sou_d Δημ. Τετάρτη στις 02:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:26 μμ 4 ώρες πριν, hercoulis said: Όχι, Ακωδικοποιητο πήγε. Δέχτηκε το: UNLIMITED DATA για 30 μέρες + ΔΩΡΟ Ηχείο Μόλις τώρα δοκίμασα με το cu200 και πέρασε μια χαρά 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τετάρτη στις 03:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:17 μμ 2 ώρες είχα το πρωί. Τωρα που το σκέφτομαι δε δοκίμασα με ένα άλλο browser 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν τίποτα ακόμα με το νέο vodafone sharing που θα ξεκινούσε στις 28/1/25 Τους ζήτησα να μου απαντήσουν με γραπτό αίτημα και θα καταφύγω στην ΕΕΤΤ. δεν παίζονται στην vodafone......... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν τα κουπονια των 3 ευρω απο τον ΑΒ δεν υπαρχουν πια αν πας να παρεις λεει οτι εξαντληθηκαν, οτι φαγαμε, φαγαμε 😞 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) 39 minutes ago, DEERHUNTER said: τίποτα ακόμα με το νέο vodafone sharing που θα ξεκινούσε στις 28/1/25 Τους ζήτησα να μου απαντήσουν με γραπτό αίτημα και θα καταφύγω στην ΕΕΤΤ. δεν παίζονται στην vodafone......... δεν θυμαμαι άλλοτε,αλλαγή προς οφελος του καταναλωτη να αναβάλλεται. Συνηθως οι αυξησεις αναβάλλονταν για λίγο και στις 3 εταιρίες. Edited 23 ώρες πριν by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 8 minutes ago, HEO said: τα κουπονια των 3 ευρω απο τον ΑΒ δεν υπαρχουν πια αν πας να παρεις λεει οτι εξαντληθηκαν, οτι φαγαμε, φαγαμε 😞 Σήμερα το πρωί εγώ πήρα 2 πάντως.... Έχουν άραγε περιορισμένο αριθμό κουπονιών μεσ' την ημέρα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 11 minutes ago, Titarasaudi said: Έχουν άραγε περιορισμένο αριθμό κουπονιών μεσ' την ημέρα; ετσι φαινεται 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 13 minutes ago, Titarasaudi said: Σήμερα το πρωί εγώ πήρα 2 πάντως.... Έχουν άραγε περιορισμένο αριθμό κουπονιών μεσ' την ημέρα; Κι εγώ τα πήρα το πρωί.. Αυτό μας έλειπε να τρέχουμε να προλάβουμε και το 3€ .. Την κάνω για προσφορά frre2go και θα ψωνίζω από Σκλαβενίτη όπως τον παλιό καλό καιρό!! 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Την πάτησα και εγώ με τα κουπόνια σήμερα... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 46 minutes ago, kmpatra said: δεν θυμαμαι άλλοτε,αλλαγή προς οφελος του καταναλωτη να αναβάλλεται. Συνηθως οι αυξησεις αναβάλλονταν για λίγο και στις 3 εταιρίες. Θυμάσαι άλλη αλλαγή προς όφελος του καταναλωτή από τον κόκκινο τιτανικό; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Σχετικά με το κουπόνι ΑΒ, εγώ το πήρα σήμερα στις 16:05. Άμα το κόψουνε άστα να πάνε. Σίγουρα θα δοκιμάσω να φορτίζω f2g ή whatsup για τα απεριοριστα δεδομένα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Υπάρχει ειδοποίηση χαμένων κλήσεων με SMS στο CU (παρόμοια με το f2g); 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν (edited) 10 ώρες πριν, VIPdriver said: Θυμάσαι άλλη αλλαγή προς όφελος του καταναλωτή από τον κόκκινο τιτανικό; Θυμάμαι από την Πράσινη Κάμπια!!! 😁😁😂😂😂 Edited 12 ώρες πριν by konstantinos77 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 5 ώρες πριν, Bas said: Υπάρχει ειδοποίηση χαμένων κλήσεων με SMS στο CU (παρόμοια με το f2g); Υπάρχει ναι.. αλλά τόσο τέλεια όσο του free2go δεν είναι.. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 18 minutes ago, cu2goup said: Υπάρχει ναι.. αλλά τόσο τέλεια όσο του free2go δεν είναι.. Και με ποιο τρόπο μπορούμε να της ενεργοποιήσουμε; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 5 minutes ago, Bas said: Και με ποιο τρόπο μπορούμε να της ενεργοποιήσουμε; https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/upiresies-diktuou/ 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 35 minutes ago, cu2goup said: Υπάρχει ναι.. αλλά τόσο τέλεια όσο του free2go δεν είναι.. Σε εμένα μία χαρά δουλεύει!! 😊 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) Έστειλαν sms στην κόρη μου να δηλώσει ότι είναι <29 για να πάρει 50GB για 3 μήνες. ΔΕΝ έβαλαν τπτ. Οπότε έκανα συνομιλία στο chat και έβαλαν 990GB για 3 μήνες!!! Όσο για το 3ευρω το πήρα και εγώ εχθές περίπου 3μμ. Κάποιος είχε γράψει αν θυμάμαι καλά ότι παρατάθηκε ως τον Μάρτιο. Edited 5 ώρες πριν by balkos 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Με όσα διαβάζω η Vodafone δεν αποτελεί πλέον ελκυστικό πάροχο έχοντας κόψει σχεδόν τα πάντα προς όφελος των καταναλωτών. Ήθελα να ήξερα δεν έχουν απώλεια συνδρομητών με αυτά που κάνουν και αν έχουν δεν τους ενδιαφέρει; Αν δεν είναι πια κερδοφόρα επιχείρηση ας τη κλείσουν ή ας την πουλήσουν αλλού γιατί όπως πάνε θα περιοριστούν σε ένα μικρό μερίδιο της αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 29 minutes ago, Sakis077 said: Με όσα διαβάζω η Vodafone δεν αποτελεί πλέον ελκυστικό πάροχο έχοντας κόψει σχεδόν τα πάντα προς όφελος των καταναλωτών. Ήθελα να ήξερα δεν έχουν απώλεια συνδρομητών με αυτά που κάνουν και αν έχουν δεν τους ενδιαφέρει; Αν δεν είναι πια κερδοφόρα επιχείρηση ας τη κλείσουν ή ας την πουλήσουν αλλού γιατί όπως πάνε θα περιοριστούν σε ένα μικρό μερίδιο της αγοράς. Ένα ελάχιστο ποσοστό ξέρει τι πραγματικά το συμφέρει. Πολλοί δεν γνωρίζουν τι σημαίνει φορητότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 36 minutes ago, Sakis077 said: Με όσα διαβάζω η Vodafone δεν αποτελεί πλέον ελκυστικό πάροχο έχοντας κόψει σχεδόν τα πάντα προς όφελος των καταναλωτών. Ήθελα να ήξερα δεν έχουν απώλεια συνδρομητών με αυτά που κάνουν και αν έχουν δεν τους ενδιαφέρει; Αν δεν είναι πια κερδοφόρα επιχείρηση ας τη κλείσουν ή ας την πουλήσουν αλλού γιατί όπως πάνε θα περιοριστούν σε ένα μικρό μερίδιο της αγοράς. Σχετικά με καρτοκινητή CU, γιατί σε αυτο το νήμα γράφουμε τώρα, πέρα απο τις τυπικές τιμές καταλόγου χρειάζεται να συμπερίλαβεις στην αποτίμηση την αξίας των ευρώ που δίνει ο συνδρομητής, και τις πολλές διάφορες προσφορές που δίνει σέ πάρα πολλους χρήστες (αλλά όχι πάντα τις ίδιες σε όλους). Αυτό θα το καταλάβει κάποιος μόνο αν χρησιμοποιήσει την υπηρεσία για κάμποσους μήνες. Φυσικα και δεν λέω ότι ειναι η καλύτερη ή η πιο συμφέρουσα εταιρεία κινητής. Κατά την άποψη μου καμιά από τις τρεις δεν είναι συμφέρουσα, απλά δεν είνα μακριά από τις άλλες η κοκκινη, αν συνυπολογίσεις τα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 53 minutes ago, VIPdriver said: Πολλοί δεν γνωρίζουν τι σημαίνει φορητότητα... Γιατί ξέρεις εσύ;;; 😳😳🤔🤔 Όλο φεύγεις και δεν φεύγεις!! 😂😂😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Just now, konstantinos77 said: Γιατί ξέρεις εσύ;;; 😳😳🤔🤔 Όλο φεύγεις και δεν φεύγεις!! 😂😂😂 Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω κάνει ποτέ μου φορητότητα! Δεν μπορώ τα νούμερα τρανσφόρμερς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 5 minutes ago, konstantinos77 said: Γιατί ξέρεις εσύ;;; 😳😳🤔🤔 Όλο φεύγεις και δεν φεύγεις!! 😂😂😂 Καλά αυτός θα φοβάται να δώσει τίποτα στοιχεία ταυτότητας ή αριθμό κάρτας. Σου λέει "κάτσε μη σπάσει κάνας διάολος το πόδι του και μου κλέψουν τα στοιχεία".. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 1 minute ago, VIPdriver said: Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω κάνει ποτέ μου φορητότητα! Δεν μπορώ τα νούμερα τρανσφόρμερς... Διακρίνω μία τρανσφοβία... 😂😂😂 Βαριούνται οι περισσότεροι... Προσωπικά θα έκανα φορητότητα αν δεν ήμουν ικανοποιημένος, απλά θα πρόσεχα που θα πήγαινα για να είμαι όσο τον δυαντόν περισσότερο σίγουρος για το που πηγαίνω... 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts