tsimisde Δημοσιεύτηκε May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 31, 2025 (edited) Αφίξεις οι οποίες ήρθαν πιστεύω να ταράξουν τα νερά της αγοράς. Μετά το λανσάρισμα των αδελφών εταιρειών του ομίλου ΒΒΚ, ήρθε η σειρά της Realme να δώσει το δυναμικό παρόν. Κατέφθασαν τα ξαδερφάκια του OnePlus 13R (αν υπάρχουν άλλες αντίστοιχες συσκευές τιμολογιακα μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή) με άκρως ενδιαφέρουσες καινοτομίες. Κατά πρώτον, με μια μπαταρία τέρας που είναι η μεγαλύτερη της αγοράς σε χωρητικότητα, κατά δεύτερον, με την ποιότητα κατασκευής και τη χρήση του υλικού γραφένιου το οποίο βοηθά στο σύστημα ψύξης της συσκευής και φυσικά, με τις ΑΙ λειτουργίες που πλέον έχουν καθιστει απαραίτητες. Όλα αυτά και σε σχετικά δελεαστικές τιμές, στα 699€ το GT7T και στα 799€ το κανονικό GT7. Οι μέχρι τώρα δοκιμές και σχόλια, έχουν άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για τις συγκεκριμένες συσκευές, μιλάμε για μια από τις πιο δυνατές προτάσεις της αγοράς, που βάζουν θα έλεγα τα δύσκολα ακόμα και σε "ενδοοικογενειακό" επίπεδο μεταξύ των άλλων εταιρειών της μητρικής ΒΒΚ. Παρότι κάτοχος του 13R, ομολογώ ότι γλυκοκοιτάζω τα συγκεκριμένα, ειδικά το GT 7T στο κίτρινο χρώμα, είναι απλά ερωτευσιμο.... https://techblog.gr/mobile/realme-gt-7-series-nea-genia-flagship-killers-eftase/ https://www.techfreaks.gr/news/tech-news/3619-realme-gt-7-gt-7t-dyo-koryphaies-nauarchides-gia-kathe-typo-chreste Edited May 31, 2025 by tsimisde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 Εντάξει ,απο 13R να πας σε gt7t το βρίσκω υπερβολικό ...δεν πιστεύω ότι είναι αναβάθμιση κάπου, μάλλον υποβάθμιση είναι .Φίλος μου έχει παραγγείλει και περιμένει το gt 7 και πιστεύω ότι όταν το πάρει θα γράψει εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. June 1, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 Σε θέμα απόχρωσης είναι η προτίμηση μου, αυτό το κίτρινο χρώμα είναι πολύ ωραίο στο μάτι, προφανώς μια αντίστοιχη αναβάθμιση από το 13R, θα είναι το κανονικό GT7. Ακόμα περισσότερο το GT7 Pro, ξεφεύγει βέβαια οικονομικά, είναι όμως καθαρόαιμο flagship, δεν είναι upper midrange.... Αναμένω κι εγώ εντυπώσεις περισσότερες για το GT7, φαίνεται ότι στα επιμέρους σημεία που με ενδιαφέρουν, κάμερα & μπαταρία είναι ακόμα καλύτερο από το 13R, χωρίς φυσικά να έχω παράπονο σε κάποιον από τους δύο τομείς τη στιγμή που μιλάμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 Ναι,περιμενω το GT7 απο Σκρουτζομαγαζο και θα γραψω εννοειται τις εντυπωσεις μου.Το πενταετιας Redmi 9 pro δουλευει μια χαρα ακομα αλλα απο την μια το βαρεθηκα και απο την αλλη η ελλειψη υποστηρηξης κυριως στις ενημερωσεις ασφαλειας (Αγγλιστι shopping therapy) με οδηγησε στην αναβαθμιση.Οπως καταλαβατε δεν αλλαζω τα κινητα οσο αυτα λειτουργουν ικανοποιητικα αν και θεωρω σημαντικες τις ενημερωσεις ασφαλειας.Απο την αλλη 5 χρονια μετα,η τεχνολογια εχει κανει τεραστια αλματα με LTPO,συνδεσιμοτητα,τεραστιες χωρητικοτητες RAM&Storage,Επεξεργαστικη ισχυ,τεραστιες και νεας τεχνολογιας μπαταριες,ΑΙ, κλπ software καλούδια. ΟΚ ωρα ηταν για μια αλλαγη. Ημουν αναμεσα στα Poco F7 pro (το απεκλεισα λογω λειτουργικου),το Oneplus Nord 4 που εχει ο πολυ ευχαριστημενος geotzia και το 13r,κυριως επειδη κυκλοφορησε το 2025....