spiliot Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου Δεν έχει πρόβλημα το κινητό σου, είναι πρόβλημα σε όλα τα τηλέφωνα με ultrasonic αισθητήρες. Τα tempered glass διαθλούν ή μπλοκάρουν τους υπέρηχους και μόνο κατά τύχη μπορεί να δουλέψει με πολύ χαμηλή απόδοση. Μόνο όσα τζαμάκια έχουν τρύπα για τον αισθητήρα δουλεύουν αλλά μειώνει και την ομορφιά και την χρηστικότητα και την αντοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου @spiliot τελικα πρεπει να το πεταμε χωρις πολλα πολλα αν δεν μας αρεσει (επαθε MIUI εδω η Realme) Ενω ειχα παγωσει το wallpaper carousel ειδα στην οθονη κλειδωματος ασχετες εικονες και εννοειται οτι καταλαβα απο που προερχονται.Κοιταω στο Hail και ειχε ενεργοποιηθει απο μονο του...το πεταξα με το canta. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου Έχω tempered glass με τρύπα, και είναι το μόνο που δουλεύει,, αλλά είναι σπαστική εμφάνιση. Επίσης τα δάκτυλα πρέπει να είναι βρεγμένα λίγο, για να αναγνωρίσει το αποτύπωμα. Φυσικά δεν το χρησιμοποιώ αυτό το tempered glass, και ούτε και το κινητό, ενα χρόνο τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 2 ώρες πριν, jbelsan said: @spiliot τελικα πρεπει να το πεταμε χωρις πολλα πολλα αν δεν μας αρεσει (επαθε MIUI εδω η Realme) Ενω ειχα παγωσει το wallpaper carousel ειδα στην οθονη κλειδωματος ασχετες εικονες και εννοειται οτι καταλαβα απο που προερχονται.Κοιταω στο Hail και ειχε ενεργοποιηθει απο μονο του...το πεταξα με το canta. Απαράδεκτο από κάθε άποψη και για κάθε εταιρεία. Αυτό που με ανησυχεί είναι ο μηχανισμός που το κάνουν, χρειάζεται εφαρμογή με system permissions, οπότε μπλόκαρα και ότι άλλο δεν αναγνώριζα ή θεωρώ ότι δεν χρειάζεται για παν ενδεχόμενο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 16 ώρες πριν, spiliot said: Απαράδεκτο από κάθε άποψη και για κάθε εταιρεία. Αυτό που με ανησυχεί είναι ο μηχανισμός που το κάνουν, χρειάζεται εφαρμογή με system permissions, οπότε μπλόκαρα και ότι άλλο δεν αναγνώριζα ή θεωρώ ότι δεν χρειάζεται για παν ενδεχόμενο. Αυτα ακριβως,συμφωνώ απολυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου Σημερινό update με security pach Ιουλίου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 1 hour ago, FrOsT_frt said: Σημερινό update με security pach Ιουλίου. Δε μου έχει έρθει ακόμα. Ποιο μοντέλο έχεις; Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου Εμένα ήρθε αλλά είμαι στο εξωτερικό. Καμία ορατή διάφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 7 minutes ago, spiliot said: Εμένα ήρθε αλλά είμαι στο εξωτερικό. Καμία ορατή διάφορα. Ποια χώρα? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 4 ώρες πριν, minotavros said: Δε μου έχει έρθει ακόμα. Ποιο μοντέλο έχεις; Rmx5061 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου Αλληλούια Πριν ήταν υποχρεωτικό το google assistant, το έχεις δεν το έχεις. Δε το γράφει πουθενά στις αλλαγές τυχαία το είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου (edited) Έχει έρθει σε όλους το update για το GT7? Edited 5 Αυγούστου by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου Παιδιά υπομονή, τα περνάνε σιγά σιγά, παλιότερα ένα έκανε σχεδόν ένα μήνα να μου έρθει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου 19 ώρες πριν, minotavros said: Έχει έρθει σε όλους το update για το GT7? Στο δικό μου οχι αλλα δεν με απασχολεί οσο λογισμικό και συσκευή δουλευουν απροβληματιστα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thugking Δημ. 18 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 18 Αυγούστου Καλησπέρα σας. Ψάχνω να αλλάξω την σειρά των καρτών μου στο Google Wallet αλλά δεν βρισκω πουθενά την επιλογή "Edit card order". Κάποια βοήθεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 18 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 18 Αυγούστου Αν και δεν είναι ερώτηση του κινητού συγεκριμένα αλλά της εφαρμογής, σε εμένα το έχει μέσα στο wallet app πατώντας view more, manage payment options, reorder cards. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thugking Δημ. 18 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 18 Αυγούστου 1 hour ago, spiliot said: Αν και δεν είναι ερώτηση του κινητού συγεκριμένα αλλά της εφαρμογής, σε εμένα το έχει μέσα στο wallet app πατώντας view more, manage payment options, reorder cards. Αυτή η επιλογή με αφήνει να αλλάξω την σειρά μόνο σε κάρτες επιβράβευσης που έχω όχι στις κάρτες πληρωμής τραπεζών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 18 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 18 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Thugking said: Καλησπέρα σας. Ψάχνω να αλλάξω την σειρά των καρτών μου στο Google Wallet αλλά δεν βρισκω πουθενά την επιλογή "Edit card order". Κάποια βοήθεια ? Πριν μήνες, είχε αυτή την επιλογή, να βάζω τις κάρτες στην σειρά που θέλω. Δεν την βρήκα τώρα.. Έχω τσεκαρει μια κάρτα, ως προεπιλεγμένη κάρτα πληρωμής, και όταν ανοίγω το Google pay, δείχνει αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thugking Δημ. 18 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 18 Αυγούστου 1 minute ago, athanasios1112 said: Πριν μήνες, είχε αυτή την επιλογή, να βάζω τις κάρτες στην σειρά που θέλω. Δεν την βρήκα τώρα.. Έχω τσεκαρει μια κάρτα, ως προεπιλεγμένη κάρτα πληρωμής, και όταν ανοίγω το Google pay, δείχνει αυτή. Και εγώ αυτό κάνω. Απλά ήθελα να βάλω μία δεύτερη αμέσως μετά την προεπιλεγμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 19 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 19 Αυγούστου 9 ώρες πριν, Thugking said: Αυτή η επιλογή με αφήνει να αλλάξω την σειρά μόνο σε κάρτες επιβράβευσης που έχω όχι στις κάρτες πληρωμής τραπεζών Μόνο πιστωτικές έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. 19 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 19 Αυγούστου 18 ώρες πριν, spiliot said: Αν και δεν είναι ερώτηση του κινητού συγεκριμένα αλλά της εφαρμογής, σε εμένα το έχει μέσα στο wallet app πατώντας view more, manage payment options, reorder cards. Κάνεις swipe τέρμα δεξιά μέχρι να δεις τις 3 παύλες και πατάς πάνω σε αυτές. Πατάς εκ νέου παραγγελία κάρτας. Πατάς συνεχόμενα πάνω στην κάρτα που θέλεις και την πας όπου θες Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thugking Δημ. 19 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 19 Αυγούστου 3 minutes ago, minotavros said: Κάνεις swipe τέρμα δεξιά μέχρι να δεις τις 3 παύλες και πατάς πάνω σε αυτές. Πατάς εκ νέου παραγγελία κάρτας. Πατάς συνεχόμενα πάνω στην κάρτα που θέλεις και την πας όπου θες Καλησπέρα. Αυτο ακριβώς έψαχνα. Ευχαριστώ ! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts