bbbb Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Υποθέτω ότι για να μην βλέπουμε ούτε σήμερα τα νέα πακέτα πώς πήραν κι άλλη αναβολή... Eτσι φαίνεται. και τα 8.5€ πολλά είναι για ένα δίκτυο που ανά πάσα στιγμή χωρις να υπάρχει έκτακτη ανάγκη πχ φυσική καταστροφή, παίζει να σε κρεμάσει και να μην μπορεις να βγάλεις ούτε κλήση.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Υποθέτω ότι για να μην βλέπουμε ούτε σήμερα τα νέα πακέτα πώς πήραν κι άλλη αναβολή... Λέτε ρε παιδιά να τα γλυτώσουμε τα νέα πακέτα;; Μπα, δύσκολο ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Ίσως να είδε η βοντα ότι δεν ακολουθεί η Κοσμοτε και ακύρωσαν τις αυξήσεις. Πάντως το ότι κρεμάει το δίκτυο έτσι εύκολα, δεν είναι καλό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Μακάρι μια φορά το "καρτελ" να λειτουργήσει υπέρ μας.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Ναι σωστά. Και στο 0.30 έξτρα ανα κάρτα που ειχαν ανακοινώσει και οι αλλοι 2 μετά την μπλε και τελικά δεν το εφάρμοσαν.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Eτσι φαίνεται. και τα 8.5€ πολλά είναι για ένα δίκτυο που ανά πάσα στιγμή χωρις να υπάρχει έκτακτη ανάγκη πχ φυσική καταστροφή, παίζει να σε κρεμάσει και να μην μπορεις να βγάλεις ούτε κλήση.. Κοιταξε και το "μεγάλο και σίγουρο" πράσινο δίκτυο είχε πέσει πριν τις γιορτές για ένα ΣΚ σχεδόν. Δεν λέει τίποτα αυτό. Μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες... ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μακάρι μια φορά το "καρτελ" να λειτουργήσει υπέρ μας.. Οι αυξήσεις θα γίνουν αργά ή γρήγορα.. Κάποιος θα πρέπει να πληρώσει το (μεγάλο) κόστος για τον διαγωνισμό των αδειών για το 5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Κοιταξε και το "μεγάλο και σίγουρο" πράσινο δίκτυο είχε πέσει πριν τις γιορτές για ένα ΣΚ σχεδόν. Δεν λέει τίποτα αυτό. Μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες... ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι αυξήσεις θα γίνουν αργά ή γρήγορα.. Κάποιος θα πρέπει να πληρώσει το (μεγάλο) κόστος για τον διαγωνισμό των αδειών για το 5G Α) η Κοσμοτε 2 ωρες ειχε θεμα. Η βοντα ειμαστε στην 4η ημερα και χαροπαλευει. Β) και σε αλλες χωρες με βουνά και μεγαλύτερη φορολογια θα υπαρχει 5G και με τιμές χώμα, πώς το εξηγείς αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Οι λόγοι είναι οι ίδιοι περίπου για τους οποίους είμαστε σε όλα τα αγαθά και τις υπηρεσίες ακριβότεροι σε σχέση με άλλες χώρες (Ευρωπαϊκές και μη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos86 Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Γι αυτό δεν σου έρχονται προσφορές αφού βάζεις κάρτα. Νομίζω και στην wind έτσι είναι. Αν δουν ότι περνάει και 2ος μήνας και δεν τους βάλεις κάρτα ξεκινάνε τις προσφορές για να τους τα σταξεις. Έχω παρατηρήσει ότι οι σταθεροί πελάτες που βάζουν κάθε μήνα χρήματα δεν παίρνουν τέτοιες "ειδικές" προσφορές. Προς το παρόν έχω βάλει την συγκεκριμένη κάρτα vodafone σε αδράνεια ...... Τελευταία ανανέωση που είχα κάνει ήταν αρχές Δεκεμβρίου και θα ξαναβάλω όταν δώσει την προσφορά 10gb με 4ευρω η κάτι καλύτερο που είχα δει αρχές Δεκεμβρίου. Εγώ βάζω κάρτα 1 φορά το δίμηνο απλά για να μην λήξει ο αριθμός. Δεν μου έχει έρθει καμία προσφορά όταν ανανεώνω αλλά μέχρι και πριν απο λίγο καιρό, μου συνέβαινε κάτι το οποίο δεν έχω ακούσει απο κανέναν άλλον προσωπικά. Λογικά θα έχει συμβεί και σε άλλους απλά δεν το γνωρίζω εγώ. Επι έναν ολόκληρο χρόνο, απο τον Δεκέμβριο του 2018 ως και τον Δεκέμβριο του 2019, κάθε φορά που έβαζα κάρτα (των 10 ευρώ) η vodafone μου έδινε δώρο 200 λεπτά προς όλους και 500 MB internet για 30 ημέρες. Κάθε φορά. Βέβαια όπως είπα και προηγουμένως ανανέωνα κάθε δίμηνο, οπότε ίσως και να μη μου τα έδιναν αν ανανέωνα κάθε μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Εγώ βάζω κάρτα 1 φορά το δίμηνο απλά για να μην λήξει ο αριθμός. Δεν μου έχει έρθει καμία προσφορά όταν ανανεώνω αλλά μέχρι και πριν απο λίγο καιρό, μου συνέβαινε κάτι το οποίο δεν έχω ακούσει απο κανέναν άλλον προσωπικά. Λογικά θα έχει συμβεί και σε άλλους απλά δεν το γνωρίζω εγώ. Επι έναν ολόκληρο χρόνο, απο τον Δεκέμβριο του 2018 ως και τον Δεκέμβριο του 2019, κάθε φορά που έβαζα κάρτα (των 10 ευρώ) η vodafone μου έδινε δώρο 200 λεπτά προς όλους και 500 MB internet για 30 ημέρες. Κάθε φορά. Βέβαια όπως είπα και προηγουμένως ανανέωνα κάθε δίμηνο, οπότε ίσως και να μη μου τα έδιναν αν ανανέωνα κάθε μήνα. Μήπως είχες έρθει από την καρτοκινητή Cyta που έκλεισε και σου έκαναν αυτή την προσφορά? Ακριβώς τα ίδια έδιναν σε μία φίλη μου που ήταν τέτοια περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos86 Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Μήπως είχες έρθει από την καρτοκινητή Cyta που έκλεισε και σου έκαναν αυτή την προσφορά? Ακριβώς τα ίδια έδιναν σε μία φίλη μου που ήταν τέτοια περίπτωση. Οχι ήμουν πάντα στην Vodafone. Απο τότε που λέγονταν ακόμα Panafon και οι μονάδες ήταν σε δραχμές :-) Είμαι αρκετά παλιός συνδρομητής τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Σημερα δεν εγινε οπως τα δυο προηγουμενα πσκ μειωση των κρυσταλλων για αγορα πακετων, και ακομα δεν εφαρμοστηκε η καταργηση-αυξηση στα πακετα της Cu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Εγώ βάζω κάρτα 1 φορά το δίμηνο απλά για να μην λήξει ο αριθμός. Δεν μου έχει έρθει καμία προσφορά όταν ανανεώνω αλλά μέχρι και πριν απο λίγο καιρό, μου συνέβαινε κάτι το οποίο δεν έχω ακούσει απο κανέναν άλλον προσωπικά. Λογικά θα έχει συμβεί και σε άλλους απλά δεν το γνωρίζω εγώ. Επι έναν ολόκληρο χρόνο, απο τον Δεκέμβριο του 2018 ως και τον Δεκέμβριο του 2019, κάθε φορά που έβαζα κάρτα (των 10 ευρώ) η vodafone μου έδινε δώρο 200 λεπτά προς όλους και 500 MB internet για 30 ημέρες. Κάθε φορά. Βέβαια όπως είπα και προηγουμένως ανανέωνα κάθε δίμηνο, οπότε ίσως και να μη μου τα έδιναν αν ανανέωνα κάθε μήνα. Αυτο που περιγράφεις ήταν μια "προσφορά μόνο για σένα" που ερχόταν σε κάποιους συνδρομητές για ενα χρόνο μέχρι πριν κάποιους μήνες. Ήταν μόνιμη. Και κάθε μήνα να έβαζες κάρτα πάλι θα την είχες. Και 100 ευρώ να έβαζες τα ίδια. Την είχα κι εγώ. Φαινόταν στην εφαρμογή στον τομέα προσφορές. Δεν ξέρω με τι κριτήρια τις δίνουν. Την είχαν πάντως αρκετοί. Σε άλλους π.χ. δίνουν 5 γίγα και 300 λεπτά με 3 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Το δώρο αυτό το είχα και εγώ μαζί με 120΄/μήνα σε μια κάρτα που μου έδωσαν μαζί με το σταθερό που έφερα στη Vodafone. Για 1 χρόνο έπαιρνα τα 120 + για 15 μήνες το δώρο που περιγράφεις. Μετά κόπηκαν όλα. Το δώρο το έπαιρνα κάθε φορά ακόμα και αν έβαζα 2 κάρτες σε ένα μήνα. Το καλοκαίρι που θα λήξει το συμβόλαιο της σταθερής θα ζητήσω να μου στείλουν μια cu ακόμα ή να μου ξαναβάλουν την προσφορά στη cu που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Έσκασε προσφορουλα! 