Nikolas14 Δημ. Δευτέρα στις 08:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:09 μμ 7 ώρες πριν, elkons said: Προσπαθούν να αντιγράψουν κάτι τύπου Cu around με Cosmote deals for you έχω έχω καταλάβει Η Cosmote παίζει να το χει απο το 14 💀 Πολύ αργά αλλά το έβαλαν… καλό σημάδι είναι αυτό. 4 ώρες πριν, cu2goup said: Είναι μικρός για να έχει ιστορίες με συμβόλαια. Καρτοκινητός είναι.. Ξέρω κόσμο αρκετό που επαναπαύεται σε καρτοκινητό, πχ η μάνα μου. Επίσης συνάδελφος που χρυσοπλήρωνε τη Cosmote της έδωσαν μια προσφορά για ανανέωση που ήταν κοντά στα 28€ και της λέω φύγε Vodafone, θα σου βγει πιο φθηνά και πήγε ένα πρωί σε κατάστημα και μου λέει έκανα φορητότητα σε καρτοσυμβοκαιο με τις ίδιες παροχές στα 14-15€. 4 1 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Δευτέρα στις 08:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:23 μμ 11 minutes ago, Nikolas14 said: Επίσης συνάδελφος που χρυσοπλήρωνε τη Cosmote της έδωσαν μια προσφορά για ανανέωση που ήταν κοντά στα 28€ και της λέω φύγε Vodafone, θα σου βγει πιο φθηνά και πήγε ένα πρωί σε κατάστημα και μου λέει έκανα φορητότητα σε καρτοσυμβοκαιο με τις ίδιες παροχές στα 14-15€. Εγώ πάλι δυστάζω να προτείνω σε κόσμο που είναι Cosmote να περάσουν σε Vodafone γιατί φοβάμαι μην με κράζουν μετά. Για την ταχύτητα, την κάλυψη κλπ.. Άσε που οι περισσότεροι σε ρωτάνε "ναι αλλά θα πιάνει σαν την Cosmote;;" 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Δευτέρα στις 08:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:58 μμ 32 minutes ago, cu2goup said: Εγώ πάλι δυστάζω να προτείνω σε κόσμο που είναι Cosmote να περάσουν σε Vodafone γιατί φοβάμαι μην με κράζουν μετά. Για την ταχύτητα, την κάλυψη κλπ.. Άσε που οι περισσότεροι σε ρωτάνε "ναι αλλά θα πιάνει σαν την Cosmote;;" Κοίταξε, φίλοι που με ρώτησαν λέω πάρτε καρτοκινητό να δείτε κάλυψη. Αλλά αν σας καλύπτει και δίνετε λιγότερα χρήματα από Cosmote αξίζει το κόπο; 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 09:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:02 μμ 36 minutes ago, cu2goup said: "ναι αλλά θα πιάνει σαν την Cosmote;;" Αυτό μ έλεγε η γιαγιά μου πριν κάνει wind συμβόλαιο 😂 Το μετάνιωσε χιόνισε στο χωριό και δεν έπιανε καθόλου μόνο η Cosmote έπιανε 😂😂 Εγώ τη πλήρωσα όμως γιατί της είπα μια χαρά θα σαι (έχει κινητό με κουμπιά σχεδόν παντού έχει 2G) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Δευτέρα στις 09:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:09 μμ (edited) 7 minutes ago, elkons said: Αυτό μ έλεγε η γιαγιά μου πριν κάνει wind συμβόλαιο 😂 Το μετάνιωσε χιόνισε στο χωριό και δεν έπιανε καθόλου μόνο η Cosmote έπιανε 😂😂 Εγώ τη πλήρωσα όμως γιατί της είπα μια χαρά θα σαι (έχει κινητό με κουμπιά σχεδόν παντού έχει 2G) Δεν θα ξεχάσω Κεφαλονιά με συμβόλαιο το 2021 με 30 ώρες με Edge λόγω βλάβης και χωρίς σταθερή γιατί την έκοψα, και στον Ιανο όπου με το ζόρι πάλι έπιανε το μακρινό 2020. Η Cosmote άντεξε και με το παραπάνω σε κακοκαιρίες και έχει σήμα και μέσα στο Ιόνιο. Για το μόνο καλό που είναι η Nova πρώην Wind είναι ότι είναι πολύ αξιόπιστη σε κλήσεις και sms, πολύ σπάνια έως ποτέ έχω χάσει κλήση ή ήρθε σε μήνυμα. Μέχρι και η Cosmote με το VoLTE έχει θέμα ενώ η Nova ποτέ. Edited Δευτέρα στις 09:10 μμ by Nikolas14 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Δευτέρα στις 09:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:18 μμ 15 minutes ago, elkons said: Αυτό μ έλεγε η γιαγιά μου πριν κάνει wind συμβόλαιο 😂 Το μετάνιωσε χιόνισε στο χωριό και δεν έπιανε καθόλου μόνο η Cosmote έπιανε 😂😂 Εγώ τη πλήρωσα όμως γιατί της είπα μια χαρά θα σαι (έχει κινητό με κουμπιά σχεδόν παντού έχει 2G) Εγώ αυτό που λέω σε όλους, είναι "βάλε μια κάρτα και δοκίμασε" 😉 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Δευτέρα στις 09:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:33 μμ 4 ώρες πριν, konstantinos77 said: Όσα χρόνια χρησιμοποιώ την Vodafone όταν αναφέρεται με τον συγκεκριμένο τρόπο η λήξη ορίζεται ως το τέλος της συγκεκριμένης ημερομηνίας. 😉 Τότε θα έπρεπε να λέει "24:00" 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Δευτέρα στις 09:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:36 μμ Δεν υφίσταται ώρα 24:00, είναι το 00:00 της επόμενης 😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Δευτέρα στις 09:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:45 μμ 8 minutes ago, minast said: Δεν υφίσταται ώρα 24:00, είναι το 00:00 της επόμενης 😉 Κακός παραβιάζει διεθνής στάνταρτ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. Δευτέρα στις 10:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:09 μμ (edited) On 28/11/2024 at 9:41 ΜΜ, spiliot said: Με ανάγκασες να σκοτίσω τον δικηγόρο μου ο οποίος το έψαξε ξανά και επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά* πως: - υπεύθυνη δήλωση που δεν υπογράφεται μέσω gov ή μπροστά σε δημόσιο υπάλληλο δεν είναι τέτοια. Δε μπορείς να πεις "υπέγραψα από το site της vodafone". - Η παράγραφος που ανέφερες (επικαιροποιεί παλιότερη) μιλάει ξεκάθαρα για υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8, αυτού που σου έστειλα παραπάνω που μιλάει ότι ισχύει μόνο για το δημόσιο. Συμπέρασμα και με το ελάχιστο δυνατό ξέχεσμα που προκαλεί το απαράδεκτο ύφος της απάντησής σου, με κλανιές δε βάφουμε αυγά και με γκουγκλαρίσματα δε γινόμαστε δικηγόροι. Τέλος το offtopic και λυπάμαι πραγματικά για τον τρόπο σου. *στο παρελθόν είχα ρωτήσει το δικηγόρο μου αν κάποιο ζήτημα που είχα με τρίτον μπορούσε να λυθεί βάζοντάς τον να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση και έτσι είχα μάθει ότι δεν ισχύει εκτός δημοσίου. Παρόλα αυτά, κάθε ενυπόγραφη δήλωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί νομικά για άλλες περιπτώσεις, πχ τεκμηρίωσης απάτης σε περίπτωση αγωγής, γι αυτό και είπα νωρίτερα προσοχή μη παρεξηγηθώ και ξεκαθάρισα για τι πράγμα μιλάω. H Υπευθηνη δήλωση που υπογράφουμε για την ταυτοποίηση , δεν απευθήνεται στην Vodafone ( ή στην Cosmote ) . Πάντα απευθηνόταν στην Ε.Ε.Τ.Τ. η οποία είναι δημόσια αρχή, Edited Δευτέρα στις 10:10 μμ by Vasileios 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. Δευτέρα στις 10:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:33 μμ 58 minutes ago, Bas said: Τότε θα έπρεπε να λέει "24:00" Ιδανικά θα έπρεπε να λέει "έως τις 23.59" για να μη μπερδευόμαστε. Ίσως έχει λόγο να δημιουργεί σύγχυση όμως 🤔 1 3 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Δευτέρα στις 11:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:07 μμ 7 ώρες πριν, cu2goup said: Καλησπέρα στην παρέα του Myphone! Σας παρακολουθώ χρόνια αλλά δεν έλεγα να κάτσω να μπω στη διαδικασία να γράφω. Όμως τώρα με αφορμή την προσφορά του CU ήθελα να πω πως ο κόσμος είναι πολύ δύσκολος στο να πάρει μία προσφορά. Εξηγούσα σε έναν νεαρό συνάδελφο κι ενώ του έκανε εντύπωση το unlimited, με κοιτούσε με μισό μάτι και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κάνει τη φορητότητα. Ο κόσμος δεν ξέρει και φοβάται. Καλά ειδικά αν είναι να το κάνει online και όχι σε κατάστημα, με τίποτα!!! Νέα SIM cu unlimited data σε κατάστημα γίνεται; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Χθες στς 02:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:21 πμ 4 ώρες πριν, Vasileios said: H Υπευθηνη δήλωση που υπογράφουμε για την ταυτοποίηση , δεν απευθήνεται στην Vodafone ( ή στην Cosmote ) . Πάντα απευθηνόταν στην Ε.Ε.Τ.Τ. η οποία είναι δημόσια αρχή, Επαναφέρεις ένα θέμα ημερών που έχει λήξει και αυτό που λες έχει ήδη απαντηθεί: Δεν παίζει κανένα ρόλο που απευθύνεται καθώς δεν υπάρχει υπεύθυνη δήλωση αν δεν δημιουργείται από το gov ή υπογράφεται κατ' ιδίαν μπροστά σε δημόσιο υπάλληλο. Πόσο μάλλον ένα checkbox στο site της Vodafone. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 04:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:40 πμ 5 ώρες πριν, Bas said: Νέα SIM cu unlimited data σε κατάστημα γίνεται; Όχι.. είναι αποκλειστικά online. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Χθες στς 04:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:47 πμ Το πολυ-αναλυσαμε και δεν ξέρω αν έχει νόημα να επανέλθουμε γιατί θα βγούμε και εκτός θέματος, αλλά δεν αποκλείεται η δημόσια αρχή να εξουσιοδοτεί καποιον παροχο-φορεα προς τη συλλογή υπευθυνων δηλωσεων οι οποιες υποχρεωτικα κοινοποιουνται προς αυτην. Τελευταία ανελαβα τη διαδικασια να κανω μεταβιβαση καποιου domain. Εποπτευουσα και πάλι η εεττ. Ζητήθηκαν υπεύθυνες δηλώσεις εκατέρωθεν (παλιός και νέος ιδιοκτήτης). Στην ερώτηση σε ποιον απευθύνονται οι υπεύθυνες δηλώσεις,στον καταχωρητη ή στην εεττ, η απάντηση ήταν ότι απευθύνονται στον καταχωρητή, που είναι ιδιωτική εταιρεία. Συζητώντας με άνθρωπο του χώρου όμως,μου ειπε οτι θεωρείται δεδομένο ότι κοινοποιούνται οι δηλώσεις στην εεττ, η οποια μάλιστα οριζει οτι η μεταβίβαση είναι χρεώσιμη πράξη. Μπορεί η εταιρεία τηλεφωνίας ή ο καταχωρητής να είναι ιδιωτικές εταιρείες αλλά εδώ υπάρχουν λόγοι δημοσιου συμφεροντος, λόγω της ευαισθησίας των υπηρεσιών τις οποίες διαχειρίζονται. Εμείς μπορεί να βλέπουμε ένα check box, από αυτό το check box όμως μπορεί να δημιουργείται έντυπο αποδοχής κατά τα πρότυπα της υπεύθυνης δηλώσεως. 2 ώρες πριν, spiliot said: Επαναφέρεις ένα θέμα ημερών που έχει λήξει και αυτό που λες έχει ήδη απαντηθεί: Δεν παίζει κανένα ρόλο που απευθύνεται καθώς δεν υπάρχει υπεύθυνη δήλωση αν δεν δημιουργείται από το gov ή υπογράφεται κατ' ιδίαν μπροστά σε δημόσιο υπάλληλο. Πόσο μάλλον ένα checkbox στο site της Vodafone. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Χθες στς 07:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:03 πμ (edited) 2 ώρες πριν, kmpatra said: Το πολυ-αναλυσαμε και δεν ξέρω αν έχει νόημα να επανέλθουμε γιατί θα βγούμε και εκτός θέματος, αλλά δεν αποκλείεται η δημόσια αρχή να εξουσιοδοτεί καποιον παροχο-φορεα προς τη συλλογή υπευθυνων δηλωσεων οι οποιες υποχρεωτικα κοινοποιουνται προς αυτην. Τελευταία ανελαβα τη διαδικασια να κανω μεταβιβαση καποιου domain. Εποπτευουσα και πάλι η εεττ. Ζητήθηκαν υπεύθυνες δηλώσεις εκατέρωθεν (παλιός και νέος ιδιοκτήτης). Στην ερώτηση σε ποιον απευθύνονται οι υπεύθυνες δηλώσεις,στον καταχωρητη ή στην εεττ, η απάντηση ήταν ότι απευθύνονται στον καταχωρητή, που είναι ιδιωτική εταιρεία. Συζητώντας με άνθρωπο του χώρου όμως,μου ειπε οτι θεωρείται δεδομένο ότι κοινοποιούνται οι δηλώσεις στην εεττ, η οποια μάλιστα οριζει οτι η μεταβίβαση είναι χρεώσιμη πράξη. Μπορεί η εταιρεία τηλεφωνίας ή ο καταχωρητής να είναι ιδιωτικές εταιρείες αλλά εδώ υπάρχουν λόγοι δημοσιου συμφεροντος, λόγω της ευαισθησίας των υπηρεσιών τις οποίες διαχειρίζονται. Εμείς μπορεί να βλέπουμε ένα check box, από αυτό το check box όμως μπορεί να δημιουργείται έντυπο αποδοχής κατά τα πρότυπα της υπεύθυνης δηλώσεως. Πραγματικά τώρα λυπάμαι που το ανέφερα αρχικά και ελπίζω όποιος έχει πραγματική απορία να την λύσει υπεύθυνα με έναν δικηγόρο. Η ΕΕΤΤ δε ζητάει υπεύθυνη δήλωση, ζητάει απλή δήλωση μέσω του καταχωρητή. Αν ζήταγε υπεύθυνη θα έπρεπε να ήταν προς ΕΕΤΤ (αλλά και αν δεν ήταν, πιθανώς να μη το έβλεπε κανείς γιατί ο καταχωρητής είναι υπεύθυνος για την αλλαγή). Υποψιάζομαι ότι ο Μήτσος που σου απάντησε πήρε την υποχρέωση δήλωσης και σκέφτηκε πονηρά "ο κόσμος τρομάζει με την υπεύθυνη δήλωση" ή έχει την ίδια άγνοια όπως οι περισσότεροι ή σκέφτηκε να το κάνει πιο σίγουρο να καλύψει τον ποπό του (χωρίς να ξέρει) και την "αναβάθμισε" σε υπεύθυνη δήλωση. Στην πράξη, το χαρτί που κάνεις παραμένει δήλωση αφού είναι υπογεγραμμένο. Δεν είναι υπεύθυνη, δηλαδή δε μπορείς να φας φυλακή μόνο και μόνο για αυτό αν πεις ψέματα, αλλά παραμένουν όλες οι άλλες νομικές συνέπειες μίας δήλωσης (πχ, τεκμηρίωση απάτης). ΥΓ. Έχω αρκετή επαφή με γραφειοκρατικά, νομικά και λογιστικά όλα αυτά τα χρόνια - χωρίς καμία όρεξη αλλά λόγω της εργασιακής και μη πραγματικότητας - και ένα πράγμα που έμαθα είναι να μην σκέφτομαι με την λογική τύπου "αφού ο τάδε υπάλληλος (του κωτσόβολου, εφορίας, δήμου, αστυνομικός) έκανε ή μου είπε το τάδε, έτσι θα είναι". Υπάρχουν πολλοί άσχετοι και λίγα λάθη ανακαλύπτονται και από αυτά λιγότερα τιμωρούνται ή διορθώνονται τελικά, όμως αυτό δε σημαίνει ότι έτσι είναι. Edited Χθες στς 07:14 πμ by spiliot 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Χθες στς 11:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:06 πμ 3 ώρες πριν, spiliot said: Πραγματικά τώρα λυπάμαι που το ανέφερα αρχικά και ελπίζω όποιος έχει πραγματική απορία να την λύσει υπεύθυνα με έναν δικηγόρο. Η ΕΕΤΤ δε ζητάει υπεύθυνη δήλωση, ζητάει απλή δήλωση μέσω του καταχωρητή. Αν ζήταγε υπεύθυνη θα έπρεπε να ήταν προς ΕΕΤΤ (αλλά και αν δεν ήταν, πιθανώς να μη το έβλεπε κανείς γιατί ο καταχωρητής είναι υπεύθυνος για την αλλαγή). Υποψιάζομαι ότι ο Μήτσος που σου απάντησε πήρε την υποχρέωση δήλωσης και σκέφτηκε πονηρά "ο κόσμος τρομάζει με την υπεύθυνη δήλωση" ή έχει την ίδια άγνοια όπως οι περισσότεροι ή σκέφτηκε να το κάνει πιο σίγουρο να καλύψει τον ποπό του (χωρίς να ξέρει) και την "αναβάθμισε" σε υπεύθυνη δήλωση. Στην πράξη, το χαρτί που κάνεις παραμένει δήλωση αφού είναι υπογεγραμμένο. Δεν είναι υπεύθυνη, δηλαδή δε μπορείς να φας φυλακή μόνο και μόνο για αυτό αν πεις ψέματα, αλλά παραμένουν όλες οι άλλες νομικές συνέπειες μίας δήλωσης (πχ, τεκμηρίωση απάτης). ΥΓ. Έχω αρκετή επαφή με γραφειοκρατικά, νομικά και λογιστικά όλα αυτά τα χρόνια - χωρίς καμία όρεξη αλλά λόγω της εργασιακής και μη πραγματικότητας - και ένα πράγμα που έμαθα είναι να μην σκέφτομαι με την λογική τύπου "αφού ο τάδε υπάλληλος (του κωτσόβολου, εφορίας, δήμου, αστυνομικός) έκανε ή μου είπε το τάδε, έτσι θα είναι". Υπάρχουν πολλοί άσχετοι και λίγα λάθη ανακαλύπτονται και από αυτά λιγότερα τιμωρούνται ή διορθώνονται τελικά, όμως αυτό δε σημαίνει ότι έτσι είναι. Από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι: υπάρχουν συνέπειες αν κάνει κάποιος ψευδή δήλωση σχετικά με τις γραμμές κινητού που είναι στο όνομα του αλλά αυτές οι συνέπειες δεν είναι όποιες ορίζει ο νόμος για ψευδή υπεύθυνη δήλωση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Χθες στς 11:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:16 πμ 13 ώρες πριν, minast said: Δεν υφίσταται ώρα 24:00, είναι το 00:00 της επόμενης 😉 Ξεκάθαρα υφίσταται ώρα 24:00. Είναι η ολοκλήρωση του τελευταίου λεπτού της ημέρας.Η επόμενη ξεκινάει από 00:00:01. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 11:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:43 πμ 26 minutes ago, sou_d said: Ξεκάθαρα υφίσταται ώρα 24:00. Είναι η ολοκλήρωση του τελευταίου λεπτού της ημέρας.Η επόμενη ξεκινάει από 00:00:01. Μετά το 23.59.59 παει 0.00.00 4 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Χθες στς 11:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:46 πμ 1 minute ago, VIPdriver said: Μετά το 23.59.59 παει 0.00.00 Το οποίο είναι η ίδια μέρα, δηλαδή η 24 ώρα της. 1 minute ago, VIPdriver said: Μετά το 23.59.59 παει 0.00.00 Το οποίο είναι η ίδια μέρα, δηλαδή η 24 ώρα της. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Χθες στς 11:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:49 πμ 2 ώρες πριν, opmgls said: Από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι: υπάρχουν συνέπειες αν κάνει κάποιος ψευδή δήλωση σχετικά με τις γραμμές κινητού που είναι στο όνομα του αλλά αυτές οι συνέπειες δεν είναι όποιες ορίζει ο νόμος για ψευδή υπεύθυνη δήλωση. Ναι και μπορεί όχι 🙂 Δεν ξέρω αν υπάρχουν συνέπειες για ψευδή δήλωση σχετικά με τις γραμμές κινητού, αν ο νόμος δεν προβλέπει ποινή τότε βάσει της συνταγματικής διάταξης "δεν υπάρχει ποινή αν δεν προβλέπεται σε νόμο" δεν μπορεί να σου κάνει κανείς τίποτα. Θα πρέπει να βρει και να διαβάσει κάποιος το νόμο, εγώ δεν έχω καμία όρεξη να χάσω χρόνο, αλλά αν το κάνει κάποιος θα ήταν ενδιαφέρον να το δούμε έτσι για να έχουμε να λέμε. Για παράδειγμα ο νόμος για τα mydata της εφορίας τα πρώτα χρόνια έλεγε "οφείλεις να στέλνεις δεδομένα μέχρι τότε" αλλά δεν είχε νομοθετημένη ποινή αν δεν το έκανες, οπότε δεν μπορούσαν να βάλουν πρόστιμο. Από τότε που προστέθηκε η διάταξη για το πρόστιμο "ενεργοποιήθηκε" και η υποχρέωση. Σε δεύτερο βαθμό, το κατά πόσο μία επιλογή που τσεκάρεται σε σελίδα στο ίντερνετ με checkbox αποτελεί νομικά ισχυρή δήλωση - απ' όσο ξέρω - είναι ανοιχτό ζήτημα που εξετάζεται κατά περίπτωση από τα δικαστήρια, πάντως γενικά δεν είναι, γι αυτό και μέχρι πρόσφατα οι εταιρίες κινητής, σταθερής, ενέργειας, κλπ ζήταγαν να υπογράψεις κανονικά χαρτιά συνήθως στην παραλαβή για να είναι σίγουρες. Απ' όσο ξέρω δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς αυτό, απλά υποθέτω έχουν ζυγίσει την πιθανότητα και έχουν βρει ότι είναι καλύτερα να πάρουν τα μπικικίνια από το 99.99% των legit περιπτώσεων και να το παλέψουν δικαστικά αν συμβεί κάτι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 11:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:56 πμ 9 minutes ago, sou_d said: Το οποίο είναι η ίδια μέρα, δηλαδή η 24 ώρα της. Το οποίο είναι η ίδια μέρα, δηλαδή η 24 ώρα της. 00:00:00 ειναι η αρχη της ημερας 3 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Χθες στς 12:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:02 μμ 9 minutes ago, sou_d said: Το οποίο είναι η ίδια μέρα, δηλαδή η 24 ώρα της. Το οποίο είναι η ίδια μέρα, δηλαδή η 24 ώρα της. Πρακτικά 00:00 και 24:00 είναι το ίδιο πράγμα, όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Ίσως κάποιες συσκευές να γράψουν 24:00 (αντί 00:00) αλλά μετά θα πάνε απο 00:01 γιατί άμα πάει 24:01 πρέπει να παει και 24:59 και 25:00 και ούτω καθεξης. Πάντως συνηθως δηλώνεται 00:00 και αποφεύγεται το 24:00 για τους λόγους που περιέγραψα παραπάνω ΥΓ. Η 24η ώρα είναι από 23:01 εως 24:00 (00:00). 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Χθες στς 12:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:17 μμ 13 minutes ago, opmgls said: Πρακτικά 00:00 και 24:00 είναι το ίδιο πράγμα, όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Ίσως κάποιες συσκευές να γράψουν 24:00 (αντί 00:00) αλλά μετά θα πάνε απο 00:01 γιατί άμα πάει 24:01 πρέπει να παει και 24:59 και 25:00 και ούτω καθεξης. Πάντως συνηθως δηλώνεται 00:00 και αποφεύγεται το 24:00 για τους λόγους που περιέγραψα παραπάνω ΥΓ. Η 24η ώρα είναι από 23:01 εως 24:00 (00:00). παντως ρολοι που να γραφει 24:00 δεν εχω δει ποτε μου 🙂 1 2 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. Χθες στς 12:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:25 μμ Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω μόλις παρέλαβα το νούμερο μου και στην παραγγελία είχα βάλει κωδικό bring a friend που δίνει 10gb + 7€ κουπόνι efood. Τα 10gb τα πήρα αυτό το κουπόνι efood πότε το παίρνω; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts