angelina_22 Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Νομιζω πως πρεπει να το δηλωσεις σε καποιο αστυνομικο τμημα οτι το εχασες για να εισαι καλυμμενος... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Εγώ έχασα το διαβατήριο μου σε προσφατο ταξίδι, μπορεί αυτός που το βρήκε να το χρεισημοποιήσει και να ταξιδεύει με το ονομά μου? Φυσικά, πρέπει να δηλωθεί στην αστυνομία η απώλεια για να ακυρωθεί ο συγκεκριμένος αριθμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Aυτό που σου είπε η angelina ισχύει στο ακέραιο και από πρώτο χέρι. Όχι φήμες. Και όβερ 10ετίας να είναι η ελληνική ταυτότητα, πάλι δε πειράζει. Πάντως δεν σου κάνουν ΚΑΝ έλεγχο για πτήση προς Γερμανία. Εκτός αν είναι μέσω Ελβετίας το ταξίδι σου οπότε θα χρειαστείς απλά να επιδείξεις την ελληνική ταυτότητά σου. 1000% αυτό και απορώ πώς δεν σου το λένε από την Lufthansa αυτό... Και ομως απο Lufthansa μαλλον δεν ξερουν τι τους γινεται σημερα το απογευμα ξαναπηρα τηλ στα κεντρικα στην Αθηνα, και σημερα μου ειπαν οτι μπορω να πεταξω κανονικα, χτες δεν ξεραν:( . Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Ποσο καιρο κανουν για να βγαλουνε διαβατηριο?? Γιατι προκειται να ταξιδεψω σε χωρα εκτος ΕΕ τον Δεκεμβριο και δεν εχω διαβατηριο. Ξερετε ποσο καιρο κανει για να βγει? Μπορω να παω απο Σεπτεμβριο για να βγαλω? Noone ??:confused: Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Το διαβατήριο κάνει μόλις μια βδομάδα για να εκδοθεί. Ρώτα σε ΚΕΠ για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται και σε ποιό αστυνομικό τμήμα που εκδίδει διαβατήρια ανήκει η περιοχή σου. Μάλλον πάρε καλύτερα το αστυνομικό τμήμα για τα δικαιολογητικά να τελειώνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Noone ??:confused: νομιζω πλεον βγαινει αμεσα 1-2 μερες... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 επισήμως 5 εργάσιμες !!εννοείται πως μπορεί να βγει και πιο γρήγορα , αν κάποιος επείγεται ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Εμενα εστειλαν τα χαρτια μου Τριτη και το παρελαβα Δευτερα το διαβατηριο... Αλλα μεχρι να στειλουν τα χαρτια μου αγανακτησα... Μεγαλη προσοχη στις φωτογραφιες... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Εμενα εστειλαν τα χαρτια μου Τριτη και το παρελαβα Δευτερα το διαβατηριο... Αλλα μεχρι να στειλουν τα χαρτια μου αγανακτησα... Μεγαλη προσοχη στις φωτογραφιες... Τι το ιδιαιτερο πρεπει να προσεχουμε στις φωτογραφιες??? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Θελουνε συγκεκριμενες φωτογραφιες... Αρχικα η αποστασεις απο τα αυτια το μετωπο το σαγονι εως το πλαισιο της φωτογραφιας να ειναι συγκεκριμενες και επειτα επειδη τις κανουν ελεγχο στην οταν την επεξεργαζονται ψηφιακα θα πρεπει να μην αλλοιωνετε... Εμενα προσωπικα 1 φορα μου την απερριψαν... γιατι δεν φαινοντουσαν τα αυτια μου... Ελεος!!!!Λετε να μην εχω αυτια??? Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Για να κάνουμε σωστά τους υπολογισμούς των ημερών, να αναφέρω και να τονίσω ότι το Σαββάτο θεωρείται εργάσιμη ημέρα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 οι φωτό πρέπει να φαίνονται αυτιά , να μην υπάρχει σκιά στο πρόσωπο , διαστάσεις 4χ6 , όχι φόντος από πίσω πλην λευκού! αα και όχι κοσμήματα! εγώ έβγαλα χωρίς γυαλιά , γιατί σκίαζαν τα όμορφα ματάκια μου :p πήγα σε άλλη περιοχή από αυτήν της κατοικίας μου για να βγάλω φωτογραφία , καθότι εδώ δεν βγάζει κανείς :ninja: ( πήγα εκεί όπου είχε πάει και γνωστή και τις είχαν δεχτεί ) είχε πλάκα στο φωτογραφείο ..με βγάζει κανονικά όπως ήμουν...μετά άρχισε..."μμμ έχουμε πρόβλημα..":confused: ..." τα γυαλιά σου κάνουν σκιάαα " ( άντε βγάλε γυαλιά...) μετά ξανάβγαλε .."μμμ δεν φαίνονται τα αυτιά σου ":blink: ( είχα κάτω τα μαλλιά ..'αντε μάζευε τα μαλλιά ).και το θεϊκο όλων.."εγώ δεν έχω πρόβλημα να σε βγάλω με γυαλιά κτλ , αλλά δεν θα στις δεχτούν" ( τότε γιατί μου το λες;;;;; βγάλε αυτήν που πρέπειιι να τελειώνουμεεε :wacko: ) και δεν την πήρα αμέσως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Για να κάνουμε σωστά τους υπολογισμούς των ημερών, να αναφέρω και να τονίσω ότι το Σαββάτο θεωρείται εργάσιμη ημέρα. Αυτο ειναι επισημο??? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Αυτο ειναι επισημο??? Επισημότατο. Είχα πάει για διαβατήριο Τετάρτη, έφευγα Τρίτη και μου λέει Τρίτη πρωί έλα να το παραλάβεις, μετράει και το Σαββάτο ως εργάσιμη μέρα. Μάλλον είναι επειδή το Σαββάτο μπορούν να πάνε για κατάθεση δικαιολογητικών οι μαθητές ή κάτι τέτοιο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Eίχα ακούσει ότι το δεύτερο εξάμηνο θα έβγαινε η νέα φουρνιά διαβατηρίων, με το chip, το οποίο θα περιείχε τα βιομετρικά μας στοιχεία. Να φανταστώ ότι δεν ισχύει, ε; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Eίχα ακούσει ότι το δεύτερο εξάμηνο θα έβγαινε η νέα φουρνιά διαβατηρίων, με το chip, το οποίο θα περιείχε τα βιομετρικά μας στοιχεία. Να φανταστώ ότι δεν ισχύει, ε; Καλά φαντάζεσαι. Έβγαλα πριν λίγες ημέρες και δεν ήταν από τη νέα φουρνιά! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Πφφφ. Ελλάδα! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Καλύτερα δεν είναι; Φαντάσου όσοι έβγαλαν διαβατήριο μέσα στο τελευταίο εξάμηνο να τους έλεγαν "ξαναπεράστε τα ίδια και περισσότερα για νέα διαβατήρια..." Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 εκανα αιτηση σημερα για διαβατηριο.. 1. τα παραβολα αυξηθηκαν ...στα 54 € ... 2. στο φωτογραφειο επεσε πολυ photoshop μετα την φωτογραφηση...στις σκιες του προσωπου κυριως, 3. πολυ εξυπηρετικοι οι κυριοι της αστυνομιας...και γρηγοροι(σε 20 λεπτα ειχα ξεμπερδεψει...!) 4. μου ειπε οτι απο Σεπτεμβρη ερχονται τα νεα διαβατηρια με chip!! Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 παιδια, σημερα πηγα και εβγαλα νεο διαβατηριο. την αιτηση εκανα. εχω καστανο χρωμα ματια, ομως σε ολες τις φωτογραφιες (ταυτοτητα (και ας ειναι ασπρομαυρη), κτλ φοραω φακους επαφης πρασινους. στις φωτογραφιες στο διαβατηριο ειμαι με πρασινους φακους και οταν με ρωτησαν (για να γραψουν στην αιτηση) τι χρωμα ματια εχω, ειπα πρασινα. λετε να υπαρξει προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 παιδια, σημερα πηγα και εβγαλα νεο διαβατηριο. την αιτηση εκανα. εχω καστανο χρωμα ματια, ομως σε ολες τις φωτογραφιες (ταυτοτητα (και ας ειναι ασπρομαυρη), κτλ φοραω φακους επαφης πρασινους. στις φωτογραφιες στο διαβατηριο ειμαι με πρασινους φακους και οταν με ρωτησαν (για να γραψουν στην αιτηση) τι χρωμα ματια εχω, ειπα πρασινα. λετε να υπαρξει προβλημα? esi ti les? edo ego pou exo aplous fakous kai mou eipan oti an pao na taksidepso xoris autous alla me ta gialia mporei na exo provlima (afou sto diavatirio eimai me fakous), ti glitono omos isos eipan epeidi etsi ki allios einai galana ta matia mou. esi pou allazeis to xroma les na eisai ok? lathos sou pou to ekanes..kai diloses kai prasina, parapoiisi einai auti kai pseudi stoixeia. euxomai na mi xreiastei na taksidepseis xoris fakous giati vlepo na exeis provlimata etsi opos exoun ginei ta metra pia. kala..ti tha pathaines an evazes to kanoniko sou xroma? toso provlima exeis pia me to xroma ton mation sou, oste na ta diloseis allios gia to diavatirio? :wacko: oso gia ta chipakia... de nomizo na ksanaplirosoume emeis pou vgalame prosfata, emena apla mou eixan pei oti tha me kalousan na to prosthesoun sto diavatirio mou otan tha evgainan ta chipakia. siga min ksanaskaso ena skasmo lefta gia na ksanavgalo diavatirio! kai de ftanei i osi talaiporia traviksa to genari, ontas apo tous protous (kai peiramatozoa) pou pigan na vgaloun? :mad: Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 λεω αυριο μεθαυριο να παω να βγαλω φωτογραφιες για διαβατηριο..μετα απο ποσο καιρο θα το χω στα χερια μου?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 λεω αυριο μεθαυριο να παω να βγαλω φωτογραφιες για διαβατηριο..μετα απο ποσο καιρο θα το χω στα χερια μου?:) Ενδιαφερομαι να βγαλω και εγω διαβατηριο μεσα στην εβδομαδα. Τι πρεπει να προσεχω στις φωτογραφιες? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 esi ti les? edo ego pou exo aplous fakous kai mou eipan oti an pao na taksidepso xoris autous alla me ta gialia mporei na exo provlima (afou sto diavatirio eimai me fakous), ti glitono omos isos eipan epeidi etsi ki allios einai galana ta matia mou. esi pou allazeis to xroma les na eisai ok? lathos sou pou to ekanes..kai diloses kai prasina, parapoiisi einai auti kai pseudi stoixeia. euxomai na mi xreiastei na taksidepseis xoris fakous giati vlepo na exeis provlimata etsi opos exoun ginei ta metra pia. kala..ti tha pathaines an evazes to kanoniko sou xroma? toso provlima exeis pia me to xroma ton mation sou, oste na ta diloseis allios gia to diavatirio? :wacko: oso gia ta chipakia... de nomizo na ksanaplirosoume emeis pou vgalame prosfata, emena apla mou eixan pei oti tha me kalousan na to prosthesoun sto diavatirio mou otan tha evgainan ta chipakia. siga min ksanaskaso ena skasmo lefta gia na ksanavgalo diavatirio! kai de ftanei i osi talaiporia traviksa to genari, ontas apo tous protous (kai peiramatozoa) pou pigan na vgaloun? :mad: λες να μου κανουν ελεγχο για να δουν αν οντως φοραω φακους επαφης? θα ελεγα καστανα, αλλα θα μου ελεγε αντε πηγαινε να βγαλεις αλλες φωτος και το διαβατηριο το θελω σε 1 βδομαδα. καλα που μου ειπαν το σαββατο να παω να το παρω δηλαδη. τι λες? δεν πιστευω πια να μου πουν βγαλε τους φακους σου, και να βγαλουν και χρωματολογιο να το διαπιστωσουν. lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Πες τους οτι πρασινισαν :rolleyes: Επειδη το θεμα ειναι σοβαρο, καλυτερα να παρεις τηλεφωνο να ρωτησεις σε καποιο ΚΕΠ ή κατι τετοιο Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts