_NikitaS_ Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Εγώ ήρθα στην cu πριν 5 μέρες, αλλά θα ξαναφύγω. Θέλει δουλειά στη γειτονιά μου η κυρά vodafone... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 3 minutes ago, _NikitaS_ said: Εγώ ήρθα στην cu πριν 5 μέρες, αλλά θα ξαναφύγω. Θέλει δουλειά στη γειτονιά μου η κυρά vodafone... Αν δεν σε καλύπτει καλά κάνεις και φεύγεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 (edited) Πανω στα δικα σας εμενα ηρθε αυτο Ενω εχω CU και χρησιμοποιω τα δεδομενα της 🤣 Edited September 6, 2023 by CamuCamu 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 7 minutes ago, CamuCamu said: Πανω στα δικα σας εμενα ηρθε αυτο Ενω εχω CU και χρησιμοποιω τα δεδομενα της 🤣 Πρόσεχε φαίνεται ο αριθμός σου στο πρώτο μήνυμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 14 minutes ago, aektzhs 1 said: Πρόσεχε φαίνεται ο αριθμός σου στο πρώτο μήνυμα Ειναι το δευτερο νουμερο που δεν το χρησιμοποιω αλλα ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Έχω προσέχει ότι παίζει πολύ προσφορά στο να βγάλει κάποιος νέο νούμερο πάρα να συντηρήσει ένα παλιό. Τόσο πολύ θέλουν να δείξουν νέους πελάτες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Φυσικα. Θεμα και πρεστιζ. Πετυχαινουν στοχους. Κανουν "παιδομάζωμα" με τυρακια και μετα απο κατι μηνες τσουπ να μια αυξηση τιμων... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 5 ώρες πριν, kmpatra said: Γιατι εγω στο λινκ βλεπω άλλα? Κ σε μένα το ίδιο δείχνει. Μάλλον δεν το έχουν ανεβάσει ακόμα. 3 minutes ago, kmpatra said: Φυσικα. Θεμα και πρεστιζ. Πετυχαινουν στοχους. Κανουν "παιδομάζωμα" με τυρακια και μετα απο κατι μηνες τσουπ να μια αυξηση τιμων... Στόχοι κ πιθανόν Bonus. Γι αυτό στέλνουν κ μια sim ακόμα κ μετά από λίγο μνμ ότι στη νέα sim αν βάλεις κάρτα στη διπλασιάζουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Προσωπικά δεν θα με χαλουσε να αλλάξω νουμερο εαν ειναι να μου βάζει καθε μηνα 10 ευρω. Δεν θα χρειαστει να το ανανεωνω κιόλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 1 ώρα πριν, kmpatra said: Αν λήξει το υπόλοιπο λογω διμήνου γινεται cashback για να παρει πάλι μπροστά ή όχι? Σόρρυ που ξαναρωτάω, μέχρι πότε μπορώ να βάλω cashback, στον μήνα που ακολουθεί (3ο) τη λήξη υπολοίπου θα με αφήσει? 5 minutes ago, VIPdriver said: Προσωπικά δεν θα με χαλουσε να αλλάξω νουμερο εαν ειναι να μου βάζει καθε μηνα 10 ευρω. Δεν θα χρειαστει να το ανανεωνω κιόλας Καλά,μη το δένεις,ένα κασμπακ θα το θέλεις τουλάχιστον. Σιγά μη δίνει τζάμπα το μπόνους 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Σε εσάς που ήρθε, εχετε ηδη νουμερο cu και εαν ναι για πόσο καιρό το έχετε; Νέο νούμερο από Μάρτιο όταν βγήκε η προσφορά με απεριόριστη ομιλία και data για 9 μήνες με 12 ευρώ. Βέβαια δεν έχω βάλει ποτέ κάρτα στο νούμερο. 1 1 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 (edited) 1 hour ago, VIPdriver said: Προσωπικά δεν θα με χαλουσε να αλλάξω νουμερο εαν ειναι να μου βάζει καθε μηνα 10 ευρω. Δεν θα χρειαστει να το ανανεωνω κιόλας Κάτσε να δούμε τα ψιλά γράμματα πρώτα γιατί το κόβω να σου δίνει 10 ευρώ με την πρώτη ανανέωση από 12 ευρώ του κάθε μήνα 😉 Edited September 6, 2023 by spiliot 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 (edited) 1 hour ago, kmpatra said: Σόρρυ που ξαναρωτάω, μέχρι πότε μπορώ να βάλω cashback, στον μήνα που ακολουθεί (3ο) τη λήξη υπολοίπου θα με αφήσει? Καλά,μη το δένεις,ένα κασμπακ θα το θέλεις τουλάχιστον. Σιγά μη δίνει τζάμπα το μπόνους Ναι θα σε αφήσει, σε αριθμό που είχε φραγεί λόγω μη ανανέωσης υπολοίπου, (τελευταία ανανέωση υπολοίπου κάπου Μάιο) έβαλα cashback 0,20 ευρώ πριν μερικές μέρες και τώρα ανανεώθηκε για 2 μήνες όπως συμβαίνει συνήθως. EDIT: Υπόψιν, εφόσον έχει φραγή, δεν έρχονται sms. Άρα δεν θα έρθει και το sms του cashback. Θα δεις το ποσό στην vodafone εφαρμογή και θα κάνεις την εξαργύρωση. Edited September 6, 2023 by jaranor 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 1 ώρα πριν, kmpatra said: Φυσικα. Θεμα και πρεστιζ. Πετυχαινουν στοχους. Κανουν "παιδομάζωμα" με τυρακια και μετα απο κατι μηνες τσουπ να μια αυξηση τιμων... Ναι αλλά εμείς τσουπ, πίσω στο βατραχάκο μας.. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Σωστος αλλα δεν είναι και πολυ ευκολη η αλλαγη συνέχεια, κουράζει και δεν μπορουν να την κάνουν όλοι εύκολα. Ασε τα θεματα σηματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Αν έχεις ένα νούμερο στο οποίο δεν έχεις ήδη κάνει ποτέ λογαριασμό στο vodafone/cu app και έχει μπει φραγή (άρα δεν έρχονται sms) μπορείς να κάνεις με κάποιο τρόπο online ανανέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Αυτο θέλει sms? https://www.vodafone.gr/ypostirixi/ananeosi-xronou-omilias?i_source=banner&i_medium=quicklinks&i_content=online-synallages&i_owner=dc-op&i_name=topup?m_source=banners&m_medium=quicklinks&m_name=topup&m_content=online-synallages Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 14 minutes ago, kmpatra said: Σωστος αλλα δεν είναι και πολυ ευκολη η αλλαγη συνέχεια, κουράζει και δεν μπορουν να την κάνουν όλοι εύκολα. Ασε τα θεματα σηματος... Πίστεψέ με η παραμονή στη Vodafone είναι πιο κουραστική από 10 φορητότητες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 (edited) Εδω που τα λέμε εκει το βλέπω να καταληγει κι εγω σιγα σιγα αλλα ενταξει μια χαρα οικονομικα θα την βγαλω για 3+ μηνες προς το παρόν. Με αρκετη μανουβρα είναι αλήθεια. Αν δεν μπει μια σταθερή σειρά μετα τα δωρα κλπ με βλεπω για αλλη πολιτεία. Θα δω πως θα παει και με τις αυξησεις γιατι το καλο σεναριο των 4€ το μηνα σε liquid δεν θα προλαβω να το απολαυσω. Edited September 6, 2023 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Για μένα ο συνδυασμός λικουιντ με κασμπακ με εξυπηρετεί. Εάν βρουμε άκρη και για την προσφορα των 10ε δώρο ίσως αλλάξω και νουμερο (εάν δεν θέλει άλλα λεφτά). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Τώρα το διαπίστωσα. Το sms της προσφοράς ήρθε στο κύριο νούμερο που έχω της nova που είχα βάλει ως τηλέφωνο επικοινωνίας κατά την παραγγελία της sim. Γιατί τώρα θυμήθηκα ότι έχω φραγή και μου φάνηκε περίεργο που ήρθε το sms. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Προφανώς απευθύνεται στους νέους συνδρομητές απο φορητότητα. Βέβαια μας ειχαν στείλει και νέο νούμερο μαζί,πόσα να πάρουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 1 hour ago, VIPdriver said: Για μένα ο συνδυασμός λικουιντ με κασμπακ με εξυπηρετεί. Εάν βρουμε άκρη και για την προσφορα των 10ε δώρο ίσως αλλάξω και νουμερο (εάν δεν θέλει άλλα λεφτά). Κάπου διάβασα ότι η προσφορά με τα 10€ δώρο / μήνα ισχύει με ανανέωση υπολοίπου 8€ και πάνω το μήνα. Τα 10€ δώρο ισχύουν για 1 μήνα, αν δεν χρησιμοποιηθούν χάνονται, αντίθετα με το "κανονικό" υπόλοιπο που ισχύει για 2 μήνες κλπ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Εγω εχω δυο αριθμος CU φοιτητικο δεν μπορω να παρω τριτο οπτε οτι και αν σημενει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 1 ώρα πριν, jaranor said: Κάπου διάβασα ότι η προσφορά με τα 10€ δώρο / μήνα ισχύει με ανανέωση υπολοίπου 8€ και πάνω το μήνα. Τα 10€ δώρο ισχύουν για 1 μήνα, αν δεν χρησιμοποιηθούν χάνονται, αντίθετα με το "κανονικό" υπόλοιπο που ισχύει για 2 μήνες κλπ Για κάποιον που βάζει 18 ευρώ κάθε μήνα, θα υπάρξει κέρδος, αφου πλέον θα βάζει 8 ευρώ κάθε μήνα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts