ROKI1924 Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου @tsimisdeΚαλημέρα σε όλους και απο εμένα. Να κάνω μια ερώτηση και γω με τη σειρά μου... Τι συμπτώματα είχες με το σήμα του κινητού και σε οδήγησε στο σέρβις? Και εμένα που και που χάνει το σήμα στο άκυρο το τηλέφωνο και δείχνει no service και από τις δύο sim (η μια φυσική sim vodafone και vowifi και η άλλη nova με 2g λειτουργία και χωρίς vowifi), αλλά το κάνει πάντα σε χώρο που δεν έχω και την καλύτερη σύνδεση internet. Επανέρχεται όμως σε 3-4 sec. Δεν το έχει κάνει ποτέ έξω σε κλήσεις ή σε χώρο με καλό wifi. Εσένα τι σου παρουσίαζε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 58 minutes ago, tsimisde said: Ξεκινώντας ανάποδα, ούτε και για μένα ήταν selling point το γραφένιο, πραγματικά αδιάφορο, είναι ένα χαρακτηριστικό που διαφημίστηκε όμως. Όσον αφορά τις διαφορές μεταξύ 13R & GT7, άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, το ίδιο πράγμα με διαφορετικό περιτύλιγμα. Θα σταθώ για άλλη μια φορά στο ότι παίζει ρόλο η χρήση που κάνει ο καθένας μας, προσωπικά μιλώντας, ότι μπαταρία και να έχει ένα κινητό, τρείς μέρες δεν θα μου βγάλει, εκτός αν το παρατήσω σε μια γωνιά και δεν ασχοληθώ καθόλου. Όσον αφορά τα της περίπτωσης μου, επικοινώνησα με την ίδια την εταιρεία, ζήτησαν τα στοιχεία της συσκευής και του σέρβις και μείναμε στο ότι θα ερχόταν σε επικοινωνία με το σέρβις. Για να δούμε.... Νομίζω το πήρες από σκρουτζ? Αν ναι δε θα πρέπει να απευθυνθείς στο ίδιο το σκρουτζ; 1 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου (edited) 1 ώρα πριν, ROKI1924 said: @tsimisdeΚαλημέρα σε όλους και απο εμένα. Να κάνω μια ερώτηση και γω με τη σειρά μου... Τι συμπτώματα είχες με το σήμα του κινητού και σε οδήγησε στο σέρβις? Και εμένα που και που χάνει το σήμα στο άκυρο το τηλέφωνο και δείχνει no service και από τις δύο sim (η μια φυσική sim vodafone και vowifi και η άλλη nova με 2g λειτουργία και χωρίς vowifi), αλλά το κάνει πάντα σε χώρο που δεν έχω και την καλύτερη σύνδεση internet. Επανέρχεται όμως σε 3-4 sec. Δεν το έχει κάνει ποτέ έξω σε κλήσεις ή σε χώρο με καλό wifi. Εσένα τι σου παρουσίαζε? Πρόσφατα έχω το ίδιο πρόβλημα σε μέρος με χαμηλό σήμα. Ας πούμε ξεκινάω να καλώ, το κινητό του παραλήπτη χτυπάει δύο-τρεις φορές και πριν το σηκώσει ή και μερικές φορές αφού το σηκώσει, κόβεται η κλήση, βγαίνει x στη θέση του σήματος σαν να μην υπάρχει sim και 2-3 δευτερόλεπτα μετά εμφανίζονται πάλι μπάρες και ξανασυνδέεται στο δίκτυο. Συμβαίνει και με wifi calling ενεργό σε καμπάνα wifi, πιστεύω υπάρχει πρόβλημα με το software του κινητού. Edited 20 Ιανουαρίου by spiliot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Just now, spiliot said: Πρόσφατα έχω το ίδιο πρόβλημα σε μέρος με χαμηλό σήμα. Ας πούμε ξεκινάω να καλώ, το κινητό του παραλήπτη χτυπάει δύο-τρεις φορές και πριν το σηκώσει ή και μερικές φορές αφού το σηκώσει, κόβεται η κλήση, βγαίνει x στη θέση του σήματος σαν να μην υπάρχει sim και 2-3 δευτερόλεπτα μετά εμφανίζονται πάλι μπάρες και ξανασυνδέεται στο δίκτυο. Συμβαίνει και με wifi calling ενεργό πιστεύω υπάρχει πρόβλημα με το software του κινητού. Ακριβώς το ίδιο παθαίνω. Όμως μόνο με wifi calling και σε μέρος με καλό σήμα wifi και ψιλοκακό σήμα κινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 20 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου (edited) 3 ώρες πριν, ROKI1924 said: @tsimisdeΚαλημέρα σε όλους και απο εμένα. Να κάνω μια ερώτηση και γω με τη σειρά μου... Τι συμπτώματα είχες με το σήμα του κινητού και σε οδήγησε στο σέρβις? Και εμένα που και που χάνει το σήμα στο άκυρο το τηλέφωνο και δείχνει no service και από τις δύο sim (η μια φυσική sim vodafone και vowifi και η άλλη nova με 2g λειτουργία και χωρίς vowifi), αλλά το κάνει πάντα σε χώρο που δεν έχω και την καλύτερη σύνδεση internet. Επανέρχεται όμως σε 3-4 sec. Δεν το έχει κάνει ποτέ έξω σε κλήσεις ή σε χώρο με καλό wifi. Εσένα τι σου παρουσίαζε? 1 hour ago, ROKI1924 said: Ακριβώς το ίδιο παθαίνω. Όμως μόνο με wifi calling και σε μέρος με καλό σήμα wifi και ψιλοκακό σήμα κινητής. 1 hour ago, spiliot said: Πρόσφατα έχω το ίδιο πρόβλημα σε μέρος με χαμηλό σήμα. Ας πούμε ξεκινάω να καλώ, το κινητό του παραλήπτη χτυπάει δύο-τρεις φορές και πριν το σηκώσει ή και μερικές φορές αφού το σηκώσει, κόβεται η κλήση, βγαίνει x στη θέση του σήματος σαν να μην υπάρχει sim και 2-3 δευτερόλεπτα μετά εμφανίζονται πάλι μπάρες και ξανασυνδέεται στο δίκτυο. Συμβαίνει και με wifi calling ενεργό σε καμπάνα wifi, πιστεύω υπάρχει πρόβλημα με το software του κινητού. Ακριβώς τα ίδια συμπτώματα είχα κι εγώ, όσα αναφέρατε οι προηγούμενοι, κάπου όμως είχε φτάσει στο σημείο να παίρνει αισθητά παραπάνω από 3-4 sec. Κυρίως βέβαια, σε επανεκκινήσεις της συσκευής το είχα παρατηρήσει, όπως και να 'χει, δεν είναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά, γι' αυτό και το έστειλα για σέρβις. 2 ώρες πριν, minotavros said: Νομίζω το πήρες από σκρουτζ? Αν ναι δε θα πρέπει να απευθυνθείς στο ίδιο το σκρουτζ; Απευθύνθηκα στο Σκρούτζ και με παρέπεμψαν στην αντιπροσωπεία της Procordia.... Edited 20 Ιανουαρίου by tsimisde 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, tsimisde said: Ξεκινώντας ανάποδα, ούτε και για μένα ήταν selling point το γραφένιο, πραγματικά αδιάφορο, είναι ένα χαρακτηριστικό που διαφημίστηκε όμως. Όσον αφορά τις διαφορές μεταξύ 13R & GT7, άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, το ίδιο πράγμα με διαφορετικό περιτύλιγμα. Θα σταθώ για άλλη μια φορά στο ότι παίζει ρόλο η χρήση που κάνει ο καθένας μας, προσωπικά μιλώντας, ότι μπαταρία και να έχει ένα κινητό, τρείς μέρες δεν θα μου βγάλει, εκτός αν το παρατήσω σε μια γωνιά και δεν ασχοληθώ καθόλου. Όσον αφορά τα της περίπτωσης μου, επικοινώνησα με την ίδια την εταιρεία, ζήτησαν τα στοιχεία της συσκευής και του σέρβις και μείναμε στο ότι θα ερχόταν σε επικοινωνία με το σέρβις. Για να δούμε.... Συμφωνοι,διαφημιστηκε το γραφενιο..γιατι οχι αν ειναι αληθεια;Το ιδιο διαφημίστηκε η μπαταρια,η οθονη και οτι αλλο θεωρούμε ως αγοραστές θετικό.Μαρκετινιστικα κόλπα υπαρχουν παντου,το θεμα ειναι να ξερεις τι κυριως ζητάς απο ένα προϊόν ώστε να επιλέξεις καποια απο τα διαφημιζομενα χαρακτηριστικά που ΕΣΥ θεωρείς σημαντικά και να ισχυουν εννοείται. Απο την αλλη δεν το εχω παρατησει ποτε σε μια γωνια χωρις να ασχοληθω καθολου...ουτε καν όταν κράτησε σχεδόν 5 μερες αλλα ουτε ειμαι με το κινητο στο χερι ολη μερα για να χειροκροτω η να γκρινιαζω συγκρινοντας ανομοια πραγματα γιατι ειλικρινά ουτε η διαρκεια της μπαταριας θα με ενοιαζε αν κρατούσε εννοείται τουλαχιστον μια μερα, λιγότερο δλδ απο αρκετα ασθενεστερα κινητά,απο την στιγμη που φορτίζει τοσο γρήγορα. Υπαρχει παντα η περιπτωση να πάσχει στον ποιοτικο έλεγχο η εταιρια γιατι άλλοι εκθειαζουν και άλλοι θάβουν..όταν λες εταιρια,εννοείς το Σκρουτζ;Κρατα μας ενήμερους σε παρακαλω. ΟΚ,το Σκρουτζ γράφαμε πολλοι μαζι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 20 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Όπου εταιρεία = Realme. Τελευταίο μήνυμα που έστειλα, ήταν την Παρασκευή και είχαμε μείνει στο ότι θα ερχόταν σε επαφή με Procordia. Μέχρι στιγμής, σιγή ασυρμάτου.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου (edited) 9 ώρες πριν, jbelsan said: Περα απο την ατυχία και δυστυχώς την απαράδεκτη καλυψη οσο με αφορα (η ελλειψη ανταλλακτικών σημαίνει για μενα επιστροφή χρηματων η αντικατάσταση αν υπαρχει ανάληψη ευθύνης..τα νομικιστικα δεν με αφορούν). Δεν είμαι σιγουρος πλεον αν θα προτεινα ενα τηλεφωνο χωρις να λάβω υπ όψιν και αυτό.... Δεν αναφέρθηκε έλλειψη ανταλλακτικών γενικά και αόριστα. Αναφέρθηκε έλλειψη συγκεκριμένου ανταλλακτικού σε συγκεκριμένο μοντέλο,την υπάρχουσα στιγμή. Αν ειναι να προτείνουμε/αγοράζουμε συσκευές βάσει αυτού, τότε κυριολεκτικά μόνο Samsung/Apple(και ισως Xiaomi)πρέπει να προτείνουμε, αφού αυτές έχουν τα περισσότερα ανταλλακτικά με βάση τις πωλήσεις/ζήτηση παγκοσμίως. Και δυστηχώς σε Samsung/Apple μεριά, είναι αρκετά κακές οι επιλογές κάτω από 500ευρώ. Edited 20 Ιανουαρίου by Fulgore1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 37 minutes ago, Fulgore1 said: Δεν αναφέρθηκε έλλειψη ανταλλακτικών γενικά και αόριστα. Αναφέρθηκε έλλειψη συγκεκριμένου ανταλλακτικού σε συγκεκριμένο μοντέλο,την υπάρχουσα στιγμή. Αν ειναι να προτείνουμε/αγοράζουμε συσκευές βάσει αυτού, τότε κυριολεκτικά μόνο Samsung/Apple(και ισως Xiaomi)πρέπει να προτείνουμε, αφού αυτές έχουν τα περισσότερα ανταλλακτικά με βάση τις πωλήσεις/ζήτηση παγκοσμίως. Και δυστηχώς σε Samsung/Apple μεριά, είναι αρκετά κακές οι επιλογές κάτω από 500ευρώ. Και εγω συγκεκριμένα αναφέρομαι στην περιπτωση του tsimisde και την πλακετα σιμ. Αν δεν μπορουν να υποστηρίξουν τον πελάτη που πληρώνει ένα σκασμό χρηματα δεν αξιζουν την υποστηριξη,τουλαχιστον οχι την δικη μου. Δεν εχω κανει ερευνα αγοράς οσο αφορα την μετα την αγορα κάλυψη των εταιριών και δεν ξερω αν ειναι γενικότερη η απαξίωση προς τους πελατες τους αλλα το ειμαστε μικροί,φτωχοί,τα νόμιμα και λοιπες δικαιολογίες,τις βρισκω φθηνές και ανεντιμες.Επιστροφή χρηματων η αντικατάσταση κύριοι αν δεν μπορείτε να επισκευασετε....η έστω μια συσκευή να κανουμε την δουλεια μας προσωρινά. Ειναι αλλο να επιλέγουμε εχοντας επίγνωση οτι αγοράζουμε φθηνά μια ξεκάθαρα καλυτερη συσκευη,που αν κάτσει η στραβή θα κλαίμε τα λεφτά μας και εντελως αλλο όταν συγκρίνουμε απλα τα χαρακτηριστικά βάσει τιμής χωρις αυτην την επίγνωση. Εύχομαι απο καρδιας να δώσουν μια λύση που να ικανοποιεί γιατι μου αρεσει πολυ το realme σαν συσκευή. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου (edited) 2 ώρες πριν, jbelsan said: Και εγω συγκεκριμένα αναφέρομαι στην περιπτωση του tsimisde και την πλακετα σιμ. Αν δεν μπορουν να υποστηρίξουν τον πελάτη που πληρώνει ένα σκασμό χρηματα δεν αξιζουν την υποστηριξη,τουλαχιστον οχι την δικη μου. Μα αυτό το πράγμα ισχύει στις περισσότερες εταιρείες αντιστοιχες της Realme συγκεκριμένα στην χώρα μας που είναι πολύ μικρή σαν αγορά και άρα δεν υπάρχει ανάλογη υποστήριξη. Απλά στις άλλες εταιρείες συνήθως οι συσκευές στέλνονται στο εξωτερικό για επισκευή, όπως γινόταν παλιότερα και με την Oneplus/Google/Oppo/Vivo κλπ. Οταν μιλάμε για μη εμπορικές συσκευές από εταιρείες οπως η Realme, και αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι.Αυτό φαίνεται και στα αξεσουάρ. Δείτε πόσες θήκες και τζαμάκια υπάρχουν για άλλες εταιρείες με πιο εμπορικές συσκευές, και δείτε πχ σε Realme για το GT7. Απλά ξέρεις τι γίνεται?Πολλοί το κομμάτι service το έχουν σε τελευταία μοίρα σε φάση ''σιγα μην μου βγάλει θεμα''. Και μόλις μετά κάτσει η στραβή, πεφτει ο κόσμος απο τα σύννεφα. Εχω δει/διαβάσει στο εδώ forum στο παρελθον, έλλειψη ανταλλακτικού μέχρι και σε Huawei/LG/Samsung μεριά(σπάνια περίπτωση βέβαια). Γιαυτό δεν μου κάνει εντύπωση το παραπάνω. Τέλος να σου πω και προσωπικό παράδειγμα που έχω με service παλιότερα. Είχα αγοράσει παλιότερα ένα Motorola μικρής αξιας(100ευρώ). Μου είχε βγάλει καμμένο pixel στην οθόνη εντός εγγύησης. Περίμενα πάνω από 2 εβδομάδες για να μου γίνει επισκευή. Από εκεί και πέρα, εννοείται και αν δεν υπάρχει ανταλλακτικό, να γινει επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση. Edited 20 Ιανουαρίου by Fulgore1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 21 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου (edited) Ας πούμε ότι δέχομαι το γεγονός ότι επειδή είναι μικρή εταιρεία, συγκριτικά με τα μεγαθήρια του χώρου, κάπου δεν έχει μεριμνήσει καταλλήλως για το after sales. Για μια εταιρεία όμως η οποία πλασάρεται ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη στην Ευρώπη, πίστευα ότι τέτοια ζητήματα, θα είναι διευθετημένα, ότι δεν θα είχαμε να κάνουμε με μερίδιο πωλήσεων, μέγεθος αγοράς κτλ. Και εκτός αυτού, ζούμε εν έτει 2026, είναι δυνατόν να κάνουμε λόγο για έλλειψη ανταλλακτικών; Για να λέω και του στραβού το δίκιο όμως, αν δεν τσούλησε σε πωλήσεις το GT7, προφανώς και δεν θα μεριμνήσει το σέρβις για το σχετικό απόθεμα ανταλλακτικών. ΒΕΒΑΙΑ, συνήθως σε συνεργεία παντός τύπου μπορεί να συμβεί, ενδέχεται να μην υπήρξε η σχετική επιμόρφωση σχετικά με την επισκευή του εν λόγω μοντέλου, δεν θα το απέκλεια ως ενδεχόμενο, πόσο μάλλον αν αναλογιστούμε και το ότι η αγορά μας είναι μικρή συγκριτικά με άλλες της Ευρώπης. Κι εγώ μέχρι τώρα ήμουν υπέρ της άποψης "Έλα μωρέ, δεν θα συμβεί τίποτα, δε θα χρειαστώ σέρβις", από δω και πέρα όμως, θα το λαμβάνω στα υπόψιν. Επίσης, να θίξω και κάτι που νομίζω προαναφέρθηκε. Ευτυχώς είχα συσκευή ρεζέρβα και μπορώ να εξυπηρετηθώ μέχρι να γίνει η επισκευή. Αν δεν είχα, τι θα γινόταν; Δεν υπάρχει η σχετική μέριμνα για αυτό; Πρέπει ο πελάτης να κάνει τη σχετική νύξη στο σέρβις; Κάποιος νόμος δεν υπάρχει που να έχει σχετική πρόβλεψη; Από ΕΕ πχ; Για να μην παρεξηγηθώ ότι τα ρίχνω στη Realme, αντίστοιχη εμπειρία με σέρβις είχα και με τη Motorola, βέβαια, εκεί είχα διαφορετική κάλυψη, ανέλαβε η αλυσίδα από όπου αγόρασα τη συσκευή και απλά ενημερωνόμουν για την εξέλιξη της επισκευής, από την αρχή όμως μου είχαν πει ότι θα υπάρξει καθυστέρηση, αυτό το θεωρώ έντιμο, είχα και ένα χρονικό ορίζοντα. Άρα, καταλήγουμε στο κατ' εξοχήν Ελληνικό σλόγκαν, "Μη σου τύχει...." Edited 21 Ιανουαρίου by tsimisde 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου (edited) 9 ώρες πριν, tsimisde said: Για μια εταιρεία όμως η οποία πλασάρεται ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη στην Ευρώπη, πίστευα ότι τέτοια ζητήματα, θα είναι διευθετημένα, ότι δεν θα είχαμε να κάνουμε με μερίδιο πωλήσεων, μέγεθος αγοράς κτλ. Και εκτός αυτού, ζούμε εν έτει 2026, είναι δυνατόν να κάνουμε λόγο για έλλειψη ανταλλακτικών; Για να λέω και του στραβού το δίκιο όμως, αν δεν τσούλησε σε πωλήσεις το GT7, προφανώς και δεν θα μεριμνήσει το σέρβις για το σχετικό απόθεμα ανταλλακτικών. ΒΕΒΑΙΑ, συνήθως σε συνεργεία παντός τύπου μπορεί να συμβεί, ενδέχεται να μην υπήρξε η σχετική επιμόρφωση σχετικά με την επισκευή του εν λόγω μοντέλου, δεν θα το απέκλεια ως ενδεχόμενο, πόσο μάλλον αν αναλογιστούμε και το ότι η αγορά μας είναι μικρή συγκριτικά με άλλες της Ευρώπης. Spoiler Αν μια συσκευή δεν έχει πουλήσει πολύ(και άρα δεν έχει χρειαστεί και η χρήση του service για αυτήν),προφανώς δεν θα έχουν πολλά ανταλλακτικά να κάθονται, μήπως και τύχει κάποια περίπτωση σαν την δική σου. Ούτε η ίδια η εταιρεία θα τους δώσει πολλά ανταλλακτικά να υπάρχουν χωρίς λόγο. Το ιδιο πράγμα ισχύει και με τις θήκες και αξεσουάρ. Ορισμένες από τις πιο γνωστές εταιρείες(UAG, Spigen,Otterbox,Mous,pitaka κλπ) προφανώς κοιτάζουν τι πουλάει/εχει ζήτηση αγοραστικά σε ακριβότερες θήκες σε Αμερική μεριά και μετά σε Ευρώπη. Αμερικάνικες ειναι οι πιο πολλές από αυτές. Γιαυτό έχουν κυρίως Samsung,Apple, Google και καθόλου Oppo/Vivo κλπ, παρόλο που οι 2 τελευταίες πουλάνε παγκοσμίως παραπάνω από Google. Αυτά όλα είναι το γνωστο After Sales Support , και ειναι ένας από τους κύριους λόγους που πάρα πολλοί στην Ευρώπη δεν επιλέγουν γενικά Κινέζικες εταιρείες, όσο καλύτερα specs και να έχουν, ειδικά σε επίπεδο ναυαρχίδων. Edited 21 Ιανουαρίου by Fulgore1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 21 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου Επομένως, καλά και τα εντυπωσιακά specs που μας πλασάρουν οι Κινέζικες, η ουσία όμως είναι αλλού.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου (edited) Παντού μπορεί να συμβεί αυτό. Απλά το κομμάτι του service ειναι κάτι που δεν πολυ κουβεντιάζεται στο forum, δεν ειναι καινούργια πράγματα αυτά. Ωριστε και ένα παλιότερο παράδειγμα με τα LG οταν ήταν πολύ δημοφιλή, ή ακόμα και σε Samsung μεριά στα αναδιπλούμενα, που εκεί είναι ακομα χειρότερα τα πράγματα σε ανταλλακτικά και επισκευές. Οπως και να έχει, ελπίζω να τελειώσεις σχετικά γρήγορα με το service. Edited 22 Ιανουαρίου by Fulgore1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 22 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Σαν ενημέρωση, σήμερα έλα έλαβα μήνυμα από Realme όπου με ρώτησαν την ημερομηνία που το έστειλα στο σέρβις, πιθανόν να επικοινώνησαν η σκοπεύουν να επικοινωνήσουν.... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου Καλησπέρα, ένα περίεργο bug που έχω δει. Όταν δέχομαι εισερχόμενη κλήση καμιά φορά μου το γυρνάει με landscape mode και δεν επανέρχεται γυρνώντας όρθιο το τηλέφωνο παρά μόνο αν το απενεργοποιήσω και ενεργοποιήσω ξανά από τις γρήγορες ρυθμίσεις. Το έχει κανένας άλλος; Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου Εγώ δεν έχω την αυτόματη εναλλαγή και δεν μου το έχει κάνει ποτέ, απλά το λέω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, spiliot said: Εγώ δεν έχω την αυτόματη εναλλαγή και δεν μου το έχει κάνει ποτέ, απλά το λέω. Το ιδιο κι'εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 10 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου Πουλάω τη συσκευή μου, περισσότερες πληροφορίες εδώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, tsimisde said: Πουλάω τη συσκευή μου, περισσότερες πληροφορίες εδώ Τελικά τσάμπα γράφτηκαν τα πιο πίσω για το service/realme, αφού περίμενες λιγότερο από μήνα, πάλι καλά που δεν πήρε παραπάνω καιρό. Καλές πωλήσεις εύχομαι. Για να δούμε αν φέτος θα μείνεις σε Moto ή αν θα ξαναγυρίσεις σε Oneplus(15R)όσο πέφτει η τιμή του😛 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 10 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου Για τα του σέρβις καταλήγω στο ότι μάλλον ειχε να κάνει με το ότι μιλάμε για την Ελληνική αγορά, με ότι αυτό συνεπάγεται. Με το που ήρθα σε επαφή με την εταιρεία, δόθηκε λύση στο πρόβλημα. Για να είμαι ειλικρινής, βρίσκω πιο κοντά στα μέτρα μου και τα θέλω μου την περίπτωση του Moto. Δοκίμασα το Oxygen OS/Realme UI και οκ, καταλαβαίνω τα θετικά σχόλια που ακούγονται σχετικά, θα έλεγα όμως ότι δεν είναι για μένα τελικά. Με έχει βολεψει σε διάφορα πράγματα το Moto και δεν βλέπω να το αποχωρίζομαι εύκολα συνεπώς, δε βλέπω να επιστρέφω σύντομα σε κάτι της ΒΒΚ electronics.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 25 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου Χαίρε κόσμε. Τελικά δεν αποχωρίστηκα τη συσκευή, αλλαξοπίστησα και την κράτησα. Θα είμαι ειλικρινής, χωρίς να λέω ότι το Edge 60 Pro είναι κακή συσκευή, το GT7 είναι απλά καλύτερο. Σε όλα; Εξαρτάται, είναι πράγματα που προτιμώ έναντι του Motorola και πράγματα που δεν μου αρέσουν. Εν κατακλείδι. Το GT7, μοιάζει στα μάτια μου πιο σύγχρονο, πιο cutting edge σε αίσθηση, πιο παντοδύναμο και πιο "κινητό" για τα λεφτά του. Σε θέμα κάμερας που έλεγα ότι το Edge 60 Pro είναι ανώτερο, η αλήθεια είναι ότι πλέον δυσκολεύομαι να εντοπίσω σημαντικές αλλαγές. Το GT7 έχει κάποιες λειτουργίες τις οποίες δεν είχα αντιληφθεί την πρώτη φορά και σώζουν αρκετά την παρτίδα. Όταν βγάζεις φωτογραφία, αναγνωρίζει κατευθείαν τι εικονίζεται και κάνει τις ανάλογες ρυθμίσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα φερ' ειπείν, ήθελα να βγάλω κάτι καπνογόνα, αναγνώρισε ότι πρόκειται για πυροτεχνήματα, ήθελα να βγάλω απόσπασμα από συναυλία, κατάλαβε ότι πρόκειται για σκηνή και με όλα αυτά, βγάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το οτιδήποτε. Επίσης, το πολύ παλαβό σενάριο, βγάζει και βίντεο σε 8Κ. Ναι, καλά διαβάσατε. Δεν το δοκίμασα για να δω στην πράξη πως φαίνεται, σίγουρα είναι ένα ευπρόσδεκτο μπόνους. Επίσης, αρκετά βολικό και το Dynamic Island, από κει που το θεωρούσα gimmick, τώρα στην πράξη καταλαβαίνω τη χρησιμότητα του. Όσον αφορά το κράξιμο για την μπαταρία που είχα ρίξει, οφειλόταν τελικά στο Always On Display, από τη στιγμή που το απενεργοποίησα, υπάρχει διαφορά προς το καλύτερο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου Ερώτηση, όσοι κατά καιρούς είχαμε το θέμα με την κάρτα που χάνονταν το σήμα, έβγαζε Χ και μετά συνδεόταν πάλι, ήμασταν σε βόνταφον ή και άλλα δίκτυα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου Εγώ προσωπικά σε vodafone και σε ασταθές wifi συνδεδεμένος. Βέβαια παρατήρησα ότι έβγαζε χ και στη δεύτερη sim που είναι της nova. Έχει αρκετό καιρό να συμβεί πάντως γιατί πλέον είμαι με δεδομένα. Ξέρεις κάτι παραπάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 25 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου (edited) Εμένα ο πάροχος μου είναι Cosmote. Παρόλο που έγινε η αλλαγή στην πλακέτα της σιμ, μάλλον είναι θέμα λογισμικού, έτυχε κάνα δυο φορές μετά την επισκευή, όχι όμως συνεχόμενα όπως πριν, απλά έτυχε. Θαρρώ ότι είναι θέμα με το WiFi calling, να δοκιμάσω να το απενεργοποιήσω για σιγουριά, νομίζω ότι με εκείνο ενεργοποιημένο παρουσιάστηκε πάλι το θέμα.... Edited 25 Φεβρουαρίου by tsimisde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts