Jump to content

ny_city

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ny_city

  1. Καλησπερα αλανια μου, Λογου της αυξησης +1 ευρω στον λογαριασμο σταθερης, βρηκα την ευκαιρια να "παιξω μπαλιτσα" μαζι τους.. Λοιπον να τονισω οτι ειμαι συνδρομητης και στην κινητή τους, εχω Vodafone RED Unlimited που πληρωνω ενα 20ρικο την δεδομενη στιγμη, και στο οικιακο εχω 100fttc με απεριοριστα σταθερα και 360 λεπτα κιν και εξωτερικο, με ενα 20ρικο ακομα. Πηρα στο τμημα διακοπων σταθερης τους ειπα οτι θα εξαφανιστω απο αυτους με μηδενικη ρητρα αποχώρησης λογου της αυξησης +1 αν δεν μου γινει νεα πιο συμφερουσα προσφορα την οποια θα εξεταζα . Μου εδωσε λοιπον ολλα αυτα που εχω στα 18 ευρω με νεο συμβολαιο και χωρις την αναπροσαρμογη μετα απο ενα χρονο του +1,5ευρω . Το αφησα στην αναμονη για να δω τι θα μου δωσουν την 1 Δεκέμβρη & απο την κινητη που θα τους παρω (λογου της αυξησης στις κλησεις στο εξωτερικο που εχουν ανακοινώσει) Αν το κατεβασω και εκει , που θα το κατεβασω ειναι σιγουρο, θα ειναι ενα "fair deal" . Θα σας ενημερωσω. Αν εχεις και κιν. σε αυτους, και εισαι αποφασιμενος να τα μαζεψεις και να φυγεις αν δεν σου αρεσει το χ,ψ , δεν διακινδυνεύουν να σε χασουν για κανεναν λογο.. Εξακριβωμένο 2 φορες για την ωρα. (Τα συμβολαια κιν. τους καινε πιο πολυ απο ολα)
  2. ΕΣΥ γιατί δεν πληρώνεις αυτά τα " 7€ επιπλέον " +24 μήνες συμβόλαιο, για να τα έχεις και ΕΣΥ όλα unlimited? Αφού καθώς φαίνεται από τα γραφόμενα σου για εσένα δεν είναι σημαντική αυτή η διαφορά των 7 ευρώ. Αλλιώς, ΜΗΝ παραπονιέσαι φίλτατε, και να λες ευχαριστώ καθημερνά στην vodafone που δεν σας έχει βάλει όριο τα 100 giga/μήνα. (Τα θεωρώ υπερ. αρκετά για χρήση για συνδρομητές με κάρτα αλλιώς αν θέλετε "premium" υπηρεσία θα την πληρώνεται και ως "premium") Τα λέμε,
  3. Αφήνω εδώ & την απάντηση από voda. αν τυχόν αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος το παραπάνω : ⚠️
  4. Γεια χαρα σε ολους, Ρε παιδια εχω μια απορια, ο λογαριασμος μου στο unlimited red εχει εκδοθει κανονικα, και ληγει στης 17.8. Εχω βαλει να γινεται η πληρωμη με παγια εντολη. Ολα καλα ως εδω, το θεμα ειναι οτι δεν φαινεται το ποσο που "χρωστάω" στην εφαρμοργη ουτε απο web, και δειχνει 0.00 Η πλακα ειναι οτι δεν εχει γινει καποια πληρωμη απο εμενα ουτε εχει τραβηξει λεφτα απο την καρτα, επισης στις πληροφορίες για τους λογαριασμούς εννοείται οτι δεν φαινεται πληρωμένος. Τι φαση? Αντιμετωπίζει κανεις αλλος το συγκεκριμένο bug? Η αλλη σκεψη μου ειναι οτι επειδη εχω βλαει παγια εντολη ισως να φαινεται μηδενικο υπολοιπο, αλλα δεν μου καθεται σωστα σαν σεναριο. Η καθε απαντηση ευπρόσδεκτη.
  5. Μια χαρα ειναι τα 2-3 mbs για "τσαμπα" που χτυπησες την καρτα.. Για τα απολυτως απαραιτητα οπως browsing & chatting ειναι υπερ αρκετα... Λιγο για να "νιώσετε" τι περναμε και εμεις που εχουμε συμβολαια και λογω της υπερφορτωσης απο τους free users που κατεβαζουν αβερτα κουβερτα (as always) οτι υπαρχει στο νετ, δεν μπορουμε να ανοιξουμε σελιδα, οχι να ζητησουμε και ταχυτητα.. Εδω ειναι που κολλαει το παρακατω: Καποτε χαριζαν γαιδαρο σε καποιον , και τον κοιταγε στα δοντια 🙂 Εντελως φιλικα το παραπανω.. Ευχομαι να υπαρχει . 🥰
  6. Γεια χαρα, Μια γρηγορη ενημερωση. Εληγε το συμβολαιο σταθερου μου(100ρα,απεριοριστα σταθερα,360 κιν), πληρωνα για το συγκεκριμενο συμβολαιο περιπου 24 γιατι εχω και unlimited red στα 27. Μου προτειναν ανανεωση σταθερου στα 27(μαζι με ebil και εκπτωση συνδιαστικου) τραγικο. Τους ειπα απλα οτι δεν δεχομαι και οτι ειναι αστειοι(αυτολεξει) και εκλεισα το τηλ. Αντι να μου δωσουν εστω την ιδια τιμη που ειχα , και εχοντας και κιν σε αυτους αυτο ηταν το καλυτερο που μπορουσαν να μου δωσουν? Κλαιω πραγματικα 🤣 Πηγα λοιπον το απογευμα της ιδιας μερας σε καταστημα voda και ζητησα ακυρωση και για σταθερο και για κινητο (και ας πληρωνα ρητρα ουτε με ενοιαζε) Την επομενη μερα, πρωι πρωι ειχα τηλ απο το τμημα ακυρωσεων και μου ζητησαν τον λογο που θελω να φυγω, τους εξηγησα, και τους πεταξα στο τελος οτι ο οτε με παρακαλαει να παω σταθερο και κιν και μου δινει τιμη χωμα. Η τυπισα αφρισε μονο εγκεφαλικο δεν επαθε και αρχισε να μου λεει κατι του τυπου οτι ο οτε απογορευεται να δινει πιο χαμηλες τιμες απο αυτους και ειναι παρανομο και κατι τετοιες ιστοριες 😅 Απαντωντας της οτι δεν με νοιαζει, και οτι εγω κοιταω την δικια μου τσεπη και μονο, και οτι με "κουρασε" και πρεπει να κλεισω, μου απαντησε: " Περιμενετε, περιμενετε μην κλεισετε, εχω μια αντιπροταση για εσας για να παραμεινετε" Της λεω πες την στα γρηγορα γιατι με καθυστερεις, μου πεταει.. "20 ευρω το προγραμμα vdsl που εχετε τελικη τιμη μαζι με ebill και συνδιαστικο, και αλλα 20 το unlimited red τελικη επισης" (στο unlimited ειχα δεσμευση ακομα 19 μηνες 😝) Να μην τα πολυλογω, μου εστειλα 2 sms που αποδεχτηκα, και ειμαι με νεα τιμη και στο σταθερο και στο κιν. Διδαγμα.. Αν καποιος το εχει παρει αποφαση να φυγει και δεν τον νοιαζουν οι ρητρες απο τα συμβολαια , και θελει να πετυχει καλυτερη τιμη, δεν χρειαζεται καν να κανει φορητοτητα για να παρει προσφορα, τραβαει ενα αιτημα ακυρωσης, και μετα ασε να σε παρακαλανε αυτοι... Sorry αν κουρασα απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας, καλο απογευμα σε ολους σας !
  7. Όχι παιδιά δεν μου το είπε υπάλληλος καταστήματος για να με "πείσει" για συμβόλαιο. Μου το είπε άτομο που δουλεύει στα κεντρικά και έχει "σοβαρό" και υπεύθυνο πόστο, δεν μπορώ να πω παραπάνω σε σχέση με την θεση του ατόμου για να μην το εκθέσω. Θα αναρτηθεί ανακοίνωση επίσης μου είπε έως αρχές Αυγούστου. Ανήκουστο και πρωτοφανές, θα σκεφτώ πολύ αν θα παραμείνω εγώ. Μια υπηρεσία προσέφερε έστω και με λίγα mbs και την κόβει και αυτή; Ας βάλουν ένα μηνιαίο πάγιο τουλάχιστον σε όσους θέλουν να χρησιμοποιούν το 4g μην μας το κόβουν τελείως. Ας καταργήσουν την καρτοκινητη τότε και να υποστηρίζει συμβόλαια μόνο.
  8. Φρέσκα νέα.. Απο 20/9 θα καταργηθεί το 4g σε όλα τα καρτοκινητα της κόκκινης(έως 3g θα διατίθεται στις κάρτες) , θα υφίσταται μόνο στα συμβόλαια. Η πληροφορία έρχεται απο τα "εσωτερικά". Καλή χώνεψη να έχουμε.
  9. Παιδιά μια απορία, στο νέο πακέτο VIDEO και MUSIC pass με τα δύο ευρώ θα μπορώ να δίνω με tethering σε ενα Android Box που έχω για να βλέπω με τα mbs του pass πακέτου Netflix και να ακούω Spotify(εφαρμογές) ? Η δεν ισχύουν και θα χρεώνομαι από τα άλλα διαθέσιμα που έχω;;; Μιας και είναι καλοκαίρι είναι χρήσιμο πακέτο αυτό αν μπορείς να δίνεις σε Android Boxakia. Όποιος φίλος ξέρει ας απαντήσει.
  10. Σωστά αναφέρεις, απλά δίνω κάθε μήνα 10 για ανανέωση και "συντήρηση πακέτων", είπα άλλα 2 ευρώ έξτρα χαλάλι !
  11. Παιδιά με πήρανε χθες να μου κάνουνε προσφορά .. Μου είπε ότι επειδή έχω cu 8 χρόνια και βλέπουν ότι είμαι "τακτικός" πελάτης τους θέλουν να με ευχαριστήσουν (γλύψιμο) και θέλουν να μου προσφέρουν ένα προνομιακό καρτοπρόγραμμα με 800 προς όλους, 400 προς όλη την voda, 2 giga ίντερνετ, 150 sms προς όλους και άλλα 250 σε vodafone ανά μήνα με τελική τιμή με φόρους κλπ στα 11,90 :confused: Νομίζω είναι σούπερ κουλ, δέχτηκα με την μια και περιμένω συμβόλαιο δευτέρα ! Σε ερώτηση μου αν θα χάσω τα υπόλοιπα λεπτά mbs και sms που έχω ήδη στον αριθμό μου πάνω, μου απάντησε ότι δεν θα πειραχτούν και θα αθροιστούν αυτόματα με τα νέα πακέτα, και επίσης ότι λεπτά,sms,mb δεν καταναλώνω μέσα στον μήνα θα αθροίζονται και αυτά αυτόματα στον νέο μήνα. Ζήτησα μάλιστα να περαστεί και αυτός ο όρος μέσα στο συμβόλαιο αλλιώς δεν υπογράφω, κάτι που δέχτηκε αμέσως.. Έχω πολλές χιλιάδες λεπτά,άλλα τόσα sms και ατελείωτα giga που δεν θέλω να τα χάσω ακόμα και με αυτή την προσφορά που μου δίνουν :rolleyes: Απλά ενημερώνω και τους υπολοίπους για την προσφορά μήπως μπορέσουν να την πετύχουν και αυτοί :)
  12. Δυστυχώς δεν ασχολούμαι με το κιν συνέχεια λόγου αυξημένου φόρτου εργασίας, και έτσι δεν γνώριζα ποτέ λήγει τι. Βασίζομαι πάντα στο ενημερωτικό μνμ. Μίλησα με την voda και με διαβεβαιώσαν ότι θα λυθεί άμεσα, περιμένω λοιπόν. Το νούμερο αυτό το έχω σαν back up number αρα σπάνια το χρησιμοποιώ απλά φορτώνω χρόνο, δέκα ευρώ το μήνα είναι ψυχουλα :rolleyes:
  13. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Είχα περίπου 150 ώρες δωρεάν προς όλους, 12 χιλιάδες μνμτα, 20gb ίντερνετ με τις ανανεώσεις που έκανα κάθε μήνα και την προσθήκη νέου υπολοίπου στο παλιό (2 χρόνια θαρρώ κάθε μήνα 10ρικο για το πρόγραμμα combo) Όλα αυτά τα χρόνια μια μέρα πριν λήξει το πακέτο μου, ερχόταν μνμ που μου έλεγε ότι την επόμενη μέρα αν δεν βάλω κάρτα χάνω όλα αυτά που μάζεψα, και αφού μου το θύμιζε έβαζα αμέσως. Χθες λοιπόν περίμεναν να πάει 00:30 και μου στείλανε όλα τα μνμτα μαζεμένα (ότι πρέπει να ανανεώσω για να μην λήξει το πακέτο και τα υπάρχοντα υπόλοιπα που έχω, και ότι ΈΛΗΞΕ το πακέτο και δεν έχω πλέον υπόλοιπα σε λεπτά mbs και sms. Το τονίζω ότι όλα τα μνμτα ήρθαν στης 00:30 η ώρα, και τα έχω κρατήσει σαν απόδειξη. Και ερωτώ: Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω τα υπόλοιπα που είχα πίσω; Η πάμε για φορητοτητα και καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές; Απαράδεκτη και δόλια τακτική αυτή, η κλεψιά στο μεγαλείο της. Αναμένω κάποια απάντηση σας.
  14. Όμορφο δώρο, καλή επιτυχία σε όλους μας!
  15. το θέμα είναι ότι ο τύπος είναι φαρμακείο, ζητάει 52 ευρώ για ενα απλό φοτματ για να καταλάβεις για τι πράμα σου μιλάω, για αυτο και ο τρόμος για τα 700... του ειπα οτι θέλω κάτι απλό για να κάνω 20 μέρες την δουλειά μου και αυτός μου έβγαλε λογαριασμο 2 χρόνων από εκεί και πέρα, μπορώ να διαθεσω έως 100 ευρώ για το πάρα πάνω εγχείρημα , αν έχεις κάποιο λινκ να μου δώσεις για μια τέτοια κεραία που εξηγώ πάρα πάνω θα σου ήμουν ευγνώμων, σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά μετέφεραν το θέμα και το έψαχνα πόσες μέρες
  16. Γειά σε όλους παιδιά Λοιπόν θα μπω με την μια στο θέμα που με απασχολεί... Ψάχνω να βρω μια κεραία που θα την στήσω έξω στο μπαλκόνι μου και θα μπορέσω μέσω αυτής να βρίσκω ασύρματα δίκτυα είτε αυτά είναι ανοιχτά είτε κλειδωμένα, για να μπορώ να συνδέομαι μέσω λαπτοπ και αν αυτό είναι εφικτό και μέσω κινητών και ταμπλετών, είναι κάτι τέτοιο εύκολο σε υλοποίηση; Επίσης στο χωριό που θέλω να το στήσω αυτό το σύστημα υπάρχει ελεύθερο WiFi δίκτυο από τον Δήμο, και ειναι περίπου στο 1 χιλιόμετρο κ έχω οπτική επαφή (περίπου, μπορεί και πολύ λιγότερο) από το σπίτι μου, με την ίδια κεραία θα μπορούσα να κάνω και αυτή την δουλειά; Δεν έχω ιδέα τι άλλο μπορεί να χρειάζομαι περαν την εξωτερικής κεραίας, (έχω παρατηρήσει σε κάτι κεραίες τέτοιες ότι το καλώδιο π βγαίνει μετά από την κεραία και πηγαίνει στο PC ότι δεν είναι Ethernet ούτε USB, αλλα ενα στρογγυλό που δεν έχω ιδέα που τοποθετείτε) που πιστεύω θα χρειάζονται κ αλλά πράγματα για να μπορέσω να πάρω ίντερνετ πχ. ασύρματα για τα κινητά ας πούμε, μπορείτε να με συμβουλεψετε τι ακριβώς χρειάζομαι για να υλοποιησω αυτό το project; (βήμα βήμα μιας και δεν έχω ξανα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα) Η κάθε βοήθεια είναι δεκτή, και σας ευχαριστώ για την οποιαδήποτε απάντηση σας Επίσης να πω ότι ρώτησα έναν τεχνικό ίντερνετ που έχει μαγαζί για όλο το παραπάνω και μου έβγαλε τιμή γύρω στα εφτακοσια+(700+) ευρώ μαζί με την κεραία και εγκατάσταση , έτσι όπως μου είπε την τιμή τον χαιρετισα κ έφυγα αμέσως, άκου 700+ για μια κεραία και την εγκατάσταση, τι θα πιάνω την NASA; Αν είναι δυνατόν σε τέτοιες εποχές :mad: Ευχαριστώ για άλλη μια φορά παίδες!
  17. Καλημερα Παιδια εχω παραγγειλει 8 φορες απο εναν συγκεκριμενο "φιλο" κινεζο με αποστολη απο china post παντα(οπως και αυτη τη φορα)& τις 8 φορες μου εχει ερθει το δεμα μεσα σε MAX μια εβδομαδα παντα απο την ημερομηνια αποστολης απο εκει, ολα ωραια και ολα καλα μεχρι εδω. Αυτη τη φορα ομως εχει παρα γινει το κακο και δεν φταει ο ανθρωπος απο την αλλη μερια γιατι οπως παντα ηταν τυπικοτατος , φταινε οι χασομεριδες του ελτα που κανουν απεργιες? Δειτε παρακατω στο track(Συστημενο) απο trackitonline.ru Απο το ελτα τωρα μου βγαζει μονο το παρακατω εδω και ποσες μερες Μπορει καποιο παιδι που ξερει τι ακριβως γινεται να μου πει? Γνωριζει κανεις ποσο θα κανω να παραλαβω? Η πλακα ειναι οτι κυριακη βραδυ εκανα παραγγελια απο το Amazon uk,και τριτη μεσημερι ηταν στην πορτα μου ο κουριερ Την αλλη φορα απο Αμερικη εκαναν 3 μερες να μου ερθουν κατι ακουστικα για το iphone Και τωρα αυτο που θα κλεισω ενα μηνα :X unbelievable :cry: Οποιος ξερει κατι ρε παιδια ας μου πει, ελπιζω να ερθει αυτο που παραγγειλα εως την επομενη τριτη γιατι τεταρτη πεταω για Αγγλια και επιστρεφω τελος Μαρτιου και δυστυχως δεν εχω καποιον εδω να παραλαβει για εμενα :blink::X:cry:
  18. Φίλε μου έκανα λογαριασμό μόλις, μόνο και μόνο για να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια σου αυτή, πράγματι ήταν so helpful for me this thread,because i had low internal memory on my phone, and was really sucks situation :p:X:blink::D Έχω το κιν. ---> Mren C1 <--- κινέζικης προέλευσης , αλλά πολύ δυνατό κομμάτι(πολύ δυνατό όμως), με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή (MTK6589) ακολούθησα κατά γραμμα όλα αυτά που ανέφερες στο πρώτο post σου και όλα καλά !! (Τι σου είναι ένα root τελικά) :p Πληροφοριακά ακολούθησα τον τρόπο που αναφέρεις στο νούμερο 7(2) Αν θέλεις πρόσθεσε στο αρχικό thread και το δικό μου μοντέλο μήπως βοηθηθεί & κάποιος άλλος που έχει ίδιο κινητό. Ένα big thanks again, και καλό καλοκαίρι και σε σένα και σε όλους ! Have fun :D
×
×
  • Create New...