spiliot Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 Αν το βρει κάποιος ξανά να μας ενημερώσει παρακαλώ αφού όλοι οι καλοί χωράνε. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 14 minutes ago, VIPdriver said: Αρκεί το ταγκ να γίνει στο σωστό σχόλιο και μέσα στο χρονικό περιθωριο. Και λαικ κ φολοου. Πρέπει να ταγκάρουμε κάποιον φίλο μας; Εγώ έκανα Instagram μόνο κ μόνο για αυτό. Θα με κάνεις φίλο να σε ταγκάρω; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 12 minutes ago, cu2goup said: Πρέπει να ταγκάρουμε κάποιον φίλο μας; Εγώ έκανα Instagram μόνο κ μόνο για αυτό. Θα με κάνεις φίλο να σε ταγκάρω; Εγώ ούτε instagram έχω, αλλά ούτε και να χορεύω τανγκό ξέρω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 17 minutes ago, EllinikoNisi said: Εγώ ούτε instagram έχω, αλλά ούτε και να χορεύω τανγκό ξέρω. τανγκο μαθαινει ευκολα, και γνωριζεις και ωραια γκομενακια μιλαω εκ πειρας 😇 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 Όλοι follow στον HEO! 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 Μπορείς να κάνεις tag και τον λογαριασμό του myphone Και εγώ αυτό θα κάνω 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 (edited) 😄 μπήκα ακριβώς στις 12 στο march madness. Πατούσα να εξαργυρώσω δωράκια και μετά στην εξαργύρωση, σε χρόνο dt, δεν υπήρχε κανένα (κάποιος σε πρόλαβε κλπ). Οκ, το δοκίμασα. Πάμε για το instagram μπας και δούμε προκοπή. Edited March 19, 2025 by nickolasemp 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 (edited) Ξαναφόρτωσαν τα δώρα και έφυγαν εν ριπή οφθαλμού. Μία που είδα το ηχείο και το powerbank διαθέσιμο,πάτησα, μέχρι να βάλω τα στοιχεία μου δεν είχε μείνει τίποτα. Ήρθε e-mail επιβεβαίωσης βέβαια, δεν πρέπει να πέρασε λεπτό για να φύγουν όλα... @nickolasemp στις 12 εννοείς προφανώς. Edited March 19, 2025 by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 Προλαβα Airtag απο το τιποτα κατι ειναι κ αυτο 😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 Αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχουν μείνει και δύο κάμερες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 15 minutes ago, nickolasemp said: 😄 μπήκα ακριβώς στις 12 στο march madness. Πατούσα να εξαργυρώσω δωράκια και μετά στην εξαργύρωση, σε χρόνο dt, δεν υπήρχε κανένα (κάποιος σε πρόλαβε κλπ). Οκ, το δοκίμασα. Πάμε για το instagram μπας και δούμε προκοπή. Την καμερα της Xiaomi ηθελα αλλα αυτες εφυγαν πιο γρηγορα απο ολα μιλαμε εξαφανιστηκαν σε δευτερα.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 19 minutes ago, CamuCamu said: Προλαβα Airtag απο το τιποτα κατι ειναι κ αυτο 😂 Ομοιοπαθής!!! Τι το κάνουμε το airtag τώρα μου λες;; Μην μου πεις αυτό που ξέρω.. κάτι πιο σοβαρό! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 αμα δεν τα θελετε τα airtag της apple, σας τα αγοραζω ενα δεκαρικο 😆 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 2 ώρες πριν, tasosathan said: αμα δεν τα θελετε τα airtag της apple, σας τα αγοραζω ενα δεκαρικο 😆 Πάντως εγώ με ένα 20ρικάκι το δίνω το airtag. Όποιος θέλει pm. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 Μαζεψα όλες τις τρεχουσες προσφορες, διορθωστε ή προσθέστε εαν κατι ξεχασα: Νοβα *F2G Απεριόριστα όλα 15€ 1 χρονος *Q 99€/12μηνο Απεριόριστα όλα + 300σμσ Κοσμοτέ *What's up 13€/9 μήνες απερ λεπτά + 200gb + 300sms *Cosmokarta 15€/9 μήνες απερ+200gb+ 400σμσ 13€/9 μήνες 1.000 λεπτά + 200gb+ 300σμσ *Φρογκ 120€/12μηνο απερ λεπτα, 10gb, 100sms 144€/12μηνο 120' + απεριόριστο ιντερνετ Βοvταφον cu 13€/9 μήνες απεριόριστα λεπτά+data+200sms 49€/6μηνο απερ λεπτά + 10gb + 100sms 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 (edited) 9 minutes ago, VIPdriver said: 13€/9 μήνες απεριόριστα λεπτά+data+200sms +7€ κουπόνι από bring a friend (efood ή public) Edited March 19, 2025 by sou_d 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 7 ώρες πριν, VIPdriver said: αλλά σε grand συσκευασία... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 5 ώρες πριν, CamuCamu said: Την καμερα της Xiaomi ηθελα αλλα αυτες εφυγαν πιο γρηγορα απο ολα μιλαμε εξαφανιστηκαν σε δευτερα.. Σαν αστραπή. Τόσο, που άρπαξαν και 2 που δεν υπήρχαν!... Δείχνει υπόλοιπο -2! Που σημαίνει ότι όταν πέσουν μέσα οι 5 επόμενες, θα γίνουν αυτομάτως 3!... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 On 18/3/2025 at 3:52 ΜΜ, cu2goup said: . Ίσως αν επικοινωνούσαμε με τα κεντρικά του ΑΒ αλλά έχουν ένα νούμερο περίεργο που σου τελειώνει η κάρτα σε 1 λεπτό. Το τηλέφωνο Customer Care για το ΑΒ είναι 2111982792 (αστική χρέωση φυσικά). Όσα αρνητικά και αν λέμε για το ΑΒ εδώ μέσα, που ισχύουν, έχει πολύ καλό Customer Care. Εχω μιλήσει πολλές φορές μαζί τους. Βέβαια δεν νομίζω να ξέρουν σε αυτή την υπηρεσία αν η Vodafone θα συνεχίσει την συνεργασία. Μπορεί επίτηδες να μην ανακοινώνουν την παράταση γιατί αλλιώς θα κρατούσαμε τα κουπόνια και θα τα εξαργυρώναμε μια φορα΄στους 6 μήνες μονο σε προσφορές και μάλλον προσπαθούν να το αποφύγουν αυτό. Σημερα παραγγειλα από το eshop 50€ πράματα. Αφαιρέθηκαν 15€ κουπόνια. Πλήρωαα με κάρτα όταν μου τα φέρανε σπίτι. Γενικά ως υπηρεσία έμεινα ευχαριστημένος. Φυσικά είναι το ακριβότερο Σούπερ μαρκετ. Αν δεν είχα κουπόνια μάλλον δεν θα παραγγελνα από αυτό. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 2 ώρες πριν, opmgls said: Το τηλέφωνο Customer Care για το ΑΒ είναι 2111982792 (αστική χρέωση φυσικά). Όσα αρνητικά και αν λέμε για το ΑΒ εδώ μέσα, που ισχύουν, έχει πολύ καλό Customer Care. Εχω μιλήσει πολλές φορές μαζί τους. Βέβαια δεν νομίζω να ξέρουν σε αυτή την υπηρεσία αν η Vodafone θα συνεχίσει την συνεργασία. Μπορεί επίτηδες να μην ανακοινώνουν την παράταση γιατί αλλιώς θα κρατούσαμε τα κουπόνια και θα τα εξαργυρώναμε μια φορα΄στους 6 μήνες μονο σε προσφορές και μάλλον προσπαθούν να το αποφύγουν αυτό. Σημερα παραγγειλα από το eshop 50€ πράματα. Αφαιρέθηκαν 15€ κουπόνια. Πλήρωαα με κάρτα όταν μου τα φέρανε σπίτι. Γενικά ως υπηρεσία έμεινα ευχαριστημένος. Φυσικά είναι το ακριβότερο Σούπερ μαρκετ. Αν δεν είχα κουπόνια μάλλον δεν θα παραγγελνα από αυτό. Αυτό διορθώνεται με ένα τρόπο. Αγοράζεις στοχευμένα ένα προϊόν αυστηρά μόνο κάθε μήνα. Η λάδια ή χαρτικά ή κρέας ή ποτά και μετά έξοδος. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 (edited) 20 minutes ago, hercoulis said: Αυτό διορθώνεται με ένα τρόπο. Αγοράζεις στοχευμένα ένα προϊόν αυστηρά μόνο κάθε μήνα. Η λάδια ή χαρτικά ή κρέας ή ποτά και μετά έξοδος. Ακριβώς.. μόνο επιβεβαιωμένες πραγματικές προσφορές και τέλος.. Edited March 19, 2025 by cu2goup 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 ρε γατονια, πολυς κοσμος κερδισε τους 12μηνες απο οτι βλεπω κριμα να το παρω χαμπαρι τωρα ας ελπισουμε να προλαβουμε το τραινο 😵 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 Πιθανον Παρασκευή παλι. Για να δούμε.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. March 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2025 Τι είναι οι 12 μήνες που λέτε? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. March 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2025 5 minutes ago, EllinikoNisi said: Τι είναι οι 12 μήνες που λέτε? Εγιναν ηδη 3. Περισσεύουν αλλά 7 και συνήθως ενημερώνουν με ποστ στο ινστα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts