Jump to content

dali13gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    376
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dali13gr

  • Ημ. Γέννησης 17/08/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

dali13gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. ΑΝ το πρόβλημα είναι οι DNS της Vodafone τότε θα διορθωθεί έτσι. Αν είναι κάτι άλλο, προφανώς δεν θα διορθωθεί. Γι αυτό λέμε να δοκιμάσει.
  2. Που λέει ότι είχε αλλάξει DNS και παλιότερα;
  3. Σε κάθε router είναι διαφορετικό το μενού. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ψάξεις στο Google "μοντέλο_ρούτερ DNS change" για να σου βγάλει κάποιον οδηγό. Αφού το βρεις, δοκιμάζεις οποίο από τα παρακάτω ζευγάρια θέλεις: OpenDNS : 208.67.222.222 208.67.220.220 Cloudflare DNS : 1.1.1.1 1.0.0.1 Google DNS : 8.8.8.8 8.8.4.4
  4. Για το 1ο πρόβλημα, δοκίμασε να αλλάξεις DNS servers.
  5. Άρα δεν φτάνει μέχρι 8 που λες. Η γραμμή σου είναι για τόσα όσα αναφέρει στον συγχρονισμό. Αν υπάρχει πρόβλημα στην εσωτερική εγκατάσταση θα πρέπει να το ελέγξεις με δικό σου ηλεκτρολόγο.
  6. Συνήθως το κάνει όταν είναι μεγάλα ή πολλά τα αρχεία. Δοκίμασε λιγότερα.
  7. Όχι, δεν το έχω κάνει γιατί όταν αποφάσισα να ασχοληθώ είχα ήδη στήσει το κινητό και δεν έχω χρόνο να μπω στη διαδικασία να το κάνω από την αρχή γιατί πρέπει να του περάσω developer ROM. Η μπαταρία βγάζει 12 με 14 ώρες οθόνη ανάλογα τη χρήση.
  8. Tap to sleep δεν έχει άλλα μπορείς να ορίσεις να πατάς π.χ. το Back Button παρατεταμένα και να σβήνει. Από Additional Settings - > Buttons and gesture shortcuts - > Turn off screen.
  9. dali13gr

    Huawei P10 Lite

    Εσύ με το δικό σου κινητό μπορείς να μπεις σε Spotify; Αν όχι, τότε κάποια θύρα του router που χρησιμοποιεί το Spotify είναι κλειστή.
  10. Επίσης παίζει ρόλο και η ποιότητα στην οποία τα βλέπεις. Αν είναι σε 1080p προφανώς είναι και μεγαλύτερα σε μέγεθος. Και αν είχες το 4G ανοιχτό, τότε αυτόματα τα παίζει στην καλύτερη ποιότητα αφού έχεις γρήγορη σύνδεση.
  11. Είσαι βέβαιος ότι είναι από 1 βίντεο το traffic που αναφέρεται;
  12. Αν έχει μείνει κανένα ιδιόκτητο, είναι ελάχιστα. Κυρίως σε μεγάλα εμπορικά όπως το Mall και το Cosmos στη Θεσσαλονίκη. Σε franchise να περιμένεις από 550€ μέχρι 700€, ανάλογα τον ιδιοκτήτη. Αν πέσεις σε καρναβάλι που αλλάζει υπαλλήλους σαν τα πουκάμισα, μην περιμένεις πάνω από 550€. Όσο για το ποια θέση είναι καλύτερη, δεν υπάρχει απάντηση. Οι στόχοι είναι υπερβολικοί και στις 2, με πλεονέκτημα του BA ότι δεν είναι κλεισμένος στο κατάστημα και είναι λίγο πιο υποφερτό το κλίμα.
  13. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Θα πρέπει το πρόγραμμα ή η εφαρμογή ή το λειτουργικό που το κάνεις paste να περιέχει αυτή τη γραμματοσειρά, και σπάνιο.
×
×
  • Create New...