Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 16/3/2025 at 9:13 ΠΜ, panossgo said:

Το cu δίνει καλύτερες, περισσότερα GB δεδομένα, δωρεάν SMS (0 δωρεάν SMS στο F2G της Nova), δεν αναγκάζεσαι να βάλεις 13 ευρώ κάρτα, που αν προσθέσεις και αυτά που χάνεις επειδή ...λήξανε...και αν προσθέσεις και τα GB που σου βάζει με το ζόρι αν τελειώσουν τα data σου...

Αυτά μου έρχονται τώρα, πιθανόν να είναι κι άλλα που κάνουν τη "φτηνή" καρτοκινητή ΑΚΡΙΒΗ.

Expand  

IMG_6935.png

Έχει κάτι  τσίμπλες 150μβ κάθε εβδομάδα. 
Δε ξέρω αν αυτό σε σώζει από το 2€. Δηλαδή αν δεν ανοίξεις καθόλου τα δεδομένα και έχοντας αυτά τη γλυτωνεις. 

Edited by hercoulis

Δεν φτασανε τους 20κ ποντους να εξαφανιστουν και τα ακουστικα? 

Περιεργο..🤣

Απορια μονο ΠΣΚ δινει 600αρες??

On 13/3/2025 at 9:33 ΠΜ, opmgls said:

OK, αλλά αφού λεγεται εδώ μέσα ότι ειναι στημένος ο διαγωνισμός και παίρνουν τα δώρα κάποιοι "γνωστοί" αυτών που δουλεύουν στην εταιρεία, μπορειται να περιγράψετε τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αυτό; Τον μηχανισμό εννοώ όχι ονόματα νικητών ή υπαλλήλων.

Expand  

Στημενος δεν ειναι ψαχτειτε λιγο στο περας των γραπτων εδω και ισως βρειτε την απαντηση.. 

On 14/3/2025 at 3:20 ΜΜ, opmgls said:

Τελευταία μέρα εξαργύρωσης Παρασκευή 31 Μαρτίου. Όλοι ευχόμαστε ότι θα παραταθεί αυτή η προσφορά.

Expand  

On 13/3/2025 at 3:51 ΜΜ, HEO said:

• Οι ενεργοποιημένοι κωδικοί μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι και την Παρασκευή 31/03/2025.
Expand  

Πάντως 31/03/2025 είναι Δευτέρα... 🙄🤓😁

On 14/3/2025 at 9:35 ΜΜ, gpapas640 said:

Καλά, δε χρειάζεται και excel. Κάθε φορά που εξαργυρώνεις έναν κωδικός το σημειώνεις σε ένα χαρτάκι.

Expand  

On 14/3/2025 at 10:18 ΜΜ, HEO said:

Αν έχεις ένα λογαριασμό ναι, το χαρτάκι βολεύει 

Αν έχεις πολλούς χάνεις την μπάλα χωρίς excel 

Expand  

Εγώ χρησιμοποιώ τη δυνατότητα της εφαρμογής να βλέπω τις αποδείξεις. Ξέρω ότι όσες Πέμπτες ακολουθούν την τελευταία αγορά>15€, τόσες CU 3ευρες είναι μαζεμένες.

Σημ. Κι εγώ έχω εξαργυρώσει μέχρι 18€ από CU 3ευρες, ήτοι συγκομιδή 6 εβδομάδων. 😎

Screenshot_20250317_011125_AB.jpg

On 16/3/2025 at 10:28 ΜΜ, CamuCamu said:

Δεν φτασανε τους 20κ ποντους να εξαφανιστουν και τα ακουστικα? 

Περιεργο..🤣

Απορια μονο ΠΣΚ δινει 600αρες??

Στημενος δεν ειναι ψαχτειτε λιγο στο περας των γραπτων εδω και ισως βρειτε την απαντηση.. 

Expand  

Τι εννοείς;

Να βάλουμε εφαρμογή ώστε να βλέπουμε οριζόντια την οθόνη για να μην κρύβονται οι πλανήτες;

Να συνδέσουμε ποντίκι για να χτυπάμε ταυτόχρονα τους πλανήτες για να προλαβαίνουμε να τους σκοτώνουμε;;

Και τη στιγμή της εξαργύρωσης που θα κολλάει το σύμπαν; Έχει και εκεί εφαρμογή να βάλουμε;;

Είναι τουλάχιστον ηλίθιο να ασχολείσαι για 50 δωράκια τα οποία θα πάρει ο πιο γρήγορος και ασχολούνται χιλιάδες με αυτό.

Άσε που τα φτηνά δώρα αν τα είχες πραγματικά ανάγκη, θα τα είχες αγοράσει ήδη , δεν θα περίμενες τον "διαγωνισμό". Τα ακριβά δεν θα σε αφήσουν να τα πάρεις.

Ενδιαφέρομαι να χτυπήσω την προσφορά 49€ απεριόριστη ομιλία + 10GB για 6 μήνες γιατί είναι σαν η vodafone να έφερε πίσω την 8ευρη καρτα. Όμως αυτό είναι. Ονο για νεους συνδρομητές έχω το φοιτιτικο CU και ένα κύριο Q. Τώρα σκέφτομαι να κάνω φοριτοτιτα την Q στην CU. Όμως στην CU έχω 2€ υπολιπο που λείπουν τελη Απρίλιο και από 20 Απριλίου η Vodafone κάνει τιμολογιακες αλλαγές και έχω 1 μήνα μετά από την αλλαγή να καταγηλω την σύμβαση αλλά θα απενργοπηθη ο αριθμός αυτός. Η ΕΕΤΤ λει μετά από τη απενεργοπιση καρτοκινιτου ο πελάτης έχει στην διάθεσή 6 μήνες να το επαναφέρει η να πάει σε άλλη εταιρία ισχύ και εδώ συτο;

20 ώρες πριν, cu2goup said:

Τι εννοείς;

Να βάλουμε εφαρμογή ώστε να βλέπουμε οριζόντια την οθόνη για να μην κρύβονται οι πλανήτες;

Να συνδέσουμε ποντίκι για να χτυπάμε ταυτόχρονα τους πλανήτες για να προλαβαίνουμε να τους σκοτώνουμε;;

Και τη στιγμή της εξαργύρωσης που θα κολλάει το σύμπαν; Έχει και εκεί εφαρμογή να βάλουμε;;

Είναι τουλάχιστον ηλίθιο να ασχολείσαι για 50 δωράκια τα οποία θα πάρει ο πιο γρήγορος και ασχολούνται χιλιάδες με αυτό.

Άσε που τα φτηνά δώρα αν τα είχες πραγματικά ανάγκη, θα τα είχες αγοράσει ήδη , δεν θα περίμενες τον "διαγωνισμό". Τα ακριβά δεν θα σε αφήσουν να τα πάρεις.

Expand  

Αυτο που λετε οι περισσοτεροι οτι κολλαει ισχυε στο περσινο φιασκο αν και σε μενα αναθεμα αν κολλησε για πολυ λιγο μηπως εχει να κανει με την συνδεση σας? 

Επισης φετος υποσχονται 200+ δωρακια αν μιλαμε για τετοιο "παπατζιλικι" ειναι για ολικο μαυρισμα. 

Εγω οπως και να χει παω για τα πολλα δεν χανω κατι σε αυτη τη περιπτωση.. 

Ουτε υποστηρικτης της Κοκκινης ειμαι ουτε τιποτα απλος πελατης ειμαι και παντοτε αναφερω τα θετικα/αρνητικα στην λειτουργια του δικτυου αλλα και τα τιμολογιακα "φαουλ" τους. 

Για εξαιρετικά περιορισμένο κοινό το πρώτο ερώτημα, ξέρει κανείς αν τα απεριόριστα δεδομένα/ομιλία από διαγωνισμούς ισχύουν στην ΕΕ; Έχω το ετήσιο δωρεάν από πέρυσι.

Αν δεν ισχύουν, κάτι που πιθανώς θα ξέρουν να απαντήσουν περισσότεροι, σε αφήνει χωρίς δεδομένα μέχρι να πάρεις πακέτο ή δουλεύουν αυτόματα με τη μέγιστη χρέωση που επιβάλλει η ΕΕ;

Edited by spiliot

12 ώρες πριν, spiliot said:

Για εξαιρετικά περιορισμένο κοινό το πρώτο ερώτημα, ξέρει κανείς αν τα απεριόριστα δεδομένα/ομιλία από διαγωνισμούς ισχύουν στην ΕΕ; Έχω το ετήσιο δωρεάν από πέρυσι.

Αν δεν ισχύουν, κάτι που πιθανώς θα ξέρουν να απαντήσουν περισσότεροι, σε αφήνει χωρίς δεδομένα μέχρι να πάρεις πακέτο ή δουλεύουν αυτόματα με τη μέγιστη χρέωση που επιβάλλει η ΕΕ;

Expand  

Τα απεριόριστα δεν είναι μόνα τούς.. όπως βλέπεις και στη φωτό κάτω στηρίζονται πάνω σε ενεργοποιημένο πακέτο.

Άρα σίγουρα τα δεδομένα του πακέτου ισχύουν στην ΕΕ.

Τα απεριόριστα δεν νομίζω να ισχύουν.

Screenshot_2025-03-17-12-29-28-936_gr.mobile.vodafone.jpg

Edited by cu2goup

On 16/3/2025 at 11:08 ΜΜ, johndouk said:

Πάντως 31/03/2025 είναι Δευτέρα... 🙄🤓

Expand  

Πράγματι! Εμείς που το αναφέραμε το πήραμε από την εφαρμογή, που έτσι το γράφει, χωρς να κοιτάξουμε οτ ημερολόγιο.
Αυτό που προφανως συνέβη είναι οτι αρχικά η προθεσμία εξαργύρωσης των 3ευρων κουπονιων από CU έληγε Παρασκευή 31/01/2025. Οπότε όταν παρατάθηκε το άτομο που έκανε την διόρθωση άλλαξε μονο τον μήνο απο 01 σε 03 και τίποτα άλλο.
ΥΓ. Ακόμη τίποτα. Δεν έχει δοθεί επόμενη παράταση. :classic_unsure:

11 ώρες πριν, sou_d said:

Αυτό το είδαμε; Παίρνει και bring a friend

Screenshot_2025-03-17-14-02-49-76_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Expand  

Αφού ρε φίλε εσύ τα βλέπεις πρώτος πάντα, τι ρωτάς αν το είδαμε; 😉😂😂

11 ώρες πριν, cu2goup said:

Αφού ρε φίλε εσύ τα βλέπεις πρώτος πάντα, τι ρωτάς αν το είδαμε; 😉😂😂

Expand  

Άλλαξα γυαλιά μπρε, για αυτό!

Ευχαριστούμε @sou_d !

Χτυπάει αλύπητα τον ανταγωνισμό (δλδ την κοσμοτε) η βονταφονάρα!

Οι επιλογές του σαιτ, για όλα τα γούστα:Screenshot_2025031.thumb.jpg.3ae8aafd1bafe8b5e0465602753478b6.jpg

10 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ευχαριστούμε @sou_d !

Οι επιλογές του σαιτ, για όλα τα γούστα:Screenshot_2025031.thumb.jpg.3ae8aafd1bafe8b5e0465602753478b6.jpg

Expand  

Μία την παινεύεις μία την κατηγορείς... 😂😂😂

10 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ευχαριστούμε @sou_d !

Expand  

Μην ανησυχείς θα κάνει Copy paste άμα χάνει πελατακια 😏

Καλά να πάθει μπορεί να γίνει πιο ανταγωνιστική,το αντίστοιχο CU είναι What's Up. 

Το CU βαράει προσφορές, και όχι δεν υπάρχει δικαιολογία είμαστε το καλύτερο δίκτυο,πληρώνουμε και παροχές.

Expand  

Όπως σου είπε και ο @cu2group κι εμένα μαζί με το δώρο μου ενεργοποίησαν κι ένα cu με απολα (τότε). Τα data και τα sms του "με απ' όλα" ήταν διαθέσιμα στο εξωτερικό (εντός ΕΕ) κι έτσι δεν χρειάστηκε να αγοράσω τπτ για ένα χρόνο. Αν τα έχεις ξοδέψει προτίμησε να πάρεις big bang που είναι διαθέσιμα όλα τα GB που δίνει στο εξωτερικό 

10 ώρες πριν, konstantinos77 said:

Μία την παινεύεις μία την κατηγορείς... 😂😂😂

Expand  

Εννοείται, όπως όλες. Δεν χωράνε οπαδικά στο πορτοφόλι!

Expand  

Τα δικά μου απεριόριστα δώρο για ένα χρόνο (λήξαν τέλος Ιανουαρίου ) δεν δουλευαν στην Γερμανία , ενώ τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας δουλευανε 

Αναγκαστηκά αγόραζα πακέτο. 

Στο εξωτερικό ισχύει αναλόγως τί προσφορά έχεις:

1) Σε προσφορές "όλα απεριόριστα" που πρέπει να βάλεις κάποιο πακέτο, έχεις τα GB του πακέτου. 

2) Σε προσφορές τύπου "βάλε 13€ κάρτα και θα έχεις απεριόριστα για 3 μήνες" ή σε απερίοριστα που δίνονται από διαγωνισμούς, ΔΕΝ ισχύουν τα GB στο εξωτερικό. 

Επίσης, δεν ισχύουν όλα τα δώρα (bring a friend, shake it κτλ).

Το καλύτερο πακέτο που μπορεί να βάλει κάποιος με CU για εξωτερικό (πάντα στην ΕΕ) είναι το Big Bag Max (ή όπως αλλιώς λέγεται) που δίνει 200gb με 12,5€. Εκεί δεν υπάρχει "ορθή χρήση εξωτερικού" και μπορεί κάποιος να καταναλώσει και τα 200gb σε καθεστώς περιαγωγής. 

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Διαγωνισμός DATA ΚΑΙ ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ

Εαν δεν έχετε instagram, φτιάξτε διότι το cu έχει διαγωνισμό για απεριοριστα λεπτα και data για 1 χρονο και από ότι κατάλαβα στους όρους δεν είναι με κλήρωση, αρκει να ταγκάρετε μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο. Σήμερα (edit: 14/3) ήταν το 3ο ποστ από συνολικά 10 ποστς που θα γινουν μέσα στον Μάρτιο. Για οδηγίες και λεπτομέρειες δείτε τους όρους στο bio του επίσημου instagram λογαριασμού του cu.

ΥΓ: https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/diagonismoi/oroi-proupotheseis-diagonismou-instagram-diagonismos-unlimited-data-lepta/?fbclid=PAY2xjawJFUl1leHRuA2FlbQIxMQABpslkzxERLINMlKyKlvEe0ieDnP64-lLf9FJTTAnR7yaFzAb_bLW5uzrh1Q_aem__v1W9miWvCkWmeB4QX-2ZA

Edited by VIPdriver

4 ώρες πριν, VIPdriver said:

Διαγωνισμός DATA ΚΑΙ ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ

Εαν δεν έχετε instagram, φτιάξτε διότι το cu έχει διαγωνισμό για απεριοριστα λεπτα και data για 1 χρονο και από ότι κατάλαβα στους όρους δεν είναι με κλήρωση, αρκει να ταγκάρετε μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο. Σήμερα ήταν το 3ο ποστ από συνολικά 10 ποστς που θα γινουν μέσα στον Μάρτιο. Για οδηγίες και λεπτομέρειες δείτε τους όρους στο bio του επίσημου instagram λογαριασμού του cu.

Expand  

Από τις 14/3 που έτρεξε ο διαγωνισμός και έκανα τα βήματα, δεν έχω λάβει τίποτα στο instagram από την σελίδα τους πάντως……