Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

14 minutes ago, happiness said:

Σε ευχαριστώ. Το γνωρίζω το πρόγραμμα. Απλά θέλω να ενεργοποιήσω σε καινούριο αριθμό και sim, όχι σε υφιστάμενο. Και αναρωτιέμαι ένα μπορώ να αγοράσω καινούριο αριθμό χωρίς ενεργοποιημένο πακέτο. Γιατί από την online αίτηση Ελα στο Cu , δεν δίνει επιλογή να ΜΗΝ πάρεις κάποια από τις προσφορές.

κανε online αιτηση και στειλτους μηνυμα ΝΑ ΜΗΝ ενεργοποιησουν πακετο (γινεται, το εχω κανει πολλες φορες)

εναλακτικα πηγαινε απο καταστημα παρε μια καρτα sim βαλε λεφτα και πες στον υπαλληλο ΝΑ ΜΗΝ ενεργοποιησει πακετο

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

• Απαντήσεις 50,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1693

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1940

Μπήκε σε προσφορά και το φοιτητικό simply στα 13 ευρώ τους πρώτους 3 μήνες και μετά 20 ευρώ/τρίμηνο +20 ευρώ για αγορές από vodafone. 

Διορθώθηκε επίσης στο κανονικό αυτό με το τρίμηνο που έγραφε. 6 μηνες με 35 ευρώ είναι. Όποιος θέλει κωδικό bring a friend μπορεί να μου στείλει προσωπικο μήνυμα.

11 minutes ago, kmpatra said:

Διορθώθηκε επίσης στο κανονικό αυτό με το τρίμηνο που έγραφε. 6 μηνες με 35 ευρώ είναι. Όποιος θέλει κωδικό bring a friend μπορεί να μου στείλει προσωπικο μήνυμα.

Χαίρομαι που η βονταφονάρα διαβάζει τα ποστς μου.

15 ώρες πριν, VIPdriver said:

Εαν θελεις πολλα gb στην Ευρώπη, μηπως να αγορασεις καρτοκινητό της χώρας που θα είσαι. 

Μέχρι στιγμής μου ερχόταν φτηνότερα με το big bang να το έχω στο Ελληνικό νούμερο και δεν είχα να ανησυχώ πότε είμαι στη μια χώρα και πότε στην άλλη. Επίσης το είχα στο κανονικό μου νούμερο στο κανονικό μου τηλέφωνο. Εδώ Σουηδία τα πακέτα πακέτα broadband είναι γύρω στα 25-30 ευρώ και τα περισσότερα είναι mobile broadband only, όχι δηλαδή ένα πακέτο που απλά το ενεργοποιώ στο Σουηδικό μου νούμερο αλλά dedicated κάρτα για το internet συγκεκριμένα. Και μετά θα πρέπει να βρίσκω τι θα κάνω με το Ελληνικό νούμερο για να μην κόβεται (βέβαια είδα υπάρχει κάποια επιλογή που στο κρατάει ενεργό για 13 μήνες; )

Edited by Powerfull

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

Μου έδωσε πάλι 975 γίγα κ απεριόριστη ομιλία. 
Δεν έχω βάλει κάρτα ποτέ στο νούμερο. 

31 minutes ago, hercoulis said:

Μου έδωσε πάλι 975 γίγα κ απεριόριστη ομιλία. 
Δεν έχω βάλει κάρτα ποτέ στο νούμερο. 

Για πόσες ημέρες; Σε ποιον μηνα ειναι η συνδεση;

6 ώρες πριν, kmpatra said:

Μα δεν συνδιάζεται η προσφορά ΚΑΙ με το bring a friend...  Απο οτι είδα την αίτηση  την κάνεις στη σελιδα τους "Έλα στη CU" , το bring a friend  το εχουν αλλού. 

Μακάρι να γίνεται βεβαια αλλά πως;

4 ώρες πριν, VIPdriver said:

Για πόσες ημέρες; Σε ποιον μηνα ειναι η συνδεση;

Μια βδομάδα. Λήγει 28. Πρέπει να το ενεργοποίησα Μάρτιο. Μπορεί κ Απρίλιο. 

6 ώρες πριν, gilbaba said:

Μα δεν συνδιάζεται η προσφορά ΚΑΙ με το bring a friend...  Απο οτι είδα την αίτηση  την κάνεις στη σελιδα τους "Έλα στη CU" , το bring a friend  το εχουν αλλού. 

Screenshot_20251122-051319.Firefox.thumb.png.4600a9100c12e1993b243be995efb892.png

Εκει που λεει για εκπτωτικό κωδικο τον περνας. Μια ειναι η σελιδα της αιτησης, απλα επιλέγεις ποια προσφορα θες.

10 ώρες πριν, gilbaba said:

Μπορείς να στείλεις και εμαιλ στην CU και να τους πεις αν μπορούν να σου περάσουν και τον κωδικό bring a friend και θα στον περάσουν και αυτον και έτσι θα έχεις και την προσφορά και την προσφορά bring a friend 

Vodafone The only scam company you can trust 

Καλησπέρα, σκέφτομαι να μεταφέρω ένα cu νούμερο συγγενή  μου που έχει ~12 μήνες να μπει κάρτα ανανέωσης σε whatsup με 3€. ( Άραγε θα τα καταφέρω online, νομίζω ζητάει κωδικό από ένα sms, λόγω φραγής θα μπορέσω να το δω, αλλιώς γίνεται σε κατάστημα αίτηση;) Στη συνέχεια θα κάνω αίτηση για το φοιτητικό cu πρόγραμμα με 20€ με τις παροχές 3μηνου. Αλλά και εκεί έχω απορίες. Θα δεχτούν το πάσο το δικό μου, ενώ το νούμερο θα είναι στα στοιχεία του πατέρα μου ( δεν έχω φοιτητικές παροχές σε κανένα νούμερο της vodafone με το πάσο μου). Επίσης τι φραγή ακολουθεί η vodafone στα φοιτητικά της; Αν βάλουμε κάρτα 25€ και αγοράσουμε το πακέτο 10 μέρες μετά την ανανέωση τι θα συμβεί; Στις 90 μέρες θα μπει φραγή, θα μηδενιστεί το υπόλοιπο, το πακέτο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ έχουν περάσει 90 μέρες από την ανανέωση αλλά όχι από την αγορά του πακέτου; Τέλος πόσα χρήματα μπορεί να βάζει για να μην χάνονται χρήματα λόγω μηδενισμού; Αν μπορεί μου το απλοποιήσει κάποιος θα ήμουν ευγνώμων! Ευχαριστώ!

Edited by JOHN_ONLY

Το νουμερο που εχει να μπει καρτα 12 μηνες δε θα δεχόταν εισερχομενες για 9 μηνες, άρα σαν να μην υπήρχε. Παρε κατευθειαν νεο νουμερο και με την φοιτητική σου ταυτοτητα ια το εχεις στο ονομα σου και θα το εχεις και φοιτητικό. Πάνε απο καταστημα να βρεις και εύκολο νουμερακι.

15 minutes ago, JOHN_ONLY said:

Θα θέλαμε να το επαναφέρουμε το συγκεκριμένο νούμερο, δεν έχει χαθεί ακόμη. Στους 13 μήνες χάνεται.

Επικοινωνησε με τσατ και θα σου πουν. Λογικα θα χρειαστει να βαλεις λεφτα και μετα να πας με τον ιδιοκτητη της γραμμης (και τις ταυτοτητες σας) σε καταστημα για αλλαγη στοιχειων και μετα θα μπορεσεις να το κάνεις φοιτητικό. 

Μάλιστα, δεν μου ακούγεται ηθικό να σε αναγκάζουν να πετάξεις 13€ ανανέωση + κόστος φορητότητας, αλλά δεν μου κάνει τρομερή εντύπωση. Να σαι καλα!

2 ώρες πριν, JOHN_ONLY said:

Καλησπέρα, σκέφτομαι να μεταφέρω ένα cu νούμερο συγγενή  μου που έχει ~12 μήνες να μπει κάρτα ανανέωσης σε whatsup με 3€. ( Άραγε θα τα καταφέρω online, νομίζω ζητάει κωδικό από ένα sms, λόγω φραγής θα μπορέσω να το δω, αλλιώς γίνεται σε κατάστημα αίτηση;) Στη συνέχεια θα κάνω αίτηση για το φοιτητικό cu πρόγραμμα με 20€ με τις παροχές 3μηνου. Αλλά και εκεί έχω απορίες. Θα δεχτούν το πάσο το δικό μου, ενώ το νούμερο θα είναι στα στοιχεία του πατέρα μου ( δεν έχω φοιτητικές παροχές σε κανένα νούμερο της vodafone με το πάσο μου). Επίσης τι φραγή ακολουθεί η vodafone στα φοιτητικά της; Αν βάλουμε κάρτα 25€ και αγοράσουμε το πακέτο 10 μέρες μετά την ανανέωση τι θα συμβεί; Στις 90 μέρες θα μπει φραγή, θα μηδενιστεί το υπόλοιπο, το πακέτο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ έχουν περάσει 90 μέρες από την ανανέωση αλλά όχι από την αγορά του πακέτου; Τέλος πόσα χρήματα μπορεί να βάζει για να μην χάνονται χρήματα λόγω μηδενισμού; Αν μπορεί μου το απλοποιήσει κάποιος θα ήμουν ευγνώμων! Ευχαριστώ!

Αν είναι να πληρώσεις 25€ πλήρωσε 27 και κάνε το νούμερο cu stay on.Αφού απο ότι δείχνει το νούμερο δεν το έχετε τοσο ανάγκη,ετσι θα μένει ενεργό για 13 μήνες.

On 21/11/2025 at 4:44 ΜΜ, kmpatra said:

Οπότε αυτό ειναι ολο για Black Fr απο Voda, μονο για 6 μήνες, λογικά δεν θα υπάρξει αλλη προσφορά.   Το λέω επειδή θελω ενα τέτοιο πολύμηνο πακέτο και το 6μηνο σημαίνει οτι δεν θα μπορώ στη λήξη του να πάρω ούτε το 6μηνο με τα 49€, αφου θα ειμαι ήδη CU και δεν θα μου το δίνει...

Το νούμερο έμεινε στην άκρη επειδή το CU simply δεν δινόταν σε παλιό καταναλωτή της και πήραμε 2ο νούμερο. Για να μην πάρουμε και τρίτο, σκέφτομαι να σώσουμε με φορητότητα κάπως την κατάσταση.

Πατε σε κοσμοτε και γυρνατε cu αμεσα. Κατα προτίμηση σε κατάστημα κοσμοτε γιατι τις τελευταίες μέρες έχουν θεμα με τις online αιτήσεις.

Edited by kmpatra

10 ώρες πριν, gilbaba said:

Οπότε αυτό ειναι ολο για Black Fr απο Voda, μονο για 6 μήνες, λογικά δεν θα υπάρξει αλλη προσφορά.   Το λέω επειδή θελω ενα τέτοιο πολύμηνο πακέτο και το 6μηνο σημαίνει οτι δεν θα μπορώ στη λήξη του να πάρω ούτε το 6μηνο με τα 49€, αφου θα ειμαι ήδη CU και δεν θα μου το δίνει...

Μετά από 6 μηνες πας αλλού για άλλο προπληρωμένο πακετο. Πιστεύω οτι η φιλοσοφία των προπληρωμενων μηνών θα πετύχει, οπότε πολύ πιθανό να υπάρχουν συνέχεια κάποιες προσφορές. 

15 ώρες πριν, JOHN_ONLY said:

Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος,νομίζω στην vf η φραγή και στα φοιτητικά μπαίνει σαν τα κανονικά τα απλά,δηλαδή στους δύο μήνες μηδενίζεται το υπόλοιπο και τον τρίτο μήνα μπαίνει φραγή,υπήρχε ανακοίνωση αλλά δεν θυμάμαι καλά αν τελικά όντως είχε υλοποιηθεί. Τώρα για το πάσο καλό θα ήταν να κάνεις μία μεταβίβαση στο όνομα σου πριν φύγεις. Το φοιτητικό με τα 20 ευρώ το τρίμηνο το προωθούν εδώ και λίγους μήνες και στα καταστήματα τους,αυτό τι ακριβώς είναι;;;;Βάζεις το ποσό και αυτόματα μπαίνουν οι παροχές και για πόση χρονική διάρκεια είναι;;;;

2 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος,νομίζω στην vf η φραγή και στα φοιτητικά μπαίνει σαν τα κανονικά τα απλά,δηλαδή στους δύο μήνες μηδενίζεται το υπόλοιπο και τον τρίτο μήνα μπαίνει φραγή,υπήρχε ανακοίνωση αλλά δεν θυμάμαι καλά αν τελικά όντως είχε υλοποιηθεί. Τώρα για το πάσο καλό θα ήταν να κάνεις μία μεταβίβαση στο όνομα σου πριν φύγεις. Το φοιτητικό με τα 20 ευρώ το τρίμηνο το προωθούν εδώ και λίγους μήνες και στα καταστήματα τους,αυτό τι ακριβώς είναι;;;;Βάζεις το ποσό και αυτόματα μπαίνουν οι παροχές και για πόση χρονική διάρκεια είναι;;;;

Είναι σαν πακέτο στην εφαρμογή που το ενεργοποιείς και σου δίνει απεριόριστα λεπτά, 600 sms και 50gb με διάρκεια ένα μήνα για 3 μήνες. Έχει και rollover μου έχουν πει πωλητές. Ρώτησα και στο chat και μου είπαν πως οι παροχές ισχύουν κανονικά στην ΕΕ. 

Καλό πακέτο, το σκέφτομαι είναι η αλήθεια μιας και φαίνεται σαν κάτι μόνιμο που το βάζεις κάθε 3 μήνες, αλλά δεν ξέρω για τα 50gb. Θεωρητικά μου φτάνουν. Αν βγουν τα απεριόριστα τότε καλώς. 

Edited by dasnowy

Η κάρτα με τα 99ε που δίνει unlimited ομιλία και 300GB ανά μήνα με φορητοτητα αριθμού υπάρχει τώρα για αγορά; 

55 minutes ago, andval said:

Η κάρτα με τα 99ε που δίνει unlimited ομιλία και 300GB ανά μήνα με φορητοτητα αριθμού υπάρχει τώρα για αγορά; 

Υπάρχει τέτοιο;;;;