johnny_gtet Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Με γεια μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Άλλαξαν και οι τιμές των πακέτων όπως αναμενόταν!Για να μην "παραπονιέστε"!Άντε, να δούμε πόσο θα κρατήσουν...Μεγεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Όποιος ανανεώσει ας ενημερώσει για το αν στακάρουν τα λεπτά/sms/data των παλιών με τα νέα plz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 ξερει κανείς το "Talk Abroad" τι διαρκεια εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει λιγάκι σχετικά με το πως λειτουργεί το Big Bang στους CU Around συνεργάτες; Ανοιγω δεδομενα και βρισκομαι κοντα στο μαρκαρισμενο σημειο αλλα δε με αναγνωριζει. Κανω κατι λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Εγώ έκανα μέχρι τώρα ανανέωση σε δύο combo 600, το δικό μου και της συζύγου. Τώρα βλέπω μου έχει τσεκαρισμένο το CU combo!! Άρα πιστεύω ότι αν κάνω ανανέωση σ' αυτό, δε θα χάσω τα υπόλοιπα! Βλέπω όμως ένα "πρόβλημα"! Δε γράφει πλέον 100 λεπτά χρόνο ομιλίας για bonus on line ανανέωση, κάτι το οποίο μου χρειαζόταν! Επίσης γνωρίζουμε αν αλλάζει κάτι στο shake it; Θα δίνει πάλι τα 1200mb ή θα κοπούν κ' αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Αυτό που η βονταφον ξεκινάει κάτι καλό και μετά το χαλάει, πρεπει να το κοιταξει. Ευτυχως εχω αριθμο απο καθε εταιρία και δεν χρειάζεται να κανω φορητοτητες. Απλά τα λεφτά μου τα στέλνω αλλού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxaris Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Μπράβο σου Vodafone, αποδεικνύεις οτι είσαι κοντά στον πελάτη σου και φαίνεται πόσο πολύ τον σέβεσαι, μπράβο! Πριν ενάμιση χρόνο που έκανες πάλι αυξήσεις, τουλάχιστον ανέβασες και κάποιες παροχές και μπόνους, τώρα όχι μόνο έκανες αυξήσεις στις τιμές, αλλά και μειωσες τα μπόνους.......και πάλι μπράβο! (Αν παρατηρήσετε καταργήθηκαν τα 100 λεπτά του online μπόνους και αντικαταστάθηκαν με 200mb ίντερνετ, πραγματικά γελοίο). Προσωπικά έως και τον προηγούμενο μήνα έβαζα 10€ κάρτα απαραίτητα κάθε μήνα, δηλαδή 120€ το χρόνο, τώρα πλέον, αρχής από αυτό το μήνα, θα βάζω 10€ το 3μηνο/40€ το χρόνο, ισα-ισα να μην έχω φραγή και θα μιλάω με υπηρεσίες voip και από το σταθερό. Η δράση πρέπει να φέρει και αντίδραση (τουλάχιστον από όποιον μπορεί) ούτως ώστε το επιθυμητό αποτέλεσμα να είναι κατώτερο όχι από το προσδοκουμενο, αλλά και από το τωρινό, όπως ακριβώς έγινε και όταν επιβλήθηκε ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης που ενώ προσδοκούσαν αύξηση των εσόδων, όχι μόνο δεν υπήρξε, αντιθέτως έχασαν και μέρος των εσόδων και έτρεχαν μετά να βρουν από που θα καλύψουν τη χασουρα οι ειδήμονες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 To μη χειρον βέλτιστο λοιπόν. Για την ώρα άλλαξαν μόνο τα πακέτα ομιλίας και τα δεδομένα έμειναν στα 8.5€ και αφού από ότι φαίνεται θα μεταφέρονται και τα λεπτά απο το παλιό combo είναι συγκριτικά με ........ το κόβω εγώ εδώ για να μην μπει στον κόπο ο vasileios :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCOROS Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 (edited) Αν κοιτάξετε στο tell me more των πακέτων ομιλίας, ότι περισσέψει στο τέλος του μήνα χάνεται, ΔΕΝ μεταφέρεται. Υγεία! Δεν πρόσθεσαν ακόμα το CU COMBO XL. Edited February 20, 2020 by SCOROS update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 πάντα έτσι έλεγε η vodafone Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 πάντα έτσι έλεγε η vodafone Κάποια στιγμή θα το κάνει πράξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Αύριο θα προστεθεί και το CU Combo XL. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Οσοι να μιλανε για "αντίδραση" στις αυξήσεις, "απειλωντας" οτι θα βαζουν λιγότερα χρήματα ως "αντιποινα" (εδω γελανε :lol: ), δε συνειδητοποιούν οτι ουσιαστικά αυτο είναι προς οφελος της εταιριας; Διότι χρηματοδοτεις εναν αριθμο που δεν χρησιμοποιεί ουτε το δικτυο ουτε τις παροχές της. Βαζοντας ενα 10αρικο στο 3μηνο για να αποτρέπεις ισα ισα τη φραγη εισερχομενων δεν ειναι ουτε αντίδραση ούτε αντιποινα προς την εταιρία. Δεν ειχε προβλέψει δηλαδη η εταιρία τετοιες κινησεις; Και πλεον τα χρηματα σου θα πηγαίνουν σε στον ανταγωνιστη της, ο οποιος σε λιγο καιρο θα κανει κ αυτος αυξησεις. Και μετα τι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 (edited) Αύριο θα προστεθεί και το CU Combo XL. Ούτε τα data πακέτα άλλαξαν ακόμα. Πρώτη φορά βλέπω αλλαγές πακέτων να γίνονται σε δόσεις και χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση όλο αυτό το διάστημα για την τελική ημερομηνία εφαρμογής των αλλαγών. Edited February 20, 2020 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Η μόνη τιμωρία είναι η φορητότητα/κατάργηση αριθμού - λήξη. Το να βάζει κανείς 10€/τριμηνο δεν έχει νόημα. Ακόμα και αν χρησιμοποιείς τον αριθμό μόνο για voip τον 3ο μήνα με τι ίντερνετ θα μιλάς? Επίσης αν από 120/χρόνο πας στα 40/χρονο θα ισοσκελίσουν την χασούρα από όσους έβαζαν 10 και τώρα θα βάζουν 12 η 15 γιατί τα 10 δεν θα φτάνουν για πακέτο ομιλίας. Οποιαδήποτε αντίδραση σκέφτεστε εσείς την έχουν σκεφτεί πρώτα οι εταιρίες και γι αυτό λέμε για καρτέλ γιατί ξέρουν ότι αν όλοι έχουν ίδιες τιμές οι καταναλωτές είναι καταδικασμενοι όπου και να πάνε. Μοναδική λύση επιλογή εταιρείας που σου παρέχει το καλύτερο σήμα εκεί που κινείσαι + πλήθος/κόστος gb και ομιλία μέσω voip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Ούτε τα data πακέτα άλλαξαν ακόμα. Πρώτη φορά βλέπω αλλαγές πακέτων να γίνονται σε δόσεις και χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση όλο αυτό το διάστημα για την τελική ημερομηνία εφαρμογής των αλλαγών. Παρακαλώ μείνετε εντός του νήματος. Οι αλλαγές θα ολοκληρωθούν αύριο, τόσο στη σελίδα, όσο και στην εφαρμογή. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Επειδή με τις τελευταίες αλλαγές εχω χάσει λίγο την μπάλα υπάρχει στο CU κάποιο πακέτο που δίνει περισσότερο απο 600 λεπτά που δίνει το Vodafone you? Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 (edited) Επειδή με τις τελευταίες αλλαγές εχω χάσει λίγο την μπάλα υπάρχει στο CU κάποιο πακέτο που δίνει περισσότερο απο 600 λεπτά που δίνει το Vodafone you? Υπάρχει το πακέτο CU Combo XL με 15€, το οποίο προσφέρει 700 λεπτά ομιλίας προς όλους, 700 SMS προς όλους και 700 MB internet. Παρακαλώ μείνετε εντός του νήματος.Μια χαρά εντός είμαι. Ένα σύντομο σχόλιο έκανα για τους χειρισμούς της Vodafone αναφορικά με την εφαρμογή των αυξήσεων στα πακέτα καρτοκινητής, δεν μίλησα για το τι καιρό θα κάνει αύριο. Επίσης, οι υποδείξεις είναι αρμοδιότητα των συντονιστών και όχι των μελών. Ευχαριστώ. Edited February 21, 2020 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxaris Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 grapas640 και P_papadis θα σας εξηγήσω λίγο το σκεπτικό μου, όταν λέω ότι θα βάζω πλέον 10€ το 3μηνο αντί για 10€ το μήνα. Λοιπόν, υποθετικά βάζω αυτό το μήνα 10€, δεν ενεργοποιω κάποιο πακέτο ομιλίας, αλλά παίρνω τα μπόνους του ίντερνετ. Αυτό το μήνα λοιπόν μιλάω μόνο μέσω VoIP αφού έχω ίντερνετ. Τον επόμενο μήνα θα ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο ομιλίας και ένα καλό πακετακι είναι το combo που βρίσκεται στο bing bang όπου με 2€+1500 κρυστάλλους θα έχω 100 λεπτά συν 1gb για 7 ημέρες και το ενεργοποιω και τις 4 εβδομάδες του μήνα. Έτσι πάει και ο 2ος μήνας. Στον 3ο μήνα θα χρησιμοποιώ τα μαζεμένα GB από το πάρε να'χεις και θα μιλάω και πάλι μέσω VoIP (έχω 4gb μαζεμένα από το πάρε να'χεις και 20000 κρυστάλλους). Θα το δοκιμάσω και θα δω πως θα πάει, αν είναι εφικτό ή όχι. Αν όχι, το πολύ-πολυ θα βάζω κάθε 2 μήνες 10€, οπότε και πάλι λιγότερα θα τους δίνω, για την ακρίβεια τα μισά από ότι έως τώρα. Με αυτόν τον τρόπο προσωπικά θα "αντιδράσω" στις αυξήσεις τους! Και αν πραγματικά "περπατήσει" το σκεπτικό μου θα βοηθήσω και όλους από το στενό περιβάλλον μου, συγγενείς και φίλους να "αντιδράσουν" και εκείνοι! Και αν όλοι όσοι μπορούμε, κάνουμε κάτι αντίστοιχο, πιστεύω πως κάτι θα καταφέρουμε..........αλλιώς ας κάτσουμε να ανεχόμαστε κάθε εναμιση χρόνο τις αυξήσεις των εταιρειών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Επειδή με τις τελευταίες αλλαγές εχω χάσει λίγο την μπάλα υπάρχει στο CU κάποιο πακέτο που δίνει περισσότερο απο 600 λεπτά που δίνει το Vodafone you? Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Καλησπέρα, Από αύριο θα είναι διαθέσιμο το παρακάτω. "Το νέο πακέτο CU Combo XL θα είναι διαθέσιμο για όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές του Vodafone CU, το οποίο θα προσφέρει 700 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής, 700 SMS προς όλα τα δίκτυα και 700ΜΒ για 30 ημέρες με 15€." Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 (edited) ξερει κανείς το "Talk Abroad" τι διαρκεια εχει? η διαρκεια του talk abroad ειναι ενας μηνας , το ενεργοποιω εδω και πανω απο 1 χρονο στους γονεις μου και σε συνδιασμο με το μπονους ανανεωσης 120 λεπτα προς vodafone τους καλυπτει πληρως . Τωρα βεβαια που η vodafone στα νεα πακετα δεν δινει προς cu αλλα προς ολη την vodafone νομιζω οτι πιο πολυ βολευει να ενεργοποιησετε το μπονους 120 λεπτα προς vodafone διοτι τα 100mb του just surf bonus ειναι λιγα και ετσι οπως μειωσαν τα λεπτα ομιλιας απο 400 σε 300 και για να μην καταναλωνονται τα προς ολους αμα σας φτανουν τα 300 λεπτα τον μηνα προς vodafone. Επισης η vodafone καταργησε και τους επιπλεον κρυσταλλους που εδινε με ενεργοποιηση των πακετων μεσω του app πολυ κριμα ... grapas640 και P_papadis θα σας εξηγήσω λίγο το σκεπτικό μου, όταν λέω ότι θα βάζω πλέον 10€ το 3μηνο αντί για 10€ το μήνα. Λοιπόν, υποθετικά βάζω αυτό το μήνα 10€, δεν ενεργοποιω κάποιο πακέτο ομιλίας, αλλά παίρνω τα μπόνους του ίντερνετ. Αυτό το μήνα λοιπόν μιλάω μόνο μέσω VoIP αφού έχω ίντερνετ. Τον επόμενο μήνα θα ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο ομιλίας και ένα καλό πακετακι είναι το combo που βρίσκεται στο bing bang όπου με 2€+1500 κρυστάλλους θα έχω 100 λεπτά συν 1gb για 7 ημέρες και το ενεργοποιω και τις 4 εβδομάδες του μήνα. Έτσι πάει και ο 2ος μήνας. Στον 3ο μήνα θα χρησιμοποιώ τα μαζεμένα GB από το πάρε να'χεις και θα μιλάω και πάλι μέσω VoIP (έχω 4gb μαζεμένα από το πάρε να'χεις και 20000 κρυστάλλους). Θα το δοκιμάσω και θα δω πως θα πάει, αν είναι εφικτό ή όχι. Αν όχι, το πολύ-πολυ θα βάζω κάθε 2 μήνες 10€, οπότε και πάλι λιγότερα θα τους δίνω, για την ακρίβεια τα μισά από ότι έως τώρα. Με αυτόν τον τρόπο προσωπικά θα "αντιδράσω" στις αυξήσεις τους! Και αν πραγματικά "περπατήσει" το σκεπτικό μου θα βοηθήσω και όλους από το στενό περιβάλλον μου, συγγενείς και φίλους να "αντιδράσουν" και εκείνοι! Και αν όλοι όσοι μπορούμε, κάνουμε κάτι αντίστοιχο, πιστεύω πως κάτι θα καταφέρουμε..........αλλιώς ας κάτσουμε να ανεχόμαστε κάθε εναμιση χρόνο τις αυξήσεις των εταιρειών! για να μπορεσεις να χρησιμοποιησεις πακετα απο το cu bing bang θελει να εχεις κανει ανανεωσεις τουλαχιστον 20 ευρω το τελευταιο 2 μηνο . Οποτε πρακτικα εχεις θεμα τον 3 μηνα δεν θα μπορεις να ενεργοποιησεις πακετο. το cu παρε να εχεις αθροιζει τα mb απο τυχον ανανεωσεις που εχεις κανει αλλα αυτο που μπορεις να κανεις ειναι το εξης : πχ εχεις στην οικογενεια σου cu νουμερα ή εχεις γνωστους και φιλους που εχουν cu ζητα τους να δηλωσουνε το κινητο σου στο παρε να εχεις ! οποτε οταν βαζουνε καρτα σου προσθετουνε επιπλεον 100mb στα υπολοιπα και ολα μαζι μεταφερεται η ημερομηνια ληξης στον επομενο μηνα. Αρα εχεις σιγουρα mb καθε μηνα εαν καποιος γνωστος /φιλος σου κανει ανανεωση καθε μηνα. Επισης μην ξεχνας και το cu panic button που σου δινει εως 2 φορες ιντερνετ για 1 ωρα ή αμα καταναλωσεις τα 500mb ληγει που ειναι εντελως δωρεαν. Στελνωντας sos στο 1252 δες εδω https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/panic-button/ . Edited February 20, 2020 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 (edited) Οταν σε εχουν βυθισει σε ενα βούρκο δε μπορεις να θεωρείς ως απαντηση/αντίδραση να βγάλεις ενα καλαμακι στην επιφανεια ωστε ισα ισα να ανασαίνεις. Μεσα σε 4-5 χρονια το κοστος συντηρησης του καρτοκινητου εχει 24πλασιαστεί ενω πλέον η ενεργοποίηση του φθηνότερου πακέτου απαιτεί να βαλεις κάρτα 12ε. Η φόρα έπρεπε να κοπεί όταν ηρθε το 6μηνο. Απο την ωρα που αυτο έγινε ανεκτο, ηρθαν και τα υπολοιπα, και τωρα δε νομιζω οτι μπορει να γινει κάτι. Επίσης, η αυξηση των τιμων στα καρτοκινητά εχει οδηγησει αρκετούς να σκεφτονται στροφη σε συμβολαια, τα οποια τελευταία κανουν επιθετικό marketing με αρκετα συμφέρουσες προσφορες. Πραγμα που σημαινει οτι η δυναμη των συνδρομητών καρτοκινητής δεν ειναι τοσο μεγαλη πλεον. Ας το κλείσουμε εδω ομως. Edited February 20, 2020 by gpapas640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Θα συμφωνήσω ότι το κόστος συντήρησης έχει όντως αυξηθεί. Ίσως γιατί όλοι θεωρούμε δεδομένο επειδή είναι καρτοκινητό δεν δίνεις λογαριασμό δεν παίρνεις λογαριασμό κατά το σλόγκαν μιας κάποτε budget εταιρείας, μπορεί ο καθένας να έχει όσα νούμερα θέλει! Προσωπικά θεωρώ ότι ίσως στην ομιλία κάποια καρτοσυμβόλαια μπορεί και να συμφέρουν αλλά σε ότι αφορά δεδομένα η σύγκριση είναι απλά αστεία για την Ελλάδα. Προσωπικά δέχομαι και εγώ κατά καιρούς τηλεφωνήματα που προσπαθούν να με πείσουν να αλλάξω το καρτοκινητό μου σε καρτοσυμβόλαιο η συμβόλαιο και οι παροχές που μου δίνουν στα δεδομένα είναι γελοίες για εμένα προσωπικά που με ενδιαφέρει περισσότερο αυτό το κομμάτι στην επικοινωνία. Προσωπικά λοιπόν θα εκμεταλλευτώ κάθε σπιθαμη του εγχώριου και παγκοσμιου επικοινωνιακού συστήματος στο κομμάτι των καρτοκινητων, πριν πειστω ότι πρέπει να κάνω συμβόλαιο Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Με βάση την τελευταία ανακοίνωση οικονομικών αποτελεσμάτων το ARPU συνδρομητών καρροκινητης της Vodafone είναι κάτω από 5 ευρώ, δεν ήταν αναμενόμενο να ψάξει τρόπους να το αυξήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts