VIPdriver Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 3 minutes ago, cu2goup said: Εγώ το ξαναείπα και μακάρι να βγω ψεύτης. Θα γίνουμε Vodafone Βαρκελώνης. Αλίμονο στον ανθρωπάκο που θα έχει σύνδεση και δεν θα μπορεί να φύγει. Ενα ακομη θετικό της βονταφον είναι ότι εάν τους πεις ότι δεν έχεις κάλυψη, δεν διστάζουν να σε αφήσουν να φυγεις αζημιως. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 1 minute ago, VIPdriver said: Ενα ακομη θετικό της βονταφον είναι ότι εάν τους πεις ότι δεν έχεις κάλυψη, δεν διστάζουν να σε αφήσουν να φυγεις αζημιως. Μα κάλυψη θα έχεις.. οι ταχύτητες είναι το θέμα.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 (edited) Από αυτούς τους διαγωνισμούς πάντως δεν θα πάρουν απεριόριστα πάνω από 5-6.000 συνδέσεις. Προφανώς και δεν είναι συγκεντρωμένοι όλοι αυτοί σε μία περιοχή αλλά διεσπαρμένοι σε όλη την Ελλάδα. Δεν πιστεύω να είναι τόσο μεγάλη η επιβαρύνση, ίσως λίγο παραπάνω σε Αθήνα και θεσσαλονίκη Edited March 29, 2025 by kmpatra 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 2 minutes ago, cu2goup said: Μα κάλυψη θα έχεις.. οι ταχύτητες είναι το θέμα.. Εαν πραγματικά δεν θα έχεις ταχύτητες σε συμβόλαιο και το επιβεβαιώσει και το τεχνικό τμήμα, από μόνοι τους θα σου πουν εάν θέλεις να φυγεις. Ξέρουν ότι να σε κρατούν με το ζόρι δεν θα έχουν κέρδος. Το έχω ακούσει από λόγια εκπαιδευτή του 13830 ότι "δεν θέλουμε να κρατάμε δυσαρεστημένος πελατες" αρκεί να υπάρχει πραγματική αδυναμία κάλυψης/ταχυτητας. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 21 minutes ago, VIPdriver said: Εαν πραγματικά δεν θα έχεις ταχύτητες σε συμβόλαιο και το επιβεβαιώσει και το τεχνικό τμήμα, από μόνοι τους θα σου πουν εάν θέλεις να φυγεις. Ξέρουν ότι να σε κρατούν με το ζόρι δεν θα έχουν κέρδος. Το έχω ακούσει από λόγια εκπαιδευτή του 13830 ότι "δεν θέλουμε να κρατάμε δυσαρεστημένος πελατες" αρκεί να υπάρχει πραγματική αδυναμία κάλυψης/ταχυτητας. Δεν κάνεις δουλίτσα όμως με το να διώχνεις συμβόλαια και να μοιράζεις δωρεάν απεριόριστα.. τεσπα.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 2 minutes ago, cu2goup said: Δεν κάνεις δουλίτσα όμως με το να διώχνεις συμβόλαια και να μοιράζεις δωρεάν απεριόριστα.. τεσπα.. Χειρότερο είναι να κρατάς τον άλλο με το ζόρι, ενώ δεν παίρνει την αξία των υπηρεσιών που πληρωνει, διότι όταν θα έρθει η ημερομηνία της λήξης συμβολαίου θα φυγει τρέχοντας (και θα το πει και σε 7-8 φίλους του) και δεν θα ξαναγυρίσει. Η εξυπηρέτηση πελατων και το μάρκετινγκ της κόκκινης είναι σε άλλο επίπεδο. Το μοναδικό που την κρατάει από το να είναι πρωτη είναι ότι η κοσμοτέ έχει περισσοτερες κεραίες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 5 minutes ago, VIPdriver said: Χειρότερο είναι να κρατάς τον άλλο με το ζόρι, ενώ δεν παίρνει την αξία των υπηρεσιών που πληρωνει, διότι όταν θα έρθει η ημερομηνία της λήξης συμβολαίου θα φυγει τρέχοντας (και θα το πει και σε 7-8 φίλους του) και δεν θα ξαναγυρίσει. Η εξυπηρέτηση πελατων και το μάρκετινγκ της κόκκινης είναι σε άλλο επίπεδο. Το μοναδικό που την κρατάει από το να είναι πρωτη είναι ότι η κοσμοτέ έχει περισσοτερες κεραίες. Προφανώς αν είχε κάνει επενδύσεις σαν την Cosmote, δεν θα μοίραζε δωρεάν απεριόριστα.. κάπως πρέπει να βγουν τα λεφτά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 3 minutes ago, cu2goup said: Προφανώς αν είχε κάνει επενδύσεις σαν την Cosmote, δεν θα μοίραζε δωρεάν απεριόριστα.. κάπως πρέπει να βγουν τα λεφτά. Σε κάποια πραγματα δεν φτάνει μόνο να έχεις λεφτά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 Κωδικοί 1€ efood CUQ6JK8XIEC2 CUQ6DMP4BLIK CUQ69GDJ8LO4 CUQ6CUNVH4PS 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Σε κάποια πραγματα δεν φτάνει μόνο να έχεις λεφτά. Κατά τα άλλα, αν κόψει (που εκεί φαίνεται να πηγαίνει το πράγμα) το AB από το drop, θα της μείνουν πιο πολλά λεφτά τελικά σε σχέση με την προσφορά του insta. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 1 hour ago, cu2goup said: Κατά τα άλλα, αν κόψει (που εκεί φαίνεται να πηγαίνει το πράγμα) το AB από το drop, θα της μείνουν πιο πολλά λεφτά τελικά σε σχέση με την προσφορά του insta. Ίσως είναι ανταποδοτικά. Μπορεί δηλαδή η ΑΒ να χρησιμοποιεί Vodafone στα καταστήματα της. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 34 minutes ago, EllinikoNisi said: Ίσως είναι ανταποδοτικά. Μπορεί δηλαδή η ΑΒ να χρησιμοποιεί Vodafone στα καταστήματα της. Εγώ τις έχω πάρει τις κάρτες φορητότητας .. 1/4 προχωράω αν δεν ανανεώσουν με τα ΑΒ. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 Πάλι γκρίνια... Ότι και να σας κάνει ικανοποιημένοι δεν είστε... ... ... 😋😋😉😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 δεν εχω παρει τα ΔΩΡΕΑΝ λεπτα και ΜΒ απο το insta ειμαι ο μονος και να κανω υπομονη μεχρο δευτερα ή πηγα στον κουβα;;; 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 8 minutes ago, HEO said: δεν εχω παρει τα ΔΩΡΕΑΝ λεπτα και ΜΒ απο το insta ειμαι ο μονος και να κανω υπομονη μεχρο δευτερα ή πηγα στον κουβα;;; Ούτε εγώ τα πήρα, βέβαια εγώ δεν έχω και Instagram 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 Καλησπέρα έκανα αίτημα φορητότητας αλλά στο σημείο που επισυναπτεις την φωτογραφία ταυτότητας εμπρος και πίσω και την selfie κολλάει στο σημείο της αποστολής 2/2 τι φάση; 1 Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 47 minutes ago, HEO said: δεν εχω παρει τα ΔΩΡΕΑΝ λεπτα και ΜΒ απο το insta ειμαι ο μονος και να κανω υπομονη μεχρο δευτερα ή πηγα στον κουβα;;; 1-2 εβδομάδες υπομονή, αρκει να έκανες σωστά τα βήματα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 1 hour ago, HEO said: δεν εχω παρει τα ΔΩΡΕΑΝ λεπτα και ΜΒ απο το insta ειμαι ο μονος και να κανω υπομονη μεχρο δευτερα ή πηγα στον κουβα;;; εννοείς ότι δεν πήρες μήνυμα ή ότι δεν τα πήρες σε παροχές? γιατί απ'ότι κατάλαβα, θα ενημερωθουμε ξανά για όταν είναι να μπουν οι παροχές - γιατί σύμφωνα με την απάντησή τους, πρώτα θα ενημερωθούν ΟΛΟΙ οι νικητές και μετά θα ξεκινησει η "αποστολή" των δώρων. Οπότε, έχει ο Θεός.. 1 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 Κι εγώ δεν έχω πάρει μήνυμα αλλά έκανα τη διαδικασία κατά τις 2μμ, νομίζω σωστά...Λογικά θα ενημερώσουν από Δευτέρα, μάλλον το ΣΚ το "μαγαζί" έχει ρεπό... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 2 ώρες πριν, HEO said: δεν εχω παρει τα ΔΩΡΕΑΝ λεπτα και ΜΒ απο το insta ειμαι ο μονος και να κανω υπομονη μεχρο δευτερα ή πηγα στον κουβα;;; Υπομονή. Άλλωστε το γράφουν, "μέχρι την επόμενη εβδομάδα". 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 Μόλις έστειλαν μήνυμα για τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας και data για ένα έτος! Δεν είχα κάνει like στο comment, αλλά είχα κάνει like στο post, όπως έλεγε εξάλλου. Tag έναν φίλο. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 5 ώρες πριν, cu2goup said: Εγώ τις έχω πάρει τις κάρτες φορητότητας .. 1/4 προχωράω αν δεν ανανεώσουν με τα ΑΒ. Έδωσες δηλαδή 9 ευρουλάκια έτσι ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 1 ώρα πριν, ParafronGR said: εννοείς ότι δεν πήρες μήνυμα ή ότι δεν τα πήρες σε παροχές? δεν πηρα μηνυμα, ουτε η ανηψια μου πηρε μαλλον απο Δευτερα 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 (edited) 10 minutes ago, sou_d said: Έδωσες δηλαδή 9 ευρουλάκια έτσι ; Τα 9 τα έδωσα για να μην χάσω την προσφορά της κοντ. Αλλά θα τα πάρω πίσω αν συνεχιστεί η συνεργασία με τα ΑΒ της βοντ. Μπρος κοντ και πίσω βοντ 😉 Edited March 29, 2025 by cu2goup 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 (edited) Ήρθε και σ' εμένα! Γλυτώνω 55€ που θα έδινα στην πράσινη το καλοκαίρι + 13 για το Πάσχα στο εξοχικό. Ευχαριστώ που το αναφέρατε εδώ γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι! Edited March 29, 2025 by marios239 9 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts