survivorgr Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Φρέσκα νέα.. Απο 20/9 θα καταργηθεί το 4g σε όλα τα καρτοκινητα της κόκκινης(έως 3g θα διατίθεται στις κάρτες) , θα υφίσταται μόνο στα συμβόλαια. Η πληροφορία έρχεται απο τα "εσωτερικά". Καλή χώνεψη να έχουμε. Τους καφεδες 1+1 να μην κόψει και ας κόψει και το edge. Ποτέ δεν είχα 4G με τη Vodafone ετσι κ αλλιως, αλλά και να είχα, δεν υπαρχουν ικανοποιητικά πακέτα. Μονο κατι νυχτερινά για φαντάρους ή πιτσιρίκια, που δεν ειμαι κανένα απο αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Ποτε ειπαμε οτι καταργειται η vodafone? Sent from my LEX722 using Tapatalk Χαχα δε μπορώ να μην σχόλιασω!! Κλαίω από τα γέλια με την υπέροχη συνοχή των μήνυματων εδώ!! Πόσο δίκιο έχετε!! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 (edited) Το 4G το είχε πάντα καταργημένο. :p Εντάξει εγώ προσωπικά Κατερίνη είμαι μια χαρά με κόκκινη εδώ και κάποιο διάστημα. Πάντως αν υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, που το θεωρώ απίθανο έως αστείο, τότε ας καταργήσει την ίδια την εταιρεία. Όπως είπε και ο φίλος Βασίλειος, το 3G πότε το καταργεί; Για να μην προσθέσω και το μπόλικο H / H+. Οι συνδρομητές Vodafone CU είναι ένα μεγάλο κέρδος για την εταιρεία, πάντα σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα της χώρας και της οικονομικής κατάστασης γενικότερα. Οπότε ας αφήσει της κουταμάρες, έστω και ως απλή μελλοντική σκέψη. Edited June 20, 2018 by Ilovemetal Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Μήπως απο κατάστημα το ειπαν στον φιλο για να κανει συμβόλαιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Δηλαδή να δημιουργήσει ολόκληρη διαφημιστική καμπάνια στο CU και σε 3 μήνες να τους πει παιδιά πηγαίνετε συμβόλαιο Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ny_city Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Όχι παιδιά δεν μου το είπε υπάλληλος καταστήματος για να με "πείσει" για συμβόλαιο. Μου το είπε άτομο που δουλεύει στα κεντρικά και έχει "σοβαρό" και υπεύθυνο πόστο, δεν μπορώ να πω παραπάνω σε σχέση με την θεση του ατόμου για να μην το εκθέσω. Θα αναρτηθεί ανακοίνωση επίσης μου είπε έως αρχές Αυγούστου. Ανήκουστο και πρωτοφανές, θα σκεφτώ πολύ αν θα παραμείνω εγώ. Μια υπηρεσία προσέφερε έστω και με λίγα mbs και την κόβει και αυτή; Ας βάλουν ένα μηνιαίο πάγιο τουλάχιστον σε όσους θέλουν να χρησιμοποιούν το 4g μην μας το κόβουν τελείως. Ας καταργήσουν την καρτοκινητη τότε και να υποστηρίζει συμβόλαια μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Όχι παιδιά δεν μου το είπε υπάλληλος καταστήματος για να με "πείσει" για συμβόλαιο. Μου το είπε άτομο που δουλεύει στα κεντρικά και έχει "σοβαρό" και υπεύθυνο πόστο, δεν μπορώ να πω παραπάνω σε σχέση με την θεση του ατόμου για να μην το εκθέσω. Θα αναρτηθεί ανακοίνωση επίσης μου είπε έως αρχές Αυγούστου. Ανήκουστο και πρωτοφανές, θα σκεφτώ πολύ αν θα παραμείνω εγώ. Μια υπηρεσία προσέφερε έστω και με λίγα mbs και την κόβει και αυτή; Ας βάλουν ένα μηνιαίο πάγιο τουλάχιστον σε όσους θέλουν να χρησιμοποιούν το 4g μην μας το κόβουν τελείως. Ας καταργήσουν την καρτοκινητη τότε και να υποστηρίζει συμβόλαια μόνο. Αν γίνει αυτό θα γελάσουμε ομαδικώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Αν το κάνει αυτο μια εταιρία τότε βλέπω να το κάνουν και οι άλλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Αν το κάνει αυτο μια εταιρία τότε βλέπω να το κάνουν και οι άλλες Λέτε να έχουν επενδύσει τόσες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ όλοι για το 4G δίκτυο για να το χρησιμοποιεί το 10% των συνδρομητών; Δεν θα αποσβέσουν ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 ειναι οτι πιο αστειο εχει γραφτει ποτε στο myphone. γνωστος, που δουλευει σε καιριο ποστο και να χαμε να λεγαμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Αν γίνει αυτό θα γελάσουμε ομαδικώς. Ούτε μία στο εκατομμύριο να γίνει κάτι τέτοιο. Τώρα αν ειπώθηκε κάτι, που κι αυτό φυσικά ελέγχεται, από άτομο με υπεύθυνη θέση, είναι να κλαίμε και να γελάμε μαζί... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Εμένα να πω την αλήθεια δεν με ενοχλεί. Χρησιμοποιώ μόνο 3gγιατί το 4g μου ξεσκίζει τα πακέτα καο την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Παντως εαν πράγματι κοψουν το 4G, σιγουρα θα κοψουν και άλλες παροχές καρτοκινητης, θελοντας να σπρώξουν τον κοσμο προς συμβολαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 (edited) Με το συμπάθιο ρε παιδιά τι άλλο .... θα ακούσουμε πια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Με τα συμβόλαια που (δεν) έχουν σίγουρα θα βούλιαξαν αν το έκαναν αυτό αφού είναι οι ποιο ακριβοί απο όλους. Ας φτιάξουν τα συμβόλαια όπως στην υπόλοιπη Ευρώπη να παίρνεις 30 με 60gb και όλα τα άλλα απεριόριστα με ενα 20αρικο και ας τα έκλειναν τα καρτοκινητά. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι όταν γίνεται της Πόπης από κίνηση στον σταθμό βάσης να ρίχνουν την ταχύτητα των καρτοκινητών ώστε να έχουν προτεραιότητα τα συμβόλαια η να τα περιορίσουν σε maximum ταχύτητα. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited June 20, 2018 by Vasileios sic Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 (edited) Σιγά το σοβαρό δίκτυο, θα κόψουν και το 4G. Δέκα φορές χειρότερη από τη Wind έχει γίνει. Εδώ εν έτη 2018 και ακόμα δεν έχουν καταφέρει να φτιάξουν ένα app της προκοπής το 4G τους μάρανε. Ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός σκουπιδοτενεκές στην περιοχή των Βαλκανίων είναι με τεράστια διαφορά απ' τον επόμενο, μα θες σε πακέτα, μα θες σε υπηρεσίες, τιμες, παντού. Εδώ έχουν ημερήσιο όριο στα mb τα σούργελ@ λες και στα χαρίζουν, δε τα πληρώνεις και πρέπει να σου λένε αυτοί πως θα τα χρησιμοποιείς. Κ πόσα άλλα. Edited June 20, 2018 by manosn2 Διαγράφησαν προσωπικοί χαρακτηρισμοί Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Φρέσκα νέα.. Απο 20/9 θα καταργηθεί το 4g σε όλα τα καρτοκινητα της κόκκινης(έως 3g θα διατίθεται στις κάρτες) , θα υφίσταται μόνο στα συμβόλαια. Η πληροφορία έρχεται απο τα "εσωτερικά". Καλή χώνεψη να έχουμε. Γι' αυτό έχει το πιο άθλιο σήμα 4g τόσο καιρό; :lol: :lol: Ποτε ειπαμε οτι καταργειται η vodafone? Sent from my LEX722 using Tapatalk Δε μπορώ να πω ότι με χαλάει σαν ιδέα.. Αν το κάνει αυτο μια εταιρία τότε βλέπω να το κάνουν και οι άλλες +1 Το μόνο σίγουρο.. Εμένα να πω την αλήθεια δεν με ενοχλεί. Χρησιμοποιώ μόνο 3gγιατί το 4g μου ξεσκίζει τα πακέτα καο την μπαταρία Ε, τότε να μη μας δίνουν και 3g. Edge μόνο και πολύ μας είναι.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Παρακαλώ να αποφευγονται οι συγκρίσεις δικτύων. Δεν αφορούν το συγκεκριμμένο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Φρέσκα νέα.. Απο 20/9 θα καταργηθεί το 4g σε όλα τα καρτοκινητα της κόκκινης(έως 3g θα διατίθεται στις κάρτες) , θα υφίσταται μόνο στα συμβόλαια. Η πληροφορία έρχεται απο τα "εσωτερικά". Καλή χώνεψη να έχουμε. Πιο πιθανό είναι να πει αλήθεια ο Τσίπρας Παρά να γίνει αυτό αδερφέ.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Διαβαζω για αυξησεις,κοψιμο του 4G. Αυτο ειναι σαν να τιμωρει τους συνδρομητες της η εταιρεια,και δη στο cu οπου βαζουν πολλοι 10€ το μηνα. Και το ευχαριστω ειναι αυτο; Αν το κοψουν,σκεφτομαι να τραβηξω το νουμερο Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Το περίμενα μια μέρα αυτό... 1000 φορές η wind να αγοράσει την Vodafone κι όλα τα άλλα ιδιωτικά και να μείνουν 2 στο σύνολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Καθόμαστε και συζητάμε για φήμες, ακόμα δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση η vodafone για διακοπή του 4g. Και δεν νομίζω να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο.Αν βγάλει ανακοίνωση τότε ας καθίσουμε όλοι να μιλήσουμε για αυτό το θέμα και βλέπουμε τι κάνουμε. Μία φήμη την κάναμε μεσανατολικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο... Έχει εφαρμοστεί πουθενά στον κόσμο; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο... Έχει εφαρμοστεί πουθενά στον κόσμο; Πουθενά μέχρι στιγμης άλλα εδώ είναι Ελλάδα κι όλα είναι πιθανά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Πουθενά μέχρι στιγμης άλλα εδώ είναι Ελλάδα κι όλα είναι πιθανά!!! Δεν ισχύει αυτό. Υπάρχουν πολλές χώρες που περιορίζουν την πρόσβαση των καρτοκινητών σε premium υπηρεσίες του δικτύου. Αυτό που δεν έχει ξανασυμβεί είναι να έχεις πρόσβαση και να στην κόβουν. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα βρεθούν προ πολέμου ακόμα και από άσχετους με το θέμα που θα πηγαίνουν στα καταστήματα γιατί θα έχουν χάσει το 4G σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Μου αρέσει που το συζητούμε ακόμη... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts