athanasios1112 Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 Τι μέγεθος έχει το realme GT7; Διαστάσεις και βάρος Διαστάσεις: 76.1 mm x 162.4 mm x 8.3 mm. Βάρος 206 g. ********* Τι μέγεθος έχει το realme GT7 Pro; Διαστάσεις και βάρος Διαστάσεις: 76.9 mm x 162.4 mm x 8.5 mm . Βάρος 223 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 (edited) Δεν συνεννοούμαστε μου φαίνεται και δεν φταις εσύ. Εννοείται ότι πρέπει να παραγγείλεις τζάμια για το προ και όχι για το απλό GT7 γιατι δεν ταιριαζουυν οπως δεν ταιριάζουν και στο Τ.Ειναι διαφορετικά και τα 3.Υπαρχει και για το προ ,του ίδιου κατασκευαστη αλλά όχι σε αυτό το λινκ..υπέθεσα ότι είναι ευνόητο. Το σχόλιο "gt 7 είναι και το προ αφορούσε στο να γράφεις εδώ στο θέμα. Edited July 4, 2025 by jbelsan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 Καλημέρα, βρήκα για το GT 7 pro, με τιμή περίπου 0,89 ευρώ, από το ~ Alibaba. Πόσο καιρό κάνει να έρθει στην Ελλάδα; Συν ότι δεν είναι εγγυημένο ότι θα δουλεύει το αποτύπωμα.. Εντύπωση μου κάνει, ότι η nilkin, μπαίνω στο αντίστοιχο site, δεν έχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 Δεν ειναι στανταρ ο χρονος παραλαβης απο τα Aliexpress,Alibaba κλπ. Μου εχει τυχει να παραλαβω απο την ACS πολυ γρηγορα (15 μερες) και αλλες φορες σε 30-40 μερες η και περισσοτερο. Εγγυημενο δεν ειναι τιποτα εδω απλα ειναι πολυ χαμηλο το κοστος οποτε δεν εχουμε κατι να χασουμε...μονο κοιτα ποσα ζητανε για τα μεταφορικα και να αναφερεται το VAT included στην περιγραφη. Επισης πριν παραγγειλεις κατι διαβαζε τα αρνητικα κυριως reviews για το προιον καθως και το ποσοστο των θετικων που αφορουν το καταστημα να ειναι οσο το δυνατο υψηλοτερο. Απο το Alιexpress πχ αποφευγω πωλητες με χαμηλοτερο ποσοστο του 92%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. July 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2025 (edited) On 1/7/2025 at 7:56 ΜΜ, athanasios1112 said: Καλησπέρα. Όταν τα βάλει, ενημέρωσε, αν θέλετε, αν δουλεύει το αποτύπωμα. *** Το link είναι για realme GT 7, εγώ έχω το GT 7 pro****** Ευχαριστώ. Πέρασα το αποτύπωμα με την εργοστασιακή μεμβράνη και σήμερα έβαλα το tempered glass. Δουλεύει χωρίς πρόβλημα όπως δούλευε και πριν χωρίς να χρειαστεί να ξαναπεράσω το δακτυλικό η κάτι άλλο. Γενικά με οπτικό σενσορα δεν υπάρχει πρόβλημα, με tempered glass αντίθετα με τους ultrasonic. Αν έχεις πρόβλημα μάλλον θα χρειαστεί να το πας στο service. Edited July 12, 2025 by FrOsT_frt 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2025 Δεν θέλω να στείλω καινούργιο τηλέφωνο στο service. Πήρα τηλέφωνο στην Procordia Αθήνα,,, δεν είμαι σίγουρος, αν ισχύει εγγύηση,, το αγόρασα από Drele,, και τους ρώτησα, και μου απάντησε: δεν μας έχει ξανά αναφερθεί τέτοια βλάβη. Πρακτικά δεν το χρησιμοποιώ, έχω το vivo διετίας κινητό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 Μπορεί να το έχω 2 μέρες με gsm only αλλά όχι και 3ημισι μέρες με 13 ώρες οθόνη και 41% μπαταρία με (surfing,Viber,φωτογραφίες κλπ) και μάλιστα κατά 90% σε day mode. Αυτό που μπορώ απερίφραστα να πω, είναι πως το GT7 είναι πολύ καλύτερο απο όσο νόμιζα όταν το έβαζα στο καλάθι,σε όλους τους τομείς.Μεσα στα 4-5 χρόνια που κράτησα το Redmi note 9 pro έχουν γίνει πραγματικά τεράστια άλματα στην τεχνολογια,οι τιμές βέβαια έχουν πάει στον Θεό αλλά νομίζω οτι κάπου τις δικαιολογώ έχοντας στα χέρια μου το GT7 με σημερινή τιμή στα 500€ . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 Εκεί που ήμουν έτοιμος να κάνω την μετάβαση από GT6 σε GT7 να δω πως τα πάει και ο Dimensity 9400e σε επιδόσεις - διαχείριση μπαταρίας στην στροφή τελικά κέρδισε το GT7 Pro.Το topic είναι κοινό και για τα 3 μοντέλα της σειράς 7; Παράθεση Honor Magic8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 47 minutes ago, CRISPAF77 said: Εκεί που ήμουν έτοιμος να κάνω την μετάβαση από GT6 σε GT7 να δω πως τα πάει και ο Dimensity 9400e σε επιδόσεις - διαχείριση μπαταρίας στην στροφή τελικά κέρδισε το GT7 Pro.Το topic είναι κοινό και για τα 3 μοντέλα της σειράς 7; Γιατί όχι,άλλωστε εντελώς διαφορετικό είναι και το Τ από το σκέτο. Επίσης δεν νομίζω ότι θα δημιουργηθεί συνωστισμός σε θέμα των realme...λίγοι θα είμαστε πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 Καλησπέρα. Πέρασα τελικά μεμβράνη, με την 3η φορά, οι πρώτες δύο ήτανε αποτυχία,,, έχω εμπειρία από tempered glass, όχι από μεμβράνη.. Είχε κάτι φουσκάλες, γδαρθηκε λίγο η μεμβράνη, καλύτερα δεν μπόρεσα.. Πιθανόν στο κινητό μου, να έχει προβληματακι ο αισθητήρας αποτύπωματος.. Δουλεύει τώρα το αποτύπωμα. ( Φυσικά αγόρασα συνολικά 3 μεμβράνες). https://www.cell-phones.gr/membrani-prostasias-uv-hydrogel-deva-rugged-armor-realme-gt-7-pro-anticrash-flex-foil-ultra-5h Φωτογραφίες: https://ssk.gr/item/5207224494591%2Brealme-gt-7-pro-5g-imak-3d-curved-full-screen-tempered-glass-transparent Έχει χαρακτηριστική τρύπα, στην θέση του αποτύπωματος, ( είναι σπαστική, εκνευριστική), αλλά ήτανε το μόνο tempered glass που δούλευε σε εμένα, μόνον όταν εβρεχα, ή , λίγο σάλιο στο δάκτυλο. ( Πιθανόν πρόβλημα στην συσκευή μου;).( και μάλλον έχει λίγη κόλλα;) Συνολικά περίπου, δοκίμασα 10 tempered glass, και από το Amazon de, αγόρασα κλπ, χωρίς να δουλεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 (edited) 10 ώρες πριν, athanasios1112 said: Καλησπέρα. Πέρασα τελικά μεμβράνη, με την 3η φορά, οι πρώτες δύο ήτανε αποτυχία,,, έχω εμπειρία από tempered glass, όχι από μεμβράνη.. Είχε κάτι φουσκάλες, γδαρθηκε λίγο η μεμβράνη, καλύτερα δεν μπόρεσα.. Πιθανόν στο κινητό μου, να έχει προβληματακι ο αισθητήρας αποτύπωματος.. Δουλεύει τώρα το αποτύπωμα. ( Φυσικά αγόρασα συνολικά 3 μεμβράνες). https://www.cell-phones.gr/membrani-prostasias-uv-hydrogel-deva-rugged-armor-realme-gt-7-pro-anticrash-flex-foil-ultra-5h Φωτογραφίες: https://ssk.gr/item/5207224494591%2Brealme-gt-7-pro-5g-imak-3d-curved-full-screen-tempered-glass-transparent Έχει χαρακτηριστική τρύπα, στην θέση του αποτύπωματος, ( είναι σπαστική, εκνευριστική), αλλά ήτανε το μόνο tempered glass που δούλευε σε εμένα, μόνον όταν εβρεχα, ή , λίγο σάλιο στο δάκτυλο. ( Πιθανόν πρόβλημα στην συσκευή μου;).( και μάλλον έχει λίγη κόλλα;) Συνολικά περίπου, δοκίμασα 10 tempered glass, και από το Amazon de, αγόρασα κλπ, χωρίς να δουλεύουν. Και γω φίλε μου έχω ξοδέψει μία μικρή περιουσία για tempered glasses σε οθόνες κινητών και τελικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι εάν είναι να συμβεί το κακό - μακριά από εμάς - δεν σε σώζει τίποτα. Τα τελευταία 2 χρόνια χρησιμοποιώ matte μεμβράνη σε όλα τα κινητά μου και έχω ησυχάσει από γρατσουνιές - λίπη - δαχτυλιές - χνούδι και ότι άλλο εκνευριστικο μπορεί να φανταστείς.Το μοναδικό της μείον είναι ότι σκοτεινιάζει ένα 5% την οθόνη ένα τίμημα το οποίο αποδέχομαι προκειμένου να γλιτώσω όλα τα παραπάνω.Στο παρακάτω λινκ θα δεις τον τύπο της ζελατίνας που χρησιμοποιώ.Τους ζήτησα για το GT7 pro εννοείται και έκαναν επί τόπου την τοποθέτηση της χωρίς χρέωση παρακαλώ.Κανά δυο φορές στο παρελθόν που δεν είχε τοποθετηθεί σωστά την έβγαζαν και έμπαινε καινούργια επί τόπου . https://www.uniqueshop.gr/tempered-glass/prostateutika-othonis/membrani-othonis-realme/memvranes-othonis-realme-gt2-pro/hoco-hydrogel-pro-hd-matte-screen-protector-mat-memvrani-prostasias-othonis-realme-gt2-pro-0-15-mm-matte.html Edited July 17, 2025 by CRISPAF77 Παράθεση Honor Magic8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 Μαλλον δεν εχει κατι ο αισθητηρας του κινητου σου Θαναση. Με μια προχειρη αναζητηση για τις διαφορες μεταξυ optical & ultrasonic sensors,το σοβαρο μειονεκτημα των ultrasonic στις αναφορες των χρηστων ειναι πως δεν δουλευουν σωστα με τα tempered glasses. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 (edited) 28 minutes ago, jbelsan said: Μαλλον δεν εχει κατι ο αισθητηρας του κινητου σου Θαναση. Με μια προχειρη αναζητηση για τις διαφορες μεταξυ optical & ultrasonic sensors,το σοβαρο μειονεκτημα των ultrasonic στις αναφορες των χρηστων ειναι πως δεν δουλευουν σωστα με τα tempered glasses. Είναι επίσης λίγο πιο αργοί σε σχέση με τους οπτικούς αισθητήρες.Οταν τοποθέτησα την ματ ζελατίνα και ξεκίνησα να περνάω τα δακτυλικά μου αποτυπώματα άρχισα να αγχώνομαι με τη συσκευή επειδή αργούσε να τα διαβάσει.Σκεφτηκα τι μπορεί να φταίει τώρα;Η ζελατίνα η συσκευή; Τελικά όλα πήγαν μια χαρά. Edited July 17, 2025 by CRISPAF77 Παράθεση Honor Magic8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 https://www.uniqueshop.gr/memvrani-prostasias-realme-gt-7-pro-hoco-hydrogel-pro-hd-screen-protector-othonis-0-15mm-clear.html?gad_source=1&gad_campaignid=22284723075&gbraid=0AAAAADmYWoahphkKqu5Dsl4xvBXZNWfmR&gclid=CjwKCAjwvuLDBhAOEiwAPtF0VgNf9spNlgm1Z2ulzDf5tpO1TkshmQNxUdJyidnUeEDjgTEnjckhpBoCQ80QAvD_BwE Έχει μεμβράνη και για το GT 7 pro. Το πρόβλημα σε εμένα, που πρώτη φορά μου συμβαίνει σε κινητό, !!!!!!!!!!! είναι ότι στο αρχικό στήσιμο της συσκευής, δεν μπορούσα να περάσω το αποτύπωμα, ενώ το κινητό, Είχε την εργοστασιακή μεμβράνη. Γι'αυτό μπήκαν στο μυαλό μου σκέψεις, για πιθανή βλάβη, και τηλεφώνησα στην Procordia, όπου μου είπανε, δεν μας έχει ξανά αναφερθεί!, τέτοια βλάβη. https://www.uniqueshop.gr/tempered-glass/prostateutika-othonis/membrani-othonis-realme/memvranes-othonis-realme-gt-7-pro/memvrani-prostasias-realme-gt-7-pro-spacecase-hydrogel-screen-protector-film-othonis-clear.html Και δεύτερη μεμβράνη, από το ίδιο μαγαζί, νομίζω πως έχει και Κιτ τοποθέτησης. Είχα και το GT 2 pro, το είχα περάσει tempered glass, και δούλευε χωρίς πρόβλημα, . Η διαφορά προστασίας που παρέχει μεμβράνη και tempered glass , πρέπει να είναι μεγάλη. Έχω σπάσει στο παρελθόν 2 οθόνες, από πτώση, και γι'αυτό επέμεινα σε tempered glass, που δεν κατόρθωσα να βρω, με εξαίρεση εκείνο της. imak. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 Ειναι αληθεια οτι τα tempered πρεπει λογικα να προστατευουν καλυτερα απο τις μεμβρανες και εχω σπασει κι'εγω αρκετα απο πτωσεις χωρις προβληματα στις οθονες...εκτος απο μια φορα σε Ταμπλετ που εσπασε και η οθονη στην γωνια. Καλη λυση για προσθετη προστασια ειναι οι "δερματινες" θηκες + την μεμβρανη για γρατζουνιες αν οι αισθητηρες εχουν προβλημα με τα τζαμια. Γινεται κουμουτσα βεβαια το κινητο αλλα θα την βαλω οταν ελθει μαζι με το tempered γιατι με βολευει γενικοτερα με τις υποτυπωδεις θηκες πορτοφολιου που εχει. Απο την στιγμη που και ο CRISPAF77 λεει οτι δυσκολευτηκε καπως με το αποτυπωμα,ειναι πιθανο αν δεν ηταν τελειες οι συνθηκες πχ σκονες,θολωματα η οτι αλλο να κανει ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα...αν ομως τωρα δουλευουν τα δακτυλικα,δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με τον αισθητηρα. Ειστε ευχαριστημενοι απο το GT7 pro κατα τα αλλα; Ώρα για φόρτιση,εντυπωσιακή διάρκεια νομίζω. Πιστεύω ότι ακόμα και αν προσπαθήσει κάποιος να εξαντλήσει την μπαταρία σε μια μέρα,πολύ δύσκολα θα το πετύχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 (edited) 4 ώρες πριν, athanasios1112 said: https://www.uniqueshop.gr/memvrani-prostasias-realme-gt-7-pro-hoco-hydrogel-pro-hd-screen-protector-othonis-0-15mm-clear.html?gad_source=1&gad_campaignid=22284723075&gbraid=0AAAAADmYWoahphkKqu5Dsl4xvBXZNWfmR&gclid=CjwKCAjwvuLDBhAOEiwAPtF0VgNf9spNlgm1Z2ulzDf5tpO1TkshmQNxUdJyidnUeEDjgTEnjckhpBoCQ80QAvD_BwE Έχει μεμβράνη και για το GT 7 pro. Το πρόβλημα σε εμένα, που πρώτη φορά μου συμβαίνει σε κινητό, !!!!!!!!!!! είναι ότι στο αρχικό στήσιμο της συσκευής, δεν μπορούσα να περάσω το αποτύπωμα, ενώ το κινητό, Είχε την εργοστασιακή μεμβράνη. Γι'αυτό μπήκαν στο μυαλό μου σκέψεις, για πιθανή βλάβη, και τηλεφώνησα στην Procordia, όπου μου είπανε, δεν μας έχει ξανά αναφερθεί!, τέτοια βλάβη. https://www.uniqueshop.gr/tempered-glass/prostateutika-othonis/membrani-othonis-realme/memvranes-othonis-realme-gt-7-pro/memvrani-prostasias-realme-gt-7-pro-spacecase-hydrogel-screen-protector-film-othonis-clear.html Και δεύτερη μεμβράνη, από το ίδιο μαγαζί, νομίζω πως έχει και Κιτ τοποθέτησης. Είχα και το GT 2 pro, το είχα περάσει tempered glass, και δούλευε χωρίς πρόβλημα, . Η διαφορά προστασίας που παρέχει μεμβράνη και tempered glass , πρέπει να είναι μεγάλη. Έχω σπάσει στο παρελθόν 2 οθόνες, από πτώση, και γι'αυτό επέμεινα σε tempered glass, που δεν κατόρθωσα να βρω, με εξαίρεση εκείνο της. imak. Τις είδα και εγώ τις δύο μεμβράνης που είχε στο site απλά ήθελα την ματ. Στο gt2 pro είχα βάλει nillkin tempered glass και παρόλα αυτά μου κανε κάποια κόλπα στην αναγνώριση του δακτυλικό αποτύπωματος. Φυσικά και υπάρχει τεράστια διαφορά στην προστασία μεταξύ μεμβράνης και γυαλιού δεν το συζητάμε καν. Εμένα μου έχει συμβεί να πέσει ένα Poco F2 pro με Nillkin tempered glass και θήκη και να να συμβεί το εξής παράδοξο...το γυαλί το digitizer και η οθόνη να είναι άθικτα και να έχει σκάσει ένα pixel και να φεύγει υγρό από εκεί.Φυσικα σε μισή ώρα είχε μαυρίσει όλη η οθόνη αλλά τουλάχιστον το τηλέφωνο λειτουργούσε κανονικά και κατάφερα να τραβήξω τα πάντα από μέσα όταν το σύνδεσα σε laptop. Το κορυφαίο δε,είναι ότι του άλλαξα οθόνη και συνέβει πάλι το ίδιο πράγμα.Οχι πείτε μου τώρα πόσες είναι οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο; 3 ώρες πριν, jbelsan said: Ειναι αληθεια οτι τα tempered πρεπει λογικα να προστατευουν καλυτερα απο τις μεμβρανες και εχω σπασει κι'εγω αρκετα απο πτωσεις χωρις προβληματα στις οθονες...εκτος απο μια φορα σε Ταμπλετ που εσπασε και η οθονη στην γωνια. Καλη λυση για προσθετη προστασια ειναι οι "δερματινες" θηκες + την μεμβρανη για γρατζουνιες αν οι αισθητηρες εχουν προβλημα με τα τζαμια. Γινεται κουμουτσα βεβαια το κινητο αλλα θα την βαλω οταν ελθει μαζι με το tempered γιατι με βολευει γενικοτερα με τις υποτυπωδεις θηκες πορτοφολιου που εχει. Απο την στιγμη που και ο CRISPAF77 λεει οτι δυσκολευτηκε καπως με το αποτυπωμα,ειναι πιθανο αν δεν ηταν τελειες οι συνθηκες πχ σκονες,θολωματα η οτι αλλο να κανει ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα...αν ομως τωρα δουλευουν τα δακτυλικα,δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με τον αισθητηρα. Ειστε ευχαριστημενοι απο το GT7 pro κατα τα αλλα; Ώρα για φόρτιση,εντυπωσιακή διάρκεια νομίζω. Πιστεύω ότι ακόμα και αν προσπαθήσει κάποιος να εξαντλήσει την μπαταρία σε μια μέρα,πολύ δύσκολα θα το πετύχει. Το GT7 pro μέχρι στιγμής είναι όλα αυτά που περίμενα. Οθόνη 10' Μπαταρία 11ωρες sot με υπόλοιπο 29% Όλα ανοιχτά με 2 sim σε 4G.Σήμερα το έχω με 5G. Κάμερες δεν είμαι του αθλήματος αλλά από προσωπική άποψη πιστεύω ότι έχει ένα καλό πακέτο.Σίγουρα δεν ανταγωνίζεται flagship συσκευές αλλά βγάζει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Edited July 17, 2025 by CRISPAF77 Παράθεση Honor Magic8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 Το 5g δεν το εχω ενεργοποιησει ακομα γιατι δεν εχει νοημα εδω που ειμαι. Απο οτι καταλαβαινω το ιδιο καλη διαρκεια εχει και το GT7 PRO με το απλο. Κατι κανουν πολυ καλα εκει στην realme. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 Η μεμβράνη τι πάχος έχει; Προστατεύει μόνο σε γδαρσίματα, όχι προστασία οθόνης σε πτώση; Δεν έχω εμπειρία από μεμβράνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 33 minutes ago, athanasios1112 said: Η μεμβράνη τι πάχος έχει; Προστατεύει μόνο σε γδαρσίματα, όχι προστασία οθόνης σε πτώση; Δεν έχω εμπειρία από μεμβράνες. Συνήθως έχουν πάχος 0.15mm και ναι η μεμβράνη προστατεύει από γδαρσίματα - γρατσουνιές μόνο. Παράθεση Honor Magic8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 4 minutes ago, CRISPAF77 said: Συνήθως έχουν πάχος 0.15mm και ναι η μεμβράνη προστατεύει από γδαρσίματα - γρατσουνιές μόνο. https://thikishop.gr/thikes-kinitwn/thiki-realme-gt-7-pro-5g-mad-mask-dermatini-mayro-38467/ Σκέφτομαι να την παραγγείλω. Έχετε να προτείνετε μια διαφορετική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 1 hour ago, athanasios1112 said: https://thikishop.gr/thikes-kinitwn/thiki-realme-gt-7-pro-5g-mad-mask-dermatini-mayro-38467/ Σκέφτομαι να την παραγγείλω. Έχετε να προτείνετε μια διαφορετική; Νομιζω πως αυτή ειναι η καλυτερη λύση μαζι με μια μεμβράνη για τις γρατζουνιές αφου τα tempered glasses δεν ειναι καλη λύση για τους αισθητηρες υπερηχων. Και εγω θα βαλω μια σχεδον ιδια με αυτην,όταν έλθει μαζι με το tempered. Πολυ καλη μου μοιαζει,με καλη προστασία και για τις κάμερες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 Κατά φωνή😄. Κάποια στιγμή θα βάλω και το tempered..ήδη υπάρχουν γρατζουνιές στην μεμβράνη .Με τόσο καλές οθόνες βέβαια,ενοχλούν αν μαζευτούν όπως και οι σκόνες,φυσαλίδες στα τζάμια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 Παρήγγειλα την θήκη. Δευτέρα Τρίτη περιμένω ότι θα την έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 👍 Έβαλα το tempered και δεν χρειάστηκε να ξαναπεράσω τα αποτυπωματα,ολα λειτουργούν οπως πριν..καμία διαφορά. Τα γυαλιά εφαρμοζουν τελεια στην οθονη του GT7 για οποιον ενδιαφερεται να τα αγορασει,το ιδιο και οι μεμβράνες των καμερών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 2 ώρες πριν, jbelsan said: 👍 Έβαλα το tempered και δεν χρειάστηκε να ξαναπεράσω τα αποτυπωματα,ολα λειτουργούν οπως πριν..καμία διαφορά. Τα γυαλιά εφαρμοζουν τελεια στην οθονη του GT7 για οποιον ενδιαφερεται να τα αγορασει,το ιδιο και οι μεμβράνες των καμερών. Μια διευκρίνιση: το κινητό σου , είναι το GT 7, με οπτικό αισθητήρα αποτύπωματος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts