Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

eida to WHITE NOISE THE LIGHT sequel ap ton white noise me ton michael keaton.H tainia tha lega pos einai kaluterh apo th proth.O hthopios pou pezei sthn tainia nathan filon einai pistikos sto rolo tou eno olh h skhnothesia kai h atmosfera dimiourgoune ena poly kalo gothic stoixeio .

Upothesh enas antras blepei thn gunaika tou kai to pedi tou na dolofonounte apo ena madman.O antras plhgomenos apopeiratai na autoktonhsei.den ta katafernei omos mias kai oi giatroi ton xanafernoun sth zoh.Liges meres meta o antras tha parathrei pos kati periergo tou sumbainei.Tha arxisei na blepei mia asprh aura na aioreite pano se diaforous antrhopous pou blepei.Eno den tha arghsei na blepei pneumata kai tromaktika oneira.Prospathotnas na katalabei ti sunaibei tha antilifthei pos h aura pou blepei stous antropous sumainei oti tha pethanoun apo kati.O protagonisths tou ergou tha arxisei na sozei autous pou tha pethanoun prin sumbei to moiraio.Sozontas tous omos ap ta diafora atuxhmata den tha ta kanei kalutera ta pragmata alla akoma pios tromaktika....

h tainia exei kales skhnes ena anatreptiko telos kai kales ermhnies.einai dhl mia tainia pou den tha mporouses na thn deis monos sou spiti me kleista ta fota:lol:

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ειδα σε dvd το 40 year old virgin.Συμπαθητικη θα την χαρακτηρισω αλλα δεν καταλαβαινω ρε παιδια γιατι πρεπει να υπαρχουν τοσα "καντηλια" για να βγαλεις γελιο δηλαδη........?:O Ελεος απο καποια στιγμη και μετα...
ΜΑΧ.

Ειδα σε dvd το 40 year old virgin.Συμπαθητικη θα την χαρακτηρισω αλλα δεν καταλαβαινω ρε παιδια γιατι πρεπει να υπαρχουν τοσα "καντηλια" για να βγαλεις γελιο δηλαδη........?:O Ελεος απο καποια στιγμη και μετα...

Που να δεις τοτε φιλε rallistas το Tenacious D: The Pick of Destiny ....:p

Βρισιες διχως προηγουμενο...Δεν θυμαμαι να εχω ακουσει σε αλλο εργο τοσες πολλες.(Συμπαθητικη σαν ταινια παντως.)

paidia to CHAOS me ton statham to eide kaneis?

aksizei? giati to noikiasa kai den ksero an thelo na to do!

mallon tha do beerfest telika........

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Είδα εχθές το "The Return" με τη Sarah Michelle Gellar (:love:)...

Ένα έχω να πω... BOOOOOOOOOOORING :down:

Δεν είναι οτι η Gellar δεν παίζει καλά. Παίζει όσο καλά μπορεί να παίξει. Απλά το σενάριο είναι "τρύπιο" και μπάζει από παντού, η σκηνοθεσία είναι τα ίδια και τα ίδια και το τελικό αποτέλεσμα, κάτω του μετρίου...

Αν δε σας παίρνει με τίποτα ο ύπνος, νοικιάστε τη...Πιο μεγάλη νύστα δεν έχω ζήσει στη ζωή μου...

2/10 (και τα 2 πάνε στη Sarah :love: Αχχχ...)

(ΥΓ: Ευτυχώς μετά το Star είχε το Cabin Fever, είδα λίγο αίμα - δηλαδή τι λίγο, με το τσουβάλι το αίμα - και στάνιαρα :devil: )

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

DesertSMisSRaiN παλι καλα που του εβαλες 2/10 ...:heat: ;)

Φανταζεσαι να του εβαζες 3 με αριστα το 10 και να εγραφες:

3/10 (και τα 3 πάνε στη Sarah Αχχχ...:love: )
:eek: :p

Θα ειχαμε σκανδαλο!!!!:p

Αν σου πω οτι είχα βάλει τρία αλλά το άλλαξα προς αποφυγήν παρεξηγήσεων...

