Jim30 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Μήπως αντί για sms εννοείς mb; Γιατί αν εννοείς το τελευταίο τότε είναι προφανές πως είναι φοιτητικό και κρατάει πάρα μα πάρα πολύ. οχι δεν εννοω mb οτι γραφω εννοω......περιεργα πραματα τεσπα δε με χαλαει.... :p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 καλησπερα παιδια,μια ερωτηση εχω ενα νουμερακι(cu) του πατερα μου το οποιο δε ξερω πως προκυπτει και παιρνει χωρις να βαλει καρτα καθε μηνα απο 600 προς cu και 600 sms προς cu δωρεαν.....ξερετε πως μπορει να συμβαινει αυτο και αν θα κρατησει και ποσο? :confused: Πόσο καιρό συμβαίνει αυτό; Λίγες πρωτομηνιές; Ή περισσότερο; Πχ από αρχές 2017; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 (edited) Φίλος με συμβόλαιο στη Voda πείστηκε να γυρίσει σε καρτοκινητή. Επειδή δεν ξέρω τα πακέτα της (κρυφά και φανερά), υπάρχει κάποιο σχετικό με την ειδική προσφορά f2g (1500'+1,5GB) ή κάποιο σχετικό; Υπάρχει και με sms ή θα αγοράσει μεμονωμένο; Θα πληρώσει τέλος για την αλλαγή; Edited October 13, 2017 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Φίλος με συμβόλαιο στη Voda πείστηκε να γυρίσει σε καρτοκινητή. Επειδή δεν ξέρω τα πακέτα της (κρυφά και φανερά), υπάρχει κάποιο σχετικό με την ειδική προσφορά f2g (1500'+1,5GB) ή κάποιο σχετικό; Υπάρχει και με sms ή θα αγοράσει μεμονωμένο; Θα πληρώσει τέλος για την αλλαγή; Αλλαζει νουμερο και ψαχνει για τα 1500'.Αλλιως αν εχει ακρη με φοιτητικο πασο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Αλλαζει νουμερο και ψαχνει για τα 1500'.Αλλιως αν εχει ακρη με φοιτητικο πασο. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δηλαδή, υπάρχει και στη Voda ειδική προσφορά όμοια με εκείνη της Wind (1500΄+1,5), πόσο κάνει και που το βρίσκει (Ομόνοια κλπ); Στο site της είδα ένα πακέτο με 300'+500ΜΒ με 8,5 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Παιδιά τι μήνυμα στέλνουμε για να δούμε τι προσφορές έχουμε? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Παιδιά τι μήνυμα στέλνουμε για να δούμε τι προσφορές έχουμε? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk P στο 1252 Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Φίλος με συμβόλαιο στη Voda πείστηκε να γυρίσει σε καρτοκινητή. Επειδή δεν ξέρω τα πακέτα της (κρυφά και φανερά), υπάρχει κάποιο σχετικό με την ειδική προσφορά f2g (1500'+1,5GB) ή κάποιο σχετικό; Υπάρχει και με sms ή θα αγοράσει μεμονωμένο; Θα πληρώσει τέλος για την αλλαγή;Θα βαζει 10 ευρω το μηνα και θα παιρνει 500 mb για ενα μηνα 500 mb για 15 μερες. Μετα θα επιλεγει cu combo 600. Θα εχει 400 λεπτα προς ολους 400 προς cu 200 sms προς ολους 400 sms προς cu και 60 mb. Αμα προσθεσει και το παρε να χεις 3 φιλους θα κερδιζει απο κει mb Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Γειά σας, στη VODAFONE γίνεται ανανέωση και πώς από 5 ευρώ μέσω ιντερνετ με χρεωστική η πιστωτική κάρτα..;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Γειά σας, στη VODAFONE γίνεται ανανέωση και πώς από 5 ευρώ μέσω ιντερνετ με χρεωστική η πιστωτική κάρτα..;;; Ναι μια χαρα γινεται απο την εφαρμογη με 5€ ελαχιστη ανανεωση και με χρεωστικη/πιστωτικη καρτα. Προσφορα που ηρθε <<3GB ΓIA 30 HMEPEΣ MONO ME 3€. MΠEΣ ΣTO MY CU APP H ΣTEIΛE STUDENT ΣTO 1252 KAI ΞEΛAΣΠΩΣE! MΠOPEIΣ NA TO ENEPΓOΠOIHΣEIΣ MEXPI 19/10.>> Το θεμα ομως ειναι πως δεν συμφερει να την αγορασω γιατι θα καταναλωνει τα gb που ηδη εχω. Θα μπορω να κανω χρηση μονο τον επομενο μηνα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Μήπως ξέρεις πώς γίνεται μέσω της σελίδας της VODAFONE..;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 (edited) @Inevar Αυτό είναι μόνο για φοιτητές και ισχύει για όποτε θες , Είναι κανονικό πακέτο. Edited October 13, 2017 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Μήπως ξέρεις πώς γίνεται μέσω της σελίδας της VODAFONE..;;;; θα πρέπει να κάνεις λογαριασμό Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Θα βαζει 10 ευρω το μηνα και θα παιρνει 500 mb για ενα μηνα 500 mb για 15 μερες. Μετα θα επιλεγει cu combo 600. Θα εχει 400 λεπτα προς ολους 400 προς cu 200 sms προς ολους 400 sms προς cu και 60 mb. Αμα προσθεσει και το παρε να χεις 3 φιλους θα κερδιζει απο κει mb Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ και για τη δική σου απάντηση. Από αυτήν καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει στη Voda η ειδική προσφορά με 1500'+1,5 όπως έγραψε ο Nikolas14 ή ότι δίνεις άλλη λύση στο πρόβλημα, με την οποία θα έχει 200'+100΄προς όλους (και όχι 400). Ο φίλος νοιάζεται για 1500' προς όλους και όχι τόσο για το 1,5GB και γι' αυτό ρωτάω για την ειδική προσφορά. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 όχι δεν τρέχει προνομοιακο στην voda Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Ευχαριστώ και για τη δική σου απάντηση. Από αυτήν καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει στη Voda η ειδική προσφορά με 1500'+1,5 όπως έγραψε ο Nikolas14 ή ότι δίνεις άλλη λύση στο πρόβλημα, με την οποία θα έχει 200'+100΄προς όλους (και όχι 400). Ο φίλος νοιάζεται για 1500' προς όλους και όχι τόσο για το 1,5GB και γι' αυτό ρωτάω για την ειδική προσφορά.Δινω αλλη λυση. Εγω εχω 400 προς ολους αφου ενω ειναι 200+100 δινει αλλα 100 Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 όχι δεν τρέχει προνομοιακο στην voda Αφού δεν υπάρχει ειδική προσφορά στη Voda, παρόμοια με εκείνες των Wind, Cosmote, τότε η λύση είναι να γυρίσει σε καρτοκινητή, να βάζει το ελάχιστο ποσό για να διατηρεί το νούμερο και να δέχεται κλήσεις και να του δώσω μια sim της Wind ειδικής προσφοράς, για να κάνει τη δουλειά του. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Προνομιακό της Vodafone σε CU συνάντησα στη Θεσσαλονίκη σε πολλές μεριές, σε ένα ταξίδι μου πριν λίγες μέρες. Μάλιστα δίνει 2,5GIGA & 1500' με 8,5€. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Προνομιακό της Vodafone σε CU συνάντησα στη Θεσσαλονίκη σε πολλές μεριές, σε ένα ταξίδι μου πριν λίγες μέρες. Μάλιστα δίνει 2,5GIGA & 1500' με 8,5€. Αυτό είναι καλό νέο. Άρα, πιθανά στην Ομόνοια μπορεί να βρει, αν θέλει να έχει και τις 2 sim στη Voda. Γνωρίζεις αν η διάρκεια του πακέτου είναι 30 μέρες ή 25 όπως της Wind; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R6POWER Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 30 είναι. Το έχω εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 30 είναι. Το έχω εγώ Καλή επιβεβαίωση και ευχάριστο νέο οι 30 μέρες. Αφού είσαι στην Αθήνα, το πήρες από Ομόνοια; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Μήπως ξέρεις πώς γίνεται μέσω της σελίδας της VODAFONE..;;;; Θα ανοίξεις myaccount και μετά θα μπορείς να κάνεις ανανέωση. https://www.vodafone.gr/portal/client/idm/showRegisterPrePay.action?null Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Παιδια...τι ειναι το προνομιακο; Ειναι καποια περιορισμενα σε αριθμο πακετα που οποιος προλαβει; Ή προσφορες κατα καιρους...που παλι οποιος προλαβει ενεργοποιει...; Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Παιδια...τι ειναι το προνομιακο; Ειναι καποια περιορισμενα σε αριθμο πακετα που οποιος προλαβει; Ή προσφορες κατα καιρους...που παλι οποιος προλαβει ενεργοποιει...; Ειδική προσφορά ή προνομιακό, όπως το λένε μερικοί, είναι oi sim, που προωθούν οι πάροχοι μέσω είτε πωλήσεων σε κεντρικά σημεία (πχ στην Ομόνοια κλπ) είτε τηλεφωνικά σε πελάτες που έχουν ήδη, με αυξημένο αριθμό λεπτών προς όλους και αρκετά data. Οι sim αυτές έχουν νέους αριθμούς και δεν μετατρέπονται σε ειδική προσφορά ήδη υπάρχουσες sim. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Έχει ακουστεί πως το συγκεκριμένο πακέτο της Vodafone έχει ισχύ για ένα χρόνο. Αν βρείτε να πάρετε, ρωτήστε για επιβεβαίωση. Sent from my Honor 6X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts