doomgeorge Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 (edited) Και εγώ ψάχνω συσκευή μεταξύ 13r realme gt7 + 7t oppo reno 13 pro αλλά βλέπω για τα 1+ 5:30 ώρες μπαταρία και.. το realme gt 7 τι sot έχει ?το πιο σημαντικό για εμένα είναι μπαταρία υποστήριξη σε θέματα bugs (να φτιάχνονται σχετικά γρήγορα)και οθόνη τώρα ο τηλεφακός πχ στο gt7 που είναι χ2 δεν μου λέει κάτι οπότε μου κάνει και το gt 7t το θέμα είναι τελικά η μπαταρία τι sot έχει και το παίζει με της ενημερώσεις Edited September 2, 2025 by doomgeorge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 (edited) Το πηρα αρχες Ιουνιου και εχει παρει 2 ενημερωσεις αλλα καλα θα κανεις να ρωτησεις τους χρηστες παλαιοτερων μοντελων της realme οσο αφορα την πολιτικη τους σε αυτο. Η οθονη ειναι εξαιρετικη απο καθε αποψη. Οσο αφορα την αυτονομια,εξαρταται απο την χρηση που κανει ο καθενας,παραθετω 3 λινκ οπου το τριτο ειναι το αντιπροσωπευτικο της καθημερινης χρησης που κανω. Τα ακρως εντυπωσιακα πρωτα ηταν με 2 μερες WiFi&2G αλλα με πολλες φωτογραφιες,ρυθμισεις κλπ. Η συνηθης χρηση ειναι τηλεφωνα,Messenger,Viber σχεδον παντα με ανοιχτη ακροαση,Bluetooth μονιμα με το ρολοι και ενιοτε με τα buds 3,λιγο surfing,GPS. Εννοειται τραπεζες,mails,αγορες,NFC...και ολα τα της καθημερινοτητας. Δεν παιζω βαρια παιχνιδια. Υποψιαζομαι ομως οτι το Τ θα εχει λογικα μεγαλυτερη αυτονομια απο την στιγμη που εχει την ιδια αν δεν κανω λαθος 7000 μπαταρια με χαμηλοτερων απαιτησεων hardware. Edited September 2, 2025 by jbelsan 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfirojohn Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 παιδια υπαρχει καποια προταση για τζαμακι για το realme GT7 ? εχω βρει αυτο https://www.uniqueshop.gr/tempered-glass-realme-gt-7-gt-7t-t-max-premium-full-glue-antixaraktiko-gyali-prostasias-othonis-black.html?utm_source=chatgpt.com Αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 1 hour ago, sfirojohn said: παιδια υπαρχει καποια προταση για τζαμακι για το realme GT7 ? εχω βρει αυτο https://www.uniqueshop.gr/tempered-glass-realme-gt-7-gt-7t-t-max-premium-full-glue-antixaraktiko-gyali-prostasias-othonis-black.html?utm_source=chatgpt.com Αξιζει? Απλά ενημερωτικά το συγκεκριμένο κατάστημα φέρνει αξιόλογα προιόντα και κάνει και την τοποθέτηση, πιστεύω ότι θα είναι καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Από αναβαθμίσεις ασφαλείας πως τα πάνε; Εννοώ και για τα 2 απλό και προ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 6 ώρες πριν, sfirojohn said: παιδια υπαρχει καποια προταση για τζαμακι για το realme GT7 ? εχω βρει αυτο https://www.uniqueshop.gr/tempered-glass-realme-gt-7-gt-7t-t-max-premium-full-glue-antixaraktiko-gyali-prostasias-othonis-black.html?utm_source=chatgpt.com Αξιζει? Η προσωπική μου άποψη για την ποιότητα της συγκεκριμένης μάρκας είναι πως δεν αξίζει τα χρήματα που ζητάει.Το μαγαζί όμως κορυφαίο και τα παιδιά εκεί κάνουν δωρεάν τοποθέτηση. 57 minutes ago, Arinos said: Από αναβαθμίσεις ασφαλείας πως τα πάνε; Εννοώ και για τα 2 απλό και προ Το Pro έχει κάθε 1 με 1μιση μήνα αναβαθμίσεις.Πριν λιγες μέρες πήρε αναβάθμιση με security patch Ιουλίου - Αυγούστου. 