Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ ήρθα στην cu πριν 5 μέρες, αλλά θα ξαναφύγω. Θέλει δουλειά στη γειτονιά μου η κυρά vodafone... 

3 minutes ago, _NikitaS_ said:

Εγώ ήρθα στην cu πριν 5 μέρες, αλλά θα ξαναφύγω. Θέλει δουλειά στη γειτονιά μου η κυρά vodafone... 

Αν δεν σε καλύπτει καλά κάνεις και φεύγεις 

7 minutes ago, CamuCamu said:

Πανω στα δικα σας εμενα ηρθε αυτο

Ενω εχω CU και χρησιμοποιω τα δεδομενα της 🤣

Screenshot_2023-09-06-15-37-04-41_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg

Πρόσεχε φαίνεται ο αριθμός σου στο πρώτο μήνυμα 

14 minutes ago, aektzhs 1 said:

Πρόσεχε φαίνεται ο αριθμός σου στο πρώτο μήνυμα 

Ειναι το δευτερο νουμερο που δεν το χρησιμοποιω αλλα ευχαριστω

Έχω προσέχει ότι παίζει πολύ προσφορά στο να βγάλει κάποιος νέο νούμερο πάρα να συντηρήσει ένα παλιό. Τόσο πολύ θέλουν να δείξουν νέους πελάτες; 

Φυσικα. Θεμα και πρεστιζ. Πετυχαινουν στοχους. Κανουν "παιδομάζωμα" με τυρακια και μετα απο κατι μηνες τσουπ να μια αυξηση τιμων...

5 ώρες πριν, kmpatra said:

Γιατι εγω στο λινκ βλεπω άλλα?

Screenshot_20230906-115042.png

Κ σε μένα το ίδιο δείχνει. Μάλλον δεν το έχουν ανεβάσει ακόμα.

3 minutes ago, kmpatra said:

Φυσικα. Θεμα και πρεστιζ. Πετυχαινουν στοχους. Κανουν "παιδομάζωμα" με τυρακια και μετα απο κατι μηνες τσουπ να μια αυξηση τιμων...

Στόχοι κ πιθανόν Bonus.
Γι αυτό στέλνουν κ μια sim ακόμα κ μετά από λίγο μνμ ότι στη νέα sim αν βάλεις κάρτα στη διπλασιάζουν.

Προσωπικά δεν θα με χαλουσε να αλλάξω νουμερο εαν ειναι να μου βάζει καθε μηνα 10 ευρω. Δεν θα χρειαστει να το ανανεωνω κιόλας

1 ώρα πριν, kmpatra said:

Αν λήξει το υπόλοιπο λογω διμήνου γινεται cashback για να παρει πάλι μπροστά ή όχι?

Σόρρυ που ξαναρωτάω, μέχρι πότε μπορώ να βάλω cashback, στον μήνα που ακολουθεί (3ο) τη λήξη υπολοίπου θα με αφήσει?

5 minutes ago, VIPdriver said:

Προσωπικά δεν θα με χαλουσε να αλλάξω νουμερο εαν ειναι να μου βάζει καθε μηνα 10 ευρω. Δεν θα χρειαστει να το ανανεωνω κιόλας

Καλά,μη το δένεις,ένα κασμπακ θα το θέλεις τουλάχιστον. Σιγά μη δίνει τζάμπα το μπόνους

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Σε εσάς που ήρθε, εχετε ηδη νουμερο cu και εαν ναι για πόσο καιρό το έχετε;

Νέο νούμερο από Μάρτιο όταν βγήκε η προσφορά με απεριόριστη ομιλία και data για 9 μήνες με 12 ευρώ. Βέβαια δεν έχω βάλει ποτέ κάρτα στο νούμερο. 

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

1 hour ago, VIPdriver said:

Κάτσε να δούμε τα ψιλά γράμματα πρώτα γιατί το κόβω να σου δίνει 10 ευρώ με την πρώτη ανανέωση από 12 ευρώ του κάθε μήνα 😉

Edited by spiliot

1 hour ago, kmpatra said:

Σόρρυ που ξαναρωτάω, μέχρι πότε μπορώ να βάλω cashback, στον μήνα που ακολουθεί (3ο) τη λήξη υπολοίπου θα με αφήσει?

Καλά,μη το δένεις,ένα κασμπακ θα το θέλεις τουλάχιστον. Σιγά μη δίνει τζάμπα το μπόνους

Ναι θα σε αφήσει, σε αριθμό που είχε φραγεί λόγω μη ανανέωσης υπολοίπου, (τελευταία ανανέωση υπολοίπου κάπου Μάιο) έβαλα cashback 0,20 ευρώ πριν μερικές μέρες και τώρα ανανεώθηκε για 2 μήνες όπως συμβαίνει συνήθως.

EDIT: Υπόψιν, εφόσον έχει φραγή, δεν έρχονται sms. Άρα δεν θα έρθει και το sms του cashback. Θα δεις το ποσό στην vodafone εφαρμογή και θα κάνεις την εξαργύρωση.

Edited by jaranor

1 ώρα πριν, kmpatra said:

Ναι αλλά εμείς τσουπ, πίσω στο βατραχάκο μας..

Σωστος αλλα δεν είναι και πολυ ευκολη η αλλαγη συνέχεια, κουράζει και δεν μπορουν να την κάνουν όλοι εύκολα. Ασε τα θεματα σηματος...

Αν έχεις ένα νούμερο στο οποίο δεν έχεις ήδη κάνει ποτέ λογαριασμό στο vodafone/cu app και έχει μπει φραγή (άρα δεν έρχονται sms) μπορείς να κάνεις με κάποιο τρόπο online ανανέωση;

14 minutes ago, kmpatra said:

Σωστος αλλα δεν είναι και πολυ ευκολη η αλλαγη συνέχεια, κουράζει και δεν μπορουν να την κάνουν όλοι εύκολα. Ασε τα θεματα σηματος...

Πίστεψέ με η παραμονή στη Vodafone είναι πιο κουραστική από 10 φορητότητες.

Εδω που τα λέμε εκει το βλέπω να καταληγει κι εγω σιγα σιγα αλλα ενταξει μια χαρα οικονομικα θα την βγαλω για 3+ μηνες προς το παρόν. Με αρκετη μανουβρα είναι αλήθεια. Αν δεν μπει μια σταθερή σειρά μετα τα δωρα κλπ με βλεπω για αλλη πολιτεία. Θα δω πως θα παει και με τις αυξησεις γιατι το καλο σεναριο των 4€ το μηνα σε liquid δεν θα προλαβω να το απολαυσω.

Edited by kmpatra

Για μένα ο συνδυασμός λικουιντ με κασμπακ με εξυπηρετεί. Εάν βρουμε άκρη και για την προσφορα των 10ε δώρο ίσως αλλάξω και νουμερο (εάν δεν θέλει άλλα λεφτά). 

Τώρα το διαπίστωσα. Το sms της προσφοράς ήρθε στο κύριο νούμερο που έχω της nova που είχα βάλει ως τηλέφωνο επικοινωνίας κατά την παραγγελία της sim. Γιατί τώρα θυμήθηκα ότι έχω φραγή και μου φάνηκε περίεργο που ήρθε το sms. 

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

Προφανώς απευθύνεται στους νέους συνδρομητές απο φορητότητα. Βέβαια μας ειχαν στείλει και νέο νούμερο μαζί,πόσα να πάρουμε....

1 hour ago, VIPdriver said:

Για μένα ο συνδυασμός λικουιντ με κασμπακ με εξυπηρετεί. Εάν βρουμε άκρη και για την προσφορα των 10ε δώρο ίσως αλλάξω και νουμερο (εάν δεν θέλει άλλα λεφτά). 

Κάπου διάβασα ότι η προσφορά με τα 10€ δώρο / μήνα ισχύει με ανανέωση υπολοίπου 8€ και πάνω το μήνα. Τα 10€ δώρο ισχύουν για 1 μήνα, αν δεν χρησιμοποιηθούν χάνονται, αντίθετα με το "κανονικό" υπόλοιπο που ισχύει για 2 μήνες κλπ

Εγω εχω δυο αριθμος CU φοιτητικο δεν μπορω να παρω τριτο οπτε οτι και αν σημενει αυτο

1 ώρα πριν, jaranor said:

Κάπου διάβασα ότι η προσφορά με τα 10€ δώρο / μήνα ισχύει με ανανέωση υπολοίπου 8€ και πάνω το μήνα. Τα 10€ δώρο ισχύουν για 1 μήνα, αν δεν χρησιμοποιηθούν χάνονται, αντίθετα με το "κανονικό" υπόλοιπο που ισχύει για 2 μήνες κλπ

Για κάποιον που βάζει 18 ευρώ κάθε μήνα, θα υπάρξει κέρδος, αφου πλέον θα βάζει 8 ευρώ κάθε μήνα.

• This topic was locked and unlocked