Jump to content

ROKI1924

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ROKI1924

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

ROKI1924's Achievements

  1. ROKI1924

    Realme GT 2

    Καλημέρα σε όλους! Πήρα και εγώ το update σε αndroid 14. Νομίζω έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, αλλά στιγμιαία κολλάει ελάχιστα μερικές φορές στα animations. Σε μένα γράφει πάντως beta version. Περιμένουμε και stable version?
  2. ROKI1924

    Poco F3

    Παιδιά με το green tint της οθόνης έχει παρατηρήσει κανείς καμία βελτίωση??Βέβαια απ' ότι έχω δει δεν το έχουν εμφανίσει όλα τα κινητά...
  3. ROKI1924

    Poco F3

    Παιδια καλησπερα σε ολους...ειμαι και γω κατοχος του poco F3 εδω και 2 μηνες και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Εκτος απο την μπαταρία του.Εχω καταναλωση ενεργειας οταν το τηκεφωνο ειναι αδρανες οπως γραφει στην μπαταρία και απόδοση του τηλεφωνου ακόμα και όταν το έχω σε λειτουργία πτήσης..γνωρίζει κανείς ακριβώς τι είναι αυτό?? Είναι λόγω του ότι έχω δύο καρτες sim? Η είναι κάτι άλλο που έχω ενεργοποιημένο??
  4. ROKI1924

    Poco F3

    Μια απ' τα ίδια και γω παιδιά....γενικά τρώει κάτι σκαλωματα που και που..πάντως όχι κάτι τραγικο.....
  5. ROKI1924

    Poco F3

    Η στην τελική δεν βάζουμε ποτέ dark mode και όλα είναι τέλεια....
  6. ROKI1924

    Poco F3

    Καλησπέρα σε όλους παιδιά...παρατηρώ ότι αν ρίξω το Ρυθμό ανανέωσης της οθόνης του κινητό στα 90 hz μέσω της εφαρμογής set editor μειώνεται αισθητά το πρόβλημα με το green tint....τσεκαρετε λίγο μήπως σας βοηθήσει.
  7. Ναι δουλεύουν κανονικα.
  8. Είναι ενσύρματα.
  9. Παιδιά καλησπέρα σας.Απο τότε που έγινε η αναβάθμιση σε android 10 αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα handsfree(εννοείται ότι είναι λειτουργικά και έχουν τσεκαριστει σε άλλη συσκευή).Ενώ ακούω κανονικά το συνομιλητή μου εκείνος δεν με ακούει.Ειναι εντελώς νεκρό το μικρόφωνο.Αντθμετωπιζει κάποιος παρομοιο πρόβλημα?Με το android 9 δούλευαν μια χαρά.
  10. ROKI1924

    Nokia 8

    Παιδιά πέρασα τελικά και εγώ την αναβάθμιση στο τηλέφωνο μου.Δαε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας...Ακόμα ένα ευχαριστώ από έναν άσχετο στους σχετικούς του θέματος...Κάτι τελευταίο...κανένα λινκ για καλή έκδοση της google cam υπάρχει που να αξίζει να κατεβάσω?
  11. ROKI1924

    Nokia 8

    Ευχαριστώ πολύ...κάτι τελευταίο θέλω μόνο να ρωτήσω...Λογικά η sd και το λάπτοπ χρειάζονται για να κατεβάσω στο λάπτοπ τη ρομ και από εκεί να το περάσω στην sd...σωστά??Δε γίνεται να κατεβάσω απ' το κινητό μ κατευθείαν τη ρομ στην sd?
  12. ROKI1924

    Nokia 8

    Αυτή είναι η αναβάθμιση Ιουλίου ?Γιατί κάτι λέει για αναβάθμιση Μαϊου στο link..Είναι η 5.150 βέβαια..Η μήπως αν περάσω αυτή τη ρομ θα έρθουν μετά οι αναβαθμίσεις οta?Σόρρυ που σας πρήζω ρε παιδιά αλλά είμαι ψιλοασχετος
  13. ROKI1924

    Nokia 8

    Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να ποσταρει το link της αναβάθμισης του Ιουλίου για να το κατεβασΔν μπορώ να βρω κάτι στο xda developers.
  14. ROKI1924

    Nokia 8

    Χειροκίνητα πως γίνεται ρε παιδιά??Μπορεί κάποιος να με βοηθησει?
  15. ROKI1924

    Nokia 8

    Παιδιά καλησπέρα...και εμένα έχει κολλήσει στις αναβαθμίσεις του Μαρτίου?Τι πρέπει να κάνω για να πάρει τις επόμενες αναβαθμίσεις??
×
×
  • Create New...