Είδα χθες το βράδυ το "The Illusionist".

Όπως ίσως γνωρίζετε, είναι η δεύτερη ταινία της σεζόν, η οποία έχει υπόθεση σχετική με μάγους/ταχυδακτυλουργούς. Σε σχέση με την έταιρη ταινία, "The Prestige", το κάστ είναι λιγότερο διάσημο, ενώ η ταινία διαφημίστηκε και λιγότερο.

Πρωταγωνιστούν οι Edward Norton, Paul Giamatti, Jessica Biel και Rufus Sewell.

Οι 4 πρωταγωνιστές είναι ιδιαίτερα καλοί στους ρόλους τους. Κατά τη δική μου άποψη, η επιλογή του Norton για τον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν πολύ καλή, καθώς αποδίδει τον χαρακτήρα του με ρεαλισμό, χωρίς υπερβολές και καταφέρνει να κάνει τον ρόλο δικό του, ταυτιζόμενος πλήρως με αυτόν. Στα ίδια επίπεδα κυμαίνεται και η ερμηνεία του Giamatti, ενός πραγματικά καλού ηθοποιού, ο οποίος δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, με την φυσικότητα που παίζει. Η Biel είναι αρκετά καλή, αλλά δυστυχώς για αυτήν είναι ο πιο αδύναμος κρίκος του καστ, καθώς η ερμηνεία της είναι κάπως ρηχή. Πολύ καλός και ο Sewell, αν και δεν αποφεύγει κάποιες αχρειαστές υπερβολές στην ερμηνεία του. Σε άλλες περιπτώσεις όμως είναι ιδιαίτερα φυσικός και άνετος.

Αναφορικά με τη σκηνοθεσία του πρωτάρη Neil Burger (έχει κάνει μόλις άλλη μία ταινία, ενώ στην συγκεκριμένη υπογράφει και το σενάριο), έχω να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Αρχικά, παρουσιάζει την ταινία με παραμυθένιο ύφος, με όμορφα και λυρικά πλάνα, αλλά στη συνέχεια η ταινία αποκτά μία πιο σκοτεινή χροιά. Δεν θα είναι υπερβολή να πω ότι μερικές σκηνές είναι γυρισμένες αριστουργηματικά. Γενικά η σκηνοθεσία της ταινίας βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, αν αναλογιστεί κανείς και την μικρή πείρα του σκηνοθέτη της.

Το σενάριο της ταινία είναι ιδιαίτερα ευρυματικό. Αν και δεν μπορώ να πω ότι κάποια πράγματα δεν τα είχα προβλέψει, γενικά είναι ιδιαίτερα έξυπνο και καλογραμμένο.

Συμπερασματικά, πρόκειται για μία πολύ καλή ταινία, η οποία συστήνεται ανεπιφύλακτα για τον κινηματογράφο.

Ερμηνείες: 8/10

Σκηνοθεσία: 7,5/10

Σενάριο: 8/10

Σύνολο: 7,8/10

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Eιδα σημερα σε dvd το "The Business" , αγγλικη γκανγκστερικη ταινια με τον Danny Dyer (Football Factory).H ιστορια ενος Αγγλου μικροκακοποιου και πως απο το Λονδινο καταληγει στην Ισπανια.Εξαιρετικη ταινια που διαδραματιζεται τη δεκαετια του 80, με ολο το στυλ ,κοστουμια των eighties και εξαιρετικα τοπια.Κ ΦΟΒΕΡΟ SOUNDTRACK, χωρις το soundtrack η ταινια ειναι μιση
Ace of Hearts..

σε όσους αρέσουν τα θρίλερ τύπου (μυστικο παράθυρο,υπερένταση)προτείνω το rest stop όταν βγει σε dvd

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Eπετρεψε μου φιλε diaoloS να σου πω οτι το rest stop ειδικα με το Μυστικο παραθυρο δεν εχουν καμια σχεση.:O

Ενα καλο splateraκι ειναι το rest stop το οποιο σιγουρα δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα αν σκεφτουμε οτι ειναι Αυστραλεζικο και οτι δεν εχουν πεσει τα λεφτα του Hollywood,νταξ' αξιζει.:)

Εγω του βαζω 6.5/10!;)

Xθες στο σινεμα ειδα τοn Rocky Balboa καλη ταινια ηταν.

Eνα μετριο θριλερ splateraκι ειναι και το Heartstopper.

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Ενα καλο splateraκι ειναι το rest stop το οποιο σιγουρα δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα αν σκεφτουμε οτι ειναι Αυστραλεζικο και οτι δεν εχουν πεσει τα λεφτα του Hollywood,νταξ' αξιζει.:)

Εγω του βαζω 6.5/10!;)

Eπειδή ξέρω οτι στα horror/splatters, φίλε mario_fit, συμφωνούμε απόλυτα, είδα σήμερα το Rest Stop και έχω να πω οτι όντως είναι ένα πολύ αξιόλογο splatter... Προσωπικά, αν και δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Και αίμα είχε, και δράση και ωραία πρωταγωνίστρια. Εγώ του βάζω 7,5/10, ακριβώς επειδή δεν είναι χολιγουντιανή παραγωγή. Και ναι, καμία αλλά καμία σχέση με το Μυστικό Παράθυρο. Έμοιαζε πιο πολύ με κάτι ανάμεσα σε Reeker, Jeepers Creepers(χωρίς τους "υπερφυσικούς" δολοφόνους τους) και Joy Ride

Επίσης προχτές είδα το See No Evil, το οποίο ήταν τουλάχιστον μέτριο. 4/10

Tώρα, σιγά σιγά, ο θείος μου φέρνει και το Heartstopper που ανέφερε ο φίλτατος aoratos...Me likes serial killers in hospitals :devil:

Χθες είδα το Hide and Seek με τον Robert de Niro και δεν κατάλαβα κάτι. Τι σήμαινε η ζωγραφιά του κοριτσιού στο τέλος;

(το κοριτσάκι με τα 2 κεφάλια)

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Eπειδή ξέρω οτι στα horror/splatters, φίλε mario_fit, συμφωνούμε απόλυτα, είδα σήμερα το Rest Stop και έχω να πω οτι όντως είναι ένα πολύ αξιόλογο splatter... Προσωπικά, αν και δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Και αίμα είχε, και δράση και ωραία πρωταγωνίστρια. Εγώ του βάζω 7,5/10, ακριβώς επειδή δεν είναι χολιγουντιανή παραγωγή. Και ναι, καμία αλλά καμία σχέση με το Μυστικό Παράθυρο. Έμοιαζε πιο πολύ με κάτι ανάμεσα σε Reeker, Jeepers Creepers(χωρίς τους "υπερφυσικούς" δολοφόνους τους) και Joy Ride

Επίσης προχτές είδα το See No Evil, το οποίο ήταν τουλάχιστον μέτριο. 4/10

Tώρα, σιγά σιγά, ο θείος μου φέρνει και το Heartstopper που ανέφερε ο φίλτατος aoratos...Me likes serial killers in hospitals :devil:

Ναι εχεις δικιο για το rest stop...Το γεγονος οτι ηταν εκτος USA του δινει ποντους, γιατι αλλα τα μεσα που εχουν εκει και αλλα που εχουν εκτος hollywood.

Αλλα κοιτα το περιεργο...εμενα το See No Evil μου αρεσε παρα παρα πολυ για το ειδος του.

Το μερος που το γυρισαμ ηταν πολυ ατμοσφαιρικο.Μιας και ηταν κτηριο και οχι σε εξωτερικους χωρους το εκανε ακομα πιο "κλειστοφοβικο".;)

Οι σκηνες του ηταν αρκετα ωμες και οχι με μακρινες ληψεις να μας κοβει την ευχαριστηση.:p

Πολυ εξυπνη η κινηση του σκηνοθετη να παιρνει με τετοιο τροπο τον Glen Jacobs και να τον κανει να δειχνει ακομα πιο τεραστιος απο οτι ειναι.(οσοι τον ειχαν δει στο WWF ξερουν οτι ειναι κτηνος!)

Σε μερικα σημεια ομως τα παιχνιδια με την καμερα..."κουραζαν".

Γενικα την βρηκα πολυ ευχαριστη ταινια...("ευχαριστη"....καλα εχουμε ξεφυγει τελειως ε!:p )

Το Heartstopper σκοπευω να το δω κι εγω συντομα...Κι εγω μαζι σου!:happy: Νταξ' δεν υπαρχει γιατρεια και το ξερουμε...τι να κανουμε;;;:p

Ναι εχεις δικιο για το rest stop...Το γεγονος οτι ηταν εκτος USA του δινει ποντους, γιατι αλλα τα μεσα που εχουν εκει και αλλα που εχουν εκτος hollywood.

Ακριβώς! :)

Αλλα κοιτα το περιεργο...εμενα το See No Evil μου αρεσε παρα παρα πολυ για το ειδος του.

Το μερος που το γυρισαμ ηταν πολυ ατμοσφαιρικο.Μιας και ηταν κτηριο και οχι σε εξωτερικους χωρους το εκανε ακομα πιο "κλειστοφοβικο".;)

Οι σκηνες του ηταν αρκετα ωμες και οχι με μακρινες ληψεις να μας κοβει την ευχαριστηση.:p

Πολυ εξυπνη η κινηση του σκηνοθετη να παιρνει με τετοιο τροπο τον Glen Jacobs και να τον κανει να δειχνει ακομα πιο τεραστιος απο οτι ειναι.(οσοι τον ειχαν δει στο WWF ξερουν οτι ειναι κτηνος!)

Σε μερικα σημεια ομως τα παιχνιδια με την καμερα..."κουραζαν".

Γενικα την βρηκα πολυ ευχαριστη ταινια...("ευχαριστη"....καλα εχουμε ξεφυγει τελειως ε!:p )

Δεν ξέρω τι ήταν αυτό στο See No Evil που δε μου άρεσε ακριβώς. Όντως είχε κάποιες πολύ ωμές σκηνές, πολύ αίμα και αρκετό σασπενς και η σκηνοθεσία ήταν σωστή (συμφωνώ σε αυτό που λες για τα κοντινά πλάνα, ιδιαίτερα εκεί που τους

έβγαζε τα μάτια

. Και ναι ο Jacobs φαινόταν πολύ θηρίο. Απλά κάτι δε μου κόλλαγε σε όλη την ταινία. Άσε που μέχρι τέλους δεν ήξερα ποιός είναι ποιός από τους ηθοποιούς :p.

Το Heartstopper σκοπευω να το δω κι εγω συντομα...Κι εγω μαζι σου!:happy: Νταξ' δεν υπαρχει γιατρεια και το ξερουμε...τι να κανουμε;;;:p

Εγώ θα το δω απόψε μάλλον. Οπότε αργά το βράδυ ή αύριο θα σου πω τη γνώμη μου. ;)

Σςςςς. Μη το λες δυνατά γιατί κόβω να μας κλείνουν σουίτα για τρεις (εμένα, εσένα και τον VeCo) στο Δαφνί :secret:

Χθες είδα το Hide and Seek με τον Robert de Niro και δεν κατάλαβα κάτι. Τι σήμαινε η ζωγραφιά του κοριτσιού στο τέλος;

(το κοριτσάκι με τα 2 κεφάλια)

οτι προφανως η μικρη κληρονομησε τα "καλα" στοιχεια του μπαμπα :lol: :p

Αμα εχεις το dvd παντως ψαξε να δεις και το εναλλακτικο τελος, ειναι κι αυτο ενδιαφερον. ;)

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Παιδιά έχετε δεί το "Them" ?? Απίστευτο θρίλερ, μόλις το νοίκιασα το dvd και το είδα εδώ και τρελάθηκα μιλάμε!! Υποτίθεται είναι και αληθινή ιστορία!!

Παναγίτσα μου, τι διαστροφή υπάρχει εκεί έξω??

Οποιος δεν το έχει δεί ακόμη και είναι φαν των θρίλερ, να το νοικιάσει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ!!

Don't give up! :!:

Παιδιά έχετε δεί το "Them" ?? Απίστευτο θρίλερ, μόλις το νοίκιασα το dvd και το είδα εδώ και τρελάθηκα μιλάμε!! Υποτίθεται είναι και αληθινή ιστορία!!

Παναγίτσα μου, τι διαστροφή υπάρχει εκεί έξω??

Οποιος δεν το έχει δεί ακόμη και είναι φαν των θρίλερ, να το νοικιάσει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ!!

To oποιο ειναι γνωστο και σαν Ils αν δεν κανω λαθος...

(το λεω γιατι καποιος μπορει να μην το βρει σαν Them ή να βρει το Them! του 1953??)

Και οντως ειναι πολυ καλη ταινια τρομου και αξιζει.;)

Είδα επιτέλους σήμερα το Pan's Labyrinth.

Να αρχίσω λέγοντας πως η ταινία κάθε άλλο παρά περιείχε σκληρές σκηνές, όπως έχουν αναφέρει κάποιοι (εκτός

από εκεί που ράβει το κομμένο μάγουλο

). Όσες σκηνές ήταν κάπως σκληρές ήταν απαραίτητο να είναι έτσι για να μπορέσουν να περάσουν το μήνυμα που έπρεπε.

Η σκηνοθεσία του Guillermo del Toro ήταν αρκετά καλή, αλλά για να είμαι ειλικρινής την περίμενα καλύτερη. Ο del Toro είναι ένας πολύ καλός σκηνοθέτης, ο οποίος χαραμίζεται σε ταινίες τύπου Blade ή Hellboy (όχι πως δεν κάνει καλή δουλειά και εκεί, αλλά είναι κρίμα να σκηνοθετεί τόσο περιορισμένου κοινού ταινίες). Στη συγκεκριμένη όμως, η σκηνοθεσία του μου φάνηκε λίγο συγκρατημένη και πιο σφιχτή απ' ότι έπρεπε...

Από πλευράς ερμηνειών, πολύ καλός ήταν ο Sergi López, άνετος στον ρόλο του. Εξαιρετική πραγματικά η μικρή Ivana Baquero, ιδιαίτερα φυσική και με μία άνεση που δεν συναντάς συχνά σε ηθοποιούς της ηλικίας της. Μέτρια η Maribel Verdú («χαλαρή» αντιμετώπιση του ρόλου της), κάπως χειρότερη η Ariadna Gil (σχετικά αδιάφορη).

Εξαιρετικό το σενάριο, με πολλές αλληγορίες και νοήματα.

Πολύ καλή ταινία, σίγουρα μία από τις δέκα καλύτερες της σεζόν. Αν δεν την έχετε δει ακόμη κι αν δεν «ψηθήκατε» από τα Oscars που κέρδισε, σας την συστήνω εγώ! :p

Σκηνοθεσία: 8/10

Ερμηνείες: 7/10

Σενάριο: 8/10

Σύνολο: 7,7/10

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Σήμερα είδα το "Ακήρυχτος πόλεμος" (ή "Bowling for Columbine") του Michael Moore. Έχει θέμα την ελεύθερη οπλοχρησία στις ΗΠΑ και γυρίστηκε με αφορμή κάποια περιστατικά όπου παιδιά σκότωσαν συμμαθητές τους μέσα στο σχολίο με όπλα. Αν σας αρέσουν αυτού του είδους τα ντοκυμαντέρ δείτε το!
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!