οποτε 1 επιπλεον χρονος ενημερωσεων,αλλα και καλυτερων συνολικα χαρακτηριστικων,με κυριοτερο μειονεκτημα τα 100+ ευρω διαφορας. Ειχα σχεδον αποφασισει να παρω το 13r οταν κυκλοφορησε η σειρα GT7 με πολυ εντυπωσιακα χαρακτηριστικα και μαλιστα 50+ ευρω φθηνοτερα..ευκολη επιλογη απο την στιγμη που αποφασισα να ασχοληθω με κινητα αυτης της κατηγοριας και τιμης οσο με αφορα. Νομιζω οτι αν υπαρχει κατι που θα εχει αξία στην αποψη μου όταν το παραλαβω,θα ειναι οτι αφορα κατι αρνητικό γιατι η σύγκριση θα γινει ουσιαστικά με τηλεφωνο αρκετα χαμηλότερης κατηγορίας και μαλιστα του 2020. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 @tsimisde νομιζω οτι κανεις λαθος οσο αφορα την κυρια καμερα.Το GT7 εχει τον Σονυ ΙΜΧ906 και το 13r τον LYT700 που ειναι στην πραγματικοτητα ο IMX906 βελτιωμενος,με καλυτερη αποδοση σε χαμηλο φωτισμο απο οτι αναφερεται στο ιντερνετ..οι αλλες δυο καμερες ειναι νομιζω ιδιες.Αν υπαρχουν σοβαρες αντικειμενικα διαφορες στην αποδοση θα εξαρτωνται πιστευω απο το πως εκμεταλευονται το hardware τα λειτουργικα τους. Στην μπαταρια,υπερεχει το GT7 αλλα νομιζω οτι αυτα τα δυο δεν εχουν ουσιαστικες διαφορες που να αξιζει να ασχοληθεις. Δεν θα ειναι νομιζω αναβαθμιση αν αντικαταστησουμε το ενα με το αλλο και θα ειχε νοημα η συγκριση μονο σαν ερευνα αγορας νεου κινητου,οπου θεωρητικα καποια χαρακτηριστικα στα χαρτια,μπορει να ενδιαφερουν καποιον περισσοτερο απο καποιον αλλο..εγω πχ αποφασισα ευκολα μεταξυ των δυο αφου το GT7 12/256 ειναι κοντα στα 100 ευρω φθηνοτερο στο Σκρουτζ χωρις να εχει να ζηλεψει κατι απο το 13r σαν συνολο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 σε τιμες σκρουτζ κτλ νομίζω είναι ακριβό με τέτοιο σεταπ κάμερας, αμφιβάλω για τις φωτογραφίες τ σε χρήση καθημερινότητάς , πλέον σε τιμη πέφτει πάνω στο σαμυ σ25+ το οποίο διαθέτει ultrasonic δακτυλικό μπορεί να μένει πίσω μονο σε μπαταρία γιατί στα υπόλοιπα επεξεργαστή , σοφτγουερ υποστήριξη. μπορεί κ ποιότητα φωτό νανε καλύτερο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. June 3, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας κάποια reviews, νομίζω ότι τελικά, δεν είναι τελικά μια ολοκληρωμένη πρόταση, είναι πιο κοντά στη λογική των Poco, επιδόσεις & αυτονομία τα βασικότερα χαρακτηριστικά. Εδώ που τα λέμε βέβαια, ακόμα και το GT7 Pro που θεωρητικά πηγαίνει στα χωράφια ναυαρχίδας πάσχει στο θέμα κάμερα, δεν θεωρείται ολοκληρωμένο ως σύνολο. Παρόλα αυτά, νομίζω ότι ανέκαθεν και τα OnePlus δεν φημιζόταν για τις φωτογραφικές τους ικανότητες, εν προκειμένω με εκπλήσσει το γεγονός ότι το OnePlus έχει πιο εξελιγμένο σενσορα, παρόλο που έχει κυκλοφορήσει πιο πριν. Πιθανόν στο GT7, η τιμή βασίζεται κατά ένα μεγάλο βαθμό στο νέο (αν δεν απατωμαι) τσιπακι της Mediatek συνεπώς, η νέα τεχνολογία, κοστίζει κάτι παραπάνω. Επίσης, μου φάνηκε και το εξής κουλό. Το γραφένιο που χρησιμοποιείται στην πλάτη του κινητού, βοηθά στη διάχυση της θερμότητας, παρόλα αυτά, με οποιαδήποτε θήκη, το πλεονέκτημα αυτό ακυρώνεται. Θα μου πει κάποιος, μπορείς απλά να μη βάλεις θήκη, δύσκολα όμως συσκευή τέτοιας αξίας να την αφήσει κάποιος χωρίς θήκη. Δεν ξέρω, μετά από δοκιμές, νομίζω ότι σε σημεία θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερο το κινητό. Αντικειμενικά, δεν υστερεί και τόσο, είναι υποκειμενικά τα όποια μειονεκτήματα, σε αυτά τα χρήματα όμως, οι απαιτήσεις ανεβαίνουν και θα αναφέρω αυτό το οποίο είχα αναφέρει και για το 13R. Αν ήταν ελαφρώς φθηνότερο το GT7, θα ήταν ακόμα πιο ανταγωνιστικό, στα 699 ας πούμε, θα ήταν πραγματικό δέλεαρ, στα 799 όμως, μπαίνει στα χωράφια ναυαρχιδων των "μεγάλων" εταιρειών και δύσκολα κάποιος να στηρίξει Realme όταν φτάσει σε αυτά τα χρήματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 3 ώρες πριν, votis said: σε τιμες σκρουτζ κτλ νομίζω είναι ακριβό με τέτοιο σεταπ κάμερας, αμφιβάλω για τις φωτογραφίες τ σε χρήση καθημερινότητάς , πλέον σε τιμη πέφτει πάνω στο σαμυ σ25+ το οποίο διαθέτει ultrasonic δακτυλικό μπορεί να μένει πίσω μονο σε μπαταρία γιατί στα υπόλοιπα επεξεργαστή , σοφτγουερ υποστήριξη. μπορεί κ ποιότητα φωτό νανε καλύτερο Πως πέφτει η τιμή πάνω στο S25+ αφού εγώ βλέπω ότι έχουν κοντά 300€ διαφορά;;;; Το Realme Gt7 το βρίσκεις από 515€!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 s25plus 715ε 256gb στο bstpr, το gt7 512 στο ίδιο σαιτ 685ε , τιμες σήμερα αν ηταν να πάρω 1 απο τα 2 αύριο θα πήγαινα στο σαμυ ακομη κ 150ε διάφορα νομίζω παλι εκεί θα πήγαινα, οπως έγραψε ο tsimisde έχει δίκιο αν ειναι να πας σε κινα οτι ποίο ολοκληρωμένο είναι η oneplus (oppo, vivo καλες ακριβες δεν τα βρίσκεις εύκολα) , xiaomi15 καλές κάμερες αλλά ακριβό με θεματα υπερθεμανσης οπως διάβασα, βασικά συσκευές τν 160χιλ κ πανω με ενοχλούν, οι συσκευές poco f7pro- ultra , relme gt7 -pro είναι ναι μεν αλλά στις φωτογραφίες, αν θες ολοκληρωμένο σύνολο το xiaomi 15ultra είναι τοπ με τιμή μεγάλη ομοιος μέγεθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. June 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2025 Το s25+ δεν δικαιολογεί με τιποτα και σε τιποτα τα 206€ παραπάνω απο το gt7 οσο με αφορα...απο reviews να ξεκαθαρίσω. Ουτε το περιπου ιδιας κλασης Oneplus 13r οπου ειχα καταλήξει πριν την κυκλοφορια του gt7 τα 100+€ ...την αγορα no brainer του realme την εκανα στα υπ'οψη λογω της χαμηλης τιμης για οσα προσφέρει,υπερκαλυπτοντας σε χαρακτηριστικά τις απαιτησεις μου,πριν γεμίσει το ίντερνετ απο τα ενθουσιωδη reviews. Νομιζω ομως οτι εδω άνοιξε ένα θεμα για την σειρα realme gt7 και οχι ποια αποψη εχω για τα samsung,oneplus η οτι αλλο που δεν εχω δουλεψει ποτε. Σημερα,αύριο θα το εχω στα χέρια μου και δεν θα σας πω αν ειναι καλυτερο συνολικά απο αυτα που έχετε (απλούστατα γιατι δεν θα μπορούσα να το γνωρίζω απο πρωτο χερι) αλλα θα ενημερώσω αν οντως ειναι οσο καλο νόμιζα πριν το αγοράσω και κυριως να αναφέρουμε οτι αρνητικό ανακαλυψουμε οσοι το αγοράσουμε. Την αγορα την εκανα μέσω Σκρουτζ,απο καταστημα με φυσικη υπόσταση που θεωρώ αξιοπιστο και τιμη στα 514€ (415€ με την αποφορολογηση). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. June 4, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2025 Καλορίζικο λοιπόν στο συνάδελφο, αναμένουμε εντυπώσεις. Εγώ παρόλο που σκεφτόμουν να κάνω την αλλαγή, τελικά αναθεώρησα επειδή η κάμερα είναι ένα κομμάτι το οποίο με ενδιαφέρει αρκετά. Δε νομίζω ότι θα είναι βέβαια τόσο χάλια, από τη στιγμή όμως που μπορώ να έχω κάτι καλό στο θέμα κάμερα, θα πάω εκεί, δεν επεκτεινομαι όμως, είμαι στο λάθος θέμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. June 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2025 Ευχαριστω tsimisde. Το εχω στα χέρια μου και κανω τις ρυθμίσεις.Οι πρώτες φωτογραφίες που τραβηξα ειναι παρα πολυ ικανοποιητικες αν εξαιρέσουμε την ultra wide που ειναι μαλλον αχρηστη,αλλα πιστευω οτι του 13r μονο καλύτερες μπορουν να ειναι. Νομιζω πως σοφά αποφάσισες γενικότερα...δεν υστερεί σοβαρα κάπου το 13r ωστε να θεωρηθεί αναβάθμιση το gt7 και μαλλον ουτε το αντίστροφο ισχυει.Σε ένα απο τα δυο θα πηγαινα ούτως η άλλως και η επιλογή εγινε αποκλειστικά λογω της διαφοράς στην τιμη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. June 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2025 Είμαι παρα πολυ ικανοποιημένος απο το τηλεφωνο γενικά.Εξαιρετικα ευκρινής οθονη με ωραια χρωματα,παρα πολυ φωτεινη..καταμεσήμερο με τον ήλιο να σκοτωνει δεν εχω κανενα προβλημα θεασης ,η μπαταρια απο την τελευταια φόρτιση ( που τυγχάνει να ειναι η πρώτη μου) και μετα απο 1 μερα 22 ώρες και 17 λεπτα,με 9 ώ 45 λ οθονη ειναι στο 37%..με πιθανή υπολοιπομενη διαρκεια 11 ώ 19 λ. Τα ηχεία εξαιρετικά,οι εφαρμογές εγκαθίστανται,ανοίγουν και λειτουργούν σφαίρα,επανεκκινεί ταχυτατα,παιχνιδια δεν παίζω,οπότε άριστα και εδω. Για τις κάμερες μετα απο καμια εικοσαριά διερευνητικες φωτογραφίες μπορω να πω οτι η βασική ειναι παρα πολυ καλη για κινητό τηλέφωνο,ο τηλεφακός ευκρινής μεχρι το 2x και η ultra wide,ok ας μην την πω αχρηστη αν θελει καποιος να ανοίξει το κάδρο,απλα ποιοτικά να ξέρει οτι θα εχει κακό οσο με αφορα αποτελεσμα. Για την ωρα είμαι στο σεταρισμα και μαθαινω το UI 6,θα ενημερώσω αν προκύψει καποιο πρόβλημα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. June 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2025 (edited) Το έχω μια βδομάδα χωρίς sim, λόγο δουλειάς δεν πρόλαβα και σήμερα την έβαλα. VoWifi και VoLte άνοιξαν σε cosmote κανονικά μόνα τους μόλις έβαλα την sim (ήταν ενεργοποοιημενα στην γραμμή από παλιά και λειτουργούσαν κανονικά και με το προηγούμενο gt neo 2) Οθόνη, ltpo πέφτει μέχρι το 1 hz. Δεν ξέρω αν έτσι είναι και τα άλλα κινητά, αλλά το πόσο χαμηλά θα πέσει το refresh rate εξαρτάται και από την φωτεινότητα της οθόνης. Από ένα σημείο και πάνω παίζει στο πλήρες εύρος 1-120 αλλά σε χαμηλή φωτεινότητα δεν πέφτει κάτω από 60. Η φωτεινότητα μια χαρά, έχει ρύθμιση για το minimum που ήταν το βασικό μου παράπονο με το προηγούμενο τηλέφωνο. Ηχεία μια χαρά δεν έχω παράπονο. Ταχύτατο σε όλα. Κάμερα δεν έχω δοκιμάσει καθόλου ακόμα. Μπαταρία φαίνεται να κρατάει πάρα πολύ. Αλλά από την στιγμή που τώρα έβαλα την sim δεν θα πω νούμερα γιατί δεν είναι αντιπροσωπευτικα πραγματικής χρήσης. Ξέρουμε πότε θα έρθουν θήκες; Καλή αυτή της συσκευασίας αλλά θέλω περισσότερη προστασία. Δεν ξέρω αν θα αντέξει τις κακοτοπιές στην δουλειά έτσι. Τζάμι πήρα από το skroutz για 13r αλλά βγήκε στενό οπότε δεν το έβαλα και έχω τη ζελατίνα ακόμα. Edited June 14, 2025 by FrOsT_frt 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. June 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2025 Περιμενω τζαμια μπρος πισω απο το Aliexpress και θα ενημερώσω για τις εντυπωσεις..παντως δεν είμαι βέβαιος οτι θα τα φορέσω στο κινητό. Με τα τζαμια οθόνης είμαι ευχαριστημένος όσες φορες εχω αγοράσει απο το Αλί σε προηγούμενα κινητά/ταμπλετες,εχω σπάσει 4-5 απο πτώσεις χωρις ζημιες στην οθονη των συσκευών .Στο oneplus nord 4 του φίλου geotzia παντως το tempered glass στις κάμερες παραμορφωνε τις φωτογραφίες οπου υπήρχε έντονη πηγή φωτός,δημιουργώντας μεγαλη διάχυση , διασπορα απο ακτινες φωτος κλπ που εξαφανίστηκαν όταν το πέταξε. Το κινητό μου αρεσει ολο και περισσοτερο οσο το χρησιμοποιώ και το φέρνω στα μετρα μου,πολυ καλο και το UI 6 σε σχεση με το Hyper os της ταμπλέτας που μου δημιουργει πολλα προβληματα με κάποιες εφαρμογες.Αξιζει να κανω αναφορα και για την καταπληκτική ποιοτητα ήχου όταν ενεργοποίησα την υψηλή αναλυση με τα oneplus buds 3..μου θυμισε πραγματικα το πως άκουγα μουσικη απο καλο οικιακό hifi. Θήκες ήδη βγήκαν αν ψάξεις στο Άλι,πχ https://www.aliexpress.com/item/1005008119220248.html?spm=a2g0o.detail.pcDetailTopMoreOtherSeller.5.4f7aVmAPVmAPDl&gps-id=pcDetailTopMoreOtherSeller&scm=1007.40196.439370.0&scm_id=1007.40196.439370.0&scm-url=1007.40196.439370.0&pvid=5f4ea2d9-f7cb-47c4-8a1f-363b2fb56fc1&_t=gps-id:pcDetailTopMoreOtherSeller,scm-url:1007.40196.439370.0,pvid:5f4ea2d9-f7cb-47c4-8a1f-363b2fb56fc1,tpp_buckets:668%232846%238107%231934&pdp_ext_f={"order"%3A"45"%2C"eval"%3A"1"%2C"sceneId"%3A"30050"}&pdp_npi=4%40dis!EUR!7.23!4.69!!!8.16!5.30!%40211b619a17499263585377678e6960!12000048227791437!rec!GR!808180220!XZ&utparam-url=scene%3ApcDetailTopMoreOtherSeller|query_from%3A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. June 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2025 Νέο λινκ με περισσότερες παραλλαγές.Πριν λιγες μερες δεν υπήρχε πουθενά θήκη για το gt7 https://www.aliexpress.com/item/1005008100124983.html?spm=a2g0o.cart.0.0.46d038daTZnNoo&mp=1&pdp_npi=5%40dis!EUR!EUR 7.46!EUR 2.24!!EUR 2.12!!!%40211b653717499675215776314e954f!12000048220827645!ct!GR!808180220!!1!0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 Για θήκες υποχρεωτικά κοιτάζετε για Κίνα/Amazon μεριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 Παραγγειλα αυτην σε μαύρο χρώμα,απο το Άλι.Εχει μεσα μαλακη θήκη σιλικόνης,μαγνητικό κλεισιμο,θηκη για καρτα και θηκη για χαρτονομισμα. 5€ με τα μεταφορικα...τα 3+3 τζαμακια (οθονης-καμερών) κοστισαν 6,3€ .Ειναι αυτη του πρώτου λινκ αν και υπαρχει και στο δεύτερο με τις πολλες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2025 Καλησπέρα, εγώ αγόρασα το GT 7 pro. Από την πρώτη στιγμή, δεν δουλεύει σωστά, ο αισθητήρας αποτύπωματος. Κάποια υπόδειξη; ( Συγνώμη που γράφω εδώ, δεν μπορώ να βρω την σελίδα του GT 7 pro). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 (edited) 12 ώρες πριν, athanasios1112 said: Καλησπέρα, εγώ αγόρασα το GT 7 pro. Από την πρώτη στιγμή, δεν δουλεύει σωστά, ο αισθητήρας αποτύπωματος. Κάποια υπόδειξη; ( Συγνώμη που γράφω εδώ, δεν μπορώ να βρω την σελίδα του GT 7 pro). Πολλα μπορει να φταινε.Με μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτο..ελπιζω να σε βοηθησει και να μην ειναι προβληματικος ο αισθητηρας. edit: Τα ακολουθα τα προτεινει η Realme To fix the fingerprint issue, kindly follow the below-mentioned troubleshooting steps to resolve it: 1. Kindly remove the fingerprint password. 2. Reset all system settings. 3. Clear the sensor part with a clean dry cloth. 4. Again set up a new password. 5. Don't use a wet finger or finger with oil/dirt/peeling. Also, follow the below additional troubleshooting steps: Clean the Fingerprint Sensor: Dust, dirt, or residue on the fingerprint sensor can hinder its functionality. Gently clean the sensor with a microfiber cloth to ensure it's free from obstructions. Reboot Your Device: A simple reboot can sometimes fix minor software glitches. Restart your Android device and check if the fingerprint sensor starts working. Check for Software Updates: Ensure that your Android operating system and any related firmware or software are up to date. Sometimes, manufacturers release updates that address fingerprint sensor issues. Re-Register Your Fingerprint: Go to your device's settings and remove your existing fingerprint data. Then, re-register your fingerprints. Make sure your fingers are clean and dry during the registration process. Safe Mode: Boot your Android device in safe mode to check if a third-party app is causing the problem. If the fingerprint sensor works in safe mode, a recently installed app may be the culprit. Factory Reset: As a last resort, you can perform a factory reset on your device. This will erase all data, so make sure to back up your important information before proceeding. After the reset, set up your fingerprint sensor again. Και τα κατωθι η ΑΙ Troubleshooting Steps: 1. Clean the Sensor and Your Finger: Dirt, moisture, or oil on your finger or the sensor can prevent proper recognition. Wipe both with a clean, dry cloth. 2. Re-register Fingerprint: In your phone's settings, remove your existing fingerprint and re-register it. Ensure you press firmly and cover the entire sensor area during registration. 3. Check for Software Updates: Ensure your Realme GT 7 Pro is running the latest software version, as updates often include bug fixes and performance improvements. 4. Consider the Screen Protector: If you're using a screen protector, particularly a non-original one, it could be interfering with the sensor. Try using the phone without the protector temporarily to see if it resolves the issue. 5. Try Different Fingers: If one finger isn't working reliably, try using another finger to see if the issue is with a specific fingerprint. 6. Restart Your Phone: A simple restart can sometimes resolve temporary software glitches that might be affecting the fingerprint sensor. 7. Reset System Settings: If the problem persists, you might try resetting all system settings. Note that this will not erase your personal data. 8. Consult Realme Support: If none of the above steps work, it's best to contact Realme support for further assistance. They can provide more specific troubleshooting steps or arrange for repairs if necessary. Edited June 21, 2025 by jbelsan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 8 ώρες πριν, jbelsan said: Πολλα μπορει να φταινε.Με μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτο..ελπιζω να σε βοηθησει και να μην ειναι προβληματικος ο αισθητηρας. edit: Τα ακολουθα τα προτεινει η Realme To fix the fingerprint issue, kindly follow the below-mentioned troubleshooting steps to resolve it: 1. Kindly remove the fingerprint password. 2. Reset all system settings. 3. Clear the sensor part with a clean dry cloth. 4. Again set up a new password. 5. Don't use a wet finger or finger with oil/dirt/peeling. Also, follow the below additional troubleshooting steps: Clean the Fingerprint Sensor: Dust, dirt, or residue on the fingerprint sensor can hinder its functionality. Gently clean the sensor with a microfiber cloth to ensure it's free from obstructions. Reboot Your Device: A simple reboot can sometimes fix minor software glitches. Restart your Android device and check if the fingerprint sensor starts working. Check for Software Updates: Ensure that your Android operating system and any related firmware or software are up to date. Sometimes, manufacturers release updates that address fingerprint sensor issues. Re-Register Your Fingerprint: Go to your device's settings and remove your existing fingerprint data. Then, re-register your fingerprints. Make sure your fingers are clean and dry during the registration process. Safe Mode: Boot your Android device in safe mode to check if a third-party app is causing the problem. If the fingerprint sensor works in safe mode, a recently installed app may be the culprit. Factory Reset: As a last resort, you can perform a factory reset on your device. This will erase all data, so make sure to back up your important information before proceeding. After the reset, set up your fingerprint sensor again. Και τα κατωθι η ΑΙ Troubleshooting Steps: 1. Clean the Sensor and Your Finger: Dirt, moisture, or oil on your finger or the sensor can prevent proper recognition. Wipe both with a clean, dry cloth. 2. Re-register Fingerprint: In your phone's settings, remove your existing fingerprint and re-register it. Ensure you press firmly and cover the entire sensor area during registration. 3. Check for Software Updates: Ensure your Realme GT 7 Pro is running the latest software version, as updates often include bug fixes and performance improvements. 4. Consider the Screen Protector: If you're using a screen protector, particularly a non-original one, it could be interfering with the sensor. Try using the phone without the protector temporarily to see if it resolves the issue. 5. Try Different Fingers: If one finger isn't working reliably, try using another finger to see if the issue is with a specific fingerprint. 6. Restart Your Phone: A simple restart can sometimes resolve temporary software glitches that might be affecting the fingerprint sensor. 7. Reset System Settings: If the problem persists, you might try resetting all system settings. Note that this will not erase your personal data. 8. Consult Realme Support: If none of the above steps work, it's best to contact Realme support for further assistance. They can provide more specific troubleshooting steps or arrange for repairs if necessary. Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω ένα tempered glass της imak, έχει μια στρογγυλή τρύπα στην περιοχή του αποτύπωμα,( σπαστική ), δουλεύει μόνο, αν το δάκτυλο είναι λίγο βρεγμένο, ή , λίγο σάλιο, . Στο αρχικό στήσιμο, ενώ είχε την εργοστασιακή ζελατίνα, δεν έπαιρνε το αποτύπωμα, πρώτη συσκευή, που μου συμβαίνει!. Κατήργησα το αποτύπωμα, έβγαλα το tempered glass, και πέρασα δύο αποτυπώματα., ( πάλι καλά, γιατί είχα τηλεφωνήσει στο procordia, είναι το service, και μου απάντησε, δεν τους έχει τύχει ανάλογο πρόβλημα..). Κοίταξα στο site nilkin, δεν έχει tempered glass... Μήπως ξέρετε στο safe mode, πως μπαίνουμε; Μήπως ξέρετε το διαγνωστικό menu, του τύπου*#*# 123456#*#*, ποιο είναι.; Αν θέλετε, απαντήστε κάποια στιγμή, δεν βιάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 @athanasios1112 Τώρα που πέρασες τα δύο δακτυλικά δουλεύει κανονικά; Αν όχι και δεν δούλεψε ποτέ του σωστά,νομίζω ότι πρεπει να το στείλεις για επισκευη/αντικατάσταση..ο αισθητήρας του προ,υποτίθεται ότι θα έπρεπε να δουλεύει αρκετά καλύτερα από το δικό μου,που δουλεύει άψογα. Τον κωδικό για να μπεις στο διαγνωστικό μενου των realme δεν τον γνωρίζω αλλά αν ανοίξεις το phone manager και πατήσεις τις τελείες πάνω δεξιά,έχει την επιλογή Diagnostics όπου θα επιλέξεις το sensors η ότι άλλο θέλεις. Νομιζω πως αν αποτύχει πχ κάποιος αισθητήρας στην προκειμένη,θα σου προτείνει κάποιες λύσεις αλλά νομίζω επίσης, πως αν ακολούθησες τα βήματα των ΑΙ και realme χωρίς αποτέλεσμα,μάλλον θα έπεσες σε προβληματικό αισθητηρα . Δεν εχω τεχνικές γνώσεις,το θέμα εδώ αφορά λίγους και δεν νομίζω να διαβάσουν πολλοί το μηνυμα σου.Επειδη το πρόβλημα δεν αφορά κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο ίσως θα άξιζε να το αναρτήσεις και στις συζητήσεις με την μεγαλυτερη κίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. July 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2025 Ήλθαν τα tempered glasses αλλά έβαλα μόνο της κάμερας πού μάλλον δεν φαίνεται να επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα στις φωτογραφίες . Επίσης αυτα της οθόνης ταιριάζουν τέλεια απλά δεν τα έχω βάλει ακόμα.Για όποιον θέλει να παραγγείλει: https://www.aliexpress.com/item/1005009146869392.htmlspm=a2g0n.order_list.order_list_main.24.7ed01802S7kuoM&_gl=1*od7mwx*_gcl_aw*R0NMLjE3NTA3MzExNDUuQ2p3S0NBanc5dVBDQmhBVEVpd0FCSE45SzR1T3RUUlpNMHM0QWZDVnBwSkhCUTlVZGVPMC1lLVY3NmlfMW9lQm4xemJWdGhpSGNlUEZob0NuLWNRQXZEX0J3RQ..*_gcl_dc*R0NMLjE3NDg2NjczODIuQ2p3S0NBandydVhCQmhBckVpd0FDQlJ0SGVjRGNpZEpXOXdnZUVUNHlwRkZOMzZYS05wdlRPVGZKZ2paN1ZJYWdJb1pvSW5FOUl4Nndob0M3VVFRQXZEX0J3RQ..*_gcl_au*MTg4ODIyOTg1OS4xNzQ2NTAwMzEw*_ga*ODUyNjg0MDk3LjE3NDY1MDAzMDg.*_ga_VED1YSGNC7*czE3NTEzODAxNDgkbzE3JGcxJHQxNzUxMzgwMTU3JGo1MSRsMCRoMA.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2025 (edited) Καλησπέρα. Όταν τα βάλει, ενημέρωσε, αν θέλετε, αν δουλεύει το αποτύπωμα. *** Το link είναι για realme GT 7, εγώ έχω το GT 7 pro****** Ευχαριστώ. Edited July 1, 2025 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 OK,GT7 ειναι και το pro,δεν νομιζω να ενοχληθεί καποιος. Επειδή θα τοποθετήσω το γυαλί όταν φθαρεί η μεμβράνη,ειναι πιθανό να αργήσω..οπότε το έβαλα πανω στην οθονη οπως ειναι και προς μεγάλη μου εκπληξη δούλεψε αρκετα καλα. Πιστευω οτι χωρις τις 3 παρεμβαλομενες μεμβράνες και με την άμεση επαφή δεν θα εχει πρόβλημα.Αν χρειάζεσαι αμεσα την προστασία,παράγγειλε τα.Μικρο το κόστος και μαλλον θα δουλεψει χωρις πρόβλημα οπως το ειδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts