Jump to content

xxaris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xxaris

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

xxaris's Achievements

  1. Με το που βάλεις κάρτα, αμέσως ενεργοποιείται το πακέτο εφόσον έχεις επιλέξει την αυτόματη ενεργοποίηση. Λαμβάνεις το πρώτο sms με το οποίο σε ενημερώνει ότι έχεις επιλέξει την αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου και έχουν αφαιρεθεί αυτόματα τα 10€ της αξίας του και μετά από 3-4 λεπτά λαμβάνεις ένα δεύτερο sms με το οποίο σε ενημερώνει ότι σου δίνει το δώρο των 60 λεπτών. Δηλαδή στην αρχή λαμβάνεις τα 600 λεπτά του πακέτου και μετά από 3-4 λεπτά και τα υπόλοιπα 60 λεπτά. Τα υπόλοιπα χρόνου ομιλίας, sms και MB μεταφέρονται κανονικά στον επόμενο μήνα. Ισχύει δηλαδή ότι και στην απλή ενεργοποίηση του πακέτου.
  2. Αν μη τι άλλο είναι πολύ μεγάλη η διαφορά από την απλή κλήση voip, κοστίζει 10 φορές περισσότερο! Αλλά έστω και έτσι υπάρχει η επιλογή για σημαντικες κλήσεις που χρειάζεσαι απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα επικοινωνία.
  3. Ερώτηση: Πως πάνε οι χρεώσεις σε κλήση με το mobile voip (calling credit) χρησιμοποιώντας την επιλογή call back? Έκανα μια κλήση πριν διάρκειας ενάμιση λεπτού και χρεώθηκα 0,074€. Γνωρίζω ότι αρχικά χρεώνει 0,05 ως τέλη σύνδεσης. Μετά για κάθε λεπτό ομιλίας χρεώνονται 0,012?
  4. xxaris

    Honor 8X

    Ναι, τα update σε όλες τις εφαρμογές γίνονται κανονικά. Σίγουρα δεν ωφελείται σε αυτό. Το ψάχνω αλλά δεν βρίσκω λύση.
  5. xxaris

    Honor 8X

    Το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν λειτουργούν σωστά οι ειδήσεις της Google (αυτές που βρίσκονται αριστερά της κυρίας οθόνης). Με το που γυρίζω στις ειδήσεις και κατεβαίνω προς τα κάτω με πετάει στην κύρια οθόνη, όσες φορές και αν το επαναλάβω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να διαβάσω καμία είδηση. Μήπως γνωρίζετε πού οφείλεται αυτό;
  6. Και εγώ μόλις εξαργύρωσα σε cu 0,20€ και τα πέρασε κανονικά.
  7. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό υπέθεσα και εγώ, πως ήταν προγραμματισμένο να έρθει.
  8. Έχω έναν αριθμό cu στον οποίο το 3μηνο από την τελευταία φορά που έβαλα κάρτα εκπνέει μεθαύριο, στις 20 του μηνός. Πρωινές ώρες σήμερα, έκανα εξαργύρωση από το cash back και μπήκαν στον λογαριασμό 1,02€. Πλέον λοιπόν στην εφαρμογή φαίνεται ως ημερομηνία λήξης του υπολοίπου η 19/4/21. Παράλληλα έλαβα και μια προσωπική προσφορά με την παραπάνω ανανέωση. Όμως το μεσημεράκι έλαβα sms από τη Vodafone με το οποίο με ενημερώνει πως σε 3 ημέρες θα μπει φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων λόγω μη ανανέωσης τους τελευταίους 3 μήνες και πως αν θέλω να χρησιμοποιώ τον αριθμό να κάνω μια ανανέωση οποιαδήποτε αξίας. Δεν ισχύει τελικά η ανανέωση του χρόνου με το cash back? Αφού πραγματοποιήθηκε και τόσο στην εφαρμογή όσο και στο 1252 που κάλεσα, αναφέρεται ως ημερομηνία λήξης η 19 Απριλίου. Γνωρίζετε τι ισχύει;
  9. Ωραία. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  10. Ερώτηση: Αν υπάρχει χρηματικό ποσό στον λογαριασμό στο CU, το οποίο για να μην χαθεί με το πέρας του διμήνου, χρησιμοποιηθεί για την αγορά πακέτου ομιλίας, το πακέτο ομιλίας συνεχίζει να ισχύει και μετά το τέλος του διμήνου; Δηλαδή μετά το πέρας των 60 ημερών από την τελευταία φορά που βάζει κάποιος κάρτα, μπορεί να έχει χρόνο ομιλίας από πακέτο ή χάνεται και αυτό όπως χάνονται τα υπολοιπομενα χρήματα;
  11. xxaris

    Honor 6X

    Το 6x ήταν ένα καταπληκτικό τηλέφωνο όταν βγήκε. Το είχα, το έχω ακόμα ως 2ο για ώρα ανάγκης και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος από αυτό. Τόσο ευχαριστημένος, που πέρσυ που το άλλαξα, αγόρασα και πάλι Honor, το 8x. Το 8x είναι αναβάθμιση συγκριτικά με το 6χ, μεγαλύτερη οθόνη χωρίς bezzels, καλύτερη μπαταρία, περισσότερη ram και ανώτερη εμπειρία χρήσης που προσφέρει το android 10 σε σχέση με το android 6 (ή 7 δεν θυμάμαι τι έχει το 6χ). Wifi φοβερό έχει και το 8x όπως επίσης και καλό Bluetooth. Η ποιότητα κατασκευής είναι σαφώς ανώτερη στο 8χ, με το γυαλί να δίνει premium εμφάνιση, κάτι που δεν είχε το 6χ. Όμως το 6χ είναι πολύ ανθεκτικό τηλέφωνο (διάβασε παραπάνω το μήνυμά μου από τον Απρίλιο του 2019). Το 8χ δεν ξέρω αν ομοίως είναι ανθεκτικό, δε μου έπεσε ποτέ κάτω. Όταν έρθει ο καιρός να αλλάξω τηλέφωνο, το σίγουρο είναι ότι κάποια συσκευή της Honor θα είναι στην πρώτη θέση της προτίμησης μου!
  12. xxaris

    Honor 8X

    Στο δικό μου δεν υπάρχει έως τώρα θέμα με τη μπαταρία, λειτουργεί όπως και πριν την αναβάθμιση. Ίσως δεν "έκατσαν" καλά οι εφαρμογές και να χρειαστεί να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
  13. xxaris

    Honor 8X

    Ομοίως και σε εμένα συμβαίνει να εξαφανίζεται το όνομα του παρόχου, ενώ στις ρυθμίσεις το έχω στην επιλογή να φαίνεται. Έως τώρα είναι το μοναδικό bug που έχω διαπιστώσει. Από την άλλη ωραία η επιλογή "Σκουρόχρωμη λειτουργία".
  14. xxaris

    Honor 8X

    Και σε εμένα αμέσως μετά την αναβάθμιση ήρθε ένα security update. Προς το παρόν δεν θα κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων γιατί βαριέμαι τη διαδικασία να τα περνάω όλα από την αρχή. Αν όμως διαπιστώσω κολλήματα και δυσλειτουργίες τότε θα κάνω.
  15. xxaris

    Honor 8X

    Κάνατε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την εγκατάσταση; Ομοίως και σε εμένα ήρθε πριν λίγο :happy:
×
×
  • Create New...