1000'+10gb για 7 ημέρες εντελώς δωρεάν με δυνατότητα ενεργοποίησης έως 17.2! Διαθέσιμη στο 1252 αλλά και στις δύο εφαρμογές, vodafone και cu! Καλοδεχούμενη! Άντε, για να μη γκρινιάζουμε συνέχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Έσκασε προσφορουλα! 1000'+10gb για 7 ημέρες εντελώς δωρεάν με δυνατότητα ενεργοποίησης έως 17.2! Διαθέσιμη στο 1252 αλλά και στις δύο εφαρμογές, vodafone και cu! Καλοδεχούμενη! Άντε, για να μη γκρινιάζουμε συνέχεια! Ευχαριστώ για την ενημέρωση θα την ενεργοποιήσω την τελευταία μέρα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Καλοδεχούμενη η προσφορά. Τα 2 προηγούμενα ΣΚ μείωση στους πόντους του παιχνιδιου και τώρα αυτη η προσφορα. Μας κακομαθαίνει η vodafone :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Έσκασε προσφορουλα! 1000'+10gb για 7 ημέρες εντελώς δωρεάν με δυνατότητα ενεργοποίησης έως 17.2! Διαθέσιμη στο 1252 αλλά και στις δύο εφαρμογές, vodafone και cu! Καλοδεχούμενη! Άντε, για να μη γκρινιάζουμε συνέχεια! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Να 'στε καλά, παιδιά! Και ξαναβλέπω ότι μειώθηκαν οι κρύσταλλοι στο big bang! Μάλλον πάνε να το καθιερώσουν από το απόγευμα της Παρασκευής(6μμ) ως το μεσημέρι της Δευτέρας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Έσκασε προσφορουλα! 1000'+10gb για 7 ημέρες εντελώς δωρεάν με δυνατότητα ενεργοποίησης έως 17.2! Διαθέσιμη στο 1252 αλλά και στις δύο εφαρμογές, vodafone και cu! Καλοδεχούμενη! Άντε, για να μη γκρινιάζουμε συνέχεια! Καλοδεχούμενη η προσφορά. Τα 2 προηγούμενα ΣΚ μείωση στους πόντους του παιχνιδιου και τώρα αυτη η προσφορα. Μας κακομαθαίνει η vodafone :lol: μαλλον το νεο δωρο με τα δωρεαν λεπτα και gb μαλλον ειναι για τα προβληματα που ειχε αυτο μπορω να σκεφτω! Να 'στε καλά, παιδιά! Και ξαναβλέπω ότι μειώθηκαν οι κρύσταλλοι στο big bang! Μάλλον πάνε να το καθιερώσουν από το απόγευμα της Παρασκευής(6μμ) ως το μεσημέρι της Δευτέρας! Αυτο με την μειωση των κρυσταλλων που μεταβαλλεται δεν το ηξερα! Εγω ειχα πετυχει την μειωση αλλα μετα αλλαξαν και αυξηθηκαν! Οποτε μπορει να θελουνε να το καθιερωσουνε! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Έσκασε προσφορουλα! 1000'+10gb για 7 ημέρες εντελώς δωρεάν με δυνατότητα ενεργοποίησης έως 17.2! Διαθέσιμη στο 1252 αλλά και στις δύο εφαρμογές, vodafone και cu! Καλοδεχούμενη! Άντε, για να μη γκρινιάζουμε συνέχεια! Πολύ δυνατή! Ευχαριστούμε! Να σημειώσω ότι συνεχίζει να μου δίνει μπόνους ανανέωσης (300' προς όλους και 1GB) καθώς και άλλες όπως 3GB + 200' προς όλους με 3€. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Πολύ δυνατή! Ευχαριστούμε! Να σημειώσω ότι συνεχίζει να μου δίνει μπόνους ανανέωσης (300' προς όλους και 1GB) καθώς και άλλες όπως 3GB + 200' προς όλους με 3€. Ωπα ωπα, πώς κατάφερες τέτοιο μπόνους ανανεωσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Ωπα ωπα, πώς κατάφερες τέτοιο μπόνους ανανεωσης; Ομολογουμένως το λαμβάνω πρώτη φορά. Μετά ήταν και άλλα μπόνους τύπου "Βάλε κάρτα και θα λάβεις 500mb για 7 ημέρες" και συμψηφίστηκαν όλα μαζί για έναν μήνα. Σύνολο: 2.5GB! Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Η προσφορά των 1000' προς όλους + 10GB γενικής χρήσης εμφανίζεται ως "free combo" στην εφαρμογή my cu και έρχεται ως έμπρακτη "συγγνώμη" της εταιρείας για τα προβλήματα δικτύου τις τελευταίες ημέρες. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Καλημερα σας. Μπορω μεσω της εφαρμογης CU να δω ποιες απο τις επαφες μου εχουν CU? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts