Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι μόνο στα bonus.

Και όταν αγοράζεις πακέτο χρόνου ομιλίας πχ. 200' με 5€ (6.10€ από Νοέμβρη) ή 500mb με 5€ (και αυτό 6.10€ από Νοέμβρη) θα ισχύουν για 28 μέρες αντί για 30 που ισχύουν σήμερα.

Το bonus των 10€, που δίνει η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, θα ισχύει και αυτό για 28 μέρες (αντί για 30 που ισχύει σήμερα) από 1η Νοεμβρίου 2016; Edited by pluss

Τα 10€ bonus, που δίνει η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, θα ισχύουν για 28 μέρες κι αυτά από 1η Νοεμβρίου;

μακάρι μπας και μπορούμε να τα συνδιασουμε με πακέτα γιατί τώρα κάνω ολόκληρο σχέδιο μάχης για την ανανέωση

Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Αφου μας τελειωσαν με τις αυξησεις, τωρα το πιασανε αλλιως το 'τροπαρι', και κοβουν μερες!

Το βλεπω εγω, παμε ολοταχως για μερες 1995, οταν 'κινητο' ειχαν μονο οι πλουσιοι!

Edited by impreza_sti
Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους

Γιατι δεν βαζεις το cu combo 600???

Ωραίος ο φίλος! Τα combo τα είχα ξεγράψει γιατί οριακά δεν σύμφεραν σε σχέση με αυτά που χρησιμοποιώ... Τώρα όμως άλλαξαν τα δεδομένα και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι! Thanks φίλε μου! :up:

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

30€ κοστος η φορητότητα σε cu...

απο αυτα τα 5 ευρώ ειναι για τη σιμ, τα αλλα 25(οχι καθαρα) μπαινουν στην κσρτα....

καποτε δωρεάν δε γινοταν?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

απο αυτα τα 5 ευρώ ειναι για τη σιμ, τα αλλα 25(οχι καθαρα) μπαινουν στην κσρτα....

Κάποτε.. Νομίζω και τώρα είναι δωρεάν αν κάνεις online την αίτηση αλλά δεν θυμάμαι τον αριθμό

Αυτό το λέει κάπου επίσημα η Vodafone ή στο είπαν σε κατάστημα;

αν θυμηθεις,,,, ριξε ποστ!!!

θελω να την κανω εντελως δωρεαν. ουτε να βαλω καρτα ουτε κατι αλλο

παιδιά ζητηστε από την ονλαιν εξυπηρέτηση να μεσολαβήσει στο κατάστημα για να μην πληρωσετε τα 25 τζάμπα και βερεσε αλλά μόνο 5€ για τη σιμ
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

αν θυμηθεις,,,, ριξε ποστ!!!

θελω να την κανω εντελως δωρεαν. ουτε να βαλω καρτα ουτε κατι αλλο

13894 είναι ο αριθμός για φορητοτητα σε Vodafone.. Το βρήκα

Αυτό το λέει κάπου επίσημα η Vodafone ή στο είπαν σε κατάστημα;

Κάποια καταστήματα το λένε, ευτυχώς όχι όλα. Μου το είπαν κι εμένα.

Γι αυτό ρώτησα. Το έχω ξαναγράψει, δεν είναι πολιτική της Vodafone αλλά του εκάστοτε συνεργάτη για να παίρνει αεροχρόνο και να πιάνει στόχους. Όποιος σας το πει, καλέστε στην εξυπηρέτηση επιτόπου.

Έκλεισα 3 χρόνια συνδρομητής στο CU και μου έδωσε δώρο 300 SMS προς CU, για 1 ολόκληρη εβδομάδα!!

Φανταστικό δώρο και πολύ χρήσιμο. Καταξοδευτηκε πάλι η Vodafone... :rolleyes:

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οντως. Για ολα πλεον σε 28ημερες, παιδια ολοι θα το ακολουθησουν. Το μονο σιγουρο. Η cosmote και να μη θελει θα το κανει γιατι αν δε το κανει θα μπουκωσει, θα τους μαζεψει ολους και δε νομιζω να το θελει.

Ναι, γι' αυτό ακριβώς θα το κάνει. Γιατί σέβεται τους συνδρομητές της και επειδή δε θέλει άλλους, μήπως ρίξουν το δίκτυο.

Όχι γιατί τα έχουν όλα συμφωνημενα μεταξύ τους, όλοι οι πάροχοι, για να μας πουλάνε "χρυσάφι" τις σαπιες υπηρεσίες τους... :rolleyes: Απλά έτυχε αυτή τη φορά να το ανακοινώσει πρώτη η Vodafone. Όλοι θα το κάνουν.

Edited by MitsosDaBest13

και η wind έχει κάνει ένα πακέτο της για 25 ημέρες.

Δειτε πακετα απο ρουμανια που βρηκα δημοσιευμενα.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160814/1700ac389ea23bb946e17d7de581d6f9.jpg

Edited by Mark_K
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Δειτε πακετα απο ρουμανια που βρηκα δημοσιευμενα.

Γενικά δεν έχει σχέση με το παρόν(CU φοιτητικό).

Ωστόσο καλό είναι για να κάνουμε κάποιες παρατηρήσεις.

Καταρχάς εδώ είναι η κανονική σελίδα μεταφρασμένη στα αγγλικά.

Είναι προφανές ότι πρόκειται για vodafone μεν, άλλης χώρας δε.

Χαμηλά στους όρους από ότι βλέπω αναγράφει πως τα bonus(με τα πολλά MB κλπ) είναι προσφορά μέχρι 31/8 που ίσως παραταθεί.

Αυτά που νομίζω ότι αξίζει να σημειώσουμε, είναι η ομοιότητα στη διάρκεια των περισσότερων πακέτων(28 μέρες/4 εβδομάδες) αλλά υπάρχει και πακέτο των 35 ημερών/5εβδομάδων.

Το ανέβασα για να συγκρίνουμε τις τιμές και τα πακέτα που δίνουν στους πλούσιους Έλληνες σε σχέση με τους φτωχούς ευρωπαίους.

Δυστυχώς δεν εχω pc(να μου κάνει μετάφραση) να δω αν υπάρχει φοιτητικό πακέτο, Πιτ αν υπάρχει η θα είναι τσάμπα η απεριόριστα.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

μιλάμε για μία χώρα βέβαια που έχει ακαθάριστο βασικό μισθό 269€ εντός ευρωπαϊκής ένωσης και καλά.

μιλάμε για μία χώρα βέβαια που έχει ακαθάριστο βασικό μισθό 269€ εντός ευρωπαϊκής ένωσης και καλά.

Αυτό ακριβώς. Όχι ότι είναι ότι καλύτερο να έχουμε ακριβότερες τιμές, αλλά για να γίνει μια τέτοια σύγκριση σωστά θέλεις και άλλες παραμέτρους.

Δηλ οταν με το καλο/κακο καταργηθει η περιαγωγη καποιες θα κλεισουν.

Aυτό είναι πολύ δύσκολο. Οι εταιρείες προσαρμόζονται πάντα. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσον μπορεί να είναι λύση να έχεις έναν αριθμό από το εξωτερικό για να κάνεις χρήση εδώ. Ακόμα και οι τιμές να είναι πολύ χαμηλές, διαβάζω πως θα υπάρχει κάποιο όριο ώστε να αποφευχθεί η "μόνιμη περιαγωγή".

Δηλ οταν με το καλο/κακο καταργηθει η περιαγωγη καποιες θα κλεισουν.

Πιστεύεις δηλαδή ότι εγώ θα πληρώνω διεθνή κλήση για να μιλήσω μαζί σου για να πληρώνεις εσύ λιγότερα;

Η ότι θα πληρώνεις εσύ διεθνή κλήση για να μιλήσεις με το ελληνικό μου κινητό;

Η ότι η τράπεζα θα μου στέλνει ειδοποιήσεις σε ξένο κινητό;

Η ότι η ξένη εταιρία δεν θα έχει περιορισμό στο μόνιμο roaming?

To σίγουρο είναι ότι όσοι έχουν το φοιτητικό δεν θα ψάξουν για άλλες λύσεις. Επίσης είναι σίγουρο ότι με τον Ευρωπαϊκό ανταγωνισμό οι προσφορές θα αυξηθούν.

Παιδια ηρεμια.δεν ξερω πως ακριβως θα δουλεψει το συστημα με την περιαγωγη.

Αυτο που σκεφτομαι αν τελικα καταργηθει η περιαγωγη takeovernet ειναι οτι εσυ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ,δεν θα πληρώνει κανεις.

Ισως καταργηθούν και τα 0030 κλπ.ποιος ξερει.

Vasileios εκει πιστευω ειναι το μυστικο,ο ανταγωνισμος,οχι τοσο στο φοιτητικο ,γιατι οι τιμες εχουν πιασει πατο,αλλα στην ευκολια αναπροσαρμογης προγραμματων οποτε τους καπνισει.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked