Jump to content

paulito

Members
  • Δημοσιεύσεις

    438
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paulito

  1. Φιλοι καλησπερα, ξεκινω οφφ τοπικ... μεσω συμβολαιου βονταφον ειχα παρει μια συσκευη τους ή οποια οταν χαλασε(λογικο και αναμενομενο αφου ηταν σαπιλα) μου την αντικατεστησαν με το αμεσως επομενο μοντελο... εξισου σαπιλα θα το ελεγα... τωρα με τις εκπτωσεις βρισκω το 640ΧΛ με 140 ευρω και λεω να το αγορασω αμεσα... Την θεωρειτε καλη τιμη; θεωρειτε οτι το κινητο παραμενει καλη επιλογη; δεν θελω αλλο αντροιντ!
  2. Καλησπέρα... Ειμαι εταιρικος συνδρομητης βοντα εδω και 2 χρονια περιπου και εχω παρει περυσι με επιδοτηση μια συσκευη με τα σηματα της εταιριας... εδω και 2 μερες τα φτυσε και κανει κατι τρελα με την οθονη του οποτε θα το παω για σερβις... Ισχυει η διαφημιση περι αντικαταστασης της συσκευης με μια παρομοια για οσο καιρο ειναι στο σερβις;
  3. paulito

    Sony Xperia P

    ξέρουμε ποιες πρεπει να ειναι αυτες οι ρυθμισεις σε cosmote whats up? στο ideos x5 pro που είχα πριν δουλευε κανονικοτατα! τωρα μου κανει ορατο το κινητο στον υπολογιστη... συνδεομαι... αλλα δεν εχει ιντερνετ ο υπολογιστης! μικρο το προβλημα θα μου πεις, αλλα ειναι προβλημα...
  4. paulito

    Sony Xperia P

    Το δοκίμασα κι αυτό zxr. Τζίφος!
  5. paulito

    Sony Xperia P

    Το juice defender φαίνεται να κάνει δουλειά... Για να κάνω tethering πρέπει να είμαι ρουτ; Αρνείται πεισματικά να γίνει hotspot το κινητακι μου! Κατά τα αλλα εξαιρετικό... Ότι πιο όμορφο είχα ποτέ σε κινητό.. Και λίγο flame... Καλύτερο από το 4s σε όλα εκτός από την αυτονομία!
  6. paulito

    Sony Xperia P

    το πήρα... :)
  7. paulito

    Sony Xperia P

    τεσπα... κι εγω με σπασμενη οθονη, το λιωνω ακομα το χ5... οσο για το P το περιμενω... δεν θα χαλαστω πολυ με την μπαταρια του πιστευω... το προτιμησα για να μου βγαλει 2 καλα χρονια και πονταρω οτι και το 2015 θα ειναι state of art!
  8. paulito

    Sony Xperia P

    για το χ5 λες τωρα, η για το P... με μπερδεψες!!
  9. paulito

    Sony Xperia P

    το χ8 σε λευκο... το p το παρηγγειλα σε ασημί... το ηθελα πολυ σε κοκκινο, αλλά τζίφος!
  10. paulito

    Sony Xperia P

    Ηλια ειμαι ολη τη μερα στα social networks! εχω κι ενα σονυ... android επισης αλλα πιο παλιο. το χ8 που απο οτι βλεπω ειχες και συ... ουσιαστικα το ideos θα παρει τη θεση του χ8 ως δευτερο και το P θα ειναι το βασικο!
  11. paulito

    Sony Xperia P

    Ζήτησα να μου κρατήσουν ενα από τη βοντα... Ερώτηση-γροθιά στο στομάχι: Σαν κάτοχος ideos x5 pro, που το καρακαταξεσκίζω, μιας κι εκεί που δουλεύω δεν υπάρχει άλλος τρόπος να σερφάρω, έφτασα να είμαι όλη μέρα στο φορτιστή για να μπορώ να κάνω αυτά που θέλω... (να το καρακαταξεσκίζω :P )... ξέρω ότι το σονυ είναι κλάσεις ανώτερο κινητό και σε δυνατότητες, και σε ντιζάιν, και σε wow-factor! πιθανολογώ ότι θα ανέβω level και στην αυτονομία... αλλά και στο ίδιο να μείνω δε με χαλάει... πιστεύετε ότι μπορεί τα πράγματα να γίνουν χειρότερα;
  12. μολις γυρισα απο τη βοντα... ο πωλητης, εξειδικευμενος στα επαγγελματικα προγραμματα οπως μου ειπε, μου εκοψε 25% στα παγια μονο και μονο επειδη προερχομαι απο την wind! αυτο δεν το παρεχουν στο πλαισιο απο οσο ξερω... με βολευει να εχω 4 νουμερα με business30 και να πληρωνω 101ευρω το μηνα... και μου δινει αυτος και 400 ευρω επιδοτηση...
  13. ζω στην αλεξανδρουπολη... αυτο με περιοριζει καπως...
  14. Εδώ και 5 χρόνια είμαι στη wind οικογενειακώς με 4 νούμερα! Έχω σφοδρά παράπονα και από την εξυπηρέτηση, και από τις χρεώσεις... έχω μικρότερα προβλήματα σε ότι αφορά το σήμα! Παράλληλα έχω δική μου (οικογενειακή) επιχείρηση και με θέλγουν τα επαγγελματικά προγράμματα της vodafone! Από την vodafone δέχομαι στενό μαρκάρισμα για να τους προτιμήσω, αλλά αντιμετωπίζω 2 προβλήματα. 1. Έχω άλλους 6 μήνες συμβόλαιο στην wind και ως εκ τούτου τώρα αρχίζει να αποσβέεται η επιδότηση! Αν το αναφέρω αυτό στον πωλητή της vodafone υπάρχει η δυνατότητα να με εξυπηρετήσουν, απορροφώντας την ή με κάποιο άλλο τρόπο; 2. Ο αδερφός μου ενδιαφέρεται να αποκτήσει δίκαρτη (dualSIM) συσκευή μέσω της επιδότησης, και στην vodafone δεν πουλάνε ούτε μία τέτοια συσκευή... Στο Γερμανό γινόταν το ίδιο μέχρι πριν λίγο καιρό, ΑΛΛΑ εκεί η πωλήτρια μου είπε ότι θα μου δώσει ένα μέρος της επιδότησης στο χέρι, για να αγοράσω μια δίκαρτη συσκευή από όπου αλλού θέλω... Στη vodafone μπορώ να το ζητήσω αυτό; έχω ραντεβού με έναν πωλητή τους το απόγευμα και θα ήθελα να ξέρω, πόσο μπορώ να πιέσω... Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα!
  15. Sorry που ξεκινάω καινούργιο θέμα... απλώς θέλω να αναδείξω όλες τις πτυχές του θέματος μου... Εδώ και 5 χρόνια είμαι στη wind οικογενειακώς με 4 νούμερα! Έχω σφοδρά παράπονα και από την εξυπηρέτηση, και από τις χρεώσεις... έχω μικρότερα προβλήματα σε ότι αφορά το σήμα! Παράλληλα έχω δική μου (οικογενειακή) επιχείρηση και με θέλγουν τα επαγγελματικά προγράμματα της vodafone! Από την vodafone δέχομαι στενό μαρκάρισμα για να τους προτιμήσω, αλλά αντιμετωπίζω 2 προβλήματα. 1. Έχω άλλους 6 μήνες συμβόλαιο στην wind και ως εκ τούτου τώρα αρχίζει να αποσβέεται η επιδότηση! Αν το αναφέρω αυτό στον πωλητή της vodafone υπάρχει η δυνατότητα να με εξυπηρετήσουν, απορροφώντας την ή με κάποιο άλλο τρόπο; 2. Ο αδερφός μου ενδιαφέρεται να αποκτήσει δίκαρτη (dualSIM) συσκευή μέσω της επιδότησης, και στην vodafone δεν πουλάνε ούτε μία τέτοια συσκευή... Στο Γερμανό γινόταν το ίδιο μέχρι πριν λίγο καιρό, ΑΛΛΑ εκεί η πωλήτρια μου είπε ότι θα μου δώσει ένα μέρος της επιδότησης στο χέρι, για να αγοράσω μια δίκαρτη συσκευή από όπου αλλού θέλω... Στη vodafone μπορώ να το ζητήσω αυτό; έχω ραντεβού με έναν πωλητή τους το απόγευμα και θα ήθελα να ξέρω, πόσο μπορώ να πιέσω... Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα!
  16. από κινητο μπαίνει ωστόσο...
  17. Καλησπέρα... Ανοίγω εστιατόριο, το οποίο (για να μπω στο θέμα άμεσα) εκτείνεται σε 2 χώρους! Επειδή οι 2 χώροι χωρίζονται από πετρόκτιστο τοίχο δεν σκοπεύω να ανοίξω τρύπες! Δεν θέλω όμως και να πάρω 2 διαφορετικά ηχητικά συστήματα! Θέλω ιδέες και λύσεις για το πως θα μεταφέρω ήχο σε όλο το χώρο. Είναι καλή περίπτωση τα ασύρματα ηχεία; Μπορώ να απλώσω καλώδια και τι απώλειες θα έχω; Είναι και το budget περιορισμένο και με δυσκολεύει κι αυτό! Όποια συμβουλή δεκτή... Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και σόρρυ αν είμαι σε λάθος thread!
  18. Ήθελα να ξέρω, αν μπορεί η συσκευή μας να αντέξει την έκδοση που έρχεται και θα ειναι κοινή, για κινητά και tablets...
  19. εμένα το δικό μου είναι ευκρινέστατο! :)
  20. όταν εγκατέστησα το skype, μου είπε αν θέλω να ενεργοποιήσω την βιντεοκλήση, παρ' όλο που δεν υποστηρίζεται πλήρως και μπορεί να έχει χαμηλή ποιότητα... πάτησα ναι και όντως έχει δυνατότητα βιντεοκλήσης... κάλεσα μια φίλη για να δοκιμάσω αλλά δυστυχώς δεν απάντησε... πάντως λειτουργεί!
  21. ναι το φαντάστηκα, απλά δεν ήξερα ότι έχει τέτοιο δίκτυο στην πόλη μου! :) ότι χρειαστεί κάποιος ρωτάει και του απαντώ... ακόμα το ψάχνω αλλά δεν θα ρωτήσω κανέναν για τίποτα... θα τα βρω όλα μόνος μου! :) EDIT: α... μάλιστα!
  22. Αστεράκι τελικά το κινητό... δεν το περίμενα τόσο καλό να πω την αλήθεια... 12 ώρες σερι, το σκαλίζω και δεν εχει φάει ούτε ένα σκάλωμα... Βέβαια στην μπάρα επάνω μου δείχνει τον αριθμό 2 μέσα σε κόκκινο κύκλο κι όταν ανοίγω δεν έχει τις 2 ενημερώσεις που περιμένω να δω, αλλά με την πρώτη επανεκκίνηση θα φύγει... κατά τα λοιπά εξαιρετικό... και πολύ δυνατό ηχείο, και κάμερα/οθόνη που με καλύπτουν... και smooth scrolling... και ταχύτατο στο ιντερνετ με Η+ που δεν ξέρω τι διαφορά έχει απο το Η σκέτο που έιχε το xperia μου αλλά το κάνει ταχύτατο... βέβαια στο wifi είναι ακόμα καλύτερο! :) θα του βάλω διάφορα καλούδια επάνω για να τα δοκιμάσω... δεν ξέρω αν το απλό Χ5 ήταν πιο αργό για να κάνω συγκρίσεις... πάντως έγω είμαι κομπλέ! :)
×
×
  • Create New...