Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

13 minutes ago, gilbaba said:

Το ρωτώ και για το λόγο οτι δέχθηκα τηλφν όπου υπήρξε ο παρακάτω διάλογος: 

-Γεια σας, καλούμε για τον κωδικό Snappi που έχετε παρει!

-Δεν κατάλαβα, εσείς τι είστε, απο Vodafone ή απο Snappi?

- Από το CU είμαστε, απλά να σας υπενθυμίσουμε οτι έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Snappi και να λάβετε και 15€.

- Το κωδικό τον πήρα μολις προχθές, δεν εχω διορία να τον χρησιμοποιήσω δυο μήνες;

- Ναι φυσικά, απλά μια υπενθύμιση σας κάνουμε.

- Οκ ευχαριστώ για την υπενθύμιση τότε...

Επειδή μου φάνηκε περίεργο, δέχτηκε κανείς άλλος τέτοια κλήση;

Φαντάσου πόσο καλά πάει ο διαγωνισμός.. 😂😂😂

• Απαντήσεις 50,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1693

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1940

1 ώρα πριν, gilbaba said:

Το ρωτώ και για το λόγο οτι δέχθηκα τηλφν όπου υπήρξε ο παρακάτω διάλογος: 

-Γεια σας, καλούμε για τον κωδικό Snappi που έχετε παρει!

-Δεν κατάλαβα, εσείς τι είστε, απο Vodafone ή απο Snappi?

- Από το CU είμαστε, απλά να σας υπενθυμίσουμε οτι έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Snappi και να λάβετε και 15€.

- Το κωδικό τον πήρα μολις προχθές, δεν εχω διορία να τον χρησιμοποιήσω δυο μήνες;

- Ναι φυσικά, απλά μια υπενθύμιση σας κάνουμε.

- Οκ ευχαριστώ για την υπενθύμιση τότε...

Επειδή μου φάνηκε περίεργο, δέχτηκε κανείς άλλος τέτοια κλήση;

Μη σου φαίνεται περίεργο, παίρνουν και για bring a friend κωδικους, γενικως δειχνουν οτι ασχολούνται με τους πελάτες.

1 ώρα πριν, cu2goup said:

Φαντάσου πόσο καλά πάει ο διαγωνισμός.. 😂😂😂

Δεν γίνεται από την μία να μας δίνουν unlimited τσάμπα για 1 χρόνο με ενα ινστα ποστ κ μετά να μας ζητάει να ανοίξουμε τραπεζικό λογαριασμό...

8 minutes ago, kmpatra said:

Μη σου φαίνεται περίεργο, παίρνουν και για bring a friend κωδικους, γενικως δειχνουν οτι ασχολούνται με τους πελάτες.

Να απασχολούνται οι υπάλληλοι να μην βγάζεις γραμμή στην εξυπηρέτηση και να πληρώνεις για προτεραιότητα..

Καλησπέρα σας, θέλω να μετατρέψω την σιμ μου σε e sim. Δεν γίνεται μέσω mycu, αλλά μόνο μέσω my Vodafone.

Έχετε κάνει αυτή την διαδικασία εσείς; Αξίζει; Πόσο κοστίζει η μετάβαση; Δεν χάνεται η ιδιότητα του φοιτητικού μου σωστά;

ΥΓ 10€ κοστίζει 

image.thumb.png.35c1258d6dfef2be36bad994ada519a2.png

Edited by Inevar

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

1 ώρα πριν, Inevar said:

Έχετε κάνει αυτή την διαδικασία εσείς; Αξίζει; 

Δεν χάνεται η ιδιότητα του φοιτητικού μου σωστά;

Αν δεν το χρειαζεσαι δεν νομιζω οτι αξιζει, αλλα αυτο ειναι δικη μου γνωμη

οχι η φοιτιτικη ιδιοτητα δεν χανεται

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Δεν γίνεται από την μία να μας δίνουν unlimited τσάμπα για 1 χρόνο με ενα ινστα ποστ κ μετά να μας ζητάει να ανοίξουμε τραπεζικό λογαριασμό...

αλλο το ενα αλλο το αλλο :)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

το snappi τι είναι και με το cu τι σχέση έχει?? 

Edited by odim

FYq3uMkWAAEGir8.jpg

9 ώρες πριν, odim said:

Ψηφιακή τράπεζα. Κάποια από τα χαρακτηριστικά της είναι ελληνικό IBAN, δωρεάν μετατροπή νομίσματος, δεν χρεώνεσαι για αποστολές εντός SEPA.

Με το CU έχει συνεργασία όπου μπορείς με το άνοιγμα λογαριασμού να πάρεις 15€ δώρο, αν ξεκινήσεις την εγγραφή σου μέσω του link της CU. 

11 ώρες πριν, odim said:

2 ώρες πριν, paanos said:

Ψηφιακή τράπεζα. Κάποια από τα χαρακτηριστικά της είναι ελληνικό IBAN, δωρεάν μετατροπή νομίσματος, δεν χρεώνεσαι για αποστολές εντός SEPA.

Με το CU έχει συνεργασία όπου μπορείς με το άνοιγμα λογαριασμού να πάρεις 15€ δώρο, αν ξεκινήσεις την εγγραφή σου μέσω του link της CU. 

Τύπου revolut δηλαδή απλά με ελληνικό IBAN

Τέρμα τα απεριόριστα data, να ζήσουμε να τα θυμόμαστε!

https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/anakoinosi-kartokinitis-11-2025

Έπονται και οι υπόλοιποι φαντάζομαι. Λογικά ετοιμάζονται και προσφορές στα συμβόλαια με περισσότερα/απεριόριστα data, ή ετήσια καρτοκινητά, με αυτή την λογική. 

9 minutes ago, kmpatra said:

Έπονται και οι υπόλοιποι φαντάζομαι. Λογικά ετοιμάζονται και προσφορές στα συμβόλαια με περισσότερα/απεριόριστα data, ή ετήσια καρτοκινητά, με αυτή την λογική. 

Η Νόβα έχει ήδη -εδώ και χρόνια- κόψει τα απεριόριστα δεδομένα. Απλά, η Νόβα έχει 50GB ημερήσιο και 250GB εβδομαδιαίο πακέτο, φαντάζομαι ότι θα τα "αναπροσαρμόσει" (πετσοκόψει). Ειλικρινά, δεν γνωρίζω αν θα ακολουθήσει η Cosmote, φαντάζομαι όμως, ότι ο ετήσιος βάτραχος που έχω, θα τη γλυτώσει.

18 minutes ago, Mad_Scientist said:

Η Νόβα έχει ήδη -εδώ και χρόνια- κόψει τα απεριόριστα δεδομένα. Απλά, η Νόβα έχει 50GB ημερήσιο και 250GB εβδομαδιαίο πακέτο, φαντάζομαι ότι θα τα "αναπροσαρμόσει" (πετσοκόψει). Ειλικρινά, δεν γνωρίζω αν θα ακολουθήσει η Cosmote, φαντάζομαι όμως, ότι ο ετήσιος βάτραχος που έχω, θα τη γλυτώσει.

Η Nova δίνει πραγματικά απεριόριστα μέσω του Qvip και του f2go. Και μάλιστα σε τιμή χώμα.

1 hour ago, Mad_Scientist said:

https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/anakoinosi-kartokinitis-11-2025

Ενάμιση χρόνο μετά την μαύρη που έκοψε τα πακέτα με απεριόριστα βλέπουμε πως η vf αρχίζει και κόβει data από τα μεγάλα πακέτα,αλλά δεν καταργεί τα απεριόριστα όπως η άλλη

Και για να μην παρεξηγηθώ εννοώ από τα πακέτα όχι από τις προσφορές τύπου VIP

24 minutes ago, aektzhs 1 said:

Ενάμιση χρόνο μετά την μαύρη που έκοψε τα πακέτα με απεριόριστα βλέπουμε πως η vf αρχίζει και κόβει data από τα μεγάλα πακέτα,αλλά δεν καταργεί τα απεριόριστα όπως η άλλη

Και για να μην παρεξηγηθώ εννοώ από τα πακέτα όχι από τις προσφορές τύπου VIP

Μην παρεξηγηθείς.. θα σου κάνει thnx ο άλλος 

Χαμήλωσε αρκετά τα Gb και στο φοιτητικό και στο απλό cu. 

Μάλλον για να μη καταστρατηγεί τα συμβόλαια και το νέο cu στο φουλ 

Μάλλον ήρθε η ώρα για q vip όσο προλαβαίνουμε 

3 ώρες πριν, cu2goup said:

Μην παρεξηγηθείς.. θα σου κάνει thnx ο άλλος 

Εσύ γιατί έκανες dislike αν επιτρέπεται;;;;Πες μου που κάνω λάθος για να επαναδιατυπώσω

Κάνω λάθος όταν από πέρσι το Σεπτέμβριο η μαύρη έκοψε από το εμπορικά διαθέσιμο τα πακέτο με απεριόριστα data για 1 ημέρα και το έκανε 50 GB;;;;Είπα δεν μιλάω για προσφορές τύπου VIP αλλά για πακέτα των υφιστάμενων συνδρομητών. Ευτυχώς εδώ αυτά δεν τροποποιηθηκαν,αλλά η μείωση data στα μεγάλα πακέτα είναι κακό

Τελικά διάβασα καλύτερα την ανακοίνωση και γίνεται περικοπή και στα υφιστάμενα πακέτα τα ημερήσια κλπ

Edited by aektzhs 1
Διορ

1 ώρα πριν, Mad_Scientist said:

Still0219_00004-2-950x533.thumb.jpg.77a6638b7114edcd15c9fecf20896ed2.jpg

3 minutes ago, aektzhs 1 said:

Εσύ γιατί έκανες dislike αν επιτρέπεται;;;;Πες μου που κάνω λάθος για να επαναδιατυπώσω

Έχεις την εντύπωση ότι θα βγάλεις άκρη;;; 😉😉😂😂😂

23 minutes ago, aektzhs 1 said:

Κάνω λάθος όταν από πέρσι το Σεπτέμβριο η μαύρη έκοψε από το εμπορικά διαθέσιμο τα πακέτο με απεριόριστα data για 1 ημέρα και το έκανε 50 GB;;;;Είπα δεν μιλάω για προσφορές τύπου VIP αλλά για πακέτα των υφιστάμενων συνδρομητών. Ευτυχώς εδώ αυτά δεν τροποποιηθηκαν,αλλά η μείωση data στα μεγάλα πακέτα είναι κακό

Σου έκανα dislike γιατί έκανες thnx στον άλλον που παραπληροφορούσε όσον αφορά τα απεριόριστα της Nova.

Και φυσικά το έκανες απλώς για να ακυρώσεις το δικό μου dislike.

Edited by cu2goup

30 minutes ago, aektzhs 1 said:

Ξαναδιάβασε καλύτερα την ανακοίνωση. Όχι, η Vodafone δεν έκοψε τα GB του ημερήσιου πακέτου από απεριόριστα σε 50 όπως έκανε η Νόβα πριν ενάμιση χρόνο, τα έκοψε σε 15! Ομοίως, δεν έκοψε τα απεριόριστα εβδομαδιαία σε 250GB όπως η Νόβα, τα έκοψε σε 15! Επίσης, επιεικώς απαράδεκτη η κατάργηση του νυχτερινού πακέτου και (κυρίως) αυτού για τέσσερα συνεχόμενα Σαββατοκύριακα.