzhs 1 said:

Προσοχή!!!!Μου ήρθε χτες το μεσημέρι αυτό. Για την ιστορία έχω φραγή σε ΥΠΠ,αλλά και πάλι μου ήρθε. Ευτυχώς δεν με χρεωσε και το έκανα μπλοκ. Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω live chat. Μου είπαν πως κάπου έχω εγγραφεί πράγμα εντελώς απίθανο και μου είπε πως καλά έπραξα και το έκανα μπλοκ και πως θα απενεργοποιησει η κοπέλα και θα ενεργοποιήσει εκ νέου την φραγή στα ΥΠΠ για να περάσουν τυχόν νέες ρυθμίσεις. Τελικά παρατήρησα πως μέσα στο app έχει λίστα με τους χρεωσιμους αριθμούς και αυτός απουσιάζει. Τώρα ή η λίστα είναι ανενημερωτη ή είναι νέος αριθμός και ακόμα δεν έχει προστεθεί στην λίστα πάντως με φραγή τόσο στον πάροχο όσο και από την συσκευή σας είστε κομπλέ

Screenshot_20251116_141740_Messages(1).thumb.jpg.95b0f2063067e098fd846765a2ce79c8.jpg

Όπως φαίνεται αυτό δεν έχεις γραφτει κάπου. Άν εστελνες το ok, θα ξεκίναγε η χρέωση. Όντως με φραγή του αριθμού θα είσαι ενταξει.

https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/anakoinosi-kartokinitis-17-11-2025

Να ζήσουμε να τα θυμόμαστε! Εκείνο που δεν έχω καταλάβει είναι αν καταργείται το πακέτο με 6,75€(45gb ή 15gb για το φοιτητικό ή το μη φοιτητικό αντίστοιχα για 30μ.) από το b.b.

Αυτό ειναι καινούργια μαγκιά; Θ. Μεταβολή χρέωσης SMS για όλους τους συνδρομητές Καρτοκινητής (CU, Vodafone Καρτοκινητό, Καρτοκινητό Ολυμπιακός, Vodafone International & ΤΑΖΑ)

Από 15/01/2025 η χρέωση SMS σε όσους συνδρομητές δεν έχουν υπολειπόμενα SMS από ενεργοποίηση κάποιου πακέτου, μεταβάλλεται από €0,4/SMS σε 2,2€ για 20 SMS έως τις 4.00 π.μ.

Όσο και να συμπαθώ Vodafone, νομίζω ότι έχει αυτοκτονικές τάσεις ώρες ώρες. Επίσης κάνει αλλαγές κάθε τρεις και λίγο στα καρτοκινητα, καμία άλλη εταιρία στην Ελλάδα δεν βγάζει τόσες ανακοινώσεις για την καρτοκινητη σε μια χρονιά 

Η ανακοίνωση με τις νέες προσθήκες γίνεται ακόμα χειρότερη. Αποκορύφωμα η τεράστια αύξηση του κόστους των μηνυμάτων εκτός πακέτων από 0,41 ευρώ το μήνυμα σε 2,20 ευρώ. Έχουμε φτάσει στην εποχή όπου σε συμφέρει καλύτερα να στείλεις μήνυμα σε αριθμό Ευρωπαϊκής Ένωσης πάρα σε ελληνικό αριθμό. Σκοτώνει το Bing Bang αφαιρώντας τα δωρεάν πακέτα που ήθελαν μόνο κρυστάλλους και αποδυναμώνει τα μεγάλα με τα 600 GB ή 200 GB που τα μειώνει σε 60 GB και 20 GB αντίστοιχα ανάλογα αν έχεις ενεργή την φοιτητική προσφορά. Ενώ ταυτόχρονα καταργεί τα μεσαία πακέτα των 15 ευρώ που μπορεί να είναι προάγγελος αύξησης της ελάχιστης κάρτας ανανέωσης και όλα αυτά μαζί με την κατάργηση των απεριόριστων δεδομένων που ήδη ξέραμε εδώ και δέκα ημέρες

Είναι 2,20 για 20 sms ως τελος της ημέρας για την ακρίβεια, αν και δεν παίζει ρολο, και ενα να στείλεις το ιδιο θα σε χρεώσει.

18 minutes ago, kmpatra said:

Είναι 2,20 για 20 sms ως τελος της ημέρας για την ακρίβεια, αν και δεν παίζει ρολο, και ενα να στείλεις το ιδιο θα σε χρεώσει.

Χτυπάει τους άσχετους... 😞

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.