1 Παράθεση Oppo Find X9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. September 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2025 14 ώρες πριν, Arinos said: Από αναβαθμίσεις ασφαλείας πως τα πάνε; Εννοώ και για τα 2 απλό και προ 2 αναβαθμισεις και το GT7 απο τον Ιουνιο που το πηρα. 20 ώρες πριν, sfirojohn said: παιδια υπαρχει καποια προταση για τζαμακι για το realme GT7 ? εχω βρει αυτο https://www.uniqueshop.gr/tempered-glass-realme-gt-7-gt-7t-t-max-premium-full-glue-antixaraktiko-gyali-prostasias-othonis-black.html?utm_source=chatgpt.com Αξιζει? Εχω παρει αυτα 3+3 απο το Aliexpress και ειναι τελεια απο καθε αποψη,εννοειται οτι δεν μιλω για την αντοχη απο πτωσεις και ουτε ευχομαι να μαθω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. September 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2025 Νέα ενημέρωση για το GT7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 https://www.gazzetta.gr/plus/2477048/oi-heiroteres-markes-kiniton-tilefonon-oson-afora-tis-blabes-poia-smartphones-einai Μια ενδιαφερουσα ερευνα και για την ποιοτητα κατασκευης των εταιριων 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokpapas Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 On 15/9/2025 at 10:16 ΠΜ, jbelsan said: Νέα ενημέρωση για το GT7 Χαιρετώ τό νήμα από ότι βλέπω έχει μέρες να κινηθεί... Μια ερώτηση προς τούς κατόχους gt 7 .. Μήπως μετά τό τελευταίο update με security patch Αυγούστου παρατηρήσατε αυξημένη κατανάλωση ενέργειας;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 48 minutes ago, kokpapas said: Χαιρετώ τό νήμα από ότι βλέπω έχει μέρες να κινηθεί... Μια ερώτηση προς τούς κατόχους gt 7 .. Μήπως μετά τό τελευταίο update με security patch Αυγούστου παρατηρήσατε αυξημένη κατανάλωση ενέργειας;;; Δεν παρατήρησα κάτι αρνητικό σε κανένα σημείο.Τωρα που μου δίνει την δυνατότητα να φορτίζω στο 80%-100% για την μακροημέρευση της μπαταρίας,έχω επιλέξει να σταματάει την φόρτιση στο 90%... οπότε το στιγμιότυπο είναι απο 90% μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokpapas Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 (edited) 4 ώρες πριν, jbelsan said: Δεν παρατήρησα κάτι αρνητικό σε κανένα σημείο.Τωρα που μου δίνει την δυνατότητα να φορτίζω στο 80%-100% για την μακροημέρευση της μπαταρίας,έχω επιλέξει να σταματάει την φόρτιση στο 90%... οπότε το στιγμιότυπο είναι απο 90% μπαταρία. Φίλε μου σέ ευχαριστώ για την παράθεση αλλά 2 ώρες οθόνης μέσα σε 2 24ωρα χρήσης Δεν είναι καί ότι ποίο αντιπροσωπευτικό για να καταλάβουμε αν υπάρχει κάποια αύξηση στην κατανάλωση ενέργειας....2 ώρες οθόνη εγώ γράφω μέχρι του μεσημέρι σχεδον...😂😂 Edited September 29, 2025 by kokpapas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 (edited) 12 ώρες πριν, kokpapas said: Φίλε μου σέ ευχαριστώ για την παράθεση αλλά 2 ώρες οθόνης μέσα σε 2 24ωρα χρήσης Δεν είναι καί ότι ποίο αντιπροσωπευτικό για να καταλάβουμε αν υπάρχει κάποια αύξηση στην κατανάλωση ενέργειας....2 ώρες οθόνη εγώ γράφω μέχρι του μεσημέρι σχεδον...😂😂 Θα πρέπει να αρκεστείς τότε στην δήλωση ότι δεν παρατήρησα κάποια διαφορά στην διάρκεια γιατί αυτήν την χρήση κάνω εγώ. Edit Αν κοιτάξεις παλαιότερες αναρτήσεις (20-30 cm πιο πανω) θα δεις ότι υπάρχουν screenshots με ανάλογη διάρκεια...οπότε επειδή η ερώτηση αφορούσε αν υπάρχει διαφορά μετά την αναβάθμιση δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο παρά μόνο αν κάνω μοντάζ στο screenshot..🙄😂 Edited September 30, 2025 by jbelsan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. September 30, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 14 ώρες πριν, kokpapas said: Χαιρετώ τό νήμα από ότι βλέπω έχει μέρες να κινηθεί... Μια ερώτηση προς τούς κατόχους gt 7 .. Μήπως μετά τό τελευταίο update με security patch Αυγούστου παρατηρήσατε αυξημένη κατανάλωση ενέργειας;;; Αν την έκανες αυτές τις μέρες την αναβάθμιση, πιθανώς ακόμα να μην έχει "κάτσει" και παράλληλα, να γίνονται διεργασίες στο παρασκήνιο, γι' αυτό ίσως τρώει και παραπάνω ενέργεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 Καλημέρα. Το GT 7 pro, δεν έχει ενημέρωση λογισμικού. Σε εσάς έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 17 ώρες πριν, athanasios1112 said: Καλημέρα. Το GT 7 pro, δεν έχει ενημέρωση λογισμικού. Σε εσάς έχει; Στο δικό μου όχι, είμαι με τη 1120 με security patch Αυγούστου. Παράθεση Oppo Find X9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billylamelo Δημ. October 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2025 Καλησπέρα σε όλους Ζητώ συγνώμη για το off topic σχόλιο.Αν κάποιος ενδιαφέρεται για τη συσκευή ας μου στείλει ένα μήνυμα καθώς δίνω τη δική μου.Ευχαριστω προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. October 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2025 31 minutes ago, billylamelo said: Καλησπέρα σε όλους Ζητώ συγνώμη για το off topic σχόλιο.Αν κάποιος ενδιαφέρεται για τη συσκευή ας μου στείλει ένα μήνυμα καθώς δίνω τη δική μου.Ευχαριστω προκαταβολικά Δεν εγραψες ποιο απο τα τρια μοντελα εχεις για οποιον ενδιαφερθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billylamelo Δημ. October 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2025 44 minutes ago, jbelsan said: Δεν εγραψες ποιο απο τα τρια μοντελα εχεις για οποιον ενδιαφερθει. Ζητώ συγνώμη Realme GT7 256gb σε μαύρο χρώμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 Νέα ενημέρωση για το GT7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 On 2/10/2025 at 2:01 ΠΜ, CRISPAF77 said: Στο δικό μου όχι, είμαι με τη 1120 με security patch Αυγούστου. Καλησπέρα. Δεν έχει ενημέρωση λογισμικού, ούτε σε εμένα,, που θα έπρεπε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 Παιδιά καλησπέρα. Νέος κάτοχος του κινητού και είναι πραγματικά άψογο σε όλα του. Πάντως ούτε σε εμένα ήρθε κάτι από την αναβάθμιση που αναφέρθηκε παραπάνω. Μήπως παίζει ρόλο η περιοχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. October 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2025 On 11/10/2025 at 1:09 ΜΜ, ROKI1924 said: Παιδιά καλησπέρα. Νέος κάτοχος του κινητού και είναι πραγματικά άψογο σε όλα του. Πάντως ούτε σε εμένα ήρθε κάτι από την αναβάθμιση που αναφέρθηκε παραπάνω. Μήπως παίζει ρόλο η περιοχή? Δεν εχω ιδεα γιατι.Το εχω πάρει μεσω Σκρουτζ και οχι απο επισημους προμηθευτες αν λεει κατι αυτο. Αν βεβαια θελει καποιος να κοιτάξω κατι συγκεκριμένο στο κινητό για να δούμε τους λόγους που καποια αργούν περισσοτερο...ευχαρίστως να βοηθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. October 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2025 (edited) Σήμερα μου ήρθε εμένα. Οι ενημερώσεις γίνονται σταδιακά ώστε αν υπάρχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα να εμφανιστεί χωρίς να δημιουργήσει τεράστιο ζήτημα σε όλους τους χρήστες. Για παράδειγμα δίνονται στο 0.1% των χρηστών, μετά από λίγες μέρες στο 1% μετά από κάποιες ακόμα στο 10% κλπ και αν δουν ότι δεν αναφέρονται προβλήματα από ένα ποσοστό/ημέρες και πάνω το αφήνουν να το πάρουν όλοι. Edited October 13, 2025 by spiliot 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. October 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2025 Και σε εμένα ήρθε κανονικά. Παιδιά να κάνω μια ερώτηση ακόμα. Έχω αριθμό vodafone και nova. Στην vodafone μου εμφανίζει κανονικά την επιλογή για wifi calling και δουλεύει άψογα. Στη nova δεν εμφανίζει καν την επιλογή για wifi calling, παρά μόνο για VOLTE. Βέβαια η nova λειτουργεί με esim. Δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο αυτό. Με τη nova που μίλησα είναι κανονικά η υπηρεσία wifi calling στον αριθμό μου. Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts