Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε οικογενειακό cu μου ήρθε το παρακάτω sms

ME TOΣA DATA..ΞEKAΛOKAIPIAZEIΣ. NEO ΠAKETO ME ATEΛEIΩTA DATA, 6 TO AΠOΓEYMA ME 6 TO ΠPΩI, KAΘE MEPA, OΛO TO KAΛOKAIPI ME 5€. ΓIA AΓOPA ΣTEIΛE K ΣTO 1252 H MΠEΣ ΣTO MY CU APP.,

Ισχύει καταλαβαίνω και χωρίς την εφαρμογή της Vodafone στο κινητό, είναι έτσι;

Αυτή ή προσφορά θέλει ακύρωση ή μετά το χρονικό διάστημα διακόπτεται αυτόματα.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα έχω κενή θέση στο CU πάρε να'χεις. Αν έχει κανείς κενή θέση και θέλει να με προσθέσει ας στείλει πμ.

γεια σας το 1γβ δωρο με ανανεωση 10 ευρω μεσω internet σε ala carte συνεχιζει να ισχυει?ευχαριστω και καλο καλοκαιρι!!!!!!!!!!!!!!!

Συνεχιζει. Απο καταστημα η πιστωτικη η χρρωστικη. Η 1η ανανεωση του μηνα.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Μεταφορά από το υπόλοιπο σε mb που έχεις σε άλλο δε γίνεται. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δηλώσεις τον άλλο cu αριθμό στο "πάρε να'χεις"και όταν βάζεις κάρτα από 10€ να παίρνει 100mb.

Sent from my XT1562

Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω μεταφορά χρημάτων από ένα Voda που εχω σε ένα CU, κ αν ναι με ποιο τρόπο γίνεται. Ή αν μπορώ να κάνω μεταφορά χρημάτων από Voda σε Voda ή από ένα CU σε ένα άλλο CU. Γιατί κάτι εχω ακούσει ότι γίνεται άλλα τώρα που θέλω να το κάνω δεν ξέρω αν γίνεται κ πως γίνεται.

Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω μεταφορά χρημάτων από ένα Voda που εχω σε ένα CU, κ αν ναι με ποιο τρόπο γίνεται. Ή αν μπορώ να κάνω μεταφορά χρημάτων από Voda σε Voda ή από ένα CU σε ένα άλλο CU. Γιατί κάτι εχω ακούσει ότι γίνεται άλλα τώρα που θέλω να το κάνω δεν ξέρω αν γίνεται κ πως γίνεται.

Aπο cu σε cu γινετε. http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/peri-monadon/vodafone-sharing/

Απο voda σε cu δεν ξερω

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Δεν υπάρχει κάποιο πακέτο που να ονομάζεται Voda .

Υπάρχει το καρτοκινητό Vodafone. κάλεσε 1330 και κάνε την μεταφορά.

Γίνεται από καρτοκινητό σε Cu , Σε άλλο πακέτο δεν γίνεται.

Άσχημα τα πράγματα. Και εννοώ περισσότερο μακροπρόθεσμα. Για τώρα πες ότι φεύγεις και πας αλλού. Επειδή έχουμε δει ήδη και από άλλη εταιρεία την μείωση της διάρκειας κάποιων πακέτων, το άσχημο είναι ότι μπορεί να ακολουθήσουν όλοι.

Αν νομίζει η Vodafone ότι έτσι θα μας σπρώξει στα συμβόλαια της κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές

Θέλω να δω, τι θα γίνει με το δικό μου CU, που σήμερα απολαμβάνει τις "τροποποιημένες" παροχές. Αν μου τις διατηρήσουν, θα ανεχθώ τις τροποποιήσεις, διαφορετικά θα το μετατρέψω σε Ολυμπιακός, ώστε να συλλέγω ευρώ, τα οποία θα χρησιμοποιώ μόνο για πενταψήφια (πληροφορίες καταλόγου, διαγωνισμούς, φιλανθρωπίες κτλ).

Αυτό είναι ένα ερώτημα που μένει να απαντηθεί (οι τροποποιημένες προσφορές). Αλλά ας πούμε ότι δεν έχει μεγάλη διαφορά, και στην ουσία καλείσαι να πληρώσεις 1,06€ παραπάνω/πακέτο. Το γεγονός ότι δεν θα έχεις internet δώρο με ανανέωση και χρειάζεται να ενεργοποιήσεις και άλλο πακέτο, κάνει την συνολική επιβάρυνση τουλάχιστον 6,10€ παραπάνω (ή περίπου 7 επιπλέον ευρώ σε κάρτα μαζί με το τέλος καρτοκινητής), και για αρκετούς πιστεύω μονόδρομο τη φορητότητα...

Ένα πραγματικό σενάριο είναι το νούμερο του πατέρα μου. Του έβαζα 12€ κάρτα, έπαιρνε Bonus internet και είχε χρήματα για να ενεργοποιήσει 2 πακέτα ομιλίας των 5€ για 2 μήνες, είχε internet για τον πρώτο μήνα, και τον 2ο βολευόταν με MB από το πάρε να'χεις, όπου όλο και κάποιος θα έβαζε κάρτα και θα έπαιρνε. Για την ίδια χρήση από 6€ το μήνα δηλαδή πρέπει να δίνει 13€ σε ανανέωση.

Η vodafone επιβεβαιώνει άξια τον τίτλο της φαρμακείο. Είναι δυνατόν τέτοιες χρεώσεις; Πόσα χρόνια πίσω θέλει να μας πάει;

P.S.: 8.87€ τα 2gb.... Δε νομίζω ότι πρέπει να το πούμε κάπου "έξω" αυτό... Ευρώπη ή Αμερική..

Huawei Nova 5T

Αυτό είναι ένα ερώτημα που μένει να απαντηθεί (οι τροποποιημένες προσφορές). Αλλά ας πούμε ότι δεν έχει μεγάλη διαφορά, και στην ουσία καλείσαι να πληρώσεις 1,06€ παραπάνω/πακέτο. Το γεγονός ότι δεν θα έχεις internet δώρο με ανανέωση και χρειάζεται να ενεργοποιήσεις και άλλο πακέτο, κάνει την συνολική επιβάρυνση τουλάχιστον 6,10€ παραπάνω (ή περίπου 7 επιπλέον ευρώ σε κάρτα μαζί με το τέλος καρτοκινητής), και για αρκετούς πιστεύω μονόδρομο τη φορητότητα...

Ένα πραγματικό σενάριο είναι το νούμερο του πατέρα μου. Του έβαζα 12€ κάρτα, έπαιρνε Bonus internet και είχε χρήματα για να ενεργοποιήσει 2 πακέτα ομιλίας των 5€ για 2 μήνες, είχε internet για τον πρώτο μήνα, και τον 2ο βολευόταν με MB από το πάρε να'χεις, όπου όλο και κάποιος θα έβαζε κάρτα και θα έπαιρνε. Για την ίδια χρήση από 6€ το μήνα δηλαδή πρέπει να δίνει 13€ σε ανανέωση.

Κάτι δεν έχουμε καταλάβει σωστά από την ανακοίνωση, ή εγώ ή εσύ. Μένει να διευκρινιστεί αυτό, την 30η Σεπτεμβρίου. Εγώ νομίζω, ότι δεν καταργείται το just surf bonus, αλλά μόνο τα extra 500 MB bonus καταστημάτων ή online ανανέωσης. Εσύ τι κατάλαβες? Ότι καταργούνται όλα τα bonus MB? Θα δούμε.

Έχεις δίκιο, δεν γράφει για το just surf bonus, αλλά αρχικά όταν αναφέρει ότι καταργείται το bonus ανανέωσης έως και 1GB με έκανε να νομίζω ότι εννοούν πως κόβονται τα πάντα. Εννοείται μακάρι και εύχομαι να μην είναι έτσι.

Υ.Γ. Μόλις με πήρανε από τη Vodafone σε νούμερο Cosmote που έχω.... "Καλημέρα σας, σας παίρνω σήμερα γιατί έχουμε προσφορά όλα στη μισή τιμή...". Τυχαίο; :lol:

Αυξήσεις μέχρι και 20% και ταυτόχρονα μειώσεις των διαθέσιμων λεπτών στα πακέτα, άρα οι αυξήσεις είναι στην ουσία πολύ μεγαλύτερες. Έτσι απλά. Επειδή μπορούν. Λόγος; Κανένας.

Πριν 6 μήνες έκανα το συμβόλαιο καρτοκινητό. Τώρα μάλλον θα κάνω την Vodafone κάτι άλλο. Ας ελπίσουμε να μην χαλάσουν και την τιμολόγηση της HOL με αυτά που κάνουν, διότι από ότι φαίνεται εκεί στην Vodafone κάτι πάει πάρα πολύ στραβά σε ότι έχει να κάνει με το ανθρώπινο δυναμικό της.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Αυξήσεις μέχρι και 20% και ταυτόχρονα μειώσεις των διαθέσιμων λεπτών στα πακέτα, άρα οι αυξήσεις είναι στην ουσία πολύ μεγαλύτερες. Έτσι απλά. Επειδή μπορούν. Λόγος; Κανένας.

Πριν 6 μήνες έκανα το συμβόλαιο καρτοκινητό. Τώρα μάλλον θα κάνω την Vodafone κάτι άλλο. Ας ελπίσουμε να μην χαλάσουν και την τιμολόγηση της HOL με αυτά που κάνουν, διότι από ότι φαίνεται εκεί στην Vodafone κάτι πάει πάρα πολύ στραβά σε ότι έχει να κάνει με το ανθρώπινο δυναμικό της.

(1) Αύξηση έως και 20% ναι, μείωση των διαθέσιμων λεπτών όχι, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι. (2) Δε φταίει το ανθρώπινο δυναμικό της Vodafone, αλλά εμείς οι ίδιοι. Φτάσαμε το ποσοστό της Vodafone στο 35%. Τι περιμένουμε λοιπόν να συμβεί?

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση εκτός Ο.Π.Χ. σχολιασμών

Guest lagoudakis
λογικο ειναι που την φτασαμε την voda σε αυτα τα νουμερα με τις παροχες που ειχε,τωρα αν αρχισουν να την κανουν καποιοι σιγα σιγα και αρχισουν τα νουμερα να πεφτουν θα κανει καποια κινηση...ολα ενα παιχνιδι ειναι οπως πολλα αλλα πραγματα ;)

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked