Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σχετικά με την a lot η voda σε ενημερώνει με sms όταν τελείνει η πρέπει να το έχεις από μόνος σου υπ όψιν;
Όταν κλείνει ο μήνας και δεν έχεις καταναλώσει όλα τα 5λεπτα, σου έρχεται μήνυμα την προηγούμενη ημέρα που σε προειδοποιεί ότι έχεις μια μέρα ακόμη.

Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στην περίπτωση που τα 5λεπτα καταναλωθούν πριν κλείσει ο μήνας.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

δεν υπάρχει τρόπος να ενημερωθείς για πόσα σου μένουν δηλαδή, έλεος... Πάντως όταν ήταν η αρχική προσφορά με τις a lot όταν είχαν πρωτοβγεί με είχε ενημερώσει όταν μου τέλειωσαν τα λεπτά (πριν κλείσει ο μήνας δηλαδή).

σχετικά με την a lot η voda σε ενημερώνει με sms όταν τελείνει η πρέπει να το έχεις από μόνος σου υπ όψιν;

sorry κιόλας αλλά τι λέτε? εγώ πάντως με την sms με ενημερώνει σε περίπτωση που το ξεχάσω...αλλά εκτος αυτού ένας φίλος που βάζει συνέχεια a lot τον ενημερώνει..τώρα το σταμάτησε?

παιδια..εβγαλε καινουργια υπερεσια η βονταφον??μπορουμε απο δω και περα να στελνουμε χρονο ομιλιας σε αλλα κινητα??

οποιος ξερει ας πει περισσοτερα..

παιδια..εβγαλε καινουργια υπερεσια η βονταφον??μπορουμε απο δω και περα να στελνουμε χρονο ομιλιας σε αλλα κινητα??

οποιος ξερει ας πει περισσοτερα..

Από σύνδεση σε κάρτα ναι. Από κάρτα σε κάρτα δεν γνωρίζω.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

ναι κι εγω αυτο ηθελα να διευκρινησω..

Παιδιά μήπως καταργήθηκε η Cu a lot?Σε όποιο περίπτερο και αν έψαξα όλοι μου είπαν ότι τελείωσε η κυκλοφορία της.Εσείς βρίσκετε ακόμα κάρτες?

Παιδιά μήπως καταργήθηκε η Cu a lot?Σε όποιο περίπτερο και αν έψαξα όλοι μου είπαν ότι τελείωσε η κυκλοφορία της.Εσείς βρίσκετε ακόμα κάρτες?

Φίλε μου λόγω του οτι οι κάρτες αυτές τείνουν προς κατάργηση,ο 2ος τρόπος για να κάνεις ανανέωση είναι στέλνωντας τη λέξη:CUALOT ή SMS αντίστοιχα στο 1286 με παράλληλη αφαίρεση του υπολοίπου σου,θα πρέπει δηλ να υπάρχουν ήδη άνω των 5 ευρώ στη γραμμή σου για την αγορά αυτή.

Ελπίζω να βοήθησα..

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Φίλε μου λόγω του οτι οι κάρτες αυτές τείνουν προς κατάργηση,ο 2ος τρόπος για να κάνεις ανανέωση είναι στέλνωντας τη λέξη:CUALOT ή SMS αντίστοιχα στο 1286 με παράλληλη αφαίρεση του υπολοίπου σου,θα πρέπει δηλ να υπάρχουν ήδη άνω των 5 ευρώ στη γραμμή σου για την αγορά αυτή.

Ελπίζω να βοήθησα..

Δηλαδή για να καταλάβω..μόνο μέσω του τρόπου που αναφέρεις μπορεί να γίνει πλέον ανανέωση για την a lot ή γενικά τείνει για κατάργηση η συγκεκριμένη υπηρεσία?

Δηλαδή για να καταλάβω..μόνο μέσω του τρόπου που αναφέρεις μπορεί να γίνει πλέον ανανέωση για την a lot ή γενικά τείνει για κατάργηση η συγκεκριμένη υπηρεσία?

Όχι βρε,οι κάρτες τείνουν προς κατάργηση,δεν εκδίδονται άλλες και μόνο οτι απομείνει στα σημεία πώλησης,απο'κει και πέρα οι κάρτες αυτες (δεν είναι υπηρεσία) ανανεώνονται μέσω του 1286.Γλυτώνεις ταλαιπωρία βρε αδερφέ..

Έχω ΚΑΥΤΑ νέα απο την περιπτερού μου (που δεν ειναι καυτή!)! Λοιπόν πήγα σήμερα να αγοράσω μια κάρτα ανανέωσης cu (ξέρετε των 10εουρος...) και μου λέει τις καταργήσαν? της λέω τι? Μου λέει δεν μου φέρνουν πιά....της λέω sms card δεν σας φέρνουν! εγω της κάνω δεν ζήτησα αυτήν(επειδή πάντα αυτήν ζήταγα...) ζητάω την άλλη των 10 εουρος! μου κάνει ναι αυτό σου λέω δεν μου φαίρνουν πια καθόλου cu κάρτες! καλά της κάνω...vodafone a la carte έχω μόνο μου λέει! και οκ φυσικά πήρα αυτήν και όλα οκ!

αλλά αναρωτιέμαι αν ετοιμάζουν κάτι!!!! λέτε να καταργήσουν τις 2 κάρτες ανανέωσης? (ετσι και αλλιώς είχαν λόγο ύπαρξης????ΟΧΙ)

Ή μήπως γίνεται τίποτα άλλο? Ξέρετε, έχετε ακούσει τίποτα άλλο εσεις?

Παρατηρήσατε και σεις αυτο που σας λέω?

(οχι την κάταργηση των sms card που ειναι λογικό αλλά των άλλων....?)

Έχω ΚΑΥΤΑ νέα απο την περιπτερού μου (που δεν ειναι καυτή!)! Λοιπόν πήγα σήμερα να αγοράσω μια κάρτα ανανέωσης cu (ξέρετε των 10εουρος...) και μου λέει τις καταργήσαν? της λέω τι? Μου λέει δεν μου φέρνουν πιά....της λέω sms card δεν σας φέρνουν! εγω της κάνω δεν ζήτησα αυτήν(επειδή πάντα αυτήν ζήταγα...) ζητάω την άλλη των 10 εουρος! μου κάνει ναι αυτό σου λέω δεν μου φαίρνουν πια καθόλου cu κάρτες! καλά της κάνω...vodafone a la carte έχω μόνο μου λέει! και οκ φυσικά πήρα αυτήν και όλα οκ!

αλλά αναρωτιέμαι αν ετοιμάζουν κάτι!!!! λέτε να καταργήσουν τις 2 κάρτες ανανέωσης? (ετσι και αλλιώς είχαν λόγο ύπαρξης????ΟΧΙ)

Δεν το παρατηρησα διοτι τον τελευταιο καιρο που αγορασα καντα ανανεωσης ζητησα vodafone και πηρα a la carte για το cu που εχω! :O

Η υπηρεσία μεταφοράς χρόνου ομιλίας από καρτοκινητό σε καρτοκινητό έχει να κάνει με το ποιός θα κερδίσει τους πόντους στο PointMania.

Όταν γίνεται πίστωση χρόνου ομιλίας από κάποιο συμβόλαιο, τότε το ποσό μετράει στους πόντους του PointMania. Αν γινόταν μεταφορά από καρτοκινητό σε καρτοκινητό τότε πώς θα καταμετρούνταν οι πόντοι στο pointmania? Καταλάβατε πού είναι το πρόβλημα;

logo-vwclub-2016.png

Η υπηρεσία μεταφοράς χρόνου ομιλίας από καρτοκινητό σε καρτοκινητό έχει να κάνει με το ποιός θα κερδίσει τους πόντους στο PointMania.

Όταν γίνεται πίστωση χρόνου ομιλίας από κάποιο συμβόλαιο, τότε το ποσό μετράει στους πόντους του PointMania. Αν γινόταν μεταφορά από καρτοκινητό σε καρτοκινητό τότε πώς θα καταμετρούνταν οι πόντοι στο pointmania? Καταλάβατε πού είναι το πρόβλημα;

Εντάξει... Ας ρυθμίσουν το σύστημα να δίνει πόντους μόνο κατα την πρώτη μεταφορά πόντους.

Δηλαδή, στέλνω πχ 5 ευρώ σε ένα φίλο μου. Και παίρνει 5 πόντους. Αν μου τους στείλει πίσω ή τους στείλει σε άλλο άτομο να μην πάρω εγώ ή το άλλο άτομο άλλους 5.

Εάν είναι τόσο δύσκολο να το κάνουν αυτό ας ενεργοποιήσουν την υπηρεσία και να μην δίνονται πόντοι κατά τη μεταφορά υπολοίπου. ;)

βρε παιδια, επεκταση υπολοιπου πως κανουμε σε cu; :O

εψαξα αλλα δε βρηκα κατι εδω...σορρυ κιολας :)

edit: ενταξει, το βρηκα http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001040616&vars=0000000000 :)

Απ'όσο γνωρίζω θα βγει κοινή κάρτα ανανέωσης (10αρα) και για τα δυο πακέτα.

αυτό τώρα είναι δικαιολόγια από την voda? Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τόσο καιρό δεν βρήκαν λύση σε αυτό το "πρόβλημα". Το λογκό είναι να μην κερδίζεις πόντους στο pointmania όταν σου στέλνει άλλος καρτοκινητός λεφτά γιατί ο άλλος πλήρωσε στην voda την κάρτα...

Απλά ήταν πιο συμφέρον να υλοποιηθεί η μεταφορά από postpaid (όπου πάντα υπάρχει δυνατότητα να μεταφερθεί χρόνος) παρά από καρτοκινητό, όπου θα έπρεπε να έχει υπόλοιπο... Θα ήταν καλό να υπήρχε και αυτή η δυνατότητα...

Όμως άλλα θέματα καίνε την voda αυτή την περίοδο...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Παιδιά ναι,και δω Μυτιλήνη πήγα να πάρω κάρτα cu και δν είχε,έφαγα τν τόπο να βρω(σε 7 περίπτερα πήγα),όλοι έλεγαν ότι καταργήθηκε η cu 10(και η sms card ε;)!!!Τλκ βρήκα απο περίπτερο με μηχάνημα,βγάζει σαν απόδειξη ένα πράγμα με τν κωδικό επάνω.Καλά αυτό με το μηχάνημα το ξέρω δω κ ένα χρόνο,που μας έφεραν τέτοια!Αλλά γιατί αυτό;Γιατί όμως να καταργήσουν τν cu και όχι τν alacarte;

Παίζει τπτ με τν vodafone,λόγω τν υποκλοπών;

- - - -

Μην συνδέουμε ασύνδετα γεγονότα, πάμε σε θεωρίες συνομωσίας! Και κάρτες να μην βρίσκεις μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με άπειρους άλλους τρόπους. Το πιο πιθανό είναι να βγάλουν 1 κάρτα για alacarte και cu, για να μην μπερδεύεται ο κόσμος. Πολλοί δεν ξέρουν ότι οι κάρτες ανανέωσης alacarte μπαίνουν κανονικά σε cu και το αντίστροφο...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Λετε επιτελους να αλλαξει το cu alot τωρα μετα απο αυτες τι εξελιξεις?Κατα την γνωμη μου υστερει σε αυτο απο την Τιμ Και Κοσμοτε.Ισως μετα απο αυτα που εγιναν ...να κατεβουν απο το καλαμι και να αλλαξουν την υπηρεσια.Αυτο μετα 5λεπτα ειναι γελειο τωρα πια με τα αλλα πακετα των εταιρειων.

Λετε επιτελους να αλλαξει το cu alot τωρα μετα απο αυτες τι εξελιξεις?Κατα την γνωμη μου υστερει σε αυτο απο την Τιμ Και Κοσμοτε.Ισως μετα απο αυτα που εγιναν ...να κατεβουν απο το καλαμι και να αλλαξουν την υπηρεσια.Αυτο μετα 5λεπτα ειναι γελειο τωρα πια με τα αλλα πακετα των εταιρειων.

Γιατί υστερεί; Αφού με την κοσμοτέ ουσιαστικά αναγκάζεσαι να πληρώνεις το μήνα 15 ευρώ για να απολαμβάνεις τα δωρεάν λεπτά.

Ενώ με την ΤΙΜ μπορείς να έχεις 500 δωρεάν λεπτά μόνο προς ένα νούμερο.

ΤΟ cu a lot έχει την ευελιξία ότι μπορείς να ξοδέψεις τα 5λεπτα όποτε σε βολεύει (μέσα σε διάστημα ενός μήνα από την ενεργοποίηση) και ότι ισχύουν για κάθε αριθμό cu (ο γράφων έχει την τύχη οι περισσότεροι φίλοι του να έχουν cu :) )

μου ηρθε απο εγγραφη στο ποιντμανια(επειδη εβαλα νεο αριθμο) ενας φακελος ο οποιος σε καλωσοριζε..και ειχε μεσα εναν αριθμο CU με 12 ευρω αρχικο χρονο ομιλιας..:yahoo:

Εχει το (-) με τα 5λεπτα οπως ειπα..γιατι ειναι κριμα να θες να πεις κατι συντομο η να τυχενει κατι και να κλεινεις το τηλ. και να σου περνει ολο το 5λεπτο.Τοσο δυσκολο ειναι να βαλουν ενα συνολο καποια λεπτα το μηνα